Fogyasztóvédelmi Fórum
július 30, 2010, 12:03:05 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: Egymillió forint fogyasztóvédelmi bírságot szabott ki a Raiffeisen Bankra egy ügyfél téves tájékoztatása miatt a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete (PSZÁF), egyben kötelezte arra, hogy tartsa be a fogyasztókkal szembeni tisztességtelen kereskedelmi gyakorlat tilalmára vonatkozó jogszabályokat. Bővebben: http://www.panaszfal.hu/index.php/topic,4914.msg147669.html#new

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 2 [3]   Le
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Üzenj a moderátoroknak  (Megtekintve 24706 alkalommal)
hellboy
Global Moderator
Tudatos Fogyasztó
Elérhető Elérhető

A fórum ördöge

Profil megtekintése WWW E-mail
« Válasz #30 Dátum: július 25, 2009, 15:55:29 »

neked nem elég az ha egy moderátor megkér arra, hogy ezt és ezt itt és ott ne csináld? hiába nincs leírva seholsem?
Naplózva

"Hiszek benne, hogy az emberek alapvetően jóindulatúak, de azt is tudom, milyen könnyű befolyásolni őket az előítéletek, a gondolkodás módszeres torzítása, az ésszerűsítési kényszer, a "mi jobban tudjuk" -féle elméletek által."         -         "Mindenki tudja, hogy mit kell tenni. Kivéve engem."
méhészborz

Nem elérhető Nem elérhető

Profil megtekintése
« Válasz #31 Dátum: július 25, 2009, 16:21:57 »

T. hellboy,
már rájöttem, hogy kár volt belemenni a témába, mert van olyan érzésem, mintha nem egy nyelven beszélnénk.
Ha van egy szabályzat, amit mindenki a saját szája íze szerint értelmez, (legyen az mezei kommentelő, vagy nagyhatalmú moderátor)annak borzasztó következményei lehetnek.
A témát az én részemről zárom, még csak azt javaslom, hogy ha bokros teendőid engedik, olvasd el Orwelltől az 1984, és Huxleytől a Szép új világ c. könyveket. Fiatal koromban sokat tanultam ezekből .
Naplózva
hellboy
Global Moderator
Tudatos Fogyasztó
Elérhető Elérhető

A fórum ördöge

« Válasz #32 Dátum: július 25, 2009, 16:31:35 »

ebből az első megvolt...  Tongue Wink Smiley szerintem is jobb ha lezárjuk a témát...
Naplózva

"Hiszek benne, hogy az emberek alapvetően jóindulatúak, de azt is tudom, milyen könnyű befolyásolni őket az előítéletek, a gondolkodás módszeres torzítása, az ésszerűsítési kényszer, a "mi jobban tudjuk" -féle elméletek által."         -         "Mindenki tudja, hogy mit kell tenni. Kivéve engem."
almale

Profil megtekintése
« Válasz #33 Dátum: március 08, 2010, 18:23:24 »

Sziasztok!
Megtudná mondani valaki, hogyan tudnám töröltetni magam az oldalról?
Előre is köszönöm.
Almale
Naplózva
hellboy
Global Moderator
Tudatos Fogyasztó
Elérhető Elérhető

A fórum ördöge

« Válasz #34 Dátum: március 08, 2010, 20:10:39 »

küldj egy kérelmet is erre vonatkozólag pü-ben nekem, rage77-nek, pbanyai-nak, és az admin-nak <-felhasználók listájában megtalálod mindegyiket, s valaki elvégzi a műveletet holnap.
Naplózva

asdf
TF2 Tagok
Tudatos Fogyasztó
**

Profil megtekintése E-mail
« Válasz #35 Dátum: március 08, 2010, 20:37:33 »

De hogy minek? Nem lep be tobbet, oszt' csokolom. Meg beszedes nickje sincs...
Naplózva
hellboy
Global Moderator
Tudatos Fogyasztó
Elérhető Elérhető

A fórum ördöge

« Válasz #36 Dátum: március 08, 2010, 20:48:28 »

sebaj, ha ezt akarja, ez a hivatalos eljárás...
Naplózva

gmkiev
TF2 Tagok
Tudatos Fogyasztó
**

« Válasz #37 Dátum: március 08, 2010, 20:52:29 »

küldj egy kérelmet is erre vonatkozólag pü-ben nekem, rage77-nek, pbanyai-nak, és az admin-nak <-felhasználók listájában megtalálod mindegyiket, s valaki elvégzi a műveletet holnap.
Meg egyet nekem is! Grin Grin Grin Grin Grin Grin
Oly jó lenne!
Naplózva

A Fogyasztó, Szent!
És sérülékeny!
Oldalak: 1 2 [3]   Fel
  Nyomtatás  

Ugrás: