Fogyasztóvédelmi Fórum
2013. 05. 19. 13:43:00 V // *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: A Fővárosi Közigazgatási és Munkaügyi Bíróság a NAIH Weltimmo S.R.O. által megtámadott határozatát hatályon kívül helyezte. A bíróság nem foglalt állást abban a vonatkozásban, hogy a vizsgált adatkezelés jogszerű lenne, csupán eljárási hiba miatt helyezte hatályon kívül a határozatot.Az ítélet szóbeli hirdetése során az indokolásban nem szerepelt azon megállapítás, miszerint: „A bíróság indoklásában – többek között – leszögezte, hogy cégünk jogosan tárolja azoknak az adatait, aki nem rendezték cégünk felé fennálló hirdetési díjakat, így tehát az Ön adatait is.
A Hatóság folytatja eljárását az ingatlandepo.com és az ingatlanbazar.com üzemeltetőjével szemben. A Hatóság egyrészt a korábbi panaszok körülményeit kívánja ismét, részletesen feltárni (ezt szolgálja ez a levél is), másrészt pedig folyamatosan fogadja és kivizsgálja az új panaszokat.” BŐVEBBEN
------------------------------------------
Együttműködö partnerünk: a Szent István Egyetem Gazdaság- és Társadalomtudományi Kara RÉSZLETEK ITT

-------------------------------------------
A panaszfal.hu a Facebookon! Lájkold!

Főoldal   Súgó Keresés Naptár Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 2 3 4 5 [6]   Le
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Webáruházból vásároltam, nem küldik a kifizetett termékeket  (Megtekintve 8324 alkalommal)
Goa

Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #75 Dátum: 2011. 05. 05. 05:18:06 Cs »

Aprilis közepen rendeltem egy hütöszekrenyt az "ujszinek.hu"-n.
Ket napon belül a lakason volt, de sem szamlat, sem jotallasi jegyet nem csatoltak.
A futarszolgalat adott egy papirt, hogy a hütö arat, es a szallitast kifizettem.
Azota is folyamatosan reklamalok az üzletnel, de az e-mailokra nem valaszolnak, a Skype-t nem veszik fel, a telefonban sokaig varakoztatnak, majd mindent megigernek,- de azota sem kaptam meg a hianyzo dokumentumokat.
Mit lehet tenni?
Naplózva
rage77
Global Moderator
Aktív Fórumozó

Fórum beleugató

« Válasz #76 Dátum: 2011. 05. 05. 06:31:17 Cs »

Tértivevényes levelet írni nekik, és/vagy bejelentés a NAV-nak.
Naplózva

titok31
titok
Aktív Fórumozó
*

« Válasz #77 Dátum: 2011. 05. 05. 19:19:55 Cs »

mindketött megteni .
Naplózva
kiscsefi

« Válasz #78 Dátum: 2011. 06. 09. 13:40:44 Cs »

2011-05-03. án vásároltam egy mosó-szárítógépet az elektrogepshop.hu internetes webáruházból, ami legálisan Hamár Hungary 2011 Kft  néven működik számomra felfoghatatlan módon! Az ingyenes kiszállítás reményében előre átutaltam a vételárat. 141900Ft
Azóta se a mosógépet se a pénzem nem láttam! Türelmesen vártam 2 hetet a kiszállításra ami töbszöri hitegetés után sem valósult meg.
Hol eltévedt a fuvarozó, hol beteg lett az ügyintéző... Azután visszamondtam a vásárlásom és követeltem vissza a pénzem folyamatosan.
Sajnos a vételár visszautalásra is csak ígéreteket kapok az ügyfélszolgálattól (Matt Ákos). Állítólag 2 hete elindították , értetlenül állnak a követelésem előtt...  Hihetetlen hogy engedhetnek meg maguknak ilyen pofátlanságot! Hogyan működhet ilyen néven egy megbízhatatlan ,bejegyzett cég???  
Természetesen fogyasztóvédelmi bejelentést tettem és ügyvédhez fordultam!
Mindenki óvakodjon a vásárlástól!!!
HAMÁR HUNGARY KFT - elektrogepshop.hu - MattÁkos
Üdv: kiscsefi
« Utoljára szerkesztve: 2011. 06. 09. 21:20:26 Cs írta rage77 » Naplózva
Andru

« Válasz #79 Dátum: 2012. 03. 01. 16:25:09 Cs »

Electro - EXPRESSZ, de inkább Electro - BALEKRAVESSZ !

A Web oldallal és az árakkal nincs is bajom, csak a tulajdonos hozzáállásával, vagy aki a tulajdonos nevében teljesítené a megrendelést.

Esetünk leírása röviden... Gonosz
Tavaly Őszén érdeklődtem náluk e-Mailben többször is egy tápegység után, azóta sem jött, egyikre sem válasz.

Aztán közeledvén a Karácsonyhoz, még 2011. December elején megrendeltem tőlük egy árút, amit kiértesítés nélkül töröltek, ami után megunt várakozást követően gyanakodva érdeklődtem, majd arra is többszöri e-Mal után jött egy számomra érthetetlen levelük, hogy Ők márpedig kiértesítettek…
De, továbbra sem tudtam meg a levélből, hogy a megrendelésem él-e még, vagy sem, mert a megrendelésemben nem látszódik az oldalukra belépésem után az előzőleg leadott rendelésem...
Így karácsony előtt, szintén megrendeltem az árút és még pluszba rendeltem is hozzá egy-két dolgot, hogy erősítsem a Hitet a szándékomról…
De ! Dec. azaz Karácsony előtt, már az oldalukon és a megrendelés menete közben, ekkor már felfigyeltem a figyelmeztetéskén tájékoztatóul a megrendelési oldalukon a 2012-ben életbe lépett 25%-ról a 27%-os Adóra, valamint az ezzel járó plusz postai kiszállítási díjra is felhívták a figyelmet egyúttal, amit mondanom sem kell, hogy 2011. December elején, ez még nem volt sehol feltüntetteve, sem jelezve, hogy a már 2011. Decemberben leadott rendeléseket, már csak a 2012-es 27%-os adóval terhelve tudják teljesíteni, mondjuk ezt sem értettem, hogy mi köze a 2011-ben leadott rendelésemnek a 2012-es Adó változáshoz... !
Na, ekkor arra gondoltam rögtön, hogy akkor lehet, hogy ezért törölték a még 2011. December elején leadott rendelésem, amiről én jelzést azóta sem kaptam…
Na, gondoltam egye fene, az a 1000-Huf pluszon ne múljon, hát megint leadtam a megrendelésem, kiegészítve a plusz általam még érdekelt árúval együtt.
Na, gondoltam a karácsony közeledtével, ebből már csak januári utó karácsonyi ajándék lesz maximum… Szomorú
Eljött január és január elején közölték egy e-Mailben, hogy "nincs raktáron nekik, így csak 1 hónap múlva, azaz február elejére érkezik meg legkorábban az általam rendelt árú, de a pluszban rendelt árút ki tudják postázni, ha igen, küldjek nekik egy értesítőt" na küldtem nekik, hogy köszönöm a jelzést, de megvárom a februárt.
Na, nem hogy február elejére nem kaptam meg a már másodjára is 2011. Decemberében megrendelt árút, de 2012.Feb.20-a után merészeltem érdeklődni eMailben, hogy mi a helyzet a február elejére ígért rendelt árúval, de megint egy számomra értelmetlen és értelmezhetetlen rövid levelet küldtek válaszul, hogy ”az át nem vett megrendelt árút, 10 nap után törlik”… ?Szomorú
Az eMail értesítés és válaszukat, máig nem tudom mire vélni, mert sem árút, sem eMailben és sem egyéb mód nem értesítettek és nem is jött meg hozzám árú, akkor hogyan lehet átvenni, ha meg sem jön valami, de még csak egy eMail értesítőt sem képesek küldeni… ?Szomorú
Na, ezt jeleztem is eMailben, több alkalommal, de semmi válasz, ma megint beléptem az oldalukra, hogy megnézzem az adatlapomnál a Megrendelési információs oldalt, és meglepve látom, hogy megint csak semmi sem látszódik a még 2011-ben, már másodjára leadott, megrendelésemből.
Na, innentől mindenki maga döntse el, hogy megéri-e rendelni egy ilyen boltból, ahol az esetem kapcsán is, csak hazugságok sorával és modortalan levélváltásra sem méltatják az embert…
Mondanom sem kell, hogy minden állításomat képekben és eMail levélváltásokkal bizonyítani is tudom, amihez a dátum hozzárendeléssel bizonyítható, hogy nem most szoptam ki mind ezt, az ujjamból…
További jó szórakozást, de nélkülem, mert Én innen akkor sem fogok többet rendelni, ha ingyen adják, mert akik így bánnak ismeretlenül egy potencionalis vevővel, az nem érdemli meg, hogy náluk költse sem az idejét, sem a pénzét.

Nekem 100%-os negatív élményem és véleményem van velük. Szomorú

Ui.
Úgy látszik a 2012-es Év, a hazugságok és az átb*szások éveinek a kezdete…  Szomorú
Naplózva
Katus
TF2 Tagok
Aktív Fórumozó

« Válasz #80 Dátum: 2012. 03. 01. 21:23:42 Cs »

"Tavaly Őszén érdeklődtem náluk e-Mailben többször is egy tápegység után, azóta sem jött, egyikre sem válasz."

így kezded a panaszodat, majd megrendelsz tőlük ezt-azt - elég különös, hogy a rossz tapasztalataid ellenére  ragszkodtál hozzájuk,-  ha tudtalak követni (elég nehéz) - többször is leadtad a rendelésedet, amit egyszer sem teljesítettek.
Úgy látszik végül sikerült rájönnöd, hogy valóban nem kellene ilyen tapasztalatok után szóbaállni velük
Naplózva
Andru

« Válasz #81 Dátum: 2012. 04. 10. 23:23:45 K »

"Tavaly Őszén érdeklődtem náluk e-Mailben többször is egy tápegység után, azóta sem jött, egyikre sem válasz."

így kezded a panaszodat, majd megrendelsz tőlük ezt-azt - elég különös, hogy a rossz tapasztalataid ellenére  ragszkodtál hozzájuk,-  ha tudtalak követni (elég nehéz) - többször is leadtad a rendelésedet, amit egyszer sem teljesítettek.
Úgy látszik végül sikerült rájönnöd, hogy valóban nem kellene ilyen tapasztalatok után szóbaállni velük

Üdv...  He

Gonosz!!!OFF!!! Nem szól szám
1. A tápegység, nem egy 2000-Huf-os kis vacak telefon tápegység volt, hanem egy labor tápegység 60V/5A-es, ára 40.000+ postaköltség. Dühös
2. Az érdeklődésem tárgya annyiból állt, ha már annyira érdekel, "hogy milyen hűtése van a LaborTápnak". ?  Dühös
3. Ha már rendeltél Interneten, akkor tudhatod, hogy legtöbb esetben nyomon követheted a rendelésed STÁTUSZÁT.
Na, mikor eltelt 1-2 hét, és se árú, se értesítőt nem kapsz és semmi bizonyosságod nincs arról, hogy él-e még a megrendelésed, hát csak benézel Te is arra az oldalra, hogy mi van a rendeléseddel…  He
Ha, azt látod, hogy nincs rendelésed, hol ott minden egyes leadott rendelésről visszakapsz egy igazoló eMail ellenére sem a Profilod megrendelései között, akkor nem vársz, hanem megérdeklődöd, hogy mi az oka, és hogy mi van a rendeléseddel, legalább is szerintem ez a normális eset többünknél... He
4. Ilyen tápegységet más nem árul, már elégé körbenéztem és hiába keresgéltem, állandóan az ő oldalukra kerültem vissza, azaz a forgalmazó Web oldalához tér vissza a böngészö, tehát gondolom, kizárólagos forgalmazók.  Dühös

Mit nem lehet ezen érteni. He
Továbbá, mivel míg ősztől az érdeklődésem tárgyára és válaszára vártam, eljött a December és még tavaly akartam megvenni karácsonyra.
Egy, a 25%-os Áfa miatt is, és nem mindegy a postai költség sem, mivel idén, az átlag 990-1500Ft postaköltségről, legtöbb esetben, idén felment 2000-2500-Huf fölé… Szomorú

5. Ne is haragudj, mit nem lehet ezen érteni, hogy még ki sem értesítettek annak okáról, hogy miért nincs meg, azaz miért nem látható a leadott megrendelésem az oldalukon a beregisztrált profilomban, vagy hogy mi van a megrendelésemmel, vagy hogy miért nem tudják teljesíteni és miért törlik a rendelésem, minden előzetes értesítés és szó nélkül… ?Szomorú
Azaz, csak valami blöff és terelés alapján először kiküldik, hogy nincs raktáron, hol ott a mai napig az a árú státusza, hogy rendelhető vagy elérhető… Szomorú
Aztán a köv. ismételt rendelés leadásakor meg, ki akarják postázni a kis, csip-csup apróságot, amiért, majd fizetek egy postaköltség helyett kettőt, mert Február elejére ígérték a Labor tápot. Aztán várva türelmesen Márciusig, még csak ki sem értesítenek megint csak, és megint azt észlelem, hogy egyoldalúan, szó nélkül kitörölték a megrendelésem, amit harmadszor vagy negyedszer adtam már le.
A rendelésem minden előzetes értesítés és szó nélkül törölték azt… Szomorú
Már csak, ha Decembertől nézem is, eltelt 90 nap, leszámítva az ünnepeket, akkor is 70-75 munkanap… Szomorú
Már ne is haragudjatok, de még is mit kellett volna tennem vagy meddig kellett volna várnom és szerinted mire… ?Szomorú

Várni a végelgyengülésre…  He
« Utoljára szerkesztve: 2012. 04. 10. 23:29:55 K írta Andru » Naplózva
hgzoli
Moderátor
Aktív Fórumozó

« Válasz #82 Dátum: 2012. 04. 11. 12:30:36 Sze »

http://elektrob.superwebaruhaz.hu/item/76024
http://aprod.hu/hirdetes/elado-060v-05a-605d-zhaoxin-labor-tapegyseg-digitalis-kijelzovel-ID4Y8P.html
http://commed.addel.hu/detailproduct.php?storeid=2906&productid=500507

Leginkább a harmadikat ajánlanám, rendszeresen vásárolok náluk, korrekt cég.
Naplózva

Azon jól szórakozom, ha hülyén néznek rám, de azon már kevésbé, ha hülyének néznek.
"Nincs olyan eszköz, melyhez az ember ne folyamodna, hogy megmeneküljön a gondolkodás fáradalmaitól." Thomas Alva Edison
szebelledi87

« Válasz #83 Dátum: 2012. 11. 27. 21:27:29 K »

Sziasztok!

Augusztus 7-én rendeltem a Tütikütyük.hu webáruháztól egy magyar menüs telefont és 4 hétre küldtek egy angol menüs telefont.
Egyezkedésünk után abba maradtunk, hogy küldjem vissza a ahonnan ők rendelték (Kínába) és küldenek egy másik típusu magyar menüs telefont.
Azóta már hetente többször is íroknekik és próbálom őket telefonon elérni csak hitegetnek hogy majd "holnap" majd jövőhéten már megkapom.
A honlapjukon az van feltüntetve, hogy MAX 30 nap a házhozszállítás.
Írtam nekik azt is már hogy legalább küldjék már vissza az összeget amit elutaltam nekik.
Ezügyben szeretném a segítségeteket kérni hogy hogyan próbálam behajtani tőlük a pénzt, mert se fizetni nem hajlandók se telefont küldeni nem képesek.
Naplózva
rage77
Global Moderator
Aktív Fórumozó

Fórum beleugató

« Válasz #84 Dátum: 2012. 11. 27. 21:32:12 K »

Küldj nekik tértivevényes levelet, amiben leírod az eseményeket, és kéred vissza a pénzed, mondjuk a leveled átvételétől számítva 3 napon belül. Írd bele, hogy amennyiben nem teszik meg, Fizetési Meghagyást fogsz ellenük kibocsájtatni. Ezt közjegyzőnél tudod megtenni.
Naplózva

szebelledi87

« Válasz #85 Dátum: 2012. 11. 28. 17:24:40 Sze »

Valahogy e-mailben kéne Őket megfenyíteni, mert én sajnos reggeltől estik dolgozom és nincs időm foglalkozni közjegyzővel.
Mivel lehetne esetleg megijeszteni?
Naplózva
asdf
TF2 Tagok
Aktív Fórumozó
Elérhető Elérhető

« Válasz #86 Dátum: 2012. 11. 28. 17:58:09 Sze »

Hat egy emaillel biztosan nem. Tertivevenyes level a minimum.
Naplózva
hellboy
Global Moderator
Aktív Fórumozó

A fórum ördöge

« Válasz #87 Dátum: 2012. 11. 28. 17:59:19 Sze »

az email olyan mintha megsem kapná.... ajánlott tértis levél, közjegyzővel való fizetési meghagyás lehetőségét lobogtatva, ahogy rage77 is elmondta. ezzel tudsz érvényt szerezni jogodnak, mással nem.
Naplózva

"Hiszek benne, hogy az emberek alapvetően jóindulatúak, de azt is tudom, milyen könnyű befolyásolni őket az előítéletek, a gondolkodás módszeres torzítása, az ésszerűsítési kényszer, a "mi jobban tudjuk" -féle elméletek által."         -         "Mindenki tudja, hogy mit kell tenni. Kivéve engem."
rage77
Global Moderator
Aktív Fórumozó

Fórum beleugató

« Válasz #88 Dátum: 2012. 11. 28. 19:45:58 Sze »

Valahogy e-mailben kéne Őket megfenyíteni, mert én sajnos reggeltől estik dolgozom és nincs időm foglalkozni közjegyzővel.
Mivel lehetne esetleg megijeszteni?

Úgy gondolom, ez esetben el kell döntened, hogy mondjuk egy napi szabadságodon a bevételkiesésed nagyobb-e telefon áránál. Ha a válasz igen, akkor szerintem hagyd a fenébe.
Naplózva

Oldalak: 1 2 3 4 5 [6]   Fel
  Nyomtatás  

Ugrás: