asdf
TF2 Tagok
Aktív Fórumozó

Nem elérhető
|
 |
« Válasz #60 Dátum: 2011. 01. 02. 10:34:58 V » |
|
ácsi... egy webshop azért webshop, mert ott nem raktározol semmit... tesi úgy szerzed be... félreértés ne essék, hiba azt jelezni, hogy raktáron van, félrevezető. de egy webshop működése pontosan nem erről szól... ezt teis tudod jól...
Nem, nem. Van olyan, hogy csak webshop, ahol ez akar igaz is lehet (ott sem irhatnak viszont raktaront). De a panaszos a fotomarket.hu-tol rendelt, aminek _szakuzleteben_ kivanta atvenni a termeket. Innentol pedig egy boltrol beszelunk, amelynek van webaruhaza _is_, es a raktari keszlet, meg a webaruhazi keszlet kozott valamilyen okbol keszletelteres volt (vagy csak siman a raktarkeszlet es a webaruhaz keszlet egyezett, a fellelheto meg nem). Nem mellesleg egy tenyleg csak webaruhaz (uzlethelyiseg nelkul) eseten sem evidens, hogy nincs raktarkeszlet, ha nagy webaruhaz vagy, akkor kell, neha nem is kicsi, tobb 100 millio ft (electropark). Masik jo ellenpelda pl. az edigital, ok is bazinagy webshop, aztan kozben megis van egy kozponti raktaruk meg vagy 8 boltjuk.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
hellboy
|
 |
« Válasz #61 Dátum: 2011. 01. 02. 10:43:11 V » |
|
ilyen formában igazad van, én csak a webshopról beszéltem, ezt most leszögezem. 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
"Hiszek benne, hogy az emberek alapvetően jóindulatúak, de azt is tudom, milyen könnyű befolyásolni őket az előítéletek, a gondolkodás módszeres torzítása, az ésszerűsítési kényszer, a "mi jobban tudjuk" -féle elméletek által." - "Mindenki tudja, hogy mit kell tenni. Kivéve engem."
|
|
|
asdf
TF2 Tagok
Aktív Fórumozó

Nem elérhető
|
 |
« Válasz #62 Dátum: 2011. 01. 02. 10:44:14 V » |
|
ilyen formában igazad van, én csak a webshopról beszéltem, ezt most leszögezem.  De minek, ha itt nem az az eset?  Annyit meg hozzatennek, hogy szerintem jozan paraszti esz alapjan is, minel nagyobb egy webshop kinalata, annal inkabb kovetel meg (minel nagyobb) raktarkeszletet, egy bizonyos termekszam utan kezelhetetlenne es gazdasagtalanna valik ez az egyenkent rohangalunk mindenert dolog.
|
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2011. 01. 02. 10:46:01 V írta asdf »
|
Naplózva
|
|
|
|
|
hellboy
|
 |
« Válasz #63 Dátum: 2011. 01. 02. 11:03:18 V » |
|
nem emlékeztem rá, s nem olvastam vissza annyira a topicot, az én hibám... de nem javítom ki, okuljon belőle mindneki... 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
"Hiszek benne, hogy az emberek alapvetően jóindulatúak, de azt is tudom, milyen könnyű befolyásolni őket az előítéletek, a gondolkodás módszeres torzítása, az ésszerűsítési kényszer, a "mi jobban tudjuk" -féle elméletek által." - "Mindenki tudja, hogy mit kell tenni. Kivéve engem."
|
|
|
miku67
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #64 Dátum: 2011. 02. 11. 14:07:42 P » |
|
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni. Vásároltam és is ,úgy jártam én is (a megrendelt és előre kifizetett terméket beszerzési problémákra hivatkozva nem szállítják). A megrendelés 2010 dec.21 az átutalás is ezen a napon.A rendelést visszaigazolták (szerződésnek számít) Ha jól tudom akkor 30 munkanapon belül szállítani kell.Mit tudnék tenni ez ügyben? Válaszaitokat előre is köszönöm.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gmkiev
TF2 Tagok
Aktív Fórumozó

Nem elérhető
|
 |
« Válasz #65 Dátum: 2011. 02. 11. 14:10:49 P » |
|
Ha van elérhető boltjuk is, akkor bemész, és megmondod megjött a Jézuska. Fa testépolót hozott. "Álruhában" És addig húzod a fülét az ott lvőnek, míg nem adja ami jár neked. Ha viszont nincs üzletük, akkor mi a szarnak vásárolgatzs össze-vissza? 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
miku67
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #66 Dátum: 2011. 02. 11. 17:35:04 P » |
|
Ímígyen szólá a tudatos fogyasztó. Hát ettől egy kicsit kreatívabb ötletet vártam volna. Persze lehettem volna én is kreatívabb a vásárlásnál és már eleve fatestápolóval megyek.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
hgzoli
|
 |
« Válasz #67 Dátum: 2011. 02. 11. 17:46:34 P » |
|
Bemész az üzletbe (ha van) és kéred a Vásárlók Könyvét. Oda beírod az egész történetet, ha nem adják át a megrendelt árut, vagy az átutalt vételárat nem fizetik vissza. Ha nincs üzletük, tértivevényes ajánlott levélben felszólítod a céget az azonnali szállításra, vagy a pénz visszafizetésére pl. 8 napon belül. Ha nincs semmi válasz, a jegyzőnél fizetési meghagyással élsz. Ha a cég nem él ellenvetéssel jogerőssé válik, bemész a bankodba, és a jogerős határozat alapján leemelik a pénzt a cég számlájáról (ha van rajta). Ha ellenvetéssel élnek, polgári perré alakul, amit simán megnyersz, ha van bizonyítékod a rendelésről, fizetésről. Persze ez nem lesz 1-2 nap.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
Azon jól szórakozom, ha hülyén néznek rám, de azon már kevésbé, ha hülyének néznek. "Nincs olyan eszköz, melyhez az ember ne folyamodna, hogy megmeneküljön a gondolkodás fáradalmaitól." Thomas Alva Edison
|
|
|
miku67
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #68 Dátum: 2011. 02. 11. 20:00:16 P » |
|
Boltjuk egyébként van (e-shop024 Bp.Lehel u.54.szám) A 170 km távolság is van. Lehet hogy egy próbát megérne egy felutazás, de a fel nem vett telefonok és a válaszra nem méltatott emailek rossz előérzetet sejtetnek bennem. A második megoldás a tisztább út de mint tudjuk mindig ez a hosszabb és a rögösebb. Köszönöm a segítségedet.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
asdf
TF2 Tagok
Aktív Fórumozó

Nem elérhető
|
 |
« Válasz #69 Dátum: 2011. 02. 11. 20:14:32 P » |
|
Tertis elsobbsegi levelben lemondod a rendelest, es van 30 napjuk visszakuldeni a dellat. Tobbet onnan meg nem rendelsz.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
miku67
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #70 Dátum: 2011. 02. 12. 08:50:03 Szo » |
|
Valószínű hogy ezt fogom tenni, de azért kérdeznék valamit? Mit gondoltok tapasztalatotok alapján ha az ember telefonon v. emailben (már amennyiben elérhetőek) csak úgy elmondaná hogy mit szeretne akkor mindenféle procedúra elkerülésével meg hivatalos út meg jegyző meg minden nélkül visszautalnák a pénzt és a megrendelést stornóznák vagy ez leányálom?
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rage77
Global Moderator
Aktív Fórumozó

Nem elérhető
Fórum beleugató
|
 |
« Válasz #71 Dátum: 2011. 02. 12. 08:51:20 Szo » |
|
A telefonnak és az e-mailnek nincs hivatalos nyoma, csak a tértivevényes levélnek.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
miku67
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #72 Dátum: 2011. 02. 12. 14:40:20 Szo » |
|
Ez igaz. Próbáltam egy kicsit az emberi oldaláról közelíteni,de mint ahogy másoknak nekem sem adnak sok választási lehetőséget a probléma megoldására. Köszönöm a tanácsokat és a segítségeteket.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
szics
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #73 Dátum: 2011. 03. 08. 10:32:56 K » |
|
2010. 10. 26.-án vásároltam a http://www.kpr.eu/hu/ webshopban, amit előre ki is fizettem ez teljesült 2010.10.27.-én, 2700 Ft. Azt írták november -decemberben szállítanak. Ma van 2011. 03.08. ez évben több mint 10 levelet írtam az info@kpr.sk és a webes felületen is, egyre sem jött válasz. Ez egy nagy csalás FIGYELEM senki ne vásároljon innen! KPR ( http://www.kpr.eu/hu/) = CSALÁS!
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
titok31
titok