terranova
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #555 Dátum: szeptember 23, 2009, 19:17:51 » |
|
Az őr mondhatja, hogy látja, amint eltett valamit.Ennyi.....De egyébként nézzél utána a paragrafusaidnak, mert osonos vagyok, és tudom, hogy lehet belsöszabályzatunk.igy van a kresszel is.Nézz utána.....
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
terranova
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #556 Dátum: szeptember 23, 2009, 19:21:59 » |
|
Én nem a frankót mondom,hanem folyton ócsároltok mindenkit, de azért oda jártok vásárolni mindannyian.egyébként ha nem tetszik a kritika ne olvasd el.Akinek nem inge.......Egy szónak is 100 a vége a multiknak mindig menni fog, és mindig lesz vásárlója is.ha nem birod járjál bécsbe vásárolni.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Katus
TF2 Tagok
Tudatos Fogyasztó

Nem elérhető
|
 |
« Válasz #557 Dátum: szeptember 23, 2009, 19:32:20 » |
|
mondom, szokjál le arról, hogy másoknak programot csinálj - ki, hova menjen - a stílusodon meg csiszolj, mert az alpári szövegeddel kilógsz a sorból
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ego
TF2 Tagok
Tudatos Fogyasztó

Nem elérhető
|
 |
« Válasz #558 Dátum: szeptember 23, 2009, 19:41:00 » |
|
Az őr mondhatja, hogy látja, amint eltett valamit.Ennyi.....De egyébként nézzél utána a paragrafusaidnak, mert osonos vagyok, és tudom, hogy lehet belsöszabályzatunk.igy van a kresszel is.Nézz utána.....
Meg is látszik rajtad! Egyébként nem szentírás,hogy egy akármilyen cég belső szabályzata,összhangban lenne a hatályban levő törvényekkel.csak ez legtöbbször akkor derül ki amikor már késő.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
Mene,Tekel,Ufarszin!Similis simili gaudet.
|
|
|
HELIA
TF2 Tagok
Tudatos Fogyasztó

Nem elérhető
Az érdeklődő
|
 |
« Válasz #559 Dátum: szeptember 23, 2009, 20:22:17 » |
|
Ahhoz, hogy valaki kereskedelmi egységet üzemeltessen, el kell fogadni a törvény által előírtakat. Ha van olyan kérdés, amit a törvény nem szabályoz és az nem sérti a fogyasztók jogait, akkor lehet belső szabályzata az áruházaknak. De hiába a belső szabályzat, ha a törvény másképp rendelkezik.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
rage77
|
 |
« Válasz #560 Dátum: szeptember 23, 2009, 20:26:58 » |
|
A paragrafusokat jobban ismerem nálad, és én alkalmazom is őket, nem csak a levegőbe beszélek. Az őr meg önmaga hiába mondja, hogy de ő látta, ha ezt nem tudja bizonyítani, akkor jó kis felelősségrevonás lesz belőle, ha valaki kiáll a jogaiért. Belső szabályzatotok lehet, de csak olyat tartalmazhat, ami nem ütközik jogszabályba, vagy ha jogszabályba ütközőt tartalmaz, azt nem kell betartani, ennyi. A KRESZ-t meg nem értem, miért keverted ide...
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
rage77
|
 |
« Válasz #561 Dátum: szeptember 23, 2009, 20:27:57 » |
|
Én nem a frankót mondom,hanem folyton ócsároltok mindenkit, de azért oda jártok vásárolni mindannyian.egyébként ha nem tetszik a kritika ne olvasd el.Akinek nem inge.......Egy szónak is 100 a vége a multiknak mindig menni fog, és mindig lesz vásárlója is.ha nem birod járjál bécsbe vásárolni.
Tévedés, én nem járok az osonba, éppen ezek miatt, amit te itt állítasz, az ilyenek miatt, mint te. Hogy hova járok, az meg az én dolgom.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
hellboy
|
 |
« Válasz #562 Dátum: szeptember 23, 2009, 20:29:04 » |
|
terranova: gondolom valami árufeltöltő lehetsz vagy targoncás... nagyon sok mindent nem tudsz, de egyet nagyon jól: sületlenségeket beszélni. nem részletezem itt véleményem, ha érdekel jelezd s megírom a csevegőben. bár jobb ha nem kéred...
|
|
|
|
|
Naplózva
|
"Hiszek benne, hogy az emberek alapvetően jóindulatúak, de azt is tudom, milyen könnyű befolyásolni őket az előítéletek, a gondolkodás módszeres torzítása, az ésszerűsítési kényszer, a "mi jobban tudjuk" -féle elméletek által." - "Mindenki tudja, hogy mit kell tenni. Kivéve engem."
|
|
|
Captain Crash
Tudatos Fogyasztó
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #563 Dátum: szeptember 24, 2009, 14:18:07 » |
|
Szerintem lényegtelen, mert ha valakinek csak ilyen halvány büdös fingja van a jogról, akkor annak véleménye még annyi idő pazarlást sem ér, mint amennyi idő alatt az elillan, mert akárhogy is, csak a szag marad utána. 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
tokay
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #564 Dátum: november 24, 2009, 00:10:09 » |
|
meg lehet hogy nem jó helyre irom mert itt történt meg velem mert én sajnos rokantnyugdija vagyok de mi a külömbbség a rokant nyugdijas és a nyugdijas között mert venni akartam egy fényképezöt 0%hitelre minden volt aminek ilyenkor lenni kell amikormegtuta hogy rokant vagyok kérteazt a papirtde nem szoktam hordani magamal ki kötés be se volt irva mi köze a boltnak hogy milye nyugdijam van vagy csak azért kérte mert nem látszik rajtam 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
frenki
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #565 Dátum: november 24, 2009, 09:15:48 » |
|
Beszállítóként elég sokat jártam a nagy multi áruházakba és sajnos találkoztam a megalázó belső szabályzatukkal. Sima képviselőként( tehát nincs nálam áru) a vásárlói oldalról közelítettem meg az egységet, s az oszt.vezekkel intéztük a rendeléseket. Majd egyszer felszólítottak, hogy a belső szabályzatuknak megfelelően köteles vagyok a hátsó dolgozói bejárón lejelentkezni,látogatói kitűzőt feltenni...gondoltam,jól, van,ha így érzitek magatokat hivatalosabbnak...legyen. Egyszer csak kifele bevezették a csöngetéses módszert,miszerint ha nálad megszólalt vmi duda kifelé(gondolom belső kamerán rendész bácsi dudált) akkor a szigorú tekintetű rendész szobára vitt és kipakoltatott a zsebemből,mappámból és átkutatott. Finoman elküldtem az anyukájához látogatóba( fejjel magasabb dromedár volt) majd hangosan mindenki előtt felvilágosítottam őket osztályvezetőstül,hogy sz@rok a belső szabályzatukba,de én nem kockáztatnám meg a jól fizető kiemelt képviselői állásomat, hogy zsebre tegyek náluk egy csokikat. Hetk teltek el,hogy nem mentem hozzájuk, s utána csak a vásárlói oldalon közlekedtem.
Ja és még egy gyöngyszem: szintén a hátsó,dolgozói bejárón láttam akkor egy felhívást, miszerint tudják,hogy az áruházi lopások nagyobb része dolgozói,ezért ha tudomásodra jut vmi összeesküvés és köpsz, az eltulajdonított érték vmennyi %-át megkapod sikerdíjként. Tiszta szekuritáte, meg ÁVH. F@sza mi? Szeretnél ilyen multinál dolgozni,ahol kiírják a falra,hogy mocskos tolvajok vagytok?...s mindezt éhbérért?
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Trysii
Tudatos Fogyasztó
Nem elérhető
Hobbifanatikus fogyasztó- szemfelnyitogató
|
 |
« Válasz #566 Dátum: november 24, 2009, 09:22:46 » |
|
Ja és még egy gyöngyszem: szintén a hátsó,dolgozói bejárón láttam akkor egy felhívást, miszerint tudják,hogy az áruházi lopások nagyobb része dolgozói,ezért ha tudomásodra jut vmi összeesküvés és köpsz, az eltulajdonított érték vmennyi %-át megkapod sikerdíjként. Tiszta szekuritáte, meg ÁVH. F@sza mi? Szeretnél ilyen multinál dolgozni,ahol kiírják a falra,hogy mocskos tolvajok vagytok?...s mindezt éhbérért?
OFF: Ez már Teszkó. Én is láttam. Sőt, azokat is be lehetett köpni, akik nem hordták szét rendesen a Teszkós reklámújságokat. Tehát ha nem kaptál, akkor köptél, és hónap végén részt vettél egy sorsoláson, ahol 5e forintos vásárlási utalványt "nyerhettél". Na, vajon milyet? /költői a kérdés.../
|
|
|
|
|
Naplózva
|
Csak teszem a dolgom
|
|
|
kovacs1
Moderátor
Tudatos Fogyasztó

Nem elérhető
.
|
 |
« Válasz #567 Dátum: november 24, 2009, 10:50:01 » |
|
meg lehet hogy nem jó helyre irom mert itt történt meg velem mert én sajnos rokantnyugdija vagyok de mi a külömbbség a rokant nyugdijas és a nyugdijas között mert venni akartam egy fényképezöt 0%hitelre minden volt aminek ilyenkor lenni kell amikormegtuta hogy rokant vagyok kérteazt a papirtde nem szoktam hordani magamal ki kötés be se volt irva mi köze a boltnak hogy milye nyugdijam van vagy csak azért kérte mert nem látszik rajtam  Nem a bolt kéri tőled ezeket az okmányokat, hanem a hitelt nyújtó bank. Van egy lista, hogy mi szükséges a hitelbírálathoz, nyugdíjasok esetében általában elég szokott lenni a legutolsó bankszámlakivonat (amelyre a nyugdíj érkezik) de ez bankra válogatja. Rokkantsági "papírt" egyáltalán nem jellemző, hogy kérnek, de ha mindenképp szeretnél vásárolni, szerintem inkább add oda.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
A szolgáltató van a fogyasztóért, még akkor is, ha ez tartalmaz néha kiszolgáltatottságot. A kiszolgáltatottság csak pozitív erkölcsi feltételek megteremtésével csökkenthető.
|
|
|
titok31
Tudatos Fogyasztó
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #568 Dátum: november 24, 2009, 14:12:34 » |
|
trysii amugy bárki szolhat ha hiányzik tescoja és nem kapta meg, még tesco munkatársnak se kell legyen igaz pénzt nem kap érte ha szol ,de a terjesztő jó kisfejmosást kap minimum érte .amugy és igaz minden szorolapra és minden nagyáruházra .
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
SMáté
Vendég
|
 |
« Válasz #569 Dátum: november 24, 2009, 23:05:52 » |
|
Asszem ezt láttam a madaras verzióban is. De hozzátenném, hogy amikor még FVF-es voltam, s egy belga delegációt vittünk be, illetve amikor egy kertévés stábbal mentünk be forgatni, akkor is átkutattak, levelet írattak.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|