Fogyasztóvédelmi Fórum
szeptember 11, 2010, 03:54:35 // *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktiváló e-mail?

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: FIGYELEM! Új AFM hírek, ítéletek, határozatok, stb. ezután itt:
http://www.panaszfal.hu/index.php/topic,5061.0.html

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: [1]   Le
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Auchanban a kezelési költség  (Megtekintve 587 alkalommal)
eislerapu

Nem elérhető Nem elérhető

Profil megtekintése
« Dátum: március 29, 2009, 11:08:50 »

Az Auchan árúház reklám újságjában/2009,03,13-19-ig/ a mosógépek mellett azt olvastam,hogy nincs kamat csak O,9% kezelési klts.A mosógép ára 70000-ft volt a havi tőrlesztés 12 hónapon keresztül kb 6500 ft.Érdeklődésemre azt a választ kaptam,hogy havonta felszámolják az egész összegre a költséget.
Nem értem,ha havonta számolnak,miért nem a 6500 ft. törlesztő részletre számolnak.
A második hónaptól miért számolnak kezelési költséget a már kifizetett összeg után.
Remélem tud valaki erre megnyugtató magyarázatot.
Naplózva
Katus
TF2 Tagok
Tudatos Fogyasztó
**

Profil megtekintése
« Válasz #1 Dátum: március 29, 2009, 15:22:38 »

ilyen feltételekkel nem kell megvenni. Pár hónap után örülnek, ha lesz egyáltalán vevőjük. Máshol is meg kell nézni a feltételeket és ott venni, ahol nem így árulják.
Naplózva
asdf
TF2 Tagok
Tudatos Fogyasztó
**

Profil megtekintése
« Válasz #2 Dátum: március 29, 2009, 16:47:49 »

Tok mindegy minek hivjak, 70 000 ft-ra befizettel egy ev alatt 75 600 ft-ot. Ez rendkivul barati ar.
Persze ha a szerzodesben nem tuntetik fel, hogy az a 0.9% az havi, akkor van alapod panaszra, de csodalkoznek, ha nem irtak volna valahol.
Naplózva
eislerapu

Profil megtekintése
« Válasz #3 Dátum: március 30, 2009, 10:27:03 »

Kedves asdf.Nem volt feltüntetve,hogy a kezelési klts.havi.Egyébbként nem vettem meg a terméket.Ha a klts. havi bontásban van még mindíg nem értem,hogy a második hónaptól miért fizetek kezelési költséget a már kifizetett összegek után?
Naplózva
asdf
TF2 Tagok
Tudatos Fogyasztó
**

Profil megtekintése
« Válasz #4 Dátum: március 30, 2009, 10:59:24 »

A kezelesi koltseget azt a havonta -gondolom szigoruan atutalassal- befizetendo osszeg utan fizeted. Egyszeri 630 forintert nyilvan senki nem fog 70 ezret egy evre meghitelezni sem neked, sem masnak.
Naplózva
leokad
Tudatos Fogyasztó
*

Profil megtekintése
« Válasz #5 Dátum: március 30, 2009, 20:05:44 »

A kezelesi koltseget azt a havonta -gondolom szigoruan atutalassal- befizetendo osszeg utan fizeted. Egyszeri 630 forintert nyilvan senki nem fog 70 ezret egy evre meghitelezni sem neked, sem masnak.
És ezt Eislerapunak honnan kellene tudnia? Elvégre a kirakott ár & Co. ajánlatnak minősül, amit a vevő elfogadhat.

Leopold voltam
Naplózva

Az, hogy történetesen igazad van, többnyire nem számít.
asdf
TF2 Tagok
Tudatos Fogyasztó
**

Profil megtekintése
« Válasz #6 Dátum: március 30, 2009, 20:30:44 »

És ezt Eislerapunak honnan kellene tudnia? Elvégre a kirakott ár & Co. ajánlatnak minősül, amit a vevő elfogadhat.
Szerintem meg mivel hitelszerzodesrol van szo, egy minima ketoldalas surungepelt kisbetus dolgot kell alairnia.

Mindenesetre a hirdetes pontos ismerete nelkul csak a levegobe beszelunk.
Naplózva
Oldalak: [1]   Fel
  Nyomtatás  

Ugrás: