icamama
Hozzászólások: 1
« Dátum: szeptember 06, 2007, 11:47:25 » |
Az Elektro World áruház reklám újságjában megjelent GPS napi akciós áron 2007.09.02-án vasárnapra 39.900 Ft-ért. 1/2 9-re odaértünk 3 éves kisunokámmal a soroksári áruház elé, már vagy harmincan várakoztak. A nyitásra kb ötvenen lettünk. Az áruháznak összesen 1 db akciós készüléke volt. Felháborítónak tartom, hogy miért kell ekkora reklámot csinálni egyetlen készülék miatt. Többen panaszt tettek az ügyfélszolgálaton is. Írjon aki még így pórul járt.
Attisch

Hozzászólások: 3.858
a békéltető
« Válasz #1 Dátum: szeptember 06, 2007, 14:20:30 » |
Feltételezem, hogy az 50 emberből legalább 30 vett valamit magának az Auchanban, mégha egyébként nem is akart oda menni. Hát ezért ez a felhajtás 1db. készülék miatt..
Naplózva
"Egyáltalán, SEMMILYEN információról NE tételezd fel hogy pontos vagy naprakész. Az új technológiák lehetővé teszik bárkinek, hogy publikáljon, de az ezzel járó felelősséget még nem tanulta meg mindenki."
SMáté
« Válasz #2 Dátum: szeptember 06, 2007, 22:09:03 » |
Több helyen is írtam már hasonló esetre:
Jegyzőkönyvet kell felvetetni (vásárlók könyve) és ezzel el kell vonulni a GAzdasági Versenyhivatalhoz. Ők ugyan nem adnak Neked ennyiért ilyen készüléket, de jól megbirságolják a céget, s talán egy idő múlva elmegy a kedvük tőle. Sok ilyen határozat volt már, több milliós bírságokkal. HA csak annyi ember, amennyi ezen a honlapon 2 hét alatt erre panaszkodott, mind bejelentést tett volna, talán sokáig nem próbálkoznának.
pöcök
« Válasz #3 Dátum: július 30, 2013, 08:37:39 » |
Sziasztok. Nem szeretném itt találni magam ,ezért a segitségeteket kérem.GPS-t szeretnék vásárolni,de teljesen laikus vagyok.Tapasztalatok?  ??,, Köszönet:pöcök
« Utoljára szerkesztve: február 24, 2008, 16:18:55 írta SMáté »
Attisch

Hozzászólások: 3.858
a békéltető
« Válasz #4 Dátum: július 30, 2013, 12:39:47 » |
Kedves pöcök! Rengeteg féle GPS van, gondold át mire szeretnéd használni, milyen extra funkciókra van szükséged és keress meg egy olyan számítástechnikai szakkereskedőt aki kimondottan GPS-ekre szakosodott (van ilyen, google a barátod).
hellboy
« Válasz #5 Dátum: július 30, 2013, 20:41:18 » |
remélem nem sértelek meg, de akkor először tényleg tanulmányozni kellene jó pár dolgot, s tájékozódni erről-arról. addig is én egy jó térképet ajánlok, s jóval olcsóbban ki is jössz vele... ha van elképzelésed szívesen segítek, elég jól ismerek pár márkát, illetve azok termékeit.
Naplózva
"Hiszek benne, hogy az emberek alapvetően jóindulatúak, de azt is tudom, milyen könnyű befolyásolni őket az előítéletek, a gondolkodás módszeres torzítása, az ésszerűsítési kényszer, a "mi jobban tudjuk" -féle elméletek által." - "Mindenki tudja, hogy mit kell tenni. Kivéve engem."
giommie
Hozzászólások: 11
« Válasz #6 Dátum: december 20, 2008, 01:00:23 » |
Sziasztok!
Altina márkanévre hallgató készüléket ne vegyetek. Az aksiját leszámítva ugyan jó is, szép is, de egyáltalán nincs hozzá támogatás. A magyarországi forgalmazó pl. TMS Kft.-nek nevezi magát, de ha írsz nekik, akkor már LCP-ként válaszolnak, és Ők is csak mellébeszélnek. (Igaz, legalább válaszolnak.) A keleti (Kína, Taiwan, stb. cégek -mert természetesen ez is keleti cucc - filozófiáját meg már ismerjük: vedd meg, használd pár hónapig, dobd ki, vegyél újat.) Én egy IGo 8-cal ellátott GPS-t vettem, de nem tudom rajta frissíteni a térképet. A NavNGo azt mondja, hogy az Altina partnercég, és a parnercég készülékeihez csak a partnercégen keresztül lehet frissítést kapni. De ők nem akarnak frissítést adni. Jut eszembe, Orion termékeket se vegyetek, az is Thaiföldi csoda, és se részegység, se alkatrészellátás nem létezik hozzá. Én már közvetlenül a magyarországi forgalmazó raktárosával állok kapcsolatban, de ő sem tud segíteni.
Extra-profit láztól meg nem fertőzött kereskedőktől vásárolt igényes, emberbarát gyártóktól származó, jó támogatással felvértezett termékekkel teli boldog új esztendőt kívánok mindenkinek!
G (alias Utó Pista)
asdf

Hozzászólások: 3.996
« Válasz #7 Dátum: december 20, 2008, 01:08:01 » |
"A naviextras.com egyre több gyártó navigációs készülékének hivatalos frissítő portálja: NavOn iGO My way 8 (v8.0.x.y)
Hamarosan: Altina ... "
SMáté
« Válasz #8 Dátum: december 20, 2008, 01:11:32 » |
NEked meg egy jobb készüléket:)