Fogyasztóvédelmi Fórum
2013. 05. 23. 11:26:10 Cs // *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: A Fővárosi Közigazgatási és Munkaügyi Bíróság a NAIH Weltimmo S.R.O. által megtámadott határozatát hatályon kívül helyezte. A bíróság nem foglalt állást abban a vonatkozásban, hogy a vizsgált adatkezelés jogszerű lenne, csupán eljárási hiba miatt helyezte hatályon kívül a határozatot.Az ítélet szóbeli hirdetése során az indokolásban nem szerepelt azon megállapítás, miszerint: „A bíróság indoklásában – többek között – leszögezte, hogy cégünk jogosan tárolja azoknak az adatait, aki nem rendezték cégünk felé fennálló hirdetési díjakat, így tehát az Ön adatait is.
A Hatóság folytatja eljárását az ingatlandepo.com és az ingatlanbazar.com üzemeltetőjével szemben. A Hatóság egyrészt a korábbi panaszok körülményeit kívánja ismét, részletesen feltárni (ezt szolgálja ez a levél is), másrészt pedig folyamatosan fogadja és kivizsgálja az új panaszokat.” BŐVEBBEN
------------------------------------------
Együttműködö partnerünk: a Szent István Egyetem Gazdaság- és Társadalomtudományi Kara RÉSZLETEK ITT

-------------------------------------------
A panaszfal.hu a Facebookon! Lájkold!

Főoldal   Súgó Keresés Naptár Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 2 3 4 5 [6]   Le
  Nyomtatás  
Szerző Téma: MSI laptop törött zsanér  (Megtekintve 11444 alkalommal)
hellboy
Global Moderator
Aktív Fórumozó
Nem elérhető Nem elérhető

A fórum ördöge

« Válasz #75 Dátum: 2011. 10. 11. 12:32:17 K »

pontosan az a lehetőséged amit mondtak a szerviznél... ha bizonyítod független szakvéleménnyel, ami megállapítja tényként, akkor jogosan fogod kérni a garanciális javítást.
Naplózva

"Hiszek benne, hogy az emberek alapvetően jóindulatúak, de azt is tudom, milyen könnyű befolyásolni őket az előítéletek, a gondolkodás módszeres torzítása, az ésszerűsítési kényszer, a "mi jobban tudjuk" -féle elméletek által."         -         "Mindenki tudja, hogy mit kell tenni. Kivéve engem."
pbanyai
Administrator

« Válasz #76 Dátum: 2011. 10. 12. 16:40:01 Sze »

Üdvözletem!
Nekem is az MSI laptopommal van a baj, mivel a zsanérja mindkét oldalon megvan repedve.
Garancia nincs rajta, de állítólag ez gyári ill. típushiba az msiknél, ezért a sz.technikai boltban azt mondták, hogy meg kell a szervizet próbálni. ott azt mondták, hogy ők nem hallottak még ilyen hibáról...
Szerintetek mi a teendő?
Előre is köszönöm a válaszokat!
MÉG-HOGY-NEEEEEM?! Dühös irgumburgum! Nálunk 3 laptoból 3 törött, vagy repedt... Add csak meg a nevét, elérhetőségét az "angyalkának"!
Naplózva
DTF

« Válasz #77 Dátum: 2011. 10. 18. 10:48:22 K »

Üdvözletem!
Nekem is az MSI laptopommal van a baj, mivel a zsanérja mindkét oldalon megvan repedve.
Garancia nincs rajta, de állítólag ez gyári ill. típushiba az msiknél, ezért a sz.technikai boltban azt mondták, hogy meg kell a szervizet próbálni. ott azt mondták, hogy ők nem hallottak még ilyen hibáról...Szerintetek mi a teendő?
Előre is köszönöm a válaszokat!

Szia,
nekem is hasonló gondom van. 2008 decemberében vettem egy MSI laptopot. Semmi gond nem volt vele szoftverileg, de a második év vége felé elkezdett törni a boritása a zsanéroknál. Elvittem szervizbe, még épp garanciás volt, és ingyen kicserélték 2010 decemberében. Most 2011 október van, és úgyanúgy kezd repedezni és törni, pont ugyanott. Visszavittem , és azt mondta az ügyintéző, hogy ez már nem garanciás. 4000 Ft lesz majd a vizsgálat, és ha kérek javitást, ez beleszámit. Ha pedig be akarom bizonyitani, hogy tipushiba, akkor forduljak a fogyasztóvédelemhez és egy független vizsgálóhoz. Gondolkozom, hogy mit tegyek, amig várok a javitási árajánlatra.

2008 decemberében vette, 2010 decemberében javíttatta jótállás keretein belül.
2010 decemberétől a javított részre újból indul a 2 éves jótállás, nem? Ha igen, akkor javítania kell a kereskedőnek/szerviznek.
Naplózva
gmkiev
TF2 Tagok
Aktív Fórumozó

« Válasz #78 Dátum: 2011. 10. 18. 16:42:11 K »

1 év. Épp a potyások miatt!  Vigyorog
Naplózva
hgzoli
Moderátor
Aktív Fórumozó

« Válasz #79 Dátum: 2011. 10. 18. 17:31:19 K »

Nem a potyások miatt, hanem a zsanérok minősége miatt. Nevet Amúgy az 1 évben még benne van a panaszos.
Naplózva

Azon jól szórakozom, ha hülyén néznek rám, de azon már kevésbé, ha hülyének néznek.
"Nincs olyan eszköz, melyhez az ember ne folyamodna, hogy megmeneküljön a gondolkodás fáradalmaitól." Thomas Alva Edison
Oldalak: 1 2 3 4 5 [6]   Fel
  Nyomtatás  

Ugrás: