Fogyasztóvédelmi Fórum
2013. 05. 21. 09:37:43 K // *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: A Fővárosi Közigazgatási és Munkaügyi Bíróság a NAIH Weltimmo S.R.O. által megtámadott határozatát hatályon kívül helyezte. A bíróság nem foglalt állást abban a vonatkozásban, hogy a vizsgált adatkezelés jogszerű lenne, csupán eljárási hiba miatt helyezte hatályon kívül a határozatot.Az ítélet szóbeli hirdetése során az indokolásban nem szerepelt azon megállapítás, miszerint: „A bíróság indoklásában – többek között – leszögezte, hogy cégünk jogosan tárolja azoknak az adatait, aki nem rendezték cégünk felé fennálló hirdetési díjakat, így tehát az Ön adatait is.
A Hatóság folytatja eljárását az ingatlandepo.com és az ingatlanbazar.com üzemeltetőjével szemben. A Hatóság egyrészt a korábbi panaszok körülményeit kívánja ismét, részletesen feltárni (ezt szolgálja ez a levél is), másrészt pedig folyamatosan fogadja és kivizsgálja az új panaszokat.” BŐVEBBEN
------------------------------------------
Együttműködö partnerünk: a Szent István Egyetem Gazdaság- és Társadalomtudományi Kara RÉSZLETEK ITT

-------------------------------------------
A panaszfal.hu a Facebookon! Lájkold!

Főoldal   Súgó Keresés Naptár Bejelentkezés Regisztráció
Oldalak: [1]   Le
  Nyomtatás
Szerző Téma: Webshop dicsérőfal  (Megtekintve 8012 alkalommal)

Hobbifanatikus fogyasztó- szemfelnyitogató

« Dátum: 2008. 08. 27. 21:22:41 Sze »

Akkor legyen egy POZITÍV topic is azon netes cégeknek, webshopoknak, akik példás, jogkövető magatartást tanúsítanak, és maximálisan megtesznek minden - tőlük elvárható dolgot - a fogyasztókért.

Szerintem megérdemli a reklámot, aki beletartozik ebbe a körbe, vagy elkövet mindent, hogy érdemessé váljon arra, hogy szerepeljen itt a neve.

No, csak hogy kielégíthessem a topicnyitási mániámat...

rage77

Hozzászólások: 29.949

Fórum beleugató

« Válasz #1 Dátum: 2008. 09. 05. 21:43:13 P »

Egy dolog hiányzik a kritériumok közül: ahhoz, hogy ide felkerülhessen valaki, az is szükséges, hogy a honlapja a hatályos jogszabályoknak is megfeleljen. Ha esetleg úgy kerül ide valamelyik honlap, hogy nem felel meg a kritériumoknak, már megy is a feketelistára, tehát nem érdemes a shoptulajoknak magukat fényezni, csak ha tényleg minden az előírásoknak megfelelő.

Attisch

Hozzászólások: 3.874

a békéltető

« Válasz #2 Dátum: 2008. 09. 10. 21:27:32 Sze »

nem is kerül ide egyetlen honlap sem..
Naplózva

"Egyáltalán, SEMMILYEN információról NE tételezd fel hogy pontos vagy naprakész. Az új technológiák lehetővé teszik bárkinek, hogy publikáljon, de az ezzel járó felelősséget még nem tanulta meg mindenki."
Katus

Hozzászólások: 8.177

« Válasz #3 Dátum: 2008. 09. 11. 08:06:58 Cs »

nem is kerül ide egyetlen honlap sem..

Mosolyog
Attila83

Hozzászólások: 293

.........................

« Válasz #4 Dátum: 2008. 11. 15. 10:24:31 Szo »

Miért ne kerülhetne be egyetlen webshop sem? Ez a tudatos fogyasztó ars poeticája?!

Hobbifanatikus fogyasztó- szemfelnyitogató

« Válasz #5 Dátum: 2008. 11. 15. 10:55:35 Szo »

Mert még senki nem találkozott olyannal, amelyik kiérdemelte volna, hogy itt legyen a helye!

hellboy

Hozzászólások: 29.343

A fórum ördöge

WWW
« Válasz #6 Dátum: 2008. 11. 15. 15:03:59 Szo »

max, ha valaki eleget tesz majd a hiányosságoknak...
Naplózva

"Hiszek benne, hogy az emberek alapvetően jóindulatúak, de azt is tudom, milyen könnyű befolyásolni őket az előítéletek, a gondolkodás módszeres torzítása, az ésszerűsítési kényszer, a "mi jobban tudjuk" -féle elméletek által."         -         "Mindenki tudja, hogy mit kell tenni. Kivéve engem."

Hobbifanatikus fogyasztó- szemfelnyitogató

« Válasz #7 Dátum: 2008. 11. 15. 16:25:12 Szo »

Erre sem volt még példa. Kacsint

digiteye

Hozzászólások: 9

« Válasz #8 Dátum: 2008. 11. 26. 07:32:46 Sze »

www.amazon.com

Mindig mindent megkapok, és ha nem túl nagy a portéka doboza, akkor még át is csúszik a vámon és úgy elég olcsón van meg a cucc. Néhány csaló miatt elhatároztam, hogy csak külföldön fogom elkölteni a pénzem, sokkal olcsóbb (még vámmal is) és nem vernek át.

Hogy ez nem jó a magyar gazdaságnak? Hmm... hadd idézzek egy klasszikust a magyar rockzenéből: "...miért mindig csak én legyek a jó...?"
« Utoljára szerkesztve: 2008. 11. 26. 11:57:53 Sze írta Siklósi Máté » Naplózva
manoka16

Hozzászólások: 410

WWW
« Válasz #9 Dátum: 2008. 11. 29. 08:46:39 Szo »

Jó dicsérjem kicsit én is, itt egy másik a FiskarsShop webáruház. A termékek kifogástalanok, a webáruház gyors, pontos, és korrekt.
Captain Crash

Hozzászólások: 1.933

« Válasz #10 Dátum: 2009. 01. 07. 20:09:22 Sze »

Ezt érdemes megnézni, remélhetően az ipon.hu gyakorlata is alkalmazkodik az itt tanúsított jogi tájékoztatás minőségéhez! Csak dicsérni tudom, látszik, hozzáértő szakember készítette.  Kacsint

rage77

Hozzászólások: 29.949

Fórum beleugató

« Válasz #11 Dátum: 2009. 01. 07. 22:41:48 Sze »

Hamarosan ki is próbálom, hogy tényleg betartják-e, amit ígérnek. Megyek hozzájuk vásárolni.

Horyk

Hozzászólások: 57

« Válasz #12 Dátum: 2009. 03. 12. 20:42:05 Cs »

Csak a gariztatástól mentsen meg az ég !  Dühös
hellboy

Hozzászólások: 29.343

A fórum ördöge

WWW
« Válasz #13 Dátum: 2009. 04. 08. 11:22:10 Sze »

egyelőre ide rakom, mert bevallom én semmi kivetnivalót nem olvastam itt:

SMáté
Vendég
« Válasz #14 Dátum: 2009. 04. 08. 16:38:35 Sze »

Szép és alapos munka, nagyon röviden átfutva én sem találtam kivetni valót benne.
Oldalak: [1]   Fel
  Nyomtatás

Ugrás:

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.18 | SMF © 2006, Simple Machines
Magyar fordítás: SMF Magyarország
Impresszum | Linkek
Szabványos XHTML 1.0! Szabványos CSS!