titok31
Tudatos Fogyasztó
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #60 Dátum: március 10, 2010, 09:58:40 » |
|
bolt mondta hogy kiss béla kermi megbizotja ? .
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Katus
TF2 Tagok
Tudatos Fogyasztó

Nem elérhető
|
 |
« Válasz #61 Dátum: március 10, 2010, 10:15:20 » |
|
Ismételten megjött a szakvélemény
Kiállította: Kiss Béla aki Isten tudja, hogy kicsoda és rendelkezik egy gmail-os email címmel
Kiss Béla megállapítása: A vizsgált lábbelin fent említett elváltozás használati eredetű, de nem használati időfüggő károsodás. Kértem a boltot független vizsgálatra a KERMI-t és közölték, hogy Kiss Bélát a KERMI bízta meg, hogy vizsgálja meg a cipőt. Láttam már korábban is el volt marasztalva a Békéltető Testületnél Kiss Béla
Mit tanácsoltok?
láttad is - vagy csak mondták, mit mondott Kiss Béla? Egyébként felhívhatod a kermit és nyugodtan kérhetsz infot Kiss Béláról is
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hsz
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #62 Dátum: március 10, 2010, 11:48:44 » |
|
itt van a fiókomba az ő általa kiállított szakvélemény, amivel még a mai nap folyamán felkeresem a békéltető testületet, de rá keresve Kiss Bélára korábban említették, hogy kapcsolatba állt a bolttal.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
hellboy
|
 |
« Válasz #63 Dátum: március 10, 2010, 11:59:12 » |
|
kiss béla a players susztere: http://www.bkik.hu/egyeb/bbt/1416-08.htm tehát nem független... már született erről BT határozat.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
"Hiszek benne, hogy az emberek alapvetően jóindulatúak, de azt is tudom, milyen könnyű befolyásolni őket az előítéletek, a gondolkodás módszeres torzítása, az ésszerűsítési kényszer, a "mi jobban tudjuk" -féle elméletek által." - "Mindenki tudja, hogy mit kell tenni. Kivéve engem."
|
|
|
hsz
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #64 Dátum: március 10, 2010, 12:02:12 » |
|
bolt mondta hogy kiss béla kermi megbizotja ? .
Igen, a bolt vezetője mondta, hogy a KERMI megbízottja miután kértem az eladót, hogy egy független vizsgálat legyen és erre jött a válasz, hogy KERMI-nél volt aki megbízta Kiss Bélát. Majd vissza ment folytatni az állás interjút
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hsz
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #65 Dátum: március 10, 2010, 12:03:01 » |
|
ezt a határozatot meg is találtam, nyomtassam ki és vigyem be nekik?
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
hellboy
|
 |
« Válasz #66 Dátum: március 10, 2010, 12:16:07 » |
|
naná.  a BT már egyszer kimondta, hogy nem független az ő szakvéleménye... ergo jogosan követelheted rajtuk a valódi kermi-s bevizsgálást...
|
|
|
|
|
Naplózva
|
"Hiszek benne, hogy az emberek alapvetően jóindulatúak, de azt is tudom, milyen könnyű befolyásolni őket az előítéletek, a gondolkodás módszeres torzítása, az ésszerűsítési kényszer, a "mi jobban tudjuk" -féle elméletek által." - "Mindenki tudja, hogy mit kell tenni. Kivéve engem."
|
|
|
hsz
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #67 Dátum: március 10, 2010, 12:27:17 » |
|
és a KERMI most válaszolt emailba hogy tudtukkal soha nem is dolgozott és dolgozik náluk Kiss Béla. Akkor ma szépen vissza megyek a boltba és jelzem nekik, hogy nem vagyok pali madár
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
hellboy
|
 |
« Válasz #68 Dátum: március 10, 2010, 12:27:47 » |
|
csak keményen! 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Katus
TF2 Tagok
Tudatos Fogyasztó

Nem elérhető
|
 |
« Válasz #69 Dátum: március 10, 2010, 13:36:59 » |
|
megáll az eszem, ez a vásárló tudatok becsapása - és keményen büntetendő
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
hellboy
|
 |
« Válasz #70 Dátum: március 10, 2010, 14:31:30 » |
|
csak ki kellene állni a jogokért... ez amolyan Trysii féle meló lenne... 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hsz
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #71 Dátum: március 10, 2010, 17:02:06 » |
|
továbbra is KERMI-s az emberke. Mondta az eladó, hogy menjek vissza holnap és beszéljem meg a dolgot a főnökkel
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Katus
TF2 Tagok
Tudatos Fogyasztó

Nem elérhető
|
 |
« Válasz #72 Dátum: március 10, 2010, 17:25:49 » |
|
továbbra is KERMI-s az emberke. Mondta az eladó, hogy menjek vissza holnap és beszéljem meg a dolgot a főnökkel
az előbb azt írtad, hogy a kermi azt igazolta e-mailben, hogy nem hallottak a pasasról
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hsz
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #73 Dátum: március 10, 2010, 17:27:51 » |
|
pontosan ahogy te is írod de a bolt teljesen mást állít és még nekik nem tetszett hogy visszamentem
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
rage77
|
 |
« Válasz #74 Dátum: március 10, 2010, 17:56:03 » |
|
Nyilván nem tetszett nekik, hogy ki mersz állni a jogaidért. Én holnap úgy mennék vissza, hogy mindent beírok a Vásárlók Könyvébe, majd figyelmeztetném őket, hogy ezzel most már megyek a Békéltető Testülethez meg a bíróságra.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|