|
hsz
|
 |
« Válasz #75 Dátum: március 10, 2010, 17:06:19 » |
|
A minden alatt te mit értesz mint tapasztaltabb ember  ? Honnan kezdjem és hol fejezzem be?
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
rage77
|
 |
« Válasz #76 Dátum: március 10, 2010, 17:08:48 » |
|
Ádámnál-Évánál kezdd (onnan, hogy megvetted a cipőt), és a holnapi nap eseményeivel fejezd be. Mennyit hordtad, hogy hordtad, mikor lett baja, mit csináltál, mit mondtak, hova küldték, mit állítottak, mit mondott a kermi, stb.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Katus
TF2 Tagok
Tudatos Fogyasztó

Nem elérhető
|
 |
« Válasz #77 Dátum: március 10, 2010, 17:16:36 » |
|
Nyilván nem tetszett nekik, hogy ki mersz állni a jogaidért. Én holnap úgy mennék vissza, hogy mindent beírok a Vásárlók Könyvébe, majd figyelmeztetném őket, hogy ezzel most már megyek a Békéltető Testülethez meg a bíróságra.
ne légy már ilyen nyúl, légy határozott, mondd, amire itt kiokítottak, csapj az asztalra és lobogtasd az e-mailt és persze a főnökkel tárgyalj, a beosztottnak semmi hatásköre
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
rage77
|
 |
« Válasz #78 Dátum: március 10, 2010, 17:22:35 » |
|
Meg azt a BT határozatot is vidd kinyomtatva.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
titok31
Tudatos Fogyasztó
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #79 Dátum: március 10, 2010, 19:06:56 » |
|
pontosan ahogy te is írod de a bolt teljesen mást állít és még nekik nem tetszett hogy visszamentem
én viném nekik az igazolo emailt is hogy a kermi igazolja hogy a fent nevezett úr nem a kermi megbizottja tehát nem független .
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
hsz
|
 |
« Válasz #80 Dátum: március 10, 2010, 21:27:55 » |
|
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
hsz
|
 |
« Válasz #81 Dátum: március 11, 2010, 12:22:35 » |
|
Mai eredmény: Szerintük rossz KERMI-nek küldtem el a szakvéleményt, mert szerintük van több KERMI is. Meg lett lobogtatva az e-mail ezt megkérdőjelezte, mondom akkor hívjuk fel a KERMI-t és erre mondja, hogy nem szükséges.Később beismerte, hogy valóban kapcsolatban állnak Kiss Bélával végre valahára, csak nem kellett volna össze-vissza hazudgálnia. Megkérdeztem tőle, hogy melyik lenne a jobb a békéltető vagy a bíróság mondja, hogy legyen a békéltető erre mondom akkor inkább legyen a bíróság mert a békéltetőre úgy se jönnek el és a döntést nem lehet nagyon behajtani rajtuk, erre megköszönte szépen. Kértem valami "peren" kívüli megállapodás, hát nem nagyon akart bele menni. A végén kértem volna a vásárlók könyvét ami pont most került a Polgármesteri Hivatalba.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
hellboy
|
 |
« Válasz #82 Dátum: március 11, 2010, 12:39:46 » |
|
az utolsó mondatot nem nagyon értem... mi köze a players vk-jának a polgármesteri hivatalhoz?  átkúrtak a palánkon, hogy ne írjál bele... 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
"Hiszek benne, hogy az emberek alapvetően jóindulatúak, de azt is tudom, milyen könnyű befolyásolni őket az előítéletek, a gondolkodás módszeres torzítása, az ésszerűsítési kényszer, a "mi jobban tudjuk" -féle elméletek által." - "Mindenki tudja, hogy mit kell tenni. Kivéve engem."
|
|
|
|
hsz
|
 |
« Válasz #83 Dátum: március 11, 2010, 12:43:21 » |
|
az üzletfelelős vagy kicsoda elvitte, pont akkor amikor kellett volna
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
hellboy
|
 |
« Válasz #84 Dátum: március 11, 2010, 12:46:37 » |
|
azt nem lehet elvinni sehova. ott kell lennie ha valaki beleakar írni akkor megtehesse... jogszabályi előírás. ennek korlátozása megintcsak jogszabálysértés... visszamégy s addig ütöd azt asztal míg nem adják oda. ott lesz az hidd el... és beírod, hogy ilyen ócska dumával kibökték a szemedet, s ezt is jelenteni fogod az NFH-nak...
|
|
|
|
|
Naplózva
|
"Hiszek benne, hogy az emberek alapvetően jóindulatúak, de azt is tudom, milyen könnyű befolyásolni őket az előítéletek, a gondolkodás módszeres torzítása, az ésszerűsítési kényszer, a "mi jobban tudjuk" -féle elméletek által." - "Mindenki tudja, hogy mit kell tenni. Kivéve engem."
|
|
|
kovacs1
Moderátor
Tudatos Fogyasztó

Nem elérhető
.
|
 |
« Válasz #85 Dátum: március 11, 2010, 13:21:04 » |
|
Egy esetben kerülhet a polgármesteri hivatalba, amikor hitelesíti a jegyző. Természetesen itt dátum is szerepel rajta.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
A szolgáltató van a fogyasztóért, még akkor is, ha ez tartalmaz néha kiszolgáltatottságot. A kiszolgáltatottság csak pozitív erkölcsi feltételek megteremtésével csökkenthető.
|
|
|
|
hellboy
|
 |
« Válasz #86 Dátum: március 11, 2010, 14:28:31 » |
|
kirakás előtt hitelesíteni kell...
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Katus
TF2 Tagok
Tudatos Fogyasztó

Nem elérhető
|
 |
« Válasz #87 Dátum: március 11, 2010, 14:31:38 » |
|
ha nincs vásárlók könyve - akkor tértivevényes levél a történtekről azzal, hogy beleírod - egy másolat megy az NFH-nak többszöri vevő megtévesztése miatt is.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
rage77
|
 |
« Válasz #88 Dátum: március 11, 2010, 14:45:08 » |
|
Valamint bejelentés a VK hiányáról.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
hsz
|
 |
« Válasz #89 Dátum: március 11, 2010, 15:52:24 » |
|
Egy esetben kerülhet a polgármesteri hivatalba, amikor hitelesíti a jegyző. Természetesen itt dátum is szerepel rajta.
miért kell hitelesíteni egy olyat amelybe már többen is írtak?
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|