Fogyasztóvédelmi Fórum
2013. 05. 21. 18:59:20 K // *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: A Fővárosi Közigazgatási és Munkaügyi Bíróság a NAIH Weltimmo S.R.O. által megtámadott határozatát hatályon kívül helyezte. A bíróság nem foglalt állást abban a vonatkozásban, hogy a vizsgált adatkezelés jogszerű lenne, csupán eljárási hiba miatt helyezte hatályon kívül a határozatot.Az ítélet szóbeli hirdetése során az indokolásban nem szerepelt azon megállapítás, miszerint: „A bíróság indoklásában – többek között – leszögezte, hogy cégünk jogosan tárolja azoknak az adatait, aki nem rendezték cégünk felé fennálló hirdetési díjakat, így tehát az Ön adatait is.
A Hatóság folytatja eljárását az ingatlandepo.com és az ingatlanbazar.com üzemeltetőjével szemben. A Hatóság egyrészt a korábbi panaszok körülményeit kívánja ismét, részletesen feltárni (ezt szolgálja ez a levél is), másrészt pedig folyamatosan fogadja és kivizsgálja az új panaszokat.” BŐVEBBEN
------------------------------------------
Együttműködö partnerünk: a Szent István Egyetem Gazdaság- és Társadalomtudományi Kara RÉSZLETEK ITT

-------------------------------------------
A panaszfal.hu a Facebookon! Lájkold!

Főoldal   Súgó Keresés Naptár Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: [1]   Le
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Vigyázat! UPPS!! - külföldön bejegyzett hirdetô cég  (Megtekintve 3588 alkalommal)
szezo

Nem elérhető Nem elérhető

« Dátum: 2009. 05. 19. 17:05:27 K »

Tisztelt Fórum, Tisztelt olvasó,

A tegnapi tévé ügyvédje mûsorban (http://www. mtv.hu/videotar/?id=44415) bemutatottakkal mindenben megegyezô módon próbál UPPS (www. upps.at/main/) az ingyenes hirdetési lehetôségel élôktôl befizetéseket kieszközölni egy évre elôre kiállított és késedelmi kamatokkal terhelt elektronikus számla és rendszeres, fenyegetô felszólítások email-ben történô küldése útján.
A szolgáltatás gyakorlatban lemondhatatlan a bejelentkezést segítendô weblap és az erre vonatkozó kérések megválaszolatlanul hagyása miatt (magyar nyelvû ügyintézôjük ellenére).

Válaszoljanak, kérem, akik hasonlóan szenvedô alanyai a cég tisztességtelen kereskedelmi gyakorlatának, hogy ezzel szemben együttesen eredményesebben felléphessünk a Gazdasági Versenyhivatallal karöltve!!

Üdvözlettel,
   SzeZo
« Utoljára szerkesztve: 2009. 12. 20. 21:21:17 V írta hellboy » Naplózva
szezo

« Válasz #1 Dátum: 2009. 05. 22. 14:17:01 P »

A kovetkezo par erdekes es hasznos link segithet a panaszok erdemi kezeleseben:
* http://www.nfh.hu/portal/informaciok/elerheto/tarshat
* http://www.nfh.hu/portal/informaciok/elerheto/irodak/iroda.html
* http://www.efk.hu/inet/ecc/hu/topmenu/hogyan.html
Naplózva
webshark
TF2 Tagok
Aktív Fórumozó

re-torziós rugó

« Válasz #2 Dátum: 2009. 05. 22. 15:56:08 P »

Tisztelt Fórum, Tisztelt olvasó,

A tegnapi tévé ügyvédje mûsorban (http://www. mtv.hu/videotar/?id=44415) bemutatottakkal mindenben megegyezô módon próbál UPPS (www. upps.at/main/) az ingyenes hirdetési lehetôségel élôktôl befizetéseket kieszközölni egy évre elôre kiállított és késedelmi kamatokkal terhelt elektronikus számla és rendszeres, fenyegetô felszólítások email-ben történô küldése útján.
A szolgáltatás gyakorlatban lemondhatatlan a bejelentkezést segítendô weblap és az erre vonatkozó kérések megválaszolatlanul hagyása miatt (magyar nyelvû ügyintézôjük ellenére).

Válaszoljanak, kérem, akik hasonlóan szenvedô alanyai a cég tisztességtelen kereskedelmi gyakorlatának, hogy ezzel szemben együttesen eredményesebben felléphessünk a Gazdasági Versenyhivatallal karöltve!!

Üdvözlettel,
   SzeZo

Csak osztani tudom amit ír az előttem lévő hozzászóló; ez egy szálláskatalógus akarna lenni. 30 nap (vagy 90 talán) próbaidő után a lemondás nem sikerül sehogy sem, csak nagyon nehéz szabadulni a cégtől- wie eine Zecke...ráadásul osztrák domainú, a cég is asszem az.
Próbált már valaki rajta keresztül foglalni?
« Utoljára szerkesztve: 2009. 12. 20. 21:21:46 V írta hellboy » Naplózva
Katus
TF2 Tagok
Aktív Fórumozó

« Válasz #3 Dátum: 2009. 05. 22. 16:19:37 P »

a kullancstól hamarabb megszabadulsz, kicsavarod a nyakát Mosolyog
Naplózva
webshark
TF2 Tagok
Aktív Fórumozó

re-torziós rugó

« Válasz #4 Dátum: 2009. 05. 22. 16:20:30 P »

Kedves Zoltán!
Az itt lévő kis társaság is segíthet tanácsaival, ŐK gyorsabban reagálnak, mint az NFH, és néha hatákonyabb ötleteik vannak.
Naplózva
rage77
Global Moderator
Aktív Fórumozó

Fórum beleugató

« Válasz #5 Dátum: 2009. 05. 22. 18:26:51 P »

Kedves szezo! Külföldi cégeket is zaklatnak?
Naplózva

valcsicsvilla

« Válasz #6 Dátum: 2009. 08. 25. 09:33:43 K »

Mi 2 hete vagyunk fennt az oldalon! Már most azt írja ki hogy lejárt a licenc, hosszabbítsam meg. Kértem tőlük egy írásos , aláírt, lepecsételt elismerést miszerint díjtalanul kiszállhatunk egy hónap után. (még várom a választ). Jött egy foglalás az oldalról, mára várható a vendég....meglátjuk...
Naplózva
csalolebuktato

« Válasz #7 Dátum: 2009. 11. 22. 02:27:34 V »

Bűnszervezetben elkövetett, több rend beli, üzletszerűen elkövetett (én olyan 2000-re saccolom):
Okirathamisítás, BTK 276. § (hamis felszólító levelek)
Csalás, BTK. 318.§
Jogosulatlan gazdasági előny megszerzése, BTK 288§ (más nevében hirdeti magát)
Árdrágítás, BTK 301. §
Adócsalás, BTK 310. § (számlaadás rendjének megsértése)
Számítástechnikai rendszer és adatok elleni bűncselekmény, Btk. 300/C. § (3)-(4) bekezdés (a más hirdetési oldalakról ellopott adatok ügye)
Zsarolás, BTK 323. §
Vásárlók megkárosítása, BTK 328. §
Visszaélés személyes adattal, BTK 177/A. §
Uzsorabűncselekmény, BTK 330/A. §
Naplózva
sazika

« Válasz #8 Dátum: 2010. 02. 23. 17:50:56 K »

Úgy látszik most ez jön divatba. Ugyanezt a trükköt alkalmazza egy ingatlanos cég, itt a fórumon olvashattok róla ez az expent business club www.ingatlanbazar.com   
Székhelyét adóparadicsomba helyezte, és csak emailben fenyegetőzik, végülis egy lehúzás az egész.
Szerintem sok értelmes válasz van ott, amit itt is tudtok alkalmazni.
Pl távollévők között kötött szerződés feltételeiről,
kaptatok visszaigazolást, hogy létrejött a szerződés, stb.

Olvassatok bele!!!   Hasznos lehet!!!
Naplózva
hgzoli
Moderátor
Aktív Fórumozó

« Válasz #9 Dátum: 2010. 02. 23. 17:58:19 K »

Az oldal alján:Desygn by benko  Vigyorog Nagy szellemek ha találkoznak!
Naplózva

Azon jól szórakozom, ha hülyén néznek rám, de azon már kevésbé, ha hülyének néznek.
"Nincs olyan eszköz, melyhez az ember ne folyamodna, hogy megmeneküljön a gondolkodás fáradalmaitól." Thomas Alva Edison
jele78

« Válasz #10 Dátum: 2011. 09. 06. 10:14:48 K »

Üdvözlet mindenkinek!

Volt aki bejelentkezett az ingatlanbazar.comra  másnap nem tudta kitörölni a hirdetést.Nekem is jött hogy fizessek az email címemre de se telefonszámot se címet nem adnak csak egy számlaszámot.Én nem fizetek mert nincs számlaszámom és ha csináltatnék akkor ők arról tudnának követeléseket kérni gondolom.Mivel se címük se telefonszámuk nincs így még érdeklődni sem lehet.Fenyegőznek hogy hogy peres útra terelik meddig fognak még zaklatni erre tud nekem választ adni.köszönöm
Naplózva
Vegas

« Válasz #11 Dátum: 2011. 09. 06. 12:10:42 K »

Üdvözlet mindenkinek!

Volt aki bejelentkezett az ingatlanbazar.comra  másnap nem tudta kitörölni a hirdetést.Nekem is jött hogy fizessek az email címemre de se telefonszámot se címet nem adnak csak egy számlaszámot.Én nem fizetek mert nincs számlaszámom és ha csináltatnék akkor ők arról tudnának követeléseket kérni gondolom.Mivel se címük se telefonszámuk nincs így még érdeklődni sem lehet.Fenyegőznek hogy hogy peres útra terelik meddig fognak még zaklatni erre tud nekem választ adni.köszönöm
Vazze, te sem fogalmazni, sem helyesen írni nem tudsz, de még ezek mellett hülyeségeket is irkálsz. Ha akarod, én megadom a számlaszámomat, de ha te arról bármit le tudsz "kérni", akkor sörösló legyek!
Jó tanács: Ne fizess és ne is foglalkozz a cég fenyegetőzéseivel, ugyanis azt pénzre soha nem fogják tudni váltani. Ne is jelentkezz be a cég weboldalán többé. Ezt teszem én is.
Naplózva
Katus
TF2 Tagok
Aktív Fórumozó

« Válasz #12 Dátum: 2011. 09. 06. 18:37:19 K »

Üdvözlet mindenkinek!

csak azért nem fizetsz, mert nincs számlaszámod? Nem azért, mert jogtalan? S valóban, ha lenne és ismernék is - csak bírósági határozattal tudnának bármit is arról leemelni.
Miről akarsz érdeklődni náluk? Pereljenek be - de bizonyára nem fognak - ha meg továbbra is zaklatnak, tiltasd le az e-mailjüket - vagy jelents fel őket zaklatásért.
Naplózva
Oldalak: [1]   Fel
  Nyomtatás  

Ugrás: