hgzoli
« Válasz #270 Dátum: április 12, 2009, 11:47:28 » |
Úgy tudom, ha az akkut is kiveszed, már nem, de ebben nem vagyok biztos.
Jól tudod. Ha kiveszed az akkut, már nem. Lehet kapni olyan fém dobozt is amibe ha beleteszed a telefont, biztonságban vagy. (Faraday kalitka http://hu.wikipedia.org/wiki/Faraday-kalitka)
Naplózva
Azon jól szórakozom, ha hülyén néznek rám, de azon már kevésbé, ha hülyének néznek.

« Válasz #271 Dátum: április 12, 2009, 11:59:06 » |
Neked kell a legjobban tudnod,hogy az élelmiszerekre milyen szigorú szabályozások vonatkoznak és a csincsilla mint tudjuk nem élelmiszer annak a feldolgozása jóval egyszerűbb.
rage77
« Válasz #272 Dátum: április 12, 2009, 12:19:51 » |
Persze, csak azt mondtam, abban még lehet üzlet. Egyébként szerintem a nyúlfeldolgozásban is lehet még üzlet, csak meg kell neki találni a piacot. Tény, hogy Mo-on nincs túl nagy kereslet a nyúlhúsra.
Csaba_20
Hozzászólások: 3.708
« Válasz #273 Dátum: április 12, 2009, 14:03:35 » |
Lehet, hogy nem 2500 Ft/kg áron lenne.

« Válasz #274 Dátum: április 12, 2009, 15:40:08 » |
Tavaly előtt jártam annál a komáromi csincsillásnál.Most már ők is ketrecet gyártanak.
kovacs1
Moderátor

Hozzászólások: 1.717
« Válasz #275 Dátum: június 30, 2009, 23:14:30 » |
A témaindító topicban volt szó a LIDL 1 hónapos szabályáról. A mai napon visszavittem én is hozzájuk egy karácsonykor vásárolt műszaki cikket, mert elromlott. Meglepetésemre, nekem is 1 hónap bolti garanciáról beszéltek. Azonnal kértem a vásárlók könyvét, és az üzletvezetőt egy kis jogértelmezésre. Jött is, de hozta magával a vételárat is. Szóval nem tudom, mivel keverik (ezek szerint országos szinten) ezt az 1 hónapos valamit.
Naplózva
A szolgáltató van a fogyasztóért, még akkor is, ha ez tartalmaz néha kiszolgáltatottságot. A kiszolgáltatottság csak pozitív erkölcsi feltételek megteremtésével csökkenthető.
gmkiev

Hozzászólások: 7.861
« Válasz #276 Dátum: július 01, 2009, 07:30:14 » |
A vásárlói tájékozatlansággal. Aztán ha jó az elegy, már ugrott is a fogyasztói járandóság. Nekem a véleményem az, ha tájékozatlan lenne az eladó, akkor ha másért nem, jogos önvédelemből, tanulna. A legproblémásabb szolgáltató az, aki tudja a jogszabályokat, de nem alkalmazza. Kényelemből, illetve a veszteségének csökkentésa végett.
Naplózva
Tévedtem, nem minden fogyasztó csúsztat az első 20 percben.
rage77
« Válasz #277 Dátum: augusztus 28, 2009, 13:23:24 » |
Katus

Hozzászólások: 6.645
« Válasz #278 Dátum: augusztus 28, 2009, 20:29:40 » |
leokad
Hozzászólások: 1.196
« Válasz #279 Dátum: augusztus 30, 2009, 17:31:10 » |
Én is. Igaz, hogy nincs szükségem partyhordónyi sörre, de ennyi pénzért a hülyének is megéri. Hát még nekem!
Naplózva
Az, hogy történetesen igazad van, többnyire nem számít.

« Válasz #280 Dátum: március 21, 2010, 16:09:50 » |
Mai sztori: La a kalappal a ceglédi Lidl pénztárosai és főnöke,vagy a helyettese előtt. éppen a pénztárnál álltam sorban amikor a pénztároshoz odament egy fiatal nő azzal,hogy rosszul adott neki vissza.a pénztáros rögtön szólt a főnökének,hogy kér egy pénztár ellenőrzést. jött a főnök kérdezte a hölygtől mi a gond,az modta neki.a főnök kérdezte:van e blokkja,mire a vevő:az nincs.(  ??)én itt már elküldtem volna a kedves vevőt,mert így mi alapján reklamál,de ők nem .a vevő mondta,hogy ő tizezressel fizetett ,kétezerpárszáz ft,volt az áruérték és a pénztárcájában ötezerrel kevesebb van.Jelzem ez a kedves vevő az utcáról jött vissza.az áru sem volt nála.és mégis előkeresték a kukából a blokkját és megcsinálták a rovancsot. én biztosan nem tettem volna.ezzel az erővel bárki odamehetett volna ,hogy rosszul adtak neki vissza.
kovacs1
Moderátor

Hozzászólások: 1.717
« Válasz #281 Dátum: március 21, 2010, 16:15:33 » |
Csakhogy a pénztárzárás nem igazolta volna igényét a bárkinek.

« Válasz #282 Dátum: március 21, 2010, 16:58:49 » |
amikor a pénztáros beül,akkor adott a pénztár érték,utána az összes blokk másolata is adott amit beütött,ha a kettő között különbség van akkor van gond.jelen esetben a vevő szerint a kasszában ötezerrel többnek kellett lennie,ha rosszula dtak neki vissza.eltart egy ideig amíg ellenőrzik,nem két perc.ezért mondtam,hogy ez igen.
gmkiev

Hozzászólások: 7.861
« Válasz #283 Dátum: március 21, 2010, 20:07:34 » |
Jobb helyen a pénztár feletti kamerán visszanézik, és két perc alatt rendben.
Naplózva
Tévedtem, nem minden fogyasztó csúsztat az első 20 percben.
hellboy
« Válasz #284 Dátum: március 21, 2010, 21:21:02 » |
az én fejem felett is volt kamera mikor benzinkúton dolgoztam...  remélem értetted kiev...  a leszámolás a helyes. bizonyos összegenként amúgyis nullázzák a kasszát... nyom egy összesítőt ilyenkor a főpénztáros, a gép kiírja, hogy ennyinek kell benne lennie a legutóbbi nullázás óta. pénz megszámol. ha több, és annyival, máris kiderült, hogy jogos e a rekalmáció.... ha nem több, ami általában szokott lenni (kivéve a benzinkutak kasszájánál, mert ugye ott is jattolnak pl), akkor kijárat megmutatása erélyesen, ha kevesebb, akkor a kasszás eltolt valamit, s valakinek jó napot szerzett...
Naplózva
"Hiszek benne, hogy az emberek alapvetően jóindulatúak, de azt is tudom, milyen könnyű befolyásolni őket az előítéletek, a gondolkodás módszeres torzítása, az ésszerűsítési kényszer, a "mi jobban tudjuk" -féle elméletek által." - "Mindenki tudja, hogy mit kell tenni. Kivéve engem."