hgzoli
« Válasz #405 Dátum: december 15, 2009, 12:25:11 » |
azt is hallottam a rádióban, hogy most már meg is verik az ellenőröket
NA ez már haladás! Eddig csak megharapták őket...
Naplózva
Azon jól szórakozom, ha hülyén néznek rám, de azon már kevésbé, ha hülyének néznek.
Katus

Hozzászólások: 6.498
« Válasz #406 Dátum: december 15, 2009, 18:15:26 » |
azt is hallottam a rádióban, hogy most már meg is verik az ellenőröket
NA ez már haladás! Eddig csak megharapták őket...
titok31
Hozzászólások: 7.005
« Válasz #407 Dátum: december 15, 2009, 18:25:10 » |
sőt ,még az elenőrök fényképével is kereskednek ezt meg a tvben halotam
« Válasz #408 Dátum: december 15, 2009, 19:55:19 » |
sőt ,még az elenőrök fényképével is kereskednek ezt meg a tvben halotam
Nincs ebben semmi különleges. Ha a sebességmérést is jelezzük, mint közlekedők egymásnak akkor mi a különbség?
leokad
« Válasz #409 Dátum: január 03, 2010, 10:37:42 » |
Megvan az eredmény! http://www.nfh.hu/portal/informaciok/hirek/csillagszoroIII.htmlEszerint az élelmiszerkereskedelem esetében a kifogásolási arány a 2008. évi 51 %-ról 2009-re 45 %-ra csökkent. Első pillantásra ez egy jó hírnek tűnhet. Ha viszont jobban megpiszkáljuk a dolgot... Egyrészt az ellenőrzött üzletek száma drasztikusan, kevesebb mint harmadára csökkent. Ha a kormány tényleg és érdemben törődne a fogyasztóvédelemmel, akkor ennek nem inkább növekedni kellett volna?  A % meg a hétköznapi világnézet nyelvére fordítva azt mondja, hogy lényegében ott vagyunk, mint tavaly: durván az üzletek felében nincs valami rendben.  Leopold voltam
Naplózva
Az, hogy történetesen igazad van, többnyire nem számít.
Katus

Hozzászólások: 6.498
« Válasz #410 Dátum: január 03, 2010, 18:01:25 » |
még durvábban: az ellenőrzöttekké
« Válasz #411 Dátum: január 03, 2010, 18:03:02 » |
Na mostmár leírom egye meg a fene. Már másodszor láttam a tesóban amint a becsomagolt baromfi nyers húsárút az eladó ott a fogyasztók szeme láttára bontja ki sorban, majd borogatja ki a pultra. Nagy kedvem lenne ilyenkor hozzáférkőzni egy ilyen árucimkéhez, mert ne lássak többé adó ellenőrt, ha nem a lejárt, vagy lejárni készülő termék lessz ílyen módon felfrissítve. Ja ide nem járnak csillagszórni az agyasok!
leokad
« Válasz #412 Dátum: január 03, 2010, 19:43:05 » |
Pedig járhatnának. Egyébként meg húst nem a ... hipermarketben, hanem az ismerős hentesnél/baromfitenyésztőnél kell venni. Vagy nem?  Leopold voltam
Naplózva
Az, hogy történetesen igazad van, többnyire nem számít.
« Válasz #413 Dátum: január 03, 2010, 19:48:56 » |
Mondjuk baromfit ezután már nem veszek az bizonyos!
ego

Hozzászólások: 4.684
« Válasz #414 Dátum: január 04, 2010, 10:30:40 » |
Mondjuk baromfit ezután már nem veszek az bizonyos!
nálunk még vehetsz,ha lesz.-kedved-
Mene,Tekel,Ufarszin!Similis simili gaudet.
titok31
Hozzászólások: 7.005
« Válasz #415 Dátum: január 04, 2010, 13:37:55 » |
én piacon nem veszek se baromfit,se felvágotatt ,semilyen hust mert töbször megjártam ,tescoba se akor inkább az auchan,interspar ,ott még nem jártam roszul .