Azért én arra kíváncsi lennék, hogy a panaszos miből állapította meg, hogy a cipőtalpon keresztül ázott be, és nem egy ragasztásnál, nem a felsőrészen, stb. Meg milyen az az enyhébb eső, pontosan mennyi is az a 2 perc, és mekkora pocsolyába sikerült belelépni...
nos kedves rage77,
köszönöm az építő jellegű hozzászólásodat, igazán segítőkész vagy...
ki gondolná, onnan állapítottam meg, hogy nem felülről történt a beázás, mert a zoknimnak csak a talpa lett vizes az elülső részénél.
megköszönném, ha megmagyaráznád, hogyan lenne lehetséges az, hogy ha felülről ázik be egy cipő, miért nem lesz vizes a zokni felső vagy akár oldalsó része is. ezenkívül azt egy percig sem állítottam, hogy nem ragasztásnál ázott be, de azt gondolom, hogy ha illesztésnél ázott be, az sem normális dolog. vagy ha mégis, akkor eddig nekem nagyon jó cipőket sikerült kifognom.
az enyhébb esőről annyit, hogy éppen akkor nem mértem meg, hány ml eső esett le, de mint említettem nagyon enyhe esőzés volt és NEM léptem pocsolyába, kerültem őket, normálisan közlekedtem. nyilván ha ennek az ellenkezője történt volna, és belelépek egy bokáig érő tócsába, nem megyek reklamálni...
a két perc pedig pontosan 120 másodperc.
na és végül annyit, hogy pont ez a problémám, hogy a boltban is így álltak hozzá az esetemhez.
ide segítségért jöttem, nem pedig kötekedő hozzászólásokért. nem is várok semmi pozitív visszajelzést a szakvéleményt illetően sem...
majd akkor hordom a cipőmet nyáron, de csak akkor ha tutira nem jósolnak egy csepp esőt sem aznapra. tök jó lesz. biztosan ezt jelenti az, hogy mérsékelten vízálló.
na de mindegy, további szép napot.