Fogyasztóvédelmi Fórum
szeptember 11, 2010, 04:43:11 // *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktiváló e-mail?

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: FIGYELEM! Új AFM hírek, ítéletek, határozatok, stb. ezután itt:

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció
Oldalak: [1] 2 3 4 5 6 ... 33   Le
  Nyomtatás
Szerző Téma: Plus  (Megtekintve 22304 alkalommal)

Profil megtekintése
« Dátum: augusztus 27, 2007, 18:14:38 »

Ma akartunk venni a gyerekeinknek egy-egy thomas a gözmozdony mintáju kispárnát de nem volt ugyan ugy mint a thomas és barátai mesekönyv se pedig bene van a a e-heti szórólapjukban  Szomorú mit lehet ilyenkor teni ha meghirdetet termék nincs is az adot boltban ,pedig hirdetik.
doktorur

Hozzászólások: 3

Profil megtekintése
« Válasz #1 Dátum: augusztus 27, 2007, 19:00:01 »

Kedves plusszos vásárlo!

Az emlitett Thomas gözmozdonyos könyv (amelyre mi is vevök lennénk) alaposabban elolvasva azt a bizonyos heti hirdetöpapirt 2007.08.30-tol lesz megvásárolhato a diszkontokban. Ma 2007.08.27-ét irunk. Tehát ebböl következik, hogy az adott termék csak 3 nap mulva lesz megvásárolhato. Üdv.Doki Hááát

Profil megtekintése
« Válasz #2 Dátum: augusztus 27, 2007, 19:03:28 »

Doktour
köszönöm felvilágositást Mosolyog mivel minden akciojuk hétfön szokott kezdödni igy megse néztem külön a dátumot .
noname

Hozzászólások: 5

Profil megtekintése
« Válasz #3 Dátum: szeptember 06, 2007, 14:46:51 »

Egyik nap a Plusban a sajtokat nézegettem, hogy melyiket vegyem meg. Mikor kiválaszottam egy zöld színű fóliás előrecsomagolt (asszem ez plus-os termék) sajtot és megfordítottam egy csomó zöld kis "aranyos" penészgomba volt rajta!Ja és még le sem járt a szavatossága!
Papa
Vendég
« Válasz #4 Dátum: szeptember 06, 2007, 15:05:54 »

jólenne tudni, hogy milyen sajt volt?? Mert trappistán, edamin nem lehet penész. Az ilyen jellegű hibákat (pl. lejárati időn belüli kezdődő romlás) a vásárlás helyén egyből rendezik, ill. kellene rendezni.

Profil megtekintése
« Válasz #5 Dátum: szeptember 20, 2007, 13:31:29 »

megengedhetö hogy egy áruházban lejárt szavatoságu terméket árusitjanak ? én 2 napja látom a plusba Da marco félkész ételét szeptember 18. lejáratal látom ma 20.án sem veték le a hütö pultrol  Meglepődött .
Laci082

Hozzászólások: 66

Profil megtekintése
« Válasz #6 Dátum: szeptember 20, 2007, 15:54:25 »

Természetesen nem árulhatják, szólni kell egy eladónak, mert az ilyen nagy áruházakban előfordul, hogy véletlenül (tényleg) ott marad a lejárt szavatosságú áru.
SMáté
Vendég
« Válasz #7 Dátum: szeptember 20, 2007, 21:55:02 »

Szólj ott a boltban, s ha nem változik semmi, vagy gyanítod, hogy máskor is így megy, akkor tegyél bejelentést a területileg illetékes fogyasztóvédelmi kirendeltségen.
discerner

Hozzászólások: 1

Profil megtekintése
« Válasz #8 Dátum: július 29, 2013, 00:11:17 »

Üdv mindenkinek.

Mivel egészen eddig jó tapasztalatokra tettem szert az árak, a minőség és a kiszolgálás tekintetében is, gyakran látogatom a Plus áruházlánc egységeit, mostanában leginkább egy babakocsi és apró utasa társaságában. Mivel a babakocsi elég magas, és nem szeretném, ha a baba szemét kivernék a bejáratnál kihelyezett kapu narancssárga műanyag lengőkéi, eddig mindig új jártam el - épp egy Plus áruházi eladó tanácsára -, hogy a forgókaput óvatosan kiemeltem a helyéről, betoltam a kocsit, majd visszatettem a forgókaput. Az említett eladó anno meggyőzött, hogy nyugodtan csináljam így mindig, mindenhol, a forgókaput simán ki lehet emelni, és több helyen segítettek is.

