Fogyasztóvédelmi Fórum
2013. 05. 18. 23:51:44 Szo // *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: A Fővárosi Közigazgatási és Munkaügyi Bíróság a NAIH Weltimmo S.R.O. által megtámadott határozatát hatályon kívül helyezte. A bíróság nem foglalt állást abban a vonatkozásban, hogy a vizsgált adatkezelés jogszerű lenne, csupán eljárási hiba miatt helyezte hatályon kívül a határozatot.Az ítélet szóbeli hirdetése során az indokolásban nem szerepelt azon megállapítás, miszerint: „A bíróság indoklásában – többek között – leszögezte, hogy cégünk jogosan tárolja azoknak az adatait, aki nem rendezték cégünk felé fennálló hirdetési díjakat, így tehát az Ön adatait is.
A Hatóság folytatja eljárását az ingatlandepo.com és az ingatlanbazar.com üzemeltetőjével szemben. A Hatóság egyrészt a korábbi panaszok körülményeit kívánja ismét, részletesen feltárni (ezt szolgálja ez a levél is), másrészt pedig folyamatosan fogadja és kivizsgálja az új panaszokat.” BŐVEBBEN
------------------------------------------
Együttműködö partnerünk: a Szent István Egyetem Gazdaság- és Társadalomtudományi Kara RÉSZLETEK ITT

-------------------------------------------
A panaszfal.hu a Facebookon! Lájkold!

Főoldal   Súgó Keresés Naptár Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 98 99 100 101 102 [103]   Le
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Tesco  (Megtekintve 119337 alkalommal)
hgzoli
Moderátor
Aktív Fórumozó
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #1530 Dátum: 2012. 04. 13. 18:19:44 P »

Ahol én műszaki vezető voltam, ott meg igen. Bár akkor szerintem Te még az óvodában a bébipapit etted. Nevet
Naplózva

Azon jól szórakozom, ha hülyén néznek rám, de azon már kevésbé, ha hülyének néznek.
"Nincs olyan eszköz, melyhez az ember ne folyamodna, hogy megmeneküljön a gondolkodás fáradalmaitól." Thomas Alva Edison
rage77
Global Moderator
Aktív Fórumozó

Fórum beleugató

« Válasz #1531 Dátum: 2012. 04. 13. 18:48:58 P »

Olyan 7-8 éve voltam olyan neves balatoni szállodában, ahol szintén így csinálták. Harmadik nap már elég rágós volt az a hal, ami első nap nem fogyott el...
Naplózva

kovacs1
Moderátor
Aktív Fórumozó

.

« Válasz #1532 Dátum: 2012. 04. 13. 18:53:12 P »

Csak a Spar márkatermékeitől mentsen meg a jó isten!  Vigyorog Egyébként valóban jobb minőségű cuccokat árulnak, feltéve, hogy nem a sajátmárkás trágyáit veszed.

Mondjuk a Spar sajátmárkás tej pont ugyanaz, mint a Parmalat.
ma vettem náluk sm kakaó italt, az is Sole-Mizo termék.
Naplózva

A szolgáltató van a fogyasztóért, még akkor is, ha ez tartalmaz néha kiszolgáltatottságot. A kiszolgáltatottság csak pozitív erkölcsi feltételek megteremtésével csökkenthető.
Bernadett

« Válasz #1533 Dátum: 2012. 04. 30. 11:57:00 H »

Szerintem egész jó minőségű a saját márkájuk alatt futó termékek. Az egyetem mellett pont van egy Spar, mikor épp nincs nálunk semmi harapnivaló, akkor szívesen járunk át oda, és be is lakmározunk, főleg a sajtkrémükből Nevet 
Naplózva
cocka

« Válasz #1534 Dátum: 2012. 04. 30. 14:18:51 H »

Ők meg a pénzetekből.  Vigyorog
Naplózva
rage77
Global Moderator
Aktív Fórumozó

Fórum beleugató

« Válasz #1535 Dátum: 2012. 04. 30. 16:55:17 H »

Ez egészen természetes. Te is vársz fizetést a munkádért...
Naplózva

leokad
Aktív Fórumozó
*

« Válasz #1536 Dátum: 2012. 04. 30. 18:56:51 H »

Szerintem egész jó minőségű a saját márkájuk alatt futó termékek. Az egyetem mellett pont van egy Spar, mikor épp nincs nálunk semmi harapnivaló, akkor szívesen járunk át oda, és be is lakmározunk, főleg a sajtkrémükből Nevet 
Nem baj, hogy ez a topic nem a Sp@rról szól?  Bibiii

Leopold voltam
Naplózva

Az, hogy történetesen igazad van, többnyire nem számít.
Bernadett

« Válasz #1537 Dátum: 2012. 05. 01. 10:58:37 K »

visszaolvastam a hozzászólásokat, és ott pillantottam meg a Spart Mosolyog de tudom, hogy nem erről szól
Naplózva
Minci

« Válasz #1538 Dátum: 2013. 04. 18. 20:05:50 Cs »

Üdv Mindenkinek!
Nekem is rossz tapasztalatom van. Hús ügyben. Vásároltam akciós csiremellet a váci tescoban ami büdös volt. Legközelebb rögtön beleszagoltam a zacskóba és reklamáltam.Kértem a panaszkönyvet a húsputnál.Nem adtak .
Ellemben a rosz húst mintha mi sem rörtént volna visszatette az eladó a pultba.
Beirtem a panaszkönyve a válasz /tétrivényes/ legközelebb kérjem az ügyeletes igazgatót. Hát nem lehet ez ellen tenni?
Naplózva
cocka

« Válasz #1539 Dátum: 2013. 04. 18. 20:38:50 Cs »

Szerintem jobban jársz, ha hipermarkettől független hentestől vagy árucsarnokbeli hentestől vásárolsz. Ugyanez vonatkozik a hipermarketes zöldségekre is. Ami mondjuk máshol is import, na azt megveheted a hiperben is, such as déli gyümölcs, ávokádó meg mittomén mi. Mosolyog

Idézet
Ellemben a rosz húst mintha mi sem rörtént volna visszatette az eladó a pultba.

Volt alkalmam egy ideig Tescoban dolgozni, láttam mi megy. Pékségbe visszavitt visszárut berakta az illetékes a többi közé. Erről ennyit. Jó mondjuk nem hányásban lett megforgatva a cucc, de akkor is. Nem higiénikus az már úgy.
Naplózva
rage77
Global Moderator
Aktív Fórumozó

Fórum beleugató

« Válasz #1540 Dátum: 2013. 04. 18. 21:08:28 Cs »

Szerintem jobban jársz, ha hipermarkettől független hentestől vagy árucsarnokbeli hentestől vásárolsz.

Volt szerencsém a múltkoriban sétálni egyet a Vásárcsarnokban. Megnézegettem a húsosokat, háááát... Szerintem lazán rádsózzák a harmadosztályú cuccot is elsőosztályú árban, ha hagyod, és leginkább harmadosztályú termékek vannak. Persze, biztos lehet találni tényleg jót is, alapvetően nem vásárolni, csak sétálni mentem, és nem is kerestem kimondottan valamit, csak bámészkodtam, beszélgettünk.
Szerintem a legjobb, ha üzlethelyiséggel rendelkező hentest találsz, aki tényleg megbízható, ott sokkal jobb eséllyel vannak meg a szükséges körülmények, és talán jobban vigyáz a hírére a hentes, de nem 100% ez sem.
Naplózva

cocka

« Válasz #1541 Dátum: 2013. 04. 18. 21:47:49 Cs »

OKÉ, értem, bár én nem kifejezetten a Vásárcsarnokra gondoltam.
Naplózva
DTF

« Válasz #1542 Dátum: 2013. 04. 19. 12:55:56 P »

Éa azt bírom, hogy a piaci hentesek legtöbbje kesztyű nélkül fogdossa az árut, majd pedig átveszi a papír/fém pénzt puszta kézzel. Egy párszor mr szóltam nekik, de részükről sértődés lett a vége... Mosolyog
Naplózva
gmkiev
TF2 Tagok
Aktív Fórumozó

« Válasz #1543 Dátum: 2013. 04. 19. 14:07:36 P »

Éa azt bírom, hogy a piaci hentesek legtöbbje kesztyű nélkül fogdossa az árut, majd pedig átveszi a papír/fém pénzt puszta kézzel. Egy párszor mr szóltam nekik, de részükről sértődés lett a vége... Mosolyog

Aki nyersen fogyasztja a húst annak zavaró lehet, de én vagy sütöm vagy főzöm.
De mivel pályafutásom alatt rengeteg lakás konyhai tűzhelyét volt szerencsém látni. így azt mondom, a legfinnyásabb piaci vevő konyhája szokott a legdzsuvásabb lenni! 
Naplózva
Oldalak: 1 ... 98 99 100 101 102 [103]   Fel
  Nyomtatás  

Ugrás: