Üdvözlök Mindenkit ezen Forúmon.
Nekem a Digi KFT-vel több problémám is van. Röviden le irnám, problémáimat.
2007. Május 31. dátummal előfizettem a Digi Kft-nél kábel tv és internet szolgáltatásra! Már a szerződés kötés sem volt egyszerű. A személyi igazolványon és a Lakcim igazolványon kivül a lakás/ingatlan tulajdoni lapot kértek de ez sem volt elég Digi kft-nek. Ezen kivűl még Ingatlan adás-vételi szerződést kértek! Melyeket mind le fénymásoltak! Fénymásolásra került, a személyi igazolvány (fényképel együtt!), Lakcim igazolvány, a Lakás adás vételi szerződés és a Lakás tulajdoni lap. Kérdem én milyen alapon, és van e joga le fénymásolni a ezen dokumentumokat melyeket le irtam? És kérdem én van e joga egy szolgáltatónak a lakás tulajdoni lap, és lakás adás - vételi szerződések, elkéréséhez, és bele olvsásába? Az adás vételi szerződésen meg nagyon ki voltam akadva! Hisz egy adás-vételi szerzóődés két fél között jön létre, akkor mi köze egy harmadik félnek? Jelen estben a Digi KFT-nek! - Ez csak a szerződés körül bonyodalmak! De van még tovább problémák ezen cégekel!
- Digi KFT. - Hiba bejeletés: - Ezen kérdést tartom talán a legfontosabbnak! -
- Hiba bejeletés: A Digi KFT. Valamiért csak a Digi Kft által megadott telefon számokon fogad el hiba bejeletést! Az Ügyfélszolgálaton azt modják hogy, hivjam a megadott telefon szomokat és ott jeletsem be a hibát! Na most a megadott hiba bejelető telefon számok a következök: 1272, +36-1-472-3970, +36-1-412-3971, +36-1-472-3972, és +36-1-707-0707. Ezen telefonszámokat a Digi Kft adta meg! Ezen telefon számokkal a Következő a problémám: 1272-es Telefon szám nem is létezik! A +36-1-472-3970 - 71 és 72 -es végződő telefon számok léteznek ugyan és valóban a Digi KFT-é de ezen telefon számok nem hiba bejelető számok a valóságban! Az utolsó telefon szám a listán a +36-1-707-0707 ez a valódi hiba bejelető telefon szám! De ez a telefon szám álandoan foglat! Ha hibát akkarnék be jelenteni akkor minimum fél órát, de volt már olyan hogy egy orán keresztül probáltam felhivni a Digi Kft Hiba bejeletőt mire valaki felvette. Mert állandoan fogalt jelez, vagy azt modja be hogy a hivott szám pillanatnyilag nem elérhető! Így hogy lehet egy hibát bejeleteni?
- DIGI KFT. - Számlázás.: - Kábel TV, és Kábel Net Számlák.: -
- Ezen cég is előre számláz! -
- A legg utolsó Számlám adatai a következök:
- Számla Kelte: 2007.08.07. - Teljesités időpontaja: 2007.09.01 - Fizetési határ idő: 2007.09.01 -
- Számlázási Időszak: 2007.09.01 - 2007.09.30 - Fizetési mód: Csekk - Csekk Befizetés dátuma: 2007.08.16 -
- Csekken szereplő fizetendő összeg: 7600 FT - Ebből: 2700 FT kábel TV díj, és 4900 FT Hdsnet-2048 csomag - internet díj!
Kérdem én mennyire jog szerű ezen számla? És azt is kérdem vajon mennyire jogos eleőre kifizettetni egy olyan szolgáltatást amelyet még ez idáig nem vettem igénybe? Csak egyszer valamikor majd igénybe veszem. Hiszen nincs még 2007 Szeptember! - Természetesen ki fizettem! -
- Elérkeztünk a szolgáltatás minőségéhez! -
- Szinte minden héten van olyan hogy hol az egyik hol a másik tv csatorna hiányizk a Kábel TV-n! Ha be tudom jelenteni akkor azt a választ kapom csak hogy majd megismétlik "már mint az adott tv - müsört"! Kérdem én ez milyen hozzá állás? Legg utobb 2007. Augusztus 20. este volt gondom. A vihar idején! Ekkor az volt a probléma hogy a három földi sugárzásu (M1, tv2, RTL Klub.) csatornákon kivül más nem jött be! - Ekkor sem tudtam be jelenteni a hibát, mivel a hiba bejelető szám foglat volt! Más nap amikor már volt adás és minden csatorna bejött, akkor tudtam be jelenteni, az előző esti hibát! - Ez is vajon hogy van? -A lényeg másnap bejelenttetem! A válaszuk meg igen éredkes volt: A Digi KFT Hiba bejelető válasza: A vihar miatt nem volt jel! - Kéredm én most mire fizettem elő, "a Viharra, vagy a kábel TV-re"? Természtesen a Kábel TV-re Fizettem elő! Nekem mint elő fizető jogom van bár mikor igénybe venni a szolgáltatást! Még Vihar idején is!
- Az internetel sincs minden rendben. Ott is vannak hibák. Például ma reggel 9 órakkor be jelentettem hogy a FTP kliens nem müködik. Vagyis nem tudom a saját web oldalmat feltölteni. S mot már 11 óra 10 perc van és még mindig nem müködik! -
- Nagyon sok probéma van a DIGI KFT szolgáltatásaival! - De ugyan akkor nagyon olcso! -
Lehet hogy erre modják azt a mondást: "Olcsó husnak hig a leve."
Tudom ez nem vicc, és nagyon komoly probléma!
- Most pedig kénytelen vagyok a szolgátató bövebb adatait itt is közzé tenni! Csak olyan adatot teszek közzé amely egyébként is nyilvános! -
- Cég teljes neve: DIGI Távközlési és Szolgáltató KFT. - Rövid Cég név: DIGI KFT.
- Magyarországi ügyvezető: Sárai Endre. - Cégjegyzékszám: 01-09-667975. - Adószám: 12175136-2-41. -
- Bank Számla Szám: ING Bank: 13700016-03848023. A cég székhelye: 1134 Budapest Váci út 35. -
- Telefon: +36-1-707-0707, +36-1-707-1000. Fax: +36-1-707-0009. -
- Internet web oldal cim:
http://www.emktv.hu és
http://hu.digi.tv/cegunk.html - oldalak.
- Ezen problémákra keresem a válaszokat! És ebben kérném a forumozók segitségét!
- Jelenegi lakcimem: 1104 Budapest - X. Kerület "Kőbánya" Harmat utca "Óhegy Lako Telep." -
- E-mail Cimem:
mumia77@freemail.hu -
- A Digi KFT szolgáltatást jelenleg a lakcimemen veszem igénybe! -
- Tisztelettel és üdvözlettel: Donci77