« Dátum: 2009. 06. 11. 13:26:12 Cs » |
Igazából nem annyira panasz,csak észrevétel:mostanában indultak 1Ft-os a felhasználók körében agyonhirdetett aukciók. Leginkább műszaki termékek,de van más is,berakják hosszú lejáratú licitre,és van hogy már az első órában igen érdekes felhasználók felverik az árat,van amikor a delikvens zsinórban licitál.Nincs vele gondom,mert a reklám szlogennel élve "hülye azért nem vagyok",csak megtévesztés íze van az egésznek.Érdekelne kinek mi a véleménye
« Válasz #1 Dátum: 2009. 06. 11. 16:24:05 Cs » |
Az egész vatera felejtős. Sok probléma van vele, nem ez a legnagyobb. Ezekre a termékekre nem kell licitálni (lehetőleg másra sem), és annyi. Én is vateráztam, de leginkább alkatrésznek vettem működésképtelen gépeket, vagy apróságokat, de elegem volt az egészből, mert egyre több a szélhámos.
Naplózva
Azon jól szórakozom, ha hülyén néznek rám, de azon már kevésbé, ha hülyének néznek. "Nincs olyan eszköz, melyhez az ember ne folyamodna, hogy megmeneküljön a gondolkodás fáradalmaitól." Thomas Alva Edison
« Válasz #2 Dátum: 2009. 06. 11. 16:41:02 Cs » |
Eszembe sem jutott licitálni ezekre,de attól függetlenül bosszant.De a tesz-vesz is elkezdte,csak az az idegesítő hogy üzletek(név alapján)nyomják a cuccokat,és gondolom felverik-veretik az árat,hogy megérje.
« Válasz #3 Dátum: 2009. 06. 11. 16:52:51 Cs » |
Egy cég a kettő. Az eladók egy része is ugyanaz mindkettőn. Az egészet fel kellene szántani, és beszórni sóval a helyét. Aki meg ezekre a simlis aukciókra licitál, az legyen az ő baja. Eddig két korrekt céget azért találtam ott, akiknek van boltjuk, ott lehet átvenni a terméket, CSak áfá-s számlával! Jótállással! Ezeknél azóta is vásárolok, de közvetlenül a boltban. Az egész vatera - teszvesz elvesztette az eredeti célját, és a nyerészkedés, simlisség melegágya lett. Tisztelet a kivételnek. Ebben a formájában fel kellene számolni mindkettőt!
« Válasz #4 Dátum: 2009. 06. 11. 17:01:51 Cs » |
Legalább megnyugodtam hogy nem csak én látom így.

« Válasz #5 Dátum: 2009. 06. 11. 20:46:02 Cs » |
Én sima társasjátéknak vélem. Szoktam is játszani. De ha nem akarok, akkor átmegyek a Zsibvásárra, mert már ilyen is van.
« Válasz #6 Dátum: 2009. 06. 11. 21:34:58 Cs » |
Hogyne,ha nem egy óra alatt vernék fel az árat 1Ft-ról 40.000Ft-ra,innentől már átverés,főként ha "szűz" vásárlók teszik.Meg nem akarok átmenni máshova,csak ne nézzenek hülyének,ennyi.
titok31
titok
Hozzászólások: 7.581
« Válasz #7 Dátum: 2009. 06. 12. 16:41:14 P » |
és miért nem akarsz átmeni máshová ?

« Válasz #8 Dátum: 2009. 06. 12. 19:27:04 P » |
« Válasz #9 Dátum: 2009. 06. 13. 07:54:55 Szo » |
és miért nem akarsz átmeni máshová ?
Mert elegem van abból hogy az embernek kellene mindig továbbállni,akkor mi a francnak vannak a szabályok?Elég szomorú hogy mindenhol megpróbálják hülyének nézni a delikvenseket.
« Válasz #10 Dátum: 2009. 06. 13. 07:56:21 Szo » |

« Válasz #11 Dátum: 2009. 06. 13. 19:34:39 Szo » |
Tiszta jóindulat vagy,nyugodj meg,csak vásárolni szoktam,és van becsületes kereskedője is. Nehogy magadra vedd, kérlek.
kovacs1
Moderátor

Elérhető
Hozzászólások: 2.577
« Válasz #12 Dátum: 2009. 06. 14. 23:12:58 V » |
Én a simlisséget nem ismerem, illetve kezelni tudom a vaterán, és becsületes eladónak tartom magam!! Fedőnevem:arany
Naplózva
A szolgáltató van a fogyasztóért, még akkor is, ha ez tartalmaz néha kiszolgáltatottságot. A kiszolgáltatottság csak pozitív erkölcsi feltételek megteremtésével csökkenthető.
« Válasz #13 Dátum: 2009. 06. 15. 16:07:44 H » |
Tudom, hogy vannak tisztességes kerekedők a vaterán, ezért írtam, hogy "tisztelet a kivételnek". Mint írtam, nekem is voltak jó tapasztalataim, de lehtőleg csak személyes átvétellel vásároltam. Átutalásos tranzakciónál nagyon meg kell nézni az eladó minősítéseit, és még akkor sem 100%-os, hogy nem vernek át. Vannak, akik maguknak generálnak pozitív minősítéseket kisértékű cikkekből, azután feltesznek nagy értékűeket, és az átutalt pénzzel lelépnek. Sajnos, a simlisség felismerése, kezelése elég nagy tapasztalatot kíván, és még így is belefuthat az ember. Az egésznek a jogi hátterével, és a tulajdonosok hozzáálásával van a legnagyobb baj. Akit átvertek, szerintem soha nem jut a pénzéhez. Kihez fordulhat a károsult? Rebdőrség, bíróság ? Soha nem lesz pénz belőle.
« Válasz #14 Dátum: 2009. 06. 17. 20:06:03 Sze » |
Ez így korrekt,teljes mértékben igazad van.