Fogyasztóvédelmi Fórum
szeptember 11, 2010, 04:00:16 // *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktiváló e-mail?

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: FIGYELEM! Új AFM hírek, ítéletek, határozatok, stb. ezután itt:
http://www.panaszfal.hu/index.php/topic,5061.0.html

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 2 [3]   Le
  Nyomtatás  
Szerző Téma: autósülés  (Megtekintve 1236 alkalommal)
Xsuxsu

Nem elérhető Nem elérhető

Profil megtekintése
« Válasz #30 Dátum: május 24, 2010, 18:22:11 »

Hello mindenki! Mikor ez az ulessel kapcsolatos problemam adodott es megtalaltam ezt az oldalt csak ugy durr bele megirtam az esetem (rossz helyre raadasul) de azota olvaso is lettem, es sokat lehet tanulni belole, ugyhogy akarhogyan is lesz,(kicserelik, vagy javitjak  mindegy, azota lehiggadtam) mar igy is nyertem valamit!! Udv mindenkinek!
Naplózva

Ha javulni látod a dolgokat, akkor valami fölött elsiklottál.
rage77
Global Moderator
Tudatos Fogyasztó

Fórum beleugató

Profil megtekintése
« Válasz #31 Dátum: május 24, 2010, 18:50:35 »

Másrészt vészhelyzetben, nem lehet az autóból mindenestől könnyen kivenni?

A mi egyik ülésünket elég macerás mind berakni, mind kivenni. Sokkal egyszerűbb az ülés biztonsági övét kikapcsolni...
Naplózva

Xsuxsu

Profil megtekintése
« Válasz #32 Dátum: május 24, 2010, 18:55:00 »

Az a velemenyem, hogy egy kicsi gyerek ne tudjon kinyitni egy ilyen biztonsagi elemet! Es akkor nem beszeltunk meg arrol, hogy ezt az ulest, nem csak eleven, ugyes es ertelmes gyerekek hasznalhatjak. Azokra is gondolni kellene. Szoval akkor valami hibadzik a torveny korul!!
Naplózva

kovacs1
Moderátor
Tudatos Fogyasztó

.

Profil megtekintése
« Válasz #33 Dátum: május 24, 2010, 19:05:45 »

Akkor ezt jól körbejártuk, várjuk a fejleményeket!  Mosolyog
Annyit még az ügyhöz, hogy hellboy az elején még nem ismerte a vásárlásod körülményeit, ill. mert nem szerepel a termék a mellékletben, ezért azt mondta, hogy "csak" szavatosság van az ülésre. De mivel később közölted, hogy milyen garanciajegyet kaptál, ezért már megállapítható, hogy 1 év garancia jótállás van rá. Ez azt is jelenti, hogy a panasszal összefüggő költség (pl. bevizsgálás) erre az időszakra az eladót terheli, továbbá ő van a bizonyítási kényszerben.
Naplózva

A szolgáltató van a fogyasztóért, még akkor is, ha ez tartalmaz néha kiszolgáltatottságot. A kiszolgáltatottság csak pozitív erkölcsi feltételek megteremtésével csökkenthető.
hellboy
Global Moderator
Tudatos Fogyasztó

A fórum ördöge

Profil megtekintése WWW
« Válasz #34 Dátum: május 25, 2010, 10:06:44 »

Az a velemenyem, hogy egy kicsi gyerek ne tudjon kinyitni egy ilyen biztonsagi elemet!

nos ez már más kérdéskör, nem jótállás-szavatossági téma... amit tisztázni kell, hogy hibás e vagy sem. az nem hiba ha valaki laza csuklómozdulattal kiodlja, a lényeg, hogy rázkódástól, huzogatástól, feszítéstől magától ne oldjon ki)
Naplózva

"Hiszek benne, hogy az emberek alapvetően jóindulatúak, de azt is tudom, milyen könnyű befolyásolni őket az előítéletek, a gondolkodás módszeres torzítása, az ésszerűsítési kényszer, a "mi jobban tudjuk" -féle elméletek által."         -         "Mindenki tudja, hogy mit kell tenni. Kivéve engem."
Xsuxsu

Profil megtekintése
« Válasz #35 Dátum: május 27, 2010, 06:43:49 »

Kedves Mindenki! Rage77!
Tegnap vettem egy Romer gyerekulest! Muszaly volt, mert a kicsi biztonsaga megert ennyit! Amit a Brendonnak irtam, arra a fuluk botjat sem mozgattak egyenlore. Megy az idohuzas, hiszen valszeg tisztaban vannak azzal, hogy helyzetben vagyok. Ugyhogy lehet, hogy megcsinaltatom a masikat, es odaadom valakinek, akinek nincs penze autosulesre. Az utanajaras es idegeskedes miatt igy lesz a legjobb. Koszonom mindenkinek a hozzaszolasat.
Naplózva

Oldalak: 1 2 [3]   Fel
  Nyomtatás  

Ugrás: