Fogyasztóvédelmi Fórum
szeptember 11, 2010, 04:03:21 // *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktiváló e-mail?

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: FIGYELEM! Új AFM hírek, ítéletek, határozatok, stb. ezután itt:

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció
Oldalak: 1 [2]   Le
  Nyomtatás
Szerző Téma: Okoska - Az emberi test titkai újság  (Megtekintve 6556 alkalommal)
rage77
Global Moderator
*****

Hozzászólások: 25.153

Fórum beleugató

Profil megtekintése
« Válasz #15 Dátum: augusztus 05, 2008, 21:17:03 »

Igen, sajnos csak annyit tudsz tenni, hogy tudatosan nem veszed meg. A reklámoknak és a különböző marketingfogásoknak meg az a céljuk, hogy az emberek minél többet fogyasszanak. Ez ellen (amennyiben tisztességes reklámfogásokkal operálnak) csak azt teheti az ember, hogy nem dől be. Van egy nagyon jó sci-fi ezzel kapcsolatban (reklámok - tisztességesek, de főleg tisztességtelenek és az általuk behálózott emberek - gyűjts ezt, vedd meg azt, stb.), az a címe, hogy Reklámhadjárat, érdemes elolvasni. Nem vad sci-fi, egészen olvasható a sci-fit nem szerető emberek számára is, viszont nagyon tanulságos.

Profil megtekintése
« Válasz #16 Dátum: augusztus 06, 2008, 14:56:06 »

én is vetem egy ideig ilyen ujságokat magamnak de végül mindet abahagytam mert fontosabb dolgokra költötem a pénzem .
hellboy
Global Moderator
*****

Hozzászólások: 24.564

A fórum ördöge

Profil megtekintése WWW
« Válasz #17 Dátum: augusztus 06, 2008, 15:50:14 »

mint pl csecse teló?  Hááát Nevet Nevet
Naplózva

"Hiszek benne, hogy az emberek alapvetően jóindulatúak, de azt is tudom, milyen könnyű befolyásolni őket az előítéletek, a gondolkodás módszeres torzítása, az ésszerűsítési kényszer, a "mi jobban tudjuk" -féle elméletek által."         -         "Mindenki tudja, hogy mit kell tenni. Kivéve engem."

Profil megtekintése
« Válasz #18 Dátum: augusztus 06, 2008, 18:22:38 »

én az ilyenfajta ujságokat ugy 8éve vetem lelkesen . Mosolyog  nem mostanába kezdödöt ez a gyüjthetö ujságok kora .

Profil megtekintése
« Válasz #19 Dátum: október 23, 2009, 17:58:38 »

Sziasztok!
Az emberi test című folytatásos remekmű immáron elérkezett a 70. számhoz. Nem nehéz kiszámolni, hogy eddig mennyibe került. Talán megbocsáthstó lenne az ára ha azok a kib***ott alkatrészek passzolnának egymáshoz, de nem, atomjaira hullik szét minden alkalommal mikor a gyerek hozzáér.Éppen most is próbálja összerakni immáron sokadszorra, de most már celluxszal a kezében, mert másképp nem megy.Használt  régebben pillanatragasztót egyéb más ragasztófélét, de minden hatástalan.
Hihetetlen, hogyha már behúznak ennyi pénzzel akkor miért nem lehet minőségi cuccot piacra dobni?! Vagy talán azzal is kevesebb lenne a profit? Ez nem csak erre a kiadványra vonatkozik, hanem a matricás albumokra is, ahol a pl. a 4 részre vágott képet képtelenség tökéletesen egymás mellé ragasztani, mert arra is lusták gondot fordítani, hogy hogyan vágja el a gép.
Nem  mondom, hogy olcsó és nem a pénz miatt panaszkodom,( bár csak a gyereket nézem) csak legalább a minőség tökéletes lenne, és ne néznének hülyének mindenkit. Azt , hogy nem veszem meg többet, pesze megtehetem, de akkor úszott 70.000 cash ráadásul mit csinálok azzal a rakás műanyag szarral?Szomorú(

Profil megtekintése
« Válasz #20 Dátum: október 24, 2009, 11:59:55 »

kidobod és megtanulod hogy ilyen vacckokat nem veszünk meg .

Profil megtekintése
« Válasz #21 Dátum: október 24, 2009, 16:32:25 »

Az a  helyzet, hogy nem dobom ki, mert a 13 éves fiam mindenhez ragaszkodik, és azért kezdtem el venni, mert nem feltételeztem, hogy vacak.Mikor láttam, hogy nem egy minőségi dologról van szó arra gondoltam, majdcsak jobb lesz. Nem lehet mindig a rosszból kiindulni....: Kacsint
Katus
TF2 Tagok

Hozzászólások: 6.664

Profil megtekintése
« Válasz #22 Dátum: október 24, 2009, 18:22:15 »

látod, téged is be lehetett lógatni az ócskasággal, akkor miért törekedjenek kiváló minőségre. Ők nem balekok

Profil megtekintése
« Válasz #23 Dátum: október 25, 2009, 08:29:45 »

Amúgy igazad van, de pont az anyai gyengeségemet engedem kihasználni, és ők visszaélnek vele.
Biztos az a baj, hogy egy maximalistának látszó hülye tyúk vagyok, vagy naiv, vagy a franc tudja......... Hááát
Katus
TF2 Tagok

Hozzászólások: 6.664

Profil megtekintése
« Válasz #24 Dátum: október 25, 2009, 09:20:08 »

Mosolyog

Profil megtekintése
« Válasz #25 Dátum: október 25, 2009, 14:08:11 »

ha valami rossz az nagyvaloszinü hogy nem fog megjavulni fökép tömeg termelésnél . Mosolyog

Profil megtekintése
« Válasz #26 Dátum: október 25, 2009, 17:27:59 »

végül is lehetne róla folyamatosan beszélni,de tényleg nincs értelme,inkább lesza***m az egészet,és megnézek egy jó filmet, ja és nem felejtem el megvenni a gyereknek a Shrek kalandjait,és az autó-motort, és a magyar horgászt,  ja meg a retro autósorozatot,mely jövőhéttől 199o ft,inkább nem eszem amúgy is fogynom kellene vagy 2o kg-ot Hááát Nevet
Oldalak: 1 [2]   Fel
  Nyomtatás

Ugrás:

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Magyar fordítás: SMF Magyarország
Impresszum | Linkek
A honlap működtetését a Szociális és Munkaügyi Minisztérium támogatja
Szabványos XHTML 1.0! Szabványos CSS!