Electro - EXPRESSZ, de inkább Electro - BALEKRAVESSZ !A Web oldallal és az árakkal nincs is bajom, csak a tulajdonos hozzáállásával, vagy aki a tulajdonos nevében teljesítené a megrendelést.
Esetünk leírása röviden... 
Tavaly Őszén érdeklődtem náluk e-Mailben többször is egy tápegység után, azóta sem jött, egyikre sem válasz.
Aztán közeledvén a Karácsonyhoz, még 2011. December elején megrendeltem tőlük egy árút, amit kiértesítés nélkül töröltek, ami után megunt várakozást követően gyanakodva érdeklődtem, majd arra is többszöri e-Mal után jött egy számomra érthetetlen levelük, hogy Ők márpedig kiértesítettek…
De, továbbra sem tudtam meg a levélből, hogy a megrendelésem él-e még, vagy sem, mert a megrendelésemben nem látszódik az oldalukra belépésem után az előzőleg leadott rendelésem...
Így karácsony előtt, szintén megrendeltem az árút és még pluszba rendeltem is hozzá egy-két dolgot, hogy erősítsem a Hitet a szándékomról…
De ! Dec. azaz Karácsony előtt, már az oldalukon és a megrendelés menete közben, ekkor már felfigyeltem a figyelmeztetéskén tájékoztatóul a megrendelési oldalukon a 2012-ben életbe lépett 25%-ról a 27%-os Adóra, valamint az ezzel járó plusz postai kiszállítási díjra is felhívták a figyelmet egyúttal, amit mondanom sem kell, hogy 2011. December elején, ez még nem volt sehol feltüntetteve, sem jelezve, hogy a már 2011. Decemberben leadott rendeléseket, már csak a 2012-es 27%-os adóval terhelve tudják teljesíteni, mondjuk ezt sem értettem, hogy mi köze a 2011-ben leadott rendelésemnek a 2012-es Adó változáshoz... !
Na, ekkor arra gondoltam rögtön, hogy akkor lehet, hogy ezért törölték a még 2011. December elején leadott rendelésem, amiről én jelzést azóta sem kaptam…
Na, gondoltam egye fene, az a 1000-Huf pluszon ne múljon, hát megint leadtam a megrendelésem, kiegészítve a plusz általam még érdekelt árúval együtt.
Na, gondoltam a karácsony közeledtével, ebből már csak januári utó karácsonyi ajándék lesz maximum…

Eljött január és január elején közölték egy e-Mailben, hogy "nincs raktáron nekik, így csak 1 hónap múlva, azaz február elejére érkezik meg legkorábban az általam rendelt árú, de a pluszban rendelt árút ki tudják postázni, ha igen, küldjek nekik egy értesítőt" na küldtem nekik, hogy köszönöm a jelzést, de megvárom a februárt.
Na, nem hogy február elejére nem kaptam meg a már másodjára is 2011. Decemberében megrendelt árút, de 2012.Feb.20-a után merészeltem érdeklődni eMailben, hogy mi a helyzet a február elejére ígért rendelt árúval, de megint egy számomra értelmetlen és értelmezhetetlen rövid levelet küldtek válaszul, hogy ”az át nem vett megrendelt árút, 10 nap után törlik”… ?

Az eMail értesítés és válaszukat, máig nem tudom mire vélni, mert sem árút, sem eMailben és sem egyéb mód nem értesítettek és nem is jött meg hozzám árú, akkor hogyan lehet átvenni, ha meg sem jön valami, de még csak egy eMail értesítőt sem képesek küldeni… ?

Na, ezt jeleztem is eMailben, több alkalommal, de semmi válasz, ma megint beléptem az oldalukra, hogy megnézzem az adatlapomnál a Megrendelési információs oldalt, és meglepve látom, hogy megint csak semmi sem látszódik a még 2011-ben, már másodjára leadott, megrendelésemből.
Na, innentől mindenki maga döntse el, hogy megéri-e rendelni egy ilyen boltból, ahol az esetem kapcsán is, csak hazugságok sorával és modortalan levélváltásra sem méltatják az embert…
Mondanom sem kell, hogy minden állításomat képekben és eMail levélváltásokkal bizonyítani is tudom, amihez a dátum hozzárendeléssel bizonyítható, hogy nem most szoptam ki mind ezt, az ujjamból…
További jó szórakozást, de nélkülem, mert Én innen akkor sem fogok többet rendelni, ha ingyen adják, mert akik így bánnak ismeretlenül egy potencionalis vevővel, az nem érdemli meg, hogy náluk költse sem az idejét, sem a pénzét.
Nekem 100%-os negatív élményem és véleményem van velük.
Ui.Úgy látszik a 2012-es Év, a hazugságok és az átb*szások éveinek a kezdete…