|
hellboy
|
 |
« Válasz #30 Dátum: július 25, 2009, 15:55:29 » |
|
neked nem elég az ha egy moderátor megkér arra, hogy ezt és ezt itt és ott ne csináld? hiába nincs leírva seholsem?
|
|
|
|
|
Naplózva
|
"Hiszek benne, hogy az emberek alapvetően jóindulatúak, de azt is tudom, milyen könnyű befolyásolni őket az előítéletek, a gondolkodás módszeres torzítása, az ésszerűsítési kényszer, a "mi jobban tudjuk" -féle elméletek által." - "Mindenki tudja, hogy mit kell tenni. Kivéve engem."
|
|
|
méhészborz
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #31 Dátum: július 25, 2009, 16:21:57 » |
|
T. hellboy, már rájöttem, hogy kár volt belemenni a témába, mert van olyan érzésem, mintha nem egy nyelven beszélnénk. Ha van egy szabályzat, amit mindenki a saját szája íze szerint értelmez, (legyen az mezei kommentelő, vagy nagyhatalmú moderátor)annak borzasztó következményei lehetnek. A témát az én részemről zárom, még csak azt javaslom, hogy ha bokros teendőid engedik, olvasd el Orwelltől az 1984, és Huxleytől a Szép új világ c. könyveket. Fiatal koromban sokat tanultam ezekből .
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
hellboy
|
 |
« Válasz #32 Dátum: július 25, 2009, 16:31:35 » |
|
ebből az első megvolt...  szerintem is jobb ha lezárjuk a témát...
|
|
|
|
|
Naplózva
|
"Hiszek benne, hogy az emberek alapvetően jóindulatúak, de azt is tudom, milyen könnyű befolyásolni őket az előítéletek, a gondolkodás módszeres torzítása, az ésszerűsítési kényszer, a "mi jobban tudjuk" -féle elméletek által." - "Mindenki tudja, hogy mit kell tenni. Kivéve engem."
|
|
|
almale
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #33 Dátum: március 08, 2010, 18:23:24 » |
|
Sziasztok! Megtudná mondani valaki, hogyan tudnám töröltetni magam az oldalról? Előre is köszönöm. Almale
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
hellboy
|
 |
« Válasz #34 Dátum: március 08, 2010, 20:10:39 » |
|
küldj egy kérelmet is erre vonatkozólag pü-ben nekem, rage77-nek, pbanyai-nak, és az admin-nak <-felhasználók listájában megtalálod mindegyiket, s valaki elvégzi a műveletet holnap.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
asdf
|
 |
« Válasz #35 Dátum: március 08, 2010, 20:37:33 » |
|
De hogy minek? Nem lep be tobbet, oszt' csokolom. Meg beszedes nickje sincs...
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
hellboy
|
 |
« Válasz #36 Dátum: március 08, 2010, 20:48:28 » |
|
sebaj, ha ezt akarja, ez a hivatalos eljárás...
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
gmkiev
|
 |
« Válasz #37 Dátum: március 08, 2010, 20:52:29 » |
|
|
|
|