« Válasz #405 Dátum: március 05, 2010, 17:18:54 » |
A végleges-biztos időpont: (idézet a GVH honlapjáról)
"2010. március 10. (szerda), 10.00 órakor a GVH és a Telemédia (ATV) között fogyasztók döntéseinek tisztességtelen befolyásolása ügyében versenytanácsi tárgyalás lesz a GVH földszinti tárgyalótermében. Ügyiratszám: Vj-059/2009."
« Utoljára szerkesztve: március 05, 2010, 20:18:44 írta kovacs1 »
Naplózva
A szolgáltató van a fogyasztóért, még akkor is, ha ez tartalmaz néha kiszolgáltatottságot. A kiszolgáltatottság csak pozitív erkölcsi feltételek megteremtésével csökkenthető.
asdf
« Válasz #406 Dátum: március 05, 2010, 20:01:39 » |
Idezet a megindulasrol: A Tpvt. alapján az eljárás befejezésének határideje 90 nap, amely azonban - az ügy bonyolultságától függően - két alkalommal legfeljebb 60 nappal meghosszabbítható.
Budapest, 2009. június 9. Namost, junius 9-ebol meg a maximalisan 210 napbol (gy.k. 7 honap) hogyan is lett marcius 10-e? Azt a bonusz 3 honapot hova szamoljak el??? Tokre birom, hogy a hataridok mindenkire vonatkoznak, csak az allamigazgatas sz*rhatja le magasrol, kovetkezmenyek nelkul...

« Válasz #407 Dátum: március 05, 2010, 20:23:17 » |
Majd megnézem, de úgy emlékszek, hogy nem 60 nap- hanem: bonyolultságtól függően két alkalommal 60-60 napos időtartammal meghosszabbítható...
asdf
« Válasz #408 Dátum: március 05, 2010, 20:29:50 » |
Nyilvan ha kikuldenek egy tertis levelet az atv-nek, es amig az arra adott valasz pl. meg nem erkezik, addig all a cucc, az nem szamit bele. De nehogymar ilyenekbol osszejojjon 2 honap (es akkor meg ugye nagyon joindulatu voltam, mert a maximalis 210 napnak szamoltam a gvh tevekenyseget egy majdnem faek egyszerusegu ugyben). (sajat, szinten faek egyszerusegu ugyben tortent bejelentesemre ezert nincs meg targyalasi datum sem kiirva, vegulis csak 9 honapja jelentettem be, ott mar azt sem ertem, hogy ha en dec. elejen megkapom a gvh fejleces papirt, hogy eljaras indult (nem indulni fog, indult!), akkor ez a gvh honlapjan miert masfel honapos kesessel jelent egyaltalan meg). Teny, nem ismerem az ide vonatkozo jogszabalyokat (tudom, akkor ne pofazzak), de sajnos a realitas talajan nem tudom elkepzelni, hogy ez az atv-s tortenet 7 honap vizsgalati idobe es 2 honap ugyintezesi hataridobe nem tartozo dologbol jott ossze. Ha meg ez igy osszejohet, akkor az nincs jol ugy.
« Válasz #409 Dátum: március 10, 2010, 18:08:15 » |
ENNYI? azért ennél többet vártam...
Vj-59-042/2009.
A Gazdasági Versenyhivatal Versenytanácsa a K. T. vezérigazgató által képviselt ATV Első Magyar Magántelevíziós Zrt. -vel (Budapest), a Dr. Kéri - Dr. Hazai Ügyvédi Iroda (Budapest) által képviselt TeleMedia InteracTV Produkciós Kft. -vel (Újlengyel), a Mr H-J B. ügyvezető által képviselt Directa International Ltd. -vel (München), a Ms U. O. ügyvezető által képviselt NIM GmbH. -val (Köln), továbbá a Mr H-J B. ügyvezető által képviselt Teloxx GmbH. -val (München) szemben fogyasztókkal szembeni tisztességtelen kereskedelmi gyakorlat miatt indított versenyfelügyeleti eljárásban meghozta az alábbi
végzést
A Versenytanács az eljárást megszünteti az ATV Első Magyar Magántelevíziós Zrt. -vel szemben.
A végzés ellen a kézbesítéstől számított nyolc napon belül a Fővárosi Bírósághoz címzett, de a Gazdasági Versenyhivatalnál benyújtandó keresettel lehet élni.
ego
TF2 Tagok

Hozzászólások: 4.684
« Válasz #410 Dátum: március 10, 2010, 18:31:43 » |
semmi indoklás?
Mene,Tekel,Ufarszin!Similis simili gaudet.

« Válasz #411 Dátum: március 10, 2010, 18:39:05 » |
Az indoklás is megtekinthető: http://www.gvh.hu/gvh/alpha?do=2&pg=11&st=1&m5_doc=6384 http://www.gvh.hu/gvh/alpha?do=2&pg=11&st=1&m5_doc=6385Viszont nem értem, mert a mai napra volt a tárgyalás kiírva, ezeken pedig februári dátum szerepel. "2010. március 10. (szerda), 10.00 órakor a GVH és a Telemédia (ATV) között fogyasztók döntéseinek tisztességtelen befolyásolása ügyében versenytanácsi tárgyalás lesz a GVH földszinti tárgyalótermében. Ügyiratszám: Vj-059/2009. " ( gvh honlap)
« Utoljára szerkesztve: március 10, 2010, 19:52:10 írta kovacs1 »

« Válasz #412 Dátum: március 25, 2010, 14:33:21 » |
Az ATV küldött a játékosoknak egy SMS-t, miszerint a betelefonálás díját visszafizetik. (kb.1000ft) Ezt hívják tisztességtelen ajánlatnak?
« Válasz #413 Dátum: március 25, 2010, 16:46:40 » |
Érdekes én nem kaptam sms-t sem pedig regisztráltam náluk!!!

« Válasz #414 Dátum: március 25, 2010, 17:51:13 » |
Beszéltem a GVH vizsgálójával, továbbították a német hatóságok felé az ügyet, csak a magyar résztvevők ellen szüntették meg az eljárást.
« Válasz #415 Dátum: március 25, 2010, 23:11:58 » |
És ez miért lesz jó nekünk?
gmkiev
« Válasz #416 Dátum: március 26, 2010, 06:25:27 » |
Mert Te már megnyugodhatsz, no meg az össz magyar! Átb*sztak oszt jónapot. Mintha nem ez lenne mindig a vége!
Naplózva
A Fogyasztó, Szent! És sérülékeny!

« Válasz #417 Dátum: március 26, 2010, 19:04:17 » |
Tájékoztatás az ATV honlapról:
Ezúton tájékoztatjuk az ATV televíziós csatornán sugárzott Többet ésszel c. játékműsorban 2008. szeptember 17. – 2008. november 7. között meghirdetett törökországi hotelutalvány akció résztvevőit, hogy Társaságunknak, amely a fenti műsort készíti, nem áll módjában az utalványokat biztosítani. Ennek oka, hogy a Társaságunkkal szerződéses kapcsolatban álló utazásszervező cég feladata lett volna a nyeremények biztosítása, amelyet – Társaságunktól függetlenül és rajtunk kívülálló okból – egyoldalúan nem teljesített.
Társaságunk nagyon sajnálja az így okozott kellemetlenséget, és főként a résztvevőket ért csalódást. Ezért oly módon próbáljuk kompenzálni az akció résztvevőit, hogy minden hívónak, aki kérte az utalványt, kifizetjük az emeltdíjas hívás költségét az utalvány kéréséhez szükséges maximális 5 hívás díjának összegében (1440,- Ft).
No comment!
Csaba_20
Kitiltva
Hozzászólások: 3.694
« Válasz #418 Dátum: március 26, 2010, 22:45:49 » |
Azt direkt felejtik el, hogy a nyereményhez nem 5-ször kellett hívni a játékot, hanem 5.-nek kellett lenni, ami nem feltétlen jött össze 5 hívást követően.
titok31
Hozzászólások: 7.005
« Válasz #419 Dátum: március 27, 2010, 10:28:43 » |
ezt hivják nesze semmi fogd meg jolnak .