Trysii
Aktív Fórumozó
Nem elérhető
Hobbifanatikus fogyasztó- szemfelnyitogató
|
 |
« Dátum: 2008. 08. 27. 21:22:41 Sze » |
|
Akkor legyen egy POZITÍV topic is azon netes cégeknek, webshopoknak, akik példás, jogkövető magatartást tanúsítanak, és maximálisan megtesznek minden - tőlük elvárható dolgot - a fogyasztókért.
Szerintem megérdemli a reklámot, aki beletartozik ebbe a körbe, vagy elkövet mindent, hogy érdemessé váljon arra, hogy szerepeljen itt a neve.
No, csak hogy kielégíthessem a topicnyitási mániámat...
|
|
|
|
|
Naplózva
|
Csak teszem a dolgom
|
|
|
rage77
Global Moderator
Aktív Fórumozó

Nem elérhető
Fórum beleugató
|
 |
« Válasz #1 Dátum: 2008. 09. 05. 21:43:13 P » |
|
Egy dolog hiányzik a kritériumok közül: ahhoz, hogy ide felkerülhessen valaki, az is szükséges, hogy a honlapja a hatályos jogszabályoknak is megfeleljen. Ha esetleg úgy kerül ide valamelyik honlap, hogy nem felel meg a kritériumoknak, már megy is a feketelistára, tehát nem érdemes a shoptulajoknak magukat fényezni, csak ha tényleg minden az előírásoknak megfelelő.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Attisch
TF2 Tagok
Aktív Fórumozó

Nem elérhető
a békéltető
|
 |
« Válasz #2 Dátum: 2008. 09. 10. 21:27:32 Sze » |
|
nem is kerül ide egyetlen honlap sem..
|
|
|
|
|
Naplózva
|
"Egyáltalán, SEMMILYEN információról NE tételezd fel hogy pontos vagy naprakész. Az új technológiák lehetővé teszik bárkinek, hogy publikáljon, de az ezzel járó felelősséget még nem tanulta meg mindenki."
|
|
|
Katus
TF2 Tagok
Aktív Fórumozó

Nem elérhető
|
 |
« Válasz #3 Dátum: 2008. 09. 11. 08:06:58 Cs » |
|
nem is kerül ide egyetlen honlap sem..

|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Attila83
Nem elérhető
.........................
|
 |
« Válasz #4 Dátum: 2008. 11. 15. 10:24:31 Szo » |
|
Miért ne kerülhetne be egyetlen webshop sem? Ez a tudatos fogyasztó ars poeticája?!
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Trysii
Aktív Fórumozó
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #5 Dátum: 2008. 11. 15. 10:55:35 Szo » |
|
Mert még senki nem találkozott olyannal, amelyik kiérdemelte volna, hogy itt legyen a helye!
|
|
|
|
|
Naplózva
|
Csak teszem a dolgom
|
|
|
|
hellboy
|
 |
« Válasz #6 Dátum: 2008. 11. 15. 15:03:59 Szo » |
|
max, ha valaki eleget tesz majd a hiányosságoknak...
|
|
|
|
|
Naplózva
|
"Hiszek benne, hogy az emberek alapvetően jóindulatúak, de azt is tudom, milyen könnyű befolyásolni őket az előítéletek, a gondolkodás módszeres torzítása, az ésszerűsítési kényszer, a "mi jobban tudjuk" -féle elméletek által." - "Mindenki tudja, hogy mit kell tenni. Kivéve engem."
|
|
|
Trysii
Aktív Fórumozó
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #7 Dátum: 2008. 11. 15. 16:25:12 Szo » |
|
Erre sem volt még példa. 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
Csak teszem a dolgom
|
|
|
digiteye
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #8 Dátum: 2008. 11. 26. 07:32:46 Sze » |
|
www.amazon.comMindig mindent megkapok, és ha nem túl nagy a portéka doboza, akkor még át is csúszik a vámon és úgy elég olcsón van meg a cucc. Néhány csaló miatt elhatároztam, hogy csak külföldön fogom elkölteni a pénzem, sokkal olcsóbb (még vámmal is) és nem vernek át. Hogy ez nem jó a magyar gazdaságnak? Hmm... hadd idézzek egy klasszikust a magyar rockzenéből: "...miért mindig csak én legyek a jó...?"
|
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2008. 11. 26. 11:57:53 Sze írta Siklósi Máté »
|
Naplózva
|
|
|
|
manoka16
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #9 Dátum: 2008. 11. 29. 08:46:39 Szo » |
|
Jó dicsérjem kicsit én is, itt egy másik a FiskarsShop webáruház. A termékek kifogástalanok, a webáruház gyors, pontos, és korrekt.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Captain Crash
TF2 Tagok
Aktív Fórumozó

Nem elérhető
|
 |
« Válasz #10 Dátum: 2009. 01. 07. 20:09:22 Sze » |
|
Ezt érdemes megnézni, remélhetően az ipon.hu gyakorlata is alkalmazkodik az itt tanúsított jogi tájékoztatás minőségéhez! Csak dicsérni tudom, látszik, hozzáértő szakember készítette. http://ipon.hu/site/disclaimer
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rage77
Global Moderator
Aktív Fórumozó

Nem elérhető
Fórum beleugató
|
 |
« Válasz #11 Dátum: 2009. 01. 07. 22:41:48 Sze » |
|
Hamarosan ki is próbálom, hogy tényleg betartják-e, amit ígérnek. Megyek hozzájuk vásárolni.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Horyk
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #12 Dátum: 2009. 03. 12. 20:42:05 Cs » |
|
Hamarosan ki is próbálom, hogy tényleg betartják-e, amit ígérnek. Megyek hozzájuk vásárolni.
Csak a gariztatástól mentsen meg az ég ! 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
hellboy
|
 |
« Válasz #13 Dátum: 2009. 04. 08. 11:22:10 Sze » |
|
egyelőre ide rakom, mert bevallom én semmi kivetnivalót nem olvastam itt: http://shop.repulonap.hu/
|
|
|
|
|
Naplózva
|
"Hiszek benne, hogy az emberek alapvetően jóindulatúak, de azt is tudom, milyen könnyű befolyásolni őket az előítéletek, a gondolkodás módszeres torzítása, az ésszerűsítési kényszer, a "mi jobban tudjuk" -féle elméletek által." - "Mindenki tudja, hogy mit kell tenni. Kivéve engem."
|
|
|
|
SMáté
Vendég
|
 |
« Válasz #14 Dátum: 2009. 04. 08. 16:38:35 Sze » |
|
Szép és alapos munka, nagyon röviden átfutva én sem találtam kivetni valót benne.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|