Nem úgy a XI. kerületi, Szent Imre kórházzal szemben lévő Plusban a minap. Érkezésemkor épp ott támasztotta az állát (de tényleg!) a göngyölegen egy jól megtermett, éltes biztonsági őr. Szépen végignézte, hogy forgóajtó ki, babakocsi be, forgóajtó be, majd ízes magyarsággal rámriposztolt: "- Mi van, szétszeded a berendezést?"

Hát komolyan mondom azt hittem, rögtön dobok egy hátast!  Dühös Egyrészt hogyan merészel csak így letegezni meg lemivanozni egy ilyen, ahelyett, hogy segítene, mivel nyilvánvalóan nem a berendezés szétszedése volt a szándékom! Kérdeztem tőle, szerinte hogy kellene bejutnom, erre ő, hogy "úgy mint mások". De ezt olyan bunkó stílusban adta elő, hogy szükségesnek tartottam megkérni, jobb lenne ha moderálná magát, mert még szólok az üzletvezetőnek. Erre a fickó kivicsorította az összes iszonyatosan ápolatlan (de tényleg! csodálkoztam is, hogyan vehették fel) fogát, és így felelt: "Nyugodtan kisanyám".

Na ezen aztán tényleg nagyon felbosszantottam magam, bár tudom hogy nem kéne, és egy sarokkal arrébb megpróbáltam egy eladótól megkérdezni, hol az üzletvezető. Közben hátulról hallottam, hogy a biztonsági őrnek időközben valaki mással is problémája akadt...

Találtam is egy eladót, aki a tejes pultnál a dobozos göngyöleget csomagolta kifelé. Megállok mellette, szépen és érthetően köszönök, elnézést kérek, és várom hogy visszaköszönjön meg hogy megkérdezze, mit akarok. Mindhiába. Szólok neki mégegyszer, kedvesen, de kicsit hangosabban, hogy "elnézést...!", erre a nő úgy rámripakodott, hogy "Mi van már?!", hogy hirtelen azt sem tudtam hol vagyok! Mondom neki, hogy csak kérdezni szeretnék valamit, elnézést, erre aszongya: "Én így is hallok!". Hát, mondom neki, én nem hallástesztet jöttem végezni magával, hanem a segítségét szerettem volna kérni, de az normális emberi kommunikáció nélkül az Ön részéről nem megy. Ezzel otthagytam a tejesdobozaival.

Az egyetlen oka, hogy mégsem hívattam az üzletvezetőt, az, hogy nem akartam további patáliát, láttam, hogy "nincs itt kivel beszélni", meg azt sem akartam megvárni, míg a kisfiam elkezd nyűgösködni. Szóval lemondóan beálltam a sorba, és itt ért a harmadik hidegzuhany. Szerencsére ebben már nem voltam involválva, hanem az előttem lévőnek ordította le a haját a kedves pénztáros valami szupershopkártyás probléma miatt.

Az összbenyomásom az volt erről az üzletről, hogy iszonyú nyűgnek tekintik a vásárlókat, akik be mernek jönni (sőt skandallum! gyerekkel is bemerészkednek), kérdezősködni meg vásárolni akarnak meg még kártyájuk is van. Az már mellékes hogy itt hagyják-e a pénzüket, mi úgyis megkapjuk a fizetésünket... Furcsának találom, hogy ez a nézet és hozzáállás még mindig fennáll - legalábbis ebben az áruházban biztosan. Hát sok sikert nekik. Nem szól szám
SMáté
Vendég
« Válasz #9 Dátum: július 29, 2013, 01:00:33 »

Csak addig kapják a fizetést, amíg van vásárló. Ha így gondolkodnak, ez nem biztos, hogy sokáig lesz így. Szerintem a reklamáció - akár levélben - fontos, hogy tudják, miért maradnak távol a fogyasztók.
hellboy
Global Moderator
*****

Hozzászólások: 24.564

A fórum ördöge

Profil megtekintése WWW
« Válasz #10 Dátum: július 29, 2013, 01:08:43 »

milyen kedves hely lehet...  Mosolyog  nem a Tesó-ba mentél be véletlen? én ott szoktam hasonlót tapasztalni, de úgy látszik országos jelenség...
Naplózva

"Hiszek benne, hogy az emberek alapvetően jóindulatúak, de azt is tudom, milyen könnyű befolyásolni őket az előítéletek, a gondolkodás módszeres torzítása, az ésszerűsítési kényszer, a "mi jobban tudjuk" -féle elméletek által."         -         "Mindenki tudja, hogy mit kell tenni. Kivéve engem."
rage77
Global Moderator
*****

Hozzászólások: 25.153

Fórum beleugató

Profil megtekintése
« Válasz #11 Dátum: július 29, 2013, 05:37:27 »

Hát, a közeljövőben nem kell oda menni... Javaslom, írd meg a Homárra is, mert ez az elrettentő story segíthet a személyzet viselkedésének javításán...

Attisch
TF2 Tagok

Hozzászólások: 3.858

a békéltető

Profil megtekintése
« Válasz #12 Dátum: július 29, 2013, 08:06:44 »

Esetleg nem a személyzet hozzáállását kéne javítani, hanem a személyzetet leváltani???
Naplózva

"Egyáltalán, SEMMILYEN információról NE tételezd fel hogy pontos vagy naprakész. Az új technológiák lehetővé teszik bárkinek, hogy publikáljon, de az ezzel járó felelősséget még nem tanulta meg mindenki."
M.Timcsi

Hozzászólások: 4

Profil megtekintése
« Válasz #13 Dátum: július 30, 2013, 08:16:27 »

Több mint egy hónapja vásároltam az újpesti Stop Shopban lévő Plus élelmiszerüzletben. Megtöltöttem a kosaram, beálltam a sorba. A "kedves" pénztárosnő számol én fizetek és odaadom a Super Shop kártyámat. Visszakapom a visszajárót és várok. A kártyámat ugyanis nem adta vissza. Remek, gondolom csak odaadja de nem. Kérdezem hogy esetleg visszakaphatnám-e mire Ő rámmordul , hogy már visszaadta. Mondom neki, hogy nem. De igen nézzem meg jobban. Hátat fordított majd végezte tovább a dolgát ugyanis a sor vége már megint a hűtőpultban volt. A másik pénztáros ugyanis nem ért rá épp.
Én meg csak vártam hátha tesz valamit. Kérdeztem mi lesz most, csak a vállát rángatta. Majd nagy kegyesen kb.10 perc után csengetett a felettesének. Aki kijött és készségesen elmesélte mi ilyenkor a teendő. Hívjam fel az ügyfélszolgálatot és tiltassam le a kártyát. Igen ám de hétvége volt. Meg kellett várni a hétfőt. Addig bárki levásárolhatta volna a kártyámon összegyűjtött pontokat. Igaz ez nem az Ő problémájuk.
Kellemes közérzetben kijövök végre a boltból, majd egy hölgy leszólít az üzlet előtt. Elmesélte, hogy pár héttel ezelőtt vele is ez történt. Ő majdnem fél órát állt a pénztáros mellett. De neki meglett a kártyája a földön.

Hazajöttem majd írtam a Plusnak egy reklamációs levelet. A mai napig semmi válszt nem kaptam rá. Időközben ugyan letiltottam a kártyámat és kűldtek egy újat. De azon még mindig nem tudom rajta vannak-e az előző kártyám pontjai. Minden lekérdezésnél más jön ki.
Kicsit azért felháborított a dolog mert úgy érzem megkárosítottak. Fordított esetben ha én hoztam volna ki valamit a boltból és így viselkedem még fel is jelentettek volna.
Legalább egy levelet amiben elnézést kérnek a kellemetlenségért elvártam volna.

Kíváncsi vagyok mások mit gondolnak a történtekről. Előre is köszi a véleményeket, segítségeket!
« Utoljára szerkesztve: január 30, 2002, 10:15:40 írta M.Timcsi » Naplózva
asdf
TF2 Tagok

Hozzászólások: 4.002

Profil megtekintése
« Válasz #14 Dátum: július 30, 2013, 08:30:55 »

Azt, hogy olvashatatlan Bibiii Szerkesszed at Mosolyog
Oldalak: [1] 2 3 4 5 6 ... 33   Fel
  Nyomtatás

Ugrás:

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Magyar fordítás: SMF Magyarország
Impresszum | Linkek
A honlap működtetését a Szociális és Munkaügyi Minisztérium támogatja
Szabványos XHTML 1.0! Szabványos CSS!