Fogyasztóvédelmi Fórum
szeptember 11, 2010, 02:57:53 // *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktiváló e-mail?

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: FIGYELEM! Új AFM hírek, ítéletek, határozatok, stb. ezután itt:
http://www.panaszfal.hu/index.php/topic,5061.0.html

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 [2] 3   Le
  Nyomtatás  
Szerző Téma: SAMSUNG HÁZIMOZI RENDSZER  (Megtekintve 2139 alkalommal)
Attisch
TF2 Tagok
Tudatos Fogyasztó
**
Nem elérhető Nem elérhető

a békéltető

Profil megtekintése
« Válasz #15 Dátum: július 30, 2013, 19:42:26 »

Légy kicsit kreatív: a jogaim... fejezetben vannak a vonatkozó jogszabályok, onnan tudsz ollózni.
Naplózva

"Egyáltalán, SEMMILYEN információról NE tételezd fel hogy pontos vagy naprakész. Az új technológiák lehetővé teszik bárkinek, hogy publikáljon, de az ezzel járó felelősséget még nem tanulta meg mindenki."
hellboy
Global Moderator
Tudatos Fogyasztó

A fórum ördöge

Profil megtekintése WWW
« Válasz #16 Dátum: július 30, 2013, 20:43:20 »

a szerviznek igazából nem kell lobogtatnod semmit. egyébként kipróbáltad más lejátszón? ott sem produkált?
Naplózva

"Hiszek benne, hogy az emberek alapvetően jóindulatúak, de azt is tudom, milyen könnyű befolyásolni őket az előítéletek, a gondolkodás módszeres torzítása, az ésszerűsítési kényszer, a "mi jobban tudjuk" -féle elméletek által."         -         "Mindenki tudja, hogy mit kell tenni. Kivéve engem."
szparki1121

Profil megtekintése
« Válasz #17 Dátum: július 30, 2013, 21:30:17 »

Igen kipróbáltam. Azzal le tudom játszani a filmeket.
Naplózva
hellboy
Global Moderator
Tudatos Fogyasztó

A fórum ördöge

Profil megtekintése WWW
« Válasz #18 Dátum: július 30, 2013, 22:14:38 »

hát akkor én kérek elnézést ahogy ígértem, minden adott, hogy verd az asztalt... Mosolyog
Naplózva

"Hiszek benne, hogy az emberek alapvetően jóindulatúak, de azt is tudom, milyen könnyű befolyásolni őket az előítéletek, a gondolkodás módszeres torzítása, az ésszerűsítési kényszer, a "mi jobban tudjuk" -féle elméletek által."         -         "Mindenki tudja, hogy mit kell tenni. Kivéve engem."
Attila83

.........................

Profil megtekintése
« Válasz #19 Dátum: november 07, 2007, 22:55:35 »

Hát csak most vettem észre ezt a topikot, a házimozis problémámat a thomsonos topikba írtam.
Ha ez véletlen egybeesés, akkor megeszem a cipőmet a Hősök Terén. Nekem is Samsung házimozim van, és szinte ugyanezek a problémák, mint szparki1121-nak. Anno, amikor vásárlásra adtam a fejem, egy eladó is győzködött, hogy ez a márka mindent visz, és megbízható. És a boltban nálam is a Samsung győzött. A szervízben két hónapig volt, mire fejet cseréltek benne, de a problémák visszajöttek. Nem ajánlom senkinek.
Naplózva
Csaba_20
Tudatos Fogyasztó
*

Profil megtekintése
« Válasz #20 Dátum: november 07, 2007, 23:20:12 »

Én egy Sony-val jártam rosszul, a Samsung ahhoz képest felüdülést hozott. Persze nem házimozi, hanem asztali DVD íróról van szó. A Sony-nak még a menüje is lassú, akadnak rajta a gyári DVD-k is. A fejcsere+szoftverfrissítés egyébként tipikus "nem tudjuk mi a baj, de talán ez megoldja" szervizes reakció. Kacsint
Naplózva
szparki1121

Profil megtekintése
« Válasz #21 Dátum: november 14, 2007, 15:09:21 »

Tegnap vittem vissza a házimozit a forgalmazóhoz. Elértem annyit hogy felhívták a szervízt és átirányították a problmát. A szervíz szakvéleménytír róla. Ma felhítam őket és azt mondták a készülék szoftverje ilyen, hogy nem minden dvd játszik le?? A DVDírást mondják rossznak! Szoftverfrissítés lehetséges-e vagy mit tegyek mert a probléma még mindig fennáll.
Naplózva
hellboy
Global Moderator
Tudatos Fogyasztó

A fórum ördöge

Profil megtekintése WWW
« Válasz #22 Dátum: november 14, 2007, 15:21:43 »

nos a téma kezd érdekes lenni.

tehát van egy szakvéleményed mely szerint rendeltetés szerűen működik, vagy csak szóban mondták?.
Naplózva

Trysii
Tudatos Fogyasztó
*

Hobbifanatikus fogyasztó- szemfelnyitogató

Profil megtekintése
« Válasz #23 Dátum: november 14, 2007, 17:13:35 »

Micsoda hülyeség ez? Hogy írhatna egy szerviz szakvéleményt?
Ha meg nem jó a szoftvere, akkor tegyenek rá olyat, amilyet kell, hogy jó legyen. És mindazt tudja, amit tudnia kellene azok alapján, amiért ezt a típust választottad. Pontosan azokat, amikkel reklámozták, hogy e mellett a típus mellett dönts.
Naplózva

Csak teszem a dolgom
szparki1121

Profil megtekintése
« Válasz #24 Dátum: november 14, 2007, 17:27:07 »

Azt mondják hogy nem lehetséges szoftverfrrisítés, amit én is kétlek.
Naplózva
szparki1121

Profil megtekintése
« Válasz #25 Dátum: november 14, 2007, 17:27:57 »

Csak telefonon egyeztettük még ezt az infót.
Naplózva
Trysii
Tudatos Fogyasztó
*

Profil megtekintése
« Válasz #26 Dátum: november 14, 2007, 17:32:16 »

Mindegy. Szakvéleményt nem adhat a saját szervizük. Független akkreditált szerviz adhat ilyet, de ha tévedek a többiek majd kijavítanak.
Naplózva

Csak teszem a dolgom
hellboy
Global Moderator
Tudatos Fogyasztó

A fórum ördöge

Profil megtekintése WWW
« Válasz #27 Dátum: november 14, 2007, 19:13:15 »

miért nem adhatna?  Kacsint
Naplózva

Trysii
Tudatos Fogyasztó
*

Profil megtekintése
« Válasz #28 Dátum: november 14, 2007, 20:56:40 »

Azért mert nem független, vagyis részrehajló lehet.
Naplózva

Csak teszem a dolgom
Csaba_20
Tudatos Fogyasztó
*

Profil megtekintése
« Válasz #29 Dátum: november 14, 2007, 22:24:49 »

Adni adhat, de nem vagyunk kötelesek elfogadni, leginkább azért nem, mert nem független szakvélemény. A készülék dokumentációjában ott van a DVD+R és DVD-R lemezek olvasása? Ha ott van és nem tudják a hibát javítani, és cserélni se hajlandóak, akkor el kell állni a szerződéstől. A szerviz szakvéleménye mindenesetre kész röhely. Én biztosan megkértem volna, hogy akkor mondja el milyen DVD írás az, amit elfogad. Az még különben se elégséges érv, hogy "a DVD írás rossz". Mondja meg, hogy pontosan mi a rossz benne.
Naplózva
Oldalak: 1 [2] 3   Fel
  Nyomtatás  

Ugrás: