« Dátum: 2008. 08. 27. 21:22:41 Sze » |
Akkor legyen egy POZITÍV topic is azon netes cégeknek, webshopoknak, akik példás, jogkövető magatartást tanúsítanak, és maximálisan megtesznek minden - tőlük elvárható dolgot - a fogyasztókért.
Szerintem megérdemli a reklámot, aki beletartozik ebbe a körbe, vagy elkövet mindent, hogy érdemessé váljon arra, hogy szerepeljen itt a neve.
No, csak hogy kielégíthessem a topicnyitási mániámat...
rage77
Global Moderator

Hozzászólások: 29.949
Fórum beleugató
« Válasz #1 Dátum: 2008. 09. 05. 21:43:13 P » |
Egy dolog hiányzik a kritériumok közül: ahhoz, hogy ide felkerülhessen valaki, az is szükséges, hogy a honlapja a hatályos jogszabályoknak is megfeleljen. Ha esetleg úgy kerül ide valamelyik honlap, hogy nem felel meg a kritériumoknak, már megy is a feketelistára, tehát nem érdemes a shoptulajoknak magukat fényezni, csak ha tényleg minden az előírásoknak megfelelő.
Attisch

Hozzászólások: 3.874
a békéltető
« Válasz #2 Dátum: 2008. 09. 10. 21:27:32 Sze » |
nem is kerül ide egyetlen honlap sem..
Naplózva
"Egyáltalán, SEMMILYEN információról NE tételezd fel hogy pontos vagy naprakész. Az új technológiák lehetővé teszik bárkinek, hogy publikáljon, de az ezzel járó felelősséget még nem tanulta meg mindenki."
Katus

Hozzászólások: 8.177
« Válasz #3 Dátum: 2008. 09. 11. 08:06:58 Cs » |
nem is kerül ide egyetlen honlap sem..

Attila83
Hozzászólások: 293
.........................
« Válasz #4 Dátum: 2008. 11. 15. 10:24:31 Szo » |
Miért ne kerülhetne be egyetlen webshop sem? Ez a tudatos fogyasztó ars poeticája?!
« Válasz #5 Dátum: 2008. 11. 15. 10:55:35 Szo » |
Mert még senki nem találkozott olyannal, amelyik kiérdemelte volna, hogy itt legyen a helye!
hellboy
« Válasz #6 Dátum: 2008. 11. 15. 15:03:59 Szo » |
max, ha valaki eleget tesz majd a hiányosságoknak...
Naplózva
"Hiszek benne, hogy az emberek alapvetően jóindulatúak, de azt is tudom, milyen könnyű befolyásolni őket az előítéletek, a gondolkodás módszeres torzítása, az ésszerűsítési kényszer, a "mi jobban tudjuk" -féle elméletek által." - "Mindenki tudja, hogy mit kell tenni. Kivéve engem."
« Válasz #7 Dátum: 2008. 11. 15. 16:25:12 Szo » |
Erre sem volt még példa.
digiteye
Hozzászólások: 9
« Válasz #8 Dátum: 2008. 11. 26. 07:32:46 Sze » |
www.amazon.comMindig mindent megkapok, és ha nem túl nagy a portéka doboza, akkor még át is csúszik a vámon és úgy elég olcsón van meg a cucc. Néhány csaló miatt elhatároztam, hogy csak külföldön fogom elkölteni a pénzem, sokkal olcsóbb (még vámmal is) és nem vernek át. Hogy ez nem jó a magyar gazdaságnak? Hmm... hadd idézzek egy klasszikust a magyar rockzenéből: "...miért mindig csak én legyek a jó...?"
« Utoljára szerkesztve: 2008. 11. 26. 11:57:53 Sze írta Siklósi Máté »
manoka16
Hozzászólások: 410
« Válasz #9 Dátum: 2008. 11. 29. 08:46:39 Szo » |
Jó dicsérjem kicsit én is, itt egy másik a FiskarsShop webáruház. A termékek kifogástalanok, a webáruház gyors, pontos, és korrekt.
Captain Crash

Hozzászólások: 1.933
« Válasz #10 Dátum: 2009. 01. 07. 20:09:22 Sze » |
Ezt érdemes megnézni, remélhetően az ipon.hu gyakorlata is alkalmazkodik az itt tanúsított jogi tájékoztatás minőségéhez! Csak dicsérni tudom, látszik, hozzáértő szakember készítette. http://ipon.hu/site/disclaimer
rage77
Global Moderator

Hozzászólások: 29.949
Fórum beleugató
« Válasz #11 Dátum: 2009. 01. 07. 22:41:48 Sze » |
Hamarosan ki is próbálom, hogy tényleg betartják-e, amit ígérnek. Megyek hozzájuk vásárolni.
Horyk
Hozzászólások: 57
« Válasz #12 Dátum: 2009. 03. 12. 20:42:05 Cs » |
Csak a gariztatástól mentsen meg az ég !
hellboy
« Válasz #13 Dátum: 2009. 04. 08. 11:22:10 Sze » |
egyelőre ide rakom, mert bevallom én semmi kivetnivalót nem olvastam itt: http://shop.repulonap.hu/
SMáté
Vendég
« Válasz #14 Dátum: 2009. 04. 08. 16:38:35 Sze » |
Szép és alapos munka, nagyon röviden átfutva én sem találtam kivetni valót benne.