« Válasz #180 Dátum: április 28, 2009, 18:51:24 » |
Katus
TF2 Tagok

Hozzászólások: 6.498
« Válasz #181 Dátum: április 28, 2009, 21:30:00 » |
De miért kell pellengért állítani az ajtóra?  Ez (IS) az ondóskodás egy formája? Szerintem ez a személyiségi jog megsértése. és hol vannak a "csájnák",?    ?? nem, a bünti egy formája - így aztán nemcsak pénzbeli bünti van, hanem elmaradt haszon bünti is
rage77
« Válasz #182 Dátum: április 28, 2009, 21:31:49 » |
Igen, és a nép látja, hogy ez is ügyeskedett az adójukkal...
Katus
TF2 Tagok

Hozzászólások: 6.498
« Válasz #183 Dátum: április 28, 2009, 21:32:43 » |
afféle szégyenpad (helyet)
pbanyai
« Válasz #184 Dátum: május 23, 2009, 11:56:17 » |
gmkiev! Ki kéne gyomlálni a nemi aktusra utaló szót a bejegyzésedből!
« Válasz #185 Dátum: május 23, 2009, 18:38:25 » |
Mire gondolsz? Nálam nincs radír! És nem tok beleavatkozni. Ámbár a napokban kiderült, hogy a fogyasztói jogokat csak fogyasztók gyakorolhatják, a panaszfalon. Amúgy szó nélkül XXXXX-eld ki!
« Válasz #186 Dátum: május 24, 2009, 18:34:12 » |
rajtad kivül max a tulajt zavarja az a papirt a többi embert nem .
« Válasz #187 Dátum: május 24, 2009, 18:37:58 » |
Ki gondolhatja azt, ha megállok reggelizni, és ezt találom, abban az esetben a tulajt fogom szidni? De miköze van fű-fa-vrágnak ahhoz, hogy én csaló vagyok. Nincs semmi jogszabály arra, miszerint "mellékbüntetésként" egy ilyen cédulát kell eltűrni!
« Válasz #188 Dátum: május 24, 2009, 18:40:52 » |
« Válasz #189 Dátum: május 25, 2009, 20:26:42 » |
adminisztrátor
« Válasz #190 Dátum: május 25, 2009, 20:31:46 » |
Ilyen raktáros koromban nekem is volt. De kikezeltettem!
« Válasz #191 Dátum: május 31, 2009, 15:17:54 » |
kit vagy mit kezeltetél ki .
asdf
« Válasz #192 Dátum: május 31, 2009, 16:15:49 » |
Ellenben volt, hogy egy szál árfeltüntetési hibára kapott üzlet 100 ezret. Az ott azért magasnak tűnik elsőre, itt több is kevésnek.
Tenyleg, olyan helyen, ahol az aru a vevo altala hozza nem ferheto helyen van (pult mogott, raktar) ott is kotelezo az felblokkozni a termekeket, vagy oda eleg egy arlista (vagy meg az sem kell, es eleg, ha a szamitogep megmondja mibe kerul)?
asdf
« Válasz #193 Dátum: május 31, 2009, 16:18:13 » |
Igen, és a nép látja, hogy ez is ügyeskedett az adójukkal...
Miert, azt nem latta, hogy a harom soskiflit nem utotte be a penztargepbe?  Meg azt se vette eszre, hogy blokkot sem kapott melle? Felreertes ne essek, szerintem siman rendben van, ha az adott ker. egyseg kap egy a3-as hirdetmenyt a bejarati ajtora.
kovacs1
Moderátor

Hozzászólások: 1.620
« Válasz #194 Dátum: március 20, 2010, 20:00:49 » |
Indulnak az április 4-éig tartó kiemelt húsvéti élelmiszerellenőrzések - mondta Süth Miklós, a Földművelésügyi és Vidékfejlesztési Minisztérium szakállamtitkára kedden a Magyar Húsiparosok Szövetségének sajtótájékoztatóján. Teljes cikk: http://hvg.hu/gazdasag/20100316_indulnak_a_husveti_elelmiszerrazziak#rss(forrás:HVG.HU)
« Utoljára szerkesztve: március 20, 2010, 20:30:57 írta kovacs1 »
Naplózva
A szolgáltató van a fogyasztóért, még akkor is, ha ez tartalmaz néha kiszolgáltatottságot. A kiszolgáltatottság csak pozitív erkölcsi feltételek megteremtésével csökkenthető.