Fogyasztóvédelmi Fórum
szeptember 08, 2010, 06:48:37 // *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktiváló e-mail?

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: FIGYELEM! Új AFM hírek, ítéletek, határozatok, stb. ezután itt:
http://www.panaszfal.hu/index.php/topic,5061.0.html

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 2 [3]   Le
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Nokia telefon mizéria  (Megtekintve 3039 alkalommal)
hellboy
Global Moderator
Tudatos Fogyasztó
Nem elérhető Nem elérhető

A fórum ördöge

Profil megtekintése WWW
« Válasz #30 Dátum: szeptember 08, 2008, 10:41:22 »

bezony, az nemugyanaz...
Naplózva

"Hiszek benne, hogy az emberek alapvetően jóindulatúak, de azt is tudom, milyen könnyű befolyásolni őket az előítéletek, a gondolkodás módszeres torzítása, az ésszerűsítési kényszer, a "mi jobban tudjuk" -féle elméletek által."         -         "Mindenki tudja, hogy mit kell tenni. Kivéve engem."
Katya

Profil megtekintése
« Válasz #31 Dátum: szeptember 08, 2008, 13:18:40 »

Ma felhívott a Szombathelyi Nokia vezetője (ugyanis náluk adtam le, és vettem át a telefont, valamint az Ő panaszkönyvükbe írtam be), nagyon kedves volt. Mondtam Neki, hogy csütörtökön lesz annyi időm, hogy a fogy.védelemhez bemenjek bejelentést tenni. Azt ígérte, hogy mindent meg fog tenni, hogy számomra megfelelően záródjon a dolog, mert Őt fogják megbírságolni, nem a Nokia Hungary-t, és fűt - fát megígért, hogy csütörtökig megpróbálja elintézni a dolgot. Aggodalmát megértem, mert mint kiderült, ők egy Bt keretében működtetik a Nokia szervíz és mintaboltjukat. Elmondása szerint legutóbb hasonló esetben Őket büntették 200e Ft-ra, nem a Nokiát.
Ezen kívül azt mondta, hogy mivel a Nokia 2 év korlátozott jótállást vállal a készülékeire, ezért nem kell meghosszabítani a jótállás idejét a javítás idejével. Ez valóban így van He
Naplózva
hellboy
Global Moderator
Tudatos Fogyasztó

A fórum ördöge

Profil megtekintése WWW
« Válasz #32 Dátum: szeptember 08, 2008, 13:27:30 »

nem, a jótállási idő annyival növekszik ameddig szervizben van, jobb esetben ha az átvételi pontotn rögzítik a dátumokat (átadás-átvétel), akkor meg még egy kicsivel több ugye...
Naplózva

"Hiszek benne, hogy az emberek alapvetően jóindulatúak, de azt is tudom, milyen könnyű befolyásolni őket az előítéletek, a gondolkodás módszeres torzítása, az ésszerűsítési kényszer, a "mi jobban tudjuk" -féle elméletek által."         -         "Mindenki tudja, hogy mit kell tenni. Kivéve engem."
rage77
Global Moderator
Tudatos Fogyasztó

Fórum beleugató

Profil megtekintése
« Válasz #33 Dátum: szeptember 08, 2008, 14:06:04 »

Mivel már többször megpróbált átverni, én a helyedben nem várnék, megírnám a bejelentést az NFH felé.

OFF
A Bt azért trükkös, mert a beltag vagyonával felel a cég vagyonáért, tehát ha egy büntit nem tudna kifizetni a cég, akkor az APEH ráteszi a kezét a privát számlájára, a tévéjére, autójára, házára (ha van neki). És már nem évülnek el ezek a követelések 5 év után, mint régen, hanem ha úgy alakul, még az unokái is fizetni fognak...
Naplózva

rage77
Global Moderator
Tudatos Fogyasztó

Fórum beleugató

Profil megtekintése
« Válasz #34 Dátum: szeptember 08, 2008, 14:07:17 »

Amúgy meg persze, hogy őt büntetik, hiszen ő a kötelezett, a Nokia neki csak teljesítési segédje, és az ő tevékenységükért is a kötelezett felel a vevő (és a hatóságok) felé...
Naplózva

Katya

Profil megtekintése
« Válasz #35 Dátum: szeptember 30, 2008, 14:39:38 »

Köszönöm mindenkinek a segítséget. A határozott fellépés, a jogszabályok idézése, és a "tudatos magatartás" meghozta az eredményét :-)  Új telefonom van, és én választhattam. (ebben egyeztünk meg)

Katya
Naplózva
titok31
Tudatos Fogyasztó
*

Profil megtekintése
« Válasz #36 Dátum: szeptember 30, 2008, 17:34:24 »

ügyes vagy  Mosolyog és most mien nokiád van ? .
Naplózva
Katya

Profil megtekintése
« Válasz #37 Dátum: október 02, 2008, 15:02:11 »

E66  Vigyorog
Naplózva
Oldalak: 1 2 [3]   Fel
  Nyomtatás  

Ugrás: