Ma felmondtam volna a Pannonos cégflottát, mert kiderült ugyanezt a Vodafone-nál működtetjük, akkor (flottatagok számláit elemezgetve) készülékenként 4 ezer Ft-ot spórolunk. (Kis cég vagyunk számít a kis pénz is a TESCO pl. megteheti, hogy 20-as flottát tart fenn - a mi pénzünkön!)
Az Árkád volt a legközelebbi hely, ahol működik Pannon ügyfélszolgálat. Sorszámhúzás, unatkozás (én), szólítás (ők), felmondás (én)... felvilágosítás (ők): a felmondáshoz személyi igazolvány (természetes), adószám (hm... de szerencsére benne van a telefonomban!), és cégkivonat (

) kell. Hát oszt mi a fityfenének köll az a cégkivonat?-kérdezem. Ezt írják elő!-válaszolnak. Vita (kulturált), vezető kérés (szintén), probléma elővezetés, válasz ugyanaz: ez a szabály. Akkor vevőkönyv. Lebeszél, mondván ők alvállalkozók, nekik azt kell betartani amit előírnak.
Tulajdonképpen igaza van, ezért dolgom elvégzése nélkül elköszönök, majd felhívom a 1220-at, ahol persze nem mondanak mást: Ez az előírás. Miért? Miért nekem kell szaladgálni, miért nem megoldás, hogy a Pannonnál szerződéskötéskor elkért címpéldányon megnézik, hogy tényleg én vagyok én, és jogosult is vagyok?!
Tudja valaki a választ?
UI: Egyébként jó hely a "panaszfal", és innenb is köszönöm a Tudatos Vásárlók Egyesületének, hogy ajánlotta. !Látom ugyanis, hogy elég gyors a válaszadás.)