Fogyasztóvédelmi Fórum
2013. 05. 22. 18:00:17 Sze // *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: A Fővárosi Közigazgatási és Munkaügyi Bíróság a NAIH Weltimmo S.R.O. által megtámadott határozatát hatályon kívül helyezte. A bíróság nem foglalt állást abban a vonatkozásban, hogy a vizsgált adatkezelés jogszerű lenne, csupán eljárási hiba miatt helyezte hatályon kívül a határozatot.Az ítélet szóbeli hirdetése során az indokolásban nem szerepelt azon megállapítás, miszerint: „A bíróság indoklásában – többek között – leszögezte, hogy cégünk jogosan tárolja azoknak az adatait, aki nem rendezték cégünk felé fennálló hirdetési díjakat, így tehát az Ön adatait is.
A Hatóság folytatja eljárását az ingatlandepo.com és az ingatlanbazar.com üzemeltetőjével szemben. A Hatóság egyrészt a korábbi panaszok körülményeit kívánja ismét, részletesen feltárni (ezt szolgálja ez a levél is), másrészt pedig folyamatosan fogadja és kivizsgálja az új panaszokat.” BŐVEBBEN
------------------------------------------
Együttműködö partnerünk: a Szent István Egyetem Gazdaság- és Társadalomtudományi Kara RÉSZLETEK ITT

-------------------------------------------
A panaszfal.hu a Facebookon! Lájkold!

Főoldal   Súgó Keresés Naptár Bejelentkezés Regisztráció
Oldalak: [1] 2   Le
  Nyomtatás
Szerző Téma: pozitívan csalódtam a TESCO-ban  (Megtekintve 3842 alkalommal)
adri87

Hozzászólások: 3

« Dátum: 2009. 04. 27. 22:52:10 H »

Kedves Fórumozók!

Tegnap a TESCO-ban a próbafülkében felejtettem a diákigazolványomat, amit észre sem vettem.
Mire hazaértem láttam, hogy volt egy nem fogadott hívás a mobilomon.
Vissza is hívtam a számot, és közölték velem, hogy a győri TESCO hipermarkettől telefonálnak, és ott felejtettem a diákigazolványomat. Mondtam, hogy másnap tudok csak érte bemenni. Nem volt semmi probléma, a Vevőszolgálati pultnál aláírással hitelesítettük az átvételt, és visszakaptam az igazolványom. Kérdésemre, hogy honnét tudták a mobilszámom, azt a választ kaptam, hogy a tudakozót hívták fel, hogy tudjanak értesíteni. Mosolyog
Nagyon pozitív csalódásom volt, és megköszöntem a személyzetnek a fogyasztóbarát cselekedetét!

Végre valami....

Hozzászólások: 8.177

« Válasz #1 Dátum: 2009. 04. 28. 07:56:50 K »

ennek örülök - ritkaság Mosolyog
ego

Hozzászólások: 5.562

« Válasz #2 Dátum: 2009. 04. 28. 09:55:21 K »

Ott csak azért ilyenek mert Hellboytól tanulnak! Kacsint Vigyorog Vigyorog Vigyorog

Mene,Tekel,Ufarszin!Similis simili gaudet.

WWW
« Válasz #3 Dátum: 2009. 04. 28. 09:55:59 K »

Menő Vigyorog Vigyorog
Naplózva

"Hiszek benne, hogy az emberek alapvetően jóindulatúak, de azt is tudom, milyen könnyű befolyásolni őket az előítéletek, a gondolkodás módszeres torzítása, az ésszerűsítési kényszer, a "mi jobban tudjuk" -féle elméletek által."         -         "Mindenki tudja, hogy mit kell tenni. Kivéve engem."

Hozzászólások: 8.177

« Válasz #4 Dátum: 2009. 04. 28. 13:59:56 K »

az eredmény, az is fontos Mosolyog
ego

Hozzászólások: 5.562

« Válasz #5 Dátum: 2009. 04. 28. 14:57:35 K »

a régió fogyasztóinak védőszentje Kacsint Vigyorog Vigyorog Vigyorog

Mene,Tekel,Ufarszin!Similis simili gaudet.

WWW
« Válasz #6 Dátum: 2009. 04. 28. 15:26:57 K »

Nevet Nevet Nevet

Hozzászólások: 8.177

« Válasz #7 Dátum: 2009. 04. 28. 20:34:22 K »

a régió fogyasztóinak védőszentje Kacsint Vigyorog Vigyorog Vigyorog

halleluja Mosolyog
titok31
titok

Hozzászólások: 7.581

« Válasz #8 Dátum: 2009. 05. 24. 20:17:05 V »

nem tudtam hogy hellboy az összes boltott jó utra térited győrben . Vigyorog

Hozzászólások: 9.493

« Válasz #9 Dátum: 2009. 05. 24. 20:27:10 V »

Azt nem írta, hogy a győri tesóban hagyta!
Azt írta, hogy onnan telefonáltak! Vigyorog Vigyorog Vigyorog Vigyorog
Akkor meg mi köze a Druszámnak az angyalhoz?
Talán ark?

Hozzászólások: 9.493

« Válasz #10 Dátum: 2010. 04. 01. 11:46:40 Cs »

Ma a Camponai TESCO-ba visszavitt a lányom egy pendrive-t (remélem jól írtam) Oszt a hölgy aki intézte kicsit nem tudta mit tegyen. Oszt rájött. Szó nélkül kicserélte!!!
És megjegyezte, a blokkgarancia érvényes rá- Pedig tévedett de jófelé, ugyanis erre az ára végett szavatosság járt!

Köszönjük.
titok31
titok

Hozzászólások: 7.581

« Válasz #11 Dátum: 2010. 04. 01. 17:19:12 Cs »

azért vanak még normális tescok  Mosolyog

WWW
« Válasz #12 Dátum: 2010. 04. 01. 19:24:04 Cs »

Köszönjük.

a garancia szó fogalmát nem, a blokkgarancia szó fogalmét meg végképp nem ismeri a jog. és a 151/2003 gkm rendelet mellékletének 18as pontja értelmében 10e huf felett kötelező a pendrive-ra a jótállás, csak alatta van a csak szavatosság kedves kiev... Kacsint

Hozzászólások: 9.493

« Válasz #13 Dátum: 2010. 04. 01. 19:28:39 Cs »

Ezt gondolom én is!

WWW
« Válasz #14 Dátum: 2010. 04. 01. 20:45:43 Cs »

csak nem ezt mondtad... Mosolyog

Oldalak: [1] 2   Fel
  Nyomtatás

Ugrás:

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.18 | SMF © 2006, Simple Machines
Magyar fordítás: SMF Magyarország
Impresszum | Linkek
Szabványos XHTML 1.0! Szabványos CSS!