Fogyasztóvédelmi Fórum
szeptember 11, 2010, 02:05:45 // *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktiváló e-mail?

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: FIGYELEM! Új AFM hírek, ítéletek, határozatok, stb. ezután itt:

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció
Oldalak: [1]   Le
  Nyomtatás
Szerző Téma: Enternet Kft  (Megtekintve 301 alkalommal)
trikko

Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 1

Profil megtekintése
« Dátum: szeptember 07, 2009, 22:40:32 »

Segitséget illetve tanácsot szeretnék kérni!
Történetem a következö lenne:Folyó év májusában )pontos dátumot nem tudok de kb 14-e környékén)telefonos szerzödést kötöttem az Enternet 2001Kft-vel(1134 Bp.Váci út 19. www.enternet.hu) 2.2M-es Tempó nevezetü internetcsomagra.Az ügyintézö hölgy kedvesen felvette az adataimat majd mindezek végesztével gratulált előfizetöi között,majd kérdésemre hogy mikor tudm használni a szolgáltatást a válasz a szerelöktöl függ!Majd ezután jelezte felém hogy jelen esetben van még egy dijtétel amit nem mondott mégpedig egy egyszeri 28e-er forintos tétel melyet az első számlával kell rendezni és "éves vonalkarbantartási dij"-ként számlázzák!Ezt nem értettem mert a cég a Matáv per-pill T-com vonalat használja!No komment!Kb 1.5 hét mulva megkerestek telefonon hogy él a szolgáltatás melyhez lediktálná nekem a belépéshez szükséges felhasználónevet és jelszót!Mindezek tudatában leültem a számitó gép elé és kapcsolodtam a szolgáltatásra!Ekkor vettem észre hogy a szerzödésben megállapodott intenet sebesség töredéke sem áll rendelkezésre!Ezt azonnal jeleztem a szolgáltató felé!Pár nap elteltével kaptam egy e-mailt amiben egy mérési szerver elérhetösége volt és megkértek ezzel mérjem le a szolgáltatás sebességét!Ezt megtéve derült fény hogy a szerzödött sebesség tizede sincs meg!Ezt a cég munkatársa továb adta a T-com felé kivizsgálásra!Természetesen változás nem történ viszont az idő telt!A céget saját költségemre töbször kerestem fel telefonon hogy tájékoztatást kapjak az ügy folyamatáról!Töbször kaptam olyan informáciot mely szerint a szerelök kint jártak nálunk,bár nyugdíjas édesanyám aki minden nap othon tartozkodik nem találkozott velük,valamint hogy a vonal müködöképes a hiba elhárult!Jelzem a szolgáltatás minösége fikarcnyit sem változott!Megérkezett az elsö számla mely 31118Ft-ról szól!Ezt sérelmezvén nem fizettem be és jeleztem a szolgáltató felé hogy inkorrektnek tartom a számla összegét mivel a szerzödött szolgáltatást nem teljesítette!A napok teltek de érdemi változás nem történt,a szolgáltatót saját költségemre hivtam telefonon!KB másfél honap elteltével a szolgáltató visszaminösitette a szolgáltatást 1.2M Privát díjcsomagra a rendszer hiányosságai miatt!A hiba elsö bejelentése óta eltelt több mint három és fél hónap,persze közben töbször "helyreélt" majd ismételten bejelentésre került mivel nem változott semmi!A hiba végleges megszünése 2009.09.01 keddi nap volt amikor is telefonos megkeresésre elvégeztem a kért mérést és megállapításra került hogy rendben müködik!Ezután már nem tudtam kapcsolodni mivel a szolgáltató lekorlátozta a szolgáltatás dijtartózás miatt!Jelzem az első számla kivételével minden számla teljesítva van!A korlátozás után ismét felkerestem a szolgáltatót és kértem hogy a részletfizetést engedélyezzék valamint egy felelös beösztású személyt kértem a telefonhoz hogy sérelmemet vázoljam neki!Ezt nem teljesitették mivel állításuk szerint nem tartozkodott bent ilyen személy de megnyugtattak hogy feltétlen visszahivnak telefonon!Az ügyintézö megkért vázoljam neki a sérelmemet hátha tud segiteni!Elmontam neki hogy semmi mást nem kérnék csak annyit hogy a kiszámlázott "éves karbantartásí díj"-ból a három havi dijat elengedni amig a szolgáltatást nem tudtam használni valamint a részletfizetés engedélyezését és a szolgáltatás helyreállítását!Ez ügyben még a számot is eggyeztettük!Felkeresés azóta sem történ ezért fordultam a T. Címhez!Kérdésem annyi lenne hogy az általam kért feltételek helytálloak e miszerint egyrész erkölcstelen az a tény hogy egy olyan szolgáltatásért kérnek pénzt melyet "gyakorlatilag" nem ök végeznek el,valamint hogy jogos e a kérés részemröl hogy a fent emliett "hiba" idöszakára ne számlázza ki az ugynevezett karbantartási díjat?Bevallom megkérdöjelezném azt is hogy jogos e a további két hónap havidija is amikor is a hiba ugyan ugy fennált?Természetesen az internet alacsony sebességéröl készült mérések lementve vannak és bármikor szivesen a T. Cím részére kiszolgáltatom!Segitségüket elöre is köszönöm!Maradok tisztelettel F. Tamás
Naplózva
grepei

Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 95

Profil megtekintése
« Válasz #1 Dátum: szeptember 09, 2009, 19:24:15 »

Kedves Tamás!

ADSL alapú Internet hozzáférésről van szó?
g.
Naplózva
Oldalak: [1]   Fel
  Nyomtatás

Ugrás:

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Magyar fordítás: SMF Magyarország
Impresszum | Linkek
A honlap működtetését a Szociális és Munkaügyi Minisztérium támogatja
Szabványos XHTML 1.0! Szabványos CSS!