Attisch
TF2 Tagok
Tudatos Fogyasztó

Nem elérhető
a békéltető
|
 |
« Válasz #15 Dátum: november 07, 2007, 23:05:59 » |
|
Ha nem lennének visszajáró vevőim tök szomorka lennék
|
|
|
|
|
Naplózva
|
"Egyáltalán, SEMMILYEN információról NE tételezd fel hogy pontos vagy naprakész. Az új technológiák lehetővé teszik bárkinek, hogy publikáljon, de az ezzel járó felelősséget még nem tanulta meg mindenki."
|
|
|
Trysii
Tudatos Fogyasztó
Nem elérhető
Hobbifanatikus fogyasztó- szemfelnyitogató
|
 |
« Válasz #16 Dátum: november 07, 2007, 23:21:27 » |
|
ÉN addig át nem adom a telefont vagy bármit amíg ki nem próbálta előttem a vevő. Nem tudom, hogy ez egyeseknek miért okoz nehézséget. Ha szar a termék akkor így is úgy is vissza kell vennie. Ha meg nem tetszik a vevőnek a termék akkor ugyanmár legyen lehetősége ott helyben rájönni erre. Jól gondolom, vagy jól gondolom?
Nem gondolod jól, mert ha nem tetszk neki akkor nem veszi meg. 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
Csak teszem a dolgom
|
|
|
Attisch
TF2 Tagok
Tudatos Fogyasztó

Nem elérhető
a békéltető
|
 |
« Válasz #17 Dátum: november 07, 2007, 23:52:37 » |
|
Te nem tudsz olvasni, vagy értelmezni 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
"Egyáltalán, SEMMILYEN információról NE tételezd fel hogy pontos vagy naprakész. Az új technológiák lehetővé teszik bárkinek, hogy publikáljon, de az ezzel járó felelősséget még nem tanulta meg mindenki."
|
|
|
kisÁkos
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #18 Dátum: november 14, 2007, 10:28:07 » |
|
Köszi mindenkinek a hozzászólást, helyesbítésként, illetve a történet folytatásaként néhány gondolat. Nem egyszerúen arról van szó, hogy "nem tetszik" a telefon színe, hanem hogy rossz a hangja az árkategóriához képest, torz, ezért akár ráfizetéssel szeretnénk másikat vásárolni. (a készülék egyébként a mai napig a boltban van, nem vettük át az állítólagos szervízből kapott "új", ámde mégis bontott csomagban érkezett telefont) Ja, és a kedves munkatársak a kezünkbe nyomtak egy formanyomtatványt, valami reklamációs Vodafone-os papírt, hogy faxoljuk el, mert ők most nem tudnak faxolni...igenám, de ezen a lapon vannak részek,amiket nekik kellett volna kitölteni, ez nem történt meg. hát így Mindenkinek szebb napot!
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
hellboy
|
 |
« Válasz #19 Dátum: november 17, 2007, 10:17:25 » |
|
az, hogy rossza a hangja árkategóriájához képest, még nem egyenlő azzal, hogy rossz, vagy hibás a masina... a jogszabály pedig nem kötelezi az eladóhelyet a jó termék visszavételére. személy szerint én nem problémáznék, kivéve ha látszik a készüléken, hogy használt. feltételezem most is ez van az ügy hátterében...
|
|
|
|
|
Naplózva
|
"Hiszek benne, hogy az emberek alapvetően jóindulatúak, de azt is tudom, milyen könnyű befolyásolni őket az előítéletek, a gondolkodás módszeres torzítása, az ésszerűsítési kényszer, a "mi jobban tudjuk" -féle elméletek által." - "Mindenki tudja, hogy mit kell tenni. Kivéve engem."
|
|
|
|
SMáté
Vendég
|
 |
« Válasz #20 Dátum: november 17, 2007, 10:22:29 » |
|
Azért én alapból nem mondanám azt, hogy nem lehet igaza. Ha a zörgés az elvárható szintnél zavaróbb, akkor akár lehet az egész széria hazautazó. Lehet, hogy mást nem zavar, az megveszi. Több termékbiztonsági kutatásról olvastam anno, ahol a torz hangok negatív élettani hatásairól írtak. Persze, lenne már ez a legnagyobb probléma itthon, de azért van ilyen logika is...
Az egész summája persze a kipróbálás, amit az én eddigi tapasztalataim szerint is engednek, ha kéred. Egyrészt vannak bemutatótermek (lehet, hogy vidéken nem mindenhol érhető el ilyen), másrészt amikor kicsomagolja a néni a bótban, akkor is meg lehet csörgettetni.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
hellboy
|
 |
« Válasz #21 Dátum: november 17, 2007, 10:41:25 » |
|
egyet értünk maximálisan, csak már manapság mindenhol kipróbálható... azt meg nem szeretem személy szerint mikor ennek tudatában megveszik, utána meg +reklamálják....
|
|
|
|
|
Naplózva
|
"Hiszek benne, hogy az emberek alapvetően jóindulatúak, de azt is tudom, milyen könnyű befolyásolni őket az előítéletek, a gondolkodás módszeres torzítása, az ésszerűsítési kényszer, a "mi jobban tudjuk" -féle elméletek által." - "Mindenki tudja, hogy mit kell tenni. Kivéve engem."
|
|
|
|
SMáté
Vendég
|
 |
« Válasz #22 Dátum: november 17, 2007, 12:45:35 » |
|
Tény. Ez lenne a fogyasztói tudatosság magasabb szintje. Ennek terjesztése is feladatunk:)
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
hellboy
|
 |
« Válasz #23 Dátum: november 17, 2007, 15:54:17 » |
|
thx
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|