Fogyasztóvédelmi Fórum
2013. 05. 20. 17:33:17 H // *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: A Fővárosi Közigazgatási és Munkaügyi Bíróság a NAIH Weltimmo S.R.O. által megtámadott határozatát hatályon kívül helyezte. A bíróság nem foglalt állást abban a vonatkozásban, hogy a vizsgált adatkezelés jogszerű lenne, csupán eljárási hiba miatt helyezte hatályon kívül a határozatot.Az ítélet szóbeli hirdetése során az indokolásban nem szerepelt azon megállapítás, miszerint: „A bíróság indoklásában – többek között – leszögezte, hogy cégünk jogosan tárolja azoknak az adatait, aki nem rendezték cégünk felé fennálló hirdetési díjakat, így tehát az Ön adatait is.
A Hatóság folytatja eljárását az ingatlandepo.com és az ingatlanbazar.com üzemeltetőjével szemben. A Hatóság egyrészt a korábbi panaszok körülményeit kívánja ismét, részletesen feltárni (ezt szolgálja ez a levél is), másrészt pedig folyamatosan fogadja és kivizsgálja az új panaszokat.” BŐVEBBEN
------------------------------------------
Együttműködö partnerünk: a Szent István Egyetem Gazdaság- és Társadalomtudományi Kara RÉSZLETEK ITT

-------------------------------------------
A panaszfal.hu a Facebookon! Lájkold!

Főoldal   Súgó Keresés Naptár Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 2 [3]   Le
  Nyomtatás  
Szerző Téma: HP Notebook[Üzleti]+Teljeskörű Garancia kiterjesztés=Kivel állok kapcsolatban?  (Megtekintve 4847 alkalommal)
asdf
TF2 Tagok
Aktív Fórumozó
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #30 Dátum: 2010. 09. 03. 14:01:17 P »

HP jotallasi jegy II/6: akkumulatorra 90 napot irnak. Ami akar geppel egyutt vasarolt, akar kulon, szerintem kevesebb a jogszabalyban eloirtnal.
Naplózva
DTF

« Válasz #31 Dátum: 2010. 09. 03. 17:54:09 P »

Megtalátam, van egy licence-szerződés a dobozban, abban meg az szerepel, hogy a gép tarozékaira 1 év a jótállás, így az akkumulátorra is. De ez a megfogalmazás, hoyg alkatrész..., az egész gép abból áll...
Nem hiszem el, hogy egy notebook akku 1,5 év alatt totálkáros lesz, főleg uh, hogy nincs a gép agyonhajszolva.
Sajnos a legrosszabb az, hogy amint látják, hoyg rossz az akksi, nem is foglakoznal vele, visszadobják, pedig lehet, hoyg az akku problémáját a gép okozza.
Majd írok h h alakulnak a dolgok.
Naplózva
asdf
TF2 Tagok
Aktív Fórumozó

« Válasz #32 Dátum: 2010. 09. 03. 18:53:59 P »

Igen, de seggfej modon hasznalva, vagy agyonhasznalva 1 ev alatt nem nehez kakukkra tenni egy akksit, hogy mondjuk gyari kapacitasa felet/harmadat tudja csak, de ezt a ~30e-s tetelt ertheto okokbol a gyarto nem kivanja szponzoralni.
Az persze mas kerdes, hogy talan csak Lenovon lattam olyat, hogy beallithatom, hogy x% feletti (gyari beallitas 95%) toltottsegnel ne toltse egyaltalan az akksit, hiaba dugok ra tapot, csak mukodjon a halozati feszultsegrol, ne toltson.
Naplózva
DTF

« Válasz #33 Dátum: 2010. 09. 03. 20:39:22 P »

igaz, megértem a gyártókat is, valszeg ezt be kell nyelni és venni egy új akksit, de mivel 3 uyganilyen gép van a szűk családban, és midnegyiket teljesen normálisan használják és abból az egyiknél megy csak tönkre az akkis...
Egyébként  sok ismerősöm csak akkor használj a telepet, ha nagyon muszáj, egyébként mindig kiszedik. lehet a jövőben én is így fogok tenni.
Igazából csak azt nem értem, h egy akkumulátor miért ne mehetne tönkre attól, hogy a hütőventillátor elégtelen működése miatt annyira forró a gép és akkis körül minden h tönkreteszi a cellákat? vagy ez lehetetlen?
Naplózva
hgzoli
Moderátor
Aktív Fórumozó

« Válasz #34 Dátum: 2010. 09. 03. 20:49:20 P »

Dehogy lehetetlen. Ahogy az elektrolit kondenzátort (félvezetőt, stb.), úgy az akksit is meg lehet főzni. Csak ezt bizonyítani - ez már egy másik kérdés. