Fogyasztóvédelmi Fórum
szeptember 04, 2010, 07:25:02 // *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktiváló e-mail?

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: KÉRETIK minden AFM-EXE-ingatlandepo-...stb. panaszos, hogy NE  MAGÁNLEVÉLBEN kérjenek tanácsot, mert napi 600 körüli levelet nem bírok megválaszolni! Tehát a jövőben CSAK ITT a panaszfalon mondják el bánatukat, aki egyéni kezelést igényel, majd megkeresem. Van olyan kedves panaszos, aki két naponta megkérdezi: mizújs...
Ha van újság (bíróság, ORFK, Fogyasztóvédelmi Hatóság) szólok. Kösz a megértést!
MOST a legújabb sláger: a VÉGREHAJTÁSSAL FENYEGETÉS. Aki nem kapott számlát, és JOGERŐS BÍRÓSÁGI HATÁROZATOT, legyen nyugodt. Ha valaki számlát kap: siessen az APEH-től írásban állásfoglalást kérni: beteheti e a könyvelésébe!
Illetve, ha valaki Fizetési Meghagyást kap bíróságtól vagy közjegyzőtől, 15 napon belül éljen ellentmondással, különben jogerőre emelkedik és végrehajthatóvá válik.
Ja, és ha valaki jelentkezik, hogy engem ajánlottak, az írja meg, hogy ki tette. A benkő(úr?) nagyon aktív - de mi is figyelünk! pbanyai
ÚJ! A VPOP is feljelentette az ORFK-n -az egyik kárvallott szellemes szófordulatával élve- a "benkő-polipot"! A PSZÁF vizsgálja a az MKB-s bankszámla forgalmát, a Legfőbb Ügyész pedig "utánanéz" a nemlétező "jogerős bírósági határozatnak", amelyben megtévesztik az "adósokat"... pbanyai (az állítólagos fogyasztóvédők egyike, az Országos Fogyasztóvédelmi Tanács szakértője)

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: [1] 2   Le
  Nyomtatás  
Szerző Téma: gyerek játék  (Megtekintve 3331 alkalommal)
bridzs
Vendég
« Dátum: február 07, 2008, 16:10:09 »

karácsinyra vettem a fiamnak egy távirányitos autot
30.000.ft volt nem tud vele 15 percnél többet játszani el küldtük a forgalmazohoz javitásra azt a választ kaptuk hogy enyit bir. de ez nem volt feltüntetve
az auto leirásába most éppen nem lehet elérni egy olyan embert se a cégnél akivel ezt a dolgot meg lehetne beszélni .segitetsetek hogy hova fordul hatnék
Naplózva
hellboy
Global Moderator
Tudatos Fogyasztó
Nem elérhető Nem elérhető

A fórum ördöge

Profil megtekintése WWW
« Válasz #1 Dátum: február 07, 2008, 16:20:04 »

nos a probléma kettős: egyrészt a leírásában azért valamilyen formában utalni arra, hogy mennyi lehet az üzemidő egy feltöltéssel. a másik gond, hogy ha bizonyítják, hogy az ennyi, akkor el kell fogadni. hogy a jogi dolgokkal is tisztába légy olvasd el a jogaim, s lehetőségeim topicot a fő oldalon. ott megtalálsz mindent amire szükséged lehet.
Naplózva

"Hiszek benne, hogy az emberek alapvetően jóindulatúak, de azt is tudom, milyen könnyű befolyásolni őket az előítéletek, a gondolkodás módszeres torzítása, az ésszerűsítési kényszer, a "mi jobban tudjuk" -féle elméletek által."         -         "Mindenki tudja, hogy mit kell tenni. Kivéve engem."
Trysii
Tudatos Fogyasztó
*

Hobbifanatikus fogyasztó- szemfelnyitogató

Profil megtekintése
« Válasz #2 Dátum: február 07, 2008, 16:33:59 »

Egyáltalán mivel üzemel az autó?
Saját akksija van, vagy elemes, vagy benzines?
Naplózva

Csak teszem a dolgom
bridzs
Vendég
« Válasz #3 Dátum: február 07, 2008, 16:37:25 »

aksis
Naplózva
hellboy
Global Moderator
Tudatos Fogyasztó

A fórum ördöge

Profil megtekintése WWW
« Válasz #4 Dátum: február 07, 2008, 16:38:50 »

akkor cserélj benne elemet. javaslom az újratölthető akkukat, legalább 2500-asat. amúgy meg pontos j
Naplózva

"Hiszek benne, hogy az emberek alapvetően jóindulatúak, de azt is tudom, milyen könnyű befolyásolni őket az előítéletek, a gondolkodás módszeres torzítása, az ésszerűsítési kényszer, a "mi jobban tudjuk" -féle elméletek által."         -         "Mindenki tudja, hogy mit kell tenni. Kivéve engem."
Trysii
Tudatos Fogyasztó
*

Profil megtekintése
« Válasz #5 Dátum: február 07, 2008, 16:39:33 »

Most írta, hogy akksis, nem elemes...  Hááát
Naplózva

Csak teszem a dolgom
Trysii
Tudatos Fogyasztó
*

Profil megtekintése
« Válasz #6 Dátum: február 07, 2008, 16:40:23 »

Azért ez tényleg felháborító, hogy ennyi pénzért ennyit tud egy játékautó.
Mi a márkája, és hol vásároltad?
Naplózva

Csak teszem a dolgom
rage77
Global Moderator
Tudatos Fogyasztó

Fórum beleugató

Profil megtekintése
« Válasz #7 Dátum: február 07, 2008, 18:21:06 »

Urak, még a legkomolyabb, száázezres nagyságrendú távirányításos modellautók aksija sem bír többet 20-30 percnél. Feltöltési idejük sem sokkal több, de azért szoktak a profik 3-4 akkut vinni magukkal, és folyamatosan tölrik őket. Ezért van nekem robbanómotoros.
Naplózva

Trysii
Tudatos Fogyasztó
*

Profil megtekintése
« Válasz #8 Dátum: február 07, 2008, 18:25:45 »

Jéé, időközben eltűntek a kérdéseimre adott válaszok.. Meglepődött
Naplózva

Csak teszem a dolgom
SMáté
Vendég
« Válasz #9 Dátum: február 07, 2008, 19:35:47 »

Én nem tüntettem el, csak megnyitottam...
Naplózva
gmkiev
TF2 Tagok
Tudatos Fogyasztó
**

Profil megtekintése
« Válasz #10 Dátum: február 07, 2008, 19:42:27 »

"30.000.ft volt"
Az első autómat 16 ef.-ért vettem. (1974)
Az két évet bírt.
Igazad van.
Ezért a pénzért, legalább 28 percig kellene működnie!
Naplózva

Tévedtem, nem minden fogyasztó csúsztat az első 20 percben.
rage77
Global Moderator
Tudatos Fogyasztó

Fórum beleugató

Profil megtekintése
« Válasz #11 Dátum: február 07, 2008, 19:46:16 »

Vigyorog Vigyorog Vigyorog
Naplózva

SMáté
Vendég
« Válasz #12 Dátum: február 07, 2008, 19:52:24 »

Jogilag igazatok van. De azt hozzátenném, hogy ez igenis hiányos tájékoztatás. Nem lehet elvárni minden embertől azt, hogy tudja, mekkora gép milyen erőforrással mennyi ideig működik. Attól, mert játék, még hasonló, mint egy akkus csavarhúzó, amelyik - amennyiben 5 percet bír egy töltéssel - nyilvánvalóan nem működik úgy, ahogy az elvárható lenne. Ha olyan őszinte lenne a forgalmazó magatartása, akkor adná 50 E-rel drágábban, s adna két vagy három akkut. HA - a korábbi példánál maradva - a csavarhúzónál ez lehetséges...
Naplózva
gmkiev
TF2 Tagok
Tudatos Fogyasztó
**

Profil megtekintése
« Válasz #13 Dátum: február 07, 2008, 19:54:59 »

A golyós csapágyas roller, évekig ment egy lapos elemmel a zsebemben!
 Nevet Vigyorog
Naplózva

Tévedtem, nem minden fogyasztó csúsztat az első 20 percben.
hellboy
Global Moderator
Tudatos Fogyasztó

A fórum ördöge

Profil megtekintése WWW
« Válasz #14 Dátum: február 07, 2008, 19:56:38 »

ehh... azért inkább ne cikizzétek... Mátéval értek egyet.
Naplózva

Oldalak: [1] 2   Fel
  Nyomtatás  

Ugrás: