Fogyasztóvédelmi Fórum
szeptember 11, 2010, 04:03:21 // *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktiváló e-mail?

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: FIGYELEM! Új AFM hírek, ítéletek, határozatok, stb. ezután itt:
http://www.panaszfal.hu/index.php/topic,5061.0.html

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 [2]   Le
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Okoska - Az emberi test titkai újság  (Megtekintve 6556 alkalommal)
rage77
Global Moderator
Tudatos Fogyasztó
Nem elérhető Nem elérhető

Fórum beleugató

Profil megtekintése
« Válasz #15 Dátum: augusztus 05, 2008, 21:17:03 »

Igen, sajnos csak annyit tudsz tenni, hogy tudatosan nem veszed meg. A reklámoknak és a különböző marketingfogásoknak meg az a céljuk, hogy az emberek minél többet fogyasszanak. Ez ellen (amennyiben tisztességes reklámfogásokkal operálnak) csak azt teheti az ember, hogy nem dől be. Van egy nagyon jó sci-fi ezzel kapcsolatban (reklámok - tisztességesek, de főleg tisztességtelenek és az általuk behálózott emberek - gyűjts ezt, vedd meg azt, stb.), az a címe, hogy Reklámhadjárat, érdemes elolvasni. Nem vad sci-fi, egészen olvasható a sci-fit nem szerető emberek számára is, viszont nagyon tanulságos.
Naplózva

titok31
Tudatos Fogyasztó
*

Profil megtekintése
« Válasz #16 Dátum: augusztus 06, 2008, 14:56:06 »

én is vetem egy ideig ilyen ujságokat magamnak de végül mindet abahagytam mert fontosabb dolgokra költötem a pénzem .
Naplózva
hellboy
Global Moderator
Tudatos Fogyasztó

A fórum ördöge

Profil megtekintése WWW
« Válasz #17 Dátum: augusztus 06, 2008, 15:50:14 »

mint pl csecse teló?  Hááát Nevet Nevet
Naplózva

"Hiszek benne, hogy az emberek alapvetően jóindulatúak, de azt is tudom, milyen könnyű befolyásolni őket az előítéletek, a gondolkodás módszeres torzítása, az ésszerűsítési kényszer, a "mi jobban tudjuk" -féle elméletek által."         -         "Mindenki tudja, hogy mit kell tenni. Kivéve engem."
titok31
Tudatos Fogyasztó
*

Profil megtekintése
« Válasz #18 Dátum: augusztus 06, 2008, 18:22:38 »

én az ilyenfajta ujságokat ugy 8éve vetem lelkesen . Mosolyog  nem mostanába kezdödöt ez a gyüjthetö ujságok kora .
Naplózva
hanihani

Profil megtekintése
« Válasz #19 Dátum: október 23, 2009, 17:58:38 »

Sziasztok!
Az emberi test című folytatásos remekmű immáron elérkezett a 70. számhoz. Nem nehéz kiszámolni, hogy eddig mennyibe került. Talán megbocsáthstó lenne az ára ha azok a kib***ott alkatrészek passzolnának egymáshoz, de nem, atomjaira hullik szét minden alkalommal mikor a gyerek hozzáér.Éppen most is próbálja összerakni immáron sokadszorra, de most már celluxszal a kezében, mert másképp nem megy.Használt  régebben pillanatragasztót egyéb más ragasztófélét, de minden hatástalan.
Hihetetlen, hogyha már behúznak ennyi pénzzel akkor miért nem lehet minőségi cuccot piacra dobni?! Vagy talán azzal is kevesebb lenne a profit? Ez nem csak erre a kiadványra vonatkozik, hanem a matricás albumokra is, ahol a pl. a 4 részre vágott képet képtelenség tökéletesen egymás mellé ragasztani, mert arra is lusták gondot fordítani, hogy hogyan vágja el a gép.
Nem  mondom, hogy olcsó és nem a pénz miatt panaszkodom,( bár csak a gyereket nézem) csak legalább a minőség tökéletes lenne, és ne néznének hülyének mindenkit. Azt , hogy nem veszem meg többet, pesze megtehetem, de akkor úszott 70.000 cash ráadásul mit csinálok azzal a rakás műanyag szarral?Szomorú(
Naplózva
titok31
Tudatos Fogyasztó
*

Profil megtekintése
« Válasz #20 Dátum: október 24, 2009, 11:59:55 »

kidobod és megtanulod hogy ilyen vacckokat nem veszünk meg .
Naplózva
hanihani

Profil megtekintése
« Válasz #21 Dátum: október 24, 2009, 16:32:25 »

Az a  helyzet, hogy nem dobom ki, mert a 13 éves fiam mindenhez ragaszkodik, és azért kezdtem el venni, mert nem feltételeztem, hogy vacak.Mikor láttam, hogy nem egy minőségi dologról van szó arra gondoltam, majdcsak jobb lesz. Nem lehet mindig a rosszból kiindulni....: Kacsint
Naplózva
Katus
TF2 Tagok
Tudatos Fogyasztó
**

Profil megtekintése
« Válasz #22 Dátum: október 24, 2009, 18:22:15 »

látod, téged is be lehetett lógatni az ócskasággal, akkor miért törekedjenek kiváló minőségre. Ők nem balekok
Naplózva
hanihani

Profil megtekintése
« Válasz #23 Dátum: október 25, 2009, 08:29:45 »

Amúgy igazad van, de pont az anyai gyengeségemet engedem kihasználni, és ők visszaélnek vele.
Biztos az a baj, hogy egy maximalistának látszó hülye tyúk vagyok, vagy naiv, vagy a franc tudja......... Hááát
Naplózva
Katus
TF2 Tagok
Tudatos Fogyasztó
**

Profil megtekintése
« Válasz #24 Dátum: október 25, 2009, 09:20:08 »

Mosolyog
Naplózva
titok31
Tudatos Fogyasztó
*

Profil megtekintése
« Válasz #25 Dátum: október 25, 2009, 14:08:11 »

Az a  helyzet, hogy nem dobom ki, mert a 13 éves fiam mindenhez ragaszkodik, és azért kezdtem el venni, mert nem feltételeztem, hogy vacak.Mikor láttam, hogy nem egy minőségi dologról van szó arra gondoltam, majdcsak jobb lesz. Nem lehet mindig a rosszból kiindulni....: Kacsint

ha valami rossz az nagyvaloszinü hogy nem fog megjavulni fökép tömeg termelésnél . Mosolyog
Naplózva
hanihani

Profil megtekintése
« Válasz #26 Dátum: október 25, 2009, 17:27:59 »

végül is lehetne róla folyamatosan beszélni,de tényleg nincs értelme,inkább lesza***m az egészet,és megnézek egy jó filmet, ja és nem felejtem el megvenni a gyereknek a Shrek kalandjait,és az autó-motort, és a magyar horgászt,  ja meg a retro autósorozatot,mely jövőhéttől 199o ft,inkább nem eszem amúgy is fogynom kellene vagy 2o kg-ot Hááát Nevet
Naplózva
Oldalak: 1 [2]   Fel
  Nyomtatás  

Ugrás: