Fogyasztóvédelmi Fórum
szeptember 08, 2010, 05:42:05 // *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktiváló e-mail?

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: FIGYELEM! Új AFM hírek, ítéletek, határozatok, stb. ezután itt:

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció
Oldalak: 1 2 3 4 [5] 6   Le
  Nyomtatás
Szerző Téma: pannon GSM,az élvonal?  (Megtekintve 7413 alkalommal)
komarom

Hozzászólások: 38

Profil megtekintése
« Válasz #60 Dátum: július 20, 2009, 21:11:23 »

Most megpróbáltam megnézni van-e változás az ügyben. ezt kaptam :

Hiba történt!

Hiba történt az oldal megjelenítése során!

* Elképzelhető, hogy a hiba a mi rendszerünkben van, ezért próbáld meg később!

Türelmed és megértésd köszönjük!
djuice

Hibakód: 2613370068396676
asdf

Hozzászólások: 3.996

Profil megtekintése
« Válasz #61 Dátum: július 20, 2009, 21:17:32 »

a csomag neve: Djuice reload net 5 GB    brutto 5990 forint
Ahamm, igy mar ertem...

Profil megtekintése
« Válasz #62 Dátum: október 31, 2009, 15:29:12 »

VIGYÁZAT csalók! Egy kollégám cége (bt) nevében valaki, 12 db. pannon 27.000ft-os üzleti keretcsomagot vásárolt, és elég aktív beszédforgalom zajlott már rajta, jönnek a számlák sorban. Az ügyfélszolgálat -jelszó nélkül-nem hajlandó semmiféle adatot, információt kiadni, azt mondták tegyen feljelentést. Megtette. Azért elgondolkoztató, hogy így bárki járhat, hisz ezek szerint nem elég körültekintőek a szolgáltatók szerződéskötéskor. Gondolom ez esetben hamis aláírási címpéldányt használtak fel. (a cégkivonat lehetett eredeti, hisz ahhoz könnyű legálisan hozzájutni)
Attól fél, ha profin hamisították meg a papírokat, és az aláírását, az esetben követelni fogják tőle a pénzt, ő pedig pereskedhet.
Naplózva

A szolgáltató van a fogyasztóért, még akkor is, ha ez tartalmaz néha kiszolgáltatottságot. A kiszolgáltatottság csak pozitív erkölcsi feltételek megteremtésével csökkenthető.
fabrysiheder

Hozzászólások: 92

Profil megtekintése
« Válasz #63 Dátum: november 16, 2009, 19:59:06 »

Újabb korlátlan mobil szélessávú csomagok ezúttal a Pannontól. Vagyis korlátlannak hirdetett korlátos csomag. Megint a képünkbe hazudnak. http://href.hu/x/7fbj

Csak az az érdekes, hogy a reklámnak bedölve, ott a nagy szöveg, hogy korlátlan, holott az üzletpolitika ugyanaz, mint a vodafone-nál.
Bocs, de a korlatlan mellett szerepel egy szocska: forgalomban korlatlan. Nem pedig sebessegben.

Es mivel odairjak az aljara:

A Pannon Internet Éjjel-nappal vagy Pannon Internet Éjszaka-hétvége tarifacsomagokban foglalt forgalmi keret nem korlátozott, azonban olyan fájlcserélő, fájlmegosztó, egyéb nagy mennyiségű adat továbbítására szolgáló alkalmazás használata során, amely révén az adatcsere közvetlenül a felhasználók között, a szervertől függetlenül zajlik, a Szolgáltató jogosult az adott forgalom idején a sávszélességet csökkenteni. A Szolgáltató ugyanakkor garantálja az Általános Szerződési Feltételekben rögzített cél-, illetve minimál-értékeket.

Tehat en ezt azert eleg korrektnek velem, nem mondhatja senki, hogy nem szoltak elore. A sebessegkorlatozas mertekerol viszont valoban nem irnak egy sort sem.
Ja, másodszorra i oda van írva: normál hjasználat esetén. Úgyhogy, ha torrentet löksz éjjel-nappal, ner csodálkozz, ha lassan megy a net Vigyorog

Profil megtekintése
« Válasz #64 Dátum: december 25, 2009, 20:18:57 »

Szerbusztok!
A Pannon Gsm Az Élvonal sajnos évekkel ezelőtt megszünt.
Jelenleg a kék properreles Pannon cég mondja magát Mobil szolgáltatónak.
Evek óta vagyok Pannon GSM az élvonal ügyfele de az ő rendszerük szerint 2006 december óta.
Teljesen elbutultak nincs szükségük egyéni ügyfelekre se.
Nem értem a mostani taktikájukat se.
Egyre kevesebb a saját ügyfélszolgálat,egyre drágábbak a szolgáltatások tehát nem nekünk van akik szeretnénk használni.
Én már csak hívásfogadásra használom  azt a néhány kártyám ami még Pannon gsm az élvonal világábol van.
Sajnos a másodperc alapu telefonálást a másikra való mutogatással magyarázzák hogy ott is így van.
Ez nem ügyfél megtartó intézkedés.
A kőzpont vidékre kőltőzése sem segit tőbb ügyfelet szerezni.
Ne szomorkodjatok a tőbbi szolgáltató is ugyan ilyen rossz politikát folytat.
Az a tapasztalatom hogy akinek az a feladata hogy ilyen oldalakat is olvasson a szolgáltatók részéről az soha nem jár ide.
Létezik még a +00 szolgáltatás? féláron külfőldre?
Kedvenc szám féláron nem csak pannon irányba?
A tőbbi kedvezmény?
Az újság a játékok stb.
Boldogabb új évet mindenkinek
« Utoljára szerkesztve: december 25, 2009, 20:20:52 írta circusdino » Naplózva

zoli62

Hozzászólások: 3

Profil megtekintése
« Válasz #65 Dátum: március 06, 2010, 06:52:22 »

Több mint 12 év tapasztalat után pár dolog, amit nem szeretek a Pannonban:

kontra:
másodperc alapú számlázás  hiánya a lakossági szegmensben
tarifacsomagváltási díj
"fizetős" hangposta
számlafizetesi díj
vezetékes irányú díjcsomag hiánya a lakossági szegmensben
egyre kevésbé felkészült ügyfélszolgálat
megszűnt országos kirendeltség hálózat
Átláthatatlan bónusz-rendszer

Ami jó
pro:
Hóközi elektronikus számlarészletezés (máshol nincs)
Nem nagyon nyúlnak bele a telefonok szoftverébe
Nokia  telefonokkal eredeti gyártó garanciát adnak
saltib

Hozzászólások: 1

Profil megtekintése
« Válasz #66 Dátum: március 08, 2010, 18:06:50 »

A kedves "élvonal" legújabb alkotása:

Január hónapban sikerült egy kisebb számlát összehoznom. Február eleje volt a fizetési határidő, de ahelyett hogy küldtek volna a bejelentett lakcímemre (bp) számlát inkább szüleim címére (ország másik vége) küldtek egy felszólítást, s mire megkaptam már csak 1-2 napom maradt a határidőig s épp nem volt pénzem. erre jön az sms hogy ha 48 órán belül nem igazolom a befizetést akkor letiltják a kimenő hívásaim.. bementem a legközelebbi kirendeltségre és mondtam, hogy egy hét és lesz pénzem. Azt mondták, hogy hívjam fel az ügyfél szolgálatot és kérjek haladékot. Felhívtam őket mire  közölték hogy nem kaphatok haladékot, mert nincs 6 hónapnyi rendezett számlám. Mondom az érdekes lenne egy 2009. januárban kötött előfizetői szerződésnél... ugyanis ez volt az első olyan számlám amit nem fizettem be időben (mert decemberben megszűnt a munkaviszonyom és még számla levelet sem küldtek!) Nem elég, hogy amikor átváltottam a tarifacsomagot cégesről magánra pofátlanul magas összeget számoltak fel tarifacsomag váltási díj címen, most még haladékot sem adnak.... ja, és ezek után még van képük 7500ft felszámolni visszakapcsolási díjként.

Ez a pannon gsm, meg az ő élvonaluk. Hát köszönöm szépen.

u.i.: Ha esetleg valakinek lenne valami ötlete, az megírhatná:)

Profil megtekintése
« Válasz #67 Dátum: március 08, 2010, 20:06:07 »

Lehet az okozta a 6 hónap folyamatos előfizetés hiányát, hogy -mint ahogy itt írtad- közben váltottál "cégesről-magánra." Minden szolgáltatónak joga van ahhoz, hogy olyan díjakat alkalmazzon -akár visszakapcsolási díjként- amilyet jónak tart, de erről előzetesen szerződéskötéskor köteles tájékoztatni a szerződő felet.
A konkrét ügyedben tehát, ha az általad közölt összegek szerepelnek a szolgáltató általános szerződési feltételeiben, (ÁSZF) és már be is fizettél mindent, akkor nincs mit tenni. Lehet esetleg mérlegelni a szolgáltatóváltást.

asdf

Hozzászólások: 3.996

Profil megtekintése
« Válasz #68 Dátum: március 08, 2010, 21:34:29 »

Igen, cegesrol maganra eseteben uj ugyfel vagy, ha decemberben kovetted ezt el, valoban nincs meg meg 6 honapod. A szulok cimet meg valoszinuleg nem az ujjukbol szoptak, biztosan te adtad meg nekik valamilyen formaban. A kerdes mar csak az, hogy a lakcim/levelezesi cim kozti kulonbseget ok nem ismerik, vagy te Kacsint (leirasodbol itelve: ok) (masik kerdes, hogy esetleg nincs-e olyan az aszf-ben, hogy minden levelet ide kuldunk, de szamlatartozas eseten oda, sok ertelme nincs, de en mar semmin sem csodalkozom).

Profil megtekintése
« Válasz #69 Dátum: június 10, 2010, 22:38:47 »

Szervusztok Megint!
Ismét beszélgettem egy ügyintézővel,de szerintem semmi sem változott a szolgáltató nevén kívül.
A válaszuk minden esetben az hogy "Te vagy a hülye hogy még mindig itt vagy"
De mivel ezeket a kritikákat ők nem olvassák marad minden úgy ahogy volt.

Egy jó dolgot csinált most de ez nagyon kevés. A vonalas irányba tőrténő telefonálás.

Megnéztem a dijuce reklámját a neten, ők azt hírdetik hogy függetlenek.
Semmi hír arról hogyha elmúltam 26 és dijuicos vagyok akkor mi tőrténik azzal a simkártyámmal.

A telenor teljesen kivonult Budapestről is.Csak telefonon lehet velük kommunikálni.(Ez is rossz)
Mostmár 18 000 000 panaszkodhatnak mert meghalgatára nem talál senki.
Ha esetleg egy "Pannonos" ügyintéző  olvassa akkor kérem jelentkezzen.
+36203294757 Kőszőnőm

hellboy
Global Moderator
*****

Hozzászólások: 24.528

A fórum ördöge

Profil megtekintése WWW
« Válasz #70 Dátum: június 11, 2010, 09:56:09 »

azt nehéz elhinni, hogy egyetlenegy "pannonos" ügyfélszolgálat sem létezik ahova belehetne menni...
Naplózva

"Hiszek benne, hogy az emberek alapvetően jóindulatúak, de azt is tudom, milyen könnyű befolyásolni őket az előítéletek, a gondolkodás módszeres torzítása, az ésszerűsítési kényszer, a "mi jobban tudjuk" -féle elméletek által."         -         "Mindenki tudja, hogy mit kell tenni. Kivéve engem."

Profil megtekintése
« Válasz #71 Dátum: június 11, 2010, 13:42:16 »

Miért baj az, hogy csak telefonon lehet velük beszélni? Szinte minden hasonló szolgáltató csak ilyen ügyfélszolgálatot tart fenn, nincsenek nyilvános panaszirodák.

Profil megtekintése
« Válasz #72 Dátum: június 11, 2010, 14:07:33 »

A baj au hogy a telefonos ügyfélszolgálatnál van egy sablon táblázat ami alapján az ügyintéző válaszolhat és hiába rőgzitik soha senki nem hallgatja vissza.
Ez sajnos tény.
Volt már olyan hogy személyes ügyfélszolgálatossal b*széltm élőben és ő sem értette hogy miért fordult elő a problémám és próbált segiteni de korlátokba ütkőzőtt.Mert noncs jogosultsága a korrigálásra.
Szóval ennyi

rage77
Global Moderator
*****

Hozzászólások: 25.129

Fórum beleugató

Profil megtekintése
« Válasz #73 Dátum: június 12, 2010, 09:22:47 »

És akkor nem ugyanott vagy, ha telefonon beszélsz vele, mintha élőben, ha így sem, úgy sem tud mit kezdeni a problémáddal?

Katus

Hozzászólások: 6.645

Profil megtekintése
« Válasz #74 Dátum: június 12, 2010, 12:22:08 »

Ez sajnos tény.
Szóval ennyi

ha az, akivel beszélsz telefonon, vagy akár személyesen - és nincs jogosultsága a korrigálásra, van olyan, akinek meg van. Kérdezz rá, hogy kinél intézhetsz érdemben valamit - sablonszöveg nem érdekel. Ha meg nem megy - tértis levél, ahol megadod mi a bajod és kéred az orvoslását.
Oldalak: 1 2 3 4 [5] 6   Fel
  Nyomtatás

Ugrás:

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Magyar fordítás: SMF Magyarország
Impresszum | Linkek
A honlap működtetését a Szociális és Munkaügyi Minisztérium támogatja
Szabványos XHTML 1.0! Szabványos CSS!