Fogyasztóvédelmi Fórum
szeptember 08, 2010, 06:54:08 // *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktiváló e-mail?

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: FIGYELEM! Új AFM hírek, ítéletek, határozatok, stb. ezután itt:
http://www.panaszfal.hu/index.php/topic,5061.0.html

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 [2]   Le
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Mobiltelefon M300  (Megtekintve 1360 alkalommal)
Attisch
TF2 Tagok
Tudatos Fogyasztó
**
Nem elérhető Nem elérhető

a békéltető

Profil megtekintése
« Válasz #15 Dátum: november 07, 2007, 23:05:59 »

Ha nem lennének visszajáró vevőim tök szomorka lennék
Naplózva

"Egyáltalán, SEMMILYEN információról NE tételezd fel hogy pontos vagy naprakész. Az új technológiák lehetővé teszik bárkinek, hogy publikáljon, de az ezzel járó felelősséget még nem tanulta meg mindenki."
Trysii
Tudatos Fogyasztó
*

Hobbifanatikus fogyasztó- szemfelnyitogató

Profil megtekintése
« Válasz #16 Dátum: november 07, 2007, 23:21:27 »

ÉN addig át nem adom a telefont vagy bármit amíg ki nem próbálta előttem a vevő. Nem tudom, hogy ez egyeseknek miért okoz nehézséget. Ha szar a termék akkor így is úgy is vissza kell vennie. Ha meg nem tetszik a vevőnek a termék akkor ugyanmár legyen lehetősége ott helyben rájönni erre. Jól gondolom, vagy jól gondolom?

Nem gondolod jól, mert ha nem tetszk neki akkor nem veszi meg. Nevet
Naplózva

Csak teszem a dolgom
Attisch
TF2 Tagok
Tudatos Fogyasztó
**

a békéltető

Profil megtekintése
« Válasz #17 Dátum: november 07, 2007, 23:52:37 »

Te nem tudsz olvasni, vagy értelmezni Bibiii
Naplózva

"Egyáltalán, SEMMILYEN információról NE tételezd fel hogy pontos vagy naprakész. Az új technológiák lehetővé teszik bárkinek, hogy publikáljon, de az ezzel járó felelősséget még nem tanulta meg mindenki."
kisÁkos

Profil megtekintése
« Válasz #18 Dátum: november 14, 2007, 10:28:07 »

Köszi mindenkinek a hozzászólást, helyesbítésként, illetve a történet folytatásaként néhány gondolat.
Nem egyszerúen arról van szó, hogy "nem tetszik" a telefon színe, hanem hogy rossz a hangja az árkategóriához képest, torz, ezért akár ráfizetéssel szeretnénk másikat vásárolni. (a készülék egyébként a mai napig a boltban van, nem vettük át az állítólagos szervízből kapott "új", ámde mégis bontott csomagban érkezett telefont)
Ja, és a kedves munkatársak a kezünkbe nyomtak egy formanyomtatványt, valami reklamációs Vodafone-os papírt, hogy faxoljuk el, mert ők most nem tudnak faxolni...igenám, de ezen a lapon vannak részek,amiket nekik kellett volna kitölteni, ez nem történt meg. hát így
Mindenkinek szebb napot!
Naplózva
hellboy
Global Moderator
Tudatos Fogyasztó

A fórum ördöge

Profil megtekintése WWW
« Válasz #19 Dátum: november 17, 2007, 10:17:25 »

az, hogy rossza a hangja árkategóriájához képest, még nem egyenlő azzal, hogy rossz, vagy hibás a masina... a jogszabály pedig nem kötelezi az eladóhelyet a jó termék visszavételére. személy szerint én nem problémáznék, kivéve ha látszik a készüléken, hogy használt. feltételezem most is ez van az ügy hátterében...
Naplózva

"Hiszek benne, hogy az emberek alapvetően jóindulatúak, de azt is tudom, milyen könnyű befolyásolni őket az előítéletek, a gondolkodás módszeres torzítása, az ésszerűsítési kényszer, a "mi jobban tudjuk" -féle elméletek által."         -         "Mindenki tudja, hogy mit kell tenni. Kivéve engem."
SMáté
Vendég
« Válasz #20 Dátum: november 17, 2007, 10:22:29 »

Azért én alapból nem mondanám azt, hogy nem lehet igaza. Ha a zörgés az elvárható szintnél zavaróbb, akkor akár lehet az egész széria hazautazó. Lehet, hogy mást nem zavar, az megveszi. Több termékbiztonsági kutatásról olvastam anno, ahol a torz hangok negatív élettani hatásairól írtak. Persze, lenne már ez a legnagyobb probléma itthon, de azért van ilyen logika is...

Az egész summája persze a kipróbálás, amit az én eddigi tapasztalataim szerint is engednek, ha kéred. Egyrészt vannak bemutatótermek (lehet, hogy vidéken nem mindenhol érhető el ilyen), másrészt amikor kicsomagolja a néni a bótban, akkor is meg lehet csörgettetni.
Naplózva
hellboy
Global Moderator
Tudatos Fogyasztó

A fórum ördöge

Profil megtekintése WWW
« Válasz #21 Dátum: november 17, 2007, 10:41:25 »

egyet értünk maximálisan, csak már manapság mindenhol kipróbálható... azt meg nem szeretem személy szerint mikor ennek tudatában megveszik, utána meg +reklamálják....
Naplózva

"Hiszek benne, hogy az emberek alapvetően jóindulatúak, de azt is tudom, milyen könnyű befolyásolni őket az előítéletek, a gondolkodás módszeres torzítása, az ésszerűsítési kényszer, a "mi jobban tudjuk" -féle elméletek által."         -         "Mindenki tudja, hogy mit kell tenni. Kivéve engem."
SMáté
Vendég
« Válasz #22 Dátum: november 17, 2007, 12:45:35 »

Tény. Ez lenne a fogyasztói tudatosság magasabb szintje. Ennek terjesztése is feladatunk:)
Naplózva
hellboy
Global Moderator
Tudatos Fogyasztó

A fórum ördöge

Profil megtekintése WWW
« Válasz #23 Dátum: november 17, 2007, 15:54:17 »

thx
Naplózva

Oldalak: 1 [2]   Fel
  Nyomtatás  

Ugrás: