Fogyasztóvédelmi Fórum
szeptember 08, 2010, 06:47:10 // *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktiváló e-mail?

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: FIGYELEM! Új AFM hírek, ítéletek, határozatok, stb. ezután itt:
http://www.panaszfal.hu/index.php/topic,5061.0.html

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: [1]   Le
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Bürokrata Pannon  (Megtekintve 498 alkalommal)
Gitt1let

Nem elérhető Nem elérhető

Profil megtekintése
« Dátum: augusztus 24, 2009, 13:53:37 »

Ma felmondtam volna a Pannonos cégflottát, mert kiderült ugyanezt a Vodafone-nál működtetjük, akkor (flottatagok számláit elemezgetve) készülékenként 4 ezer Ft-ot spórolunk. (Kis cég vagyunk számít a kis pénz is a TESCO pl. megteheti, hogy 20-as flottát tart fenn - a mi pénzünkön!)

Az Árkád volt a legközelebbi hely, ahol működik Pannon ügyfélszolgálat. Sorszámhúzás, unatkozás (én), szólítás (ők), felmondás (én)... felvilágosítás (ők): a felmondáshoz személyi igazolvány (természetes), adószám (hm... de szerencsére benne van a telefonomban!), és cégkivonat (He Meglepődött He) kell. Hát oszt mi a fityfenének köll az a cégkivonat?-kérdezem. Ezt írják elő!-válaszolnak. Vita (kulturált), vezető kérés (szintén), probléma elővezetés, válasz ugyanaz: ez a szabály. Akkor vevőkönyv. Lebeszél, mondván ők alvállalkozók, nekik azt kell betartani amit előírnak.

Tulajdonképpen igaza van, ezért dolgom elvégzése nélkül elköszönök, majd felhívom a 1220-at, ahol persze nem mondanak mást: Ez az előírás. Miért? Miért nekem kell szaladgálni, miért nem megoldás, hogy a Pannonnál szerződéskötéskor elkért címpéldányon megnézik, hogy tényleg én vagyok én, és jogosult is vagyok?!

Tudja valaki a választ?

UI: Egyébként jó hely a "panaszfal", és innenb is köszönöm a Tudatos Vásárlók Egyesületének, hogy ajánlotta. !Látom ugyanis, hogy elég gyors a válaszadás.)
Naplózva
hellboy
Global Moderator
Tudatos Fogyasztó

A fórum ördöge

Profil megtekintése WWW
« Válasz #1 Dátum: augusztus 24, 2009, 14:36:39 »

tekintve hogy cégre vetted, nemis értem miért gond bemutatni a doksit... amúgy ha szerződéskötéskor ezt közölték veled, vagy benne van a szerződésre, akkor nincs más lehetőséged, lenyeled a békát, s megmutatsz minden papírt amit jogosan kérnek...
Naplózva

"Hiszek benne, hogy az emberek alapvetően jóindulatúak, de azt is tudom, milyen könnyű befolyásolni őket az előítéletek, a gondolkodás módszeres torzítása, az ésszerűsítési kényszer, a "mi jobban tudjuk" -féle elméletek által."         -         "Mindenki tudja, hogy mit kell tenni. Kivéve engem."
asdf
TF2 Tagok
Tudatos Fogyasztó
**

Profil megtekintése
« Válasz #2 Dátum: augusztus 24, 2009, 15:15:15 »

Azert kell a friss cegkivonat (amit amugy valoban nem ertem, hogy miert nem tudnak pannonek ingyen es bermentve online megnezni a bemutatoteremben pl. www.e-cegjegyzek.hu), mert idokozben valtozhatott a kepviseletre jogosultak szemelye. Tehat hiaba voltal te mondjuk 2 eve ugyvezeto es van meg nekik ez a papir, ha most mar esetleg egyaltalan nem allsz a ceg alkalmazasaban, ezaltal nem vagy jogosult annak neveben eljarni.

Egyeb megjegyzesem pedig az, hogy en inkabb nagyon szorgosan elkezdenem bujni a pannon tarifacsomagjait (ideertve az ujakat is pl. uzleti keret), es a utolso utani utani gondolatom lenne, hogy a vodafone-hoz menjek (de az sem, mert nem mennek, tulsagosan sok "szepet" es "jot" olvastam roluk folyamatos jelleggel, eveken keresztul.
Szerintem inkabb orulj, hogy kaptal meg egy eselyt atgondolni, hogy biztosan akarod-e te ezt Kacsint
Naplózva
hellboy
Global Moderator
Tudatos Fogyasztó

A fórum ördöge

Profil megtekintése WWW
« Válasz #3 Dátum: augusztus 24, 2009, 15:27:32 »

jaja... ha mész valahova akkor az a T legyen.... de a voda felejtős... bár mindenki oda megy ahova akar... Mosolyog
Naplózva

"Hiszek benne, hogy az emberek alapvetően jóindulatúak, de azt is tudom, milyen könnyű befolyásolni őket az előítéletek, a gondolkodás módszeres torzítása, az ésszerűsítési kényszer, a "mi jobban tudjuk" -féle elméletek által."         -         "Mindenki tudja, hogy mit kell tenni. Kivéve engem."
Katus
TF2 Tagok
Tudatos Fogyasztó
**

Profil megtekintése
« Válasz #4 Dátum: augusztus 24, 2009, 16:21:28 »

jaja... ha mész valahova akkor az a T legyen.... de a voda felejtős... bár mindenki oda megy ahova akar... Mosolyog

Mosolyog
Naplózva
Trysii
Tudatos Fogyasztó
*

Hobbifanatikus fogyasztó- szemfelnyitogató

Profil megtekintése
« Válasz #5 Dátum: augusztus 24, 2009, 20:22:03 »

tekintve hogy cégre vetted, nemis értem miért gond bemutatni a doksit... amúgy ha szerződéskötéskor ezt közölték veled, vagy benne van a szerződésre, akkor nincs más lehetőséged, lenyeled a békát, s megmutatsz minden papírt amit jogosan kérnek...

Mondjuk ki a kisf...omnak van kedve 4-5e forintért cégkivonatot kérni a tetves mobilszolgáltató hülye igényei miatt az ügyintézéshez, pláne lemondáshoz? Merthogy a cégkivonatnak is van minőségmegőrzési ideje...
Naplózva

Csak teszem a dolgom
hellboy
Global Moderator
Tudatos Fogyasztó

A fórum ördöge

Profil megtekintése WWW
« Válasz #6 Dátum: augusztus 25, 2009, 12:28:22 »

Mondjuk ki a kisf...omnak van kedve 4-5e forintért cégkivonatot kérni a tetves mobilszolgáltató hülye igényei miatt az ügyintézéshez, pláne lemondáshoz? Merthogy a cégkivonatnak is van minőségmegőrzési ideje...

lásd asdf hsz-ét pubika...  Puszi
Naplózva

Oldalak: [1]   Fel
  Nyomtatás  

Ugrás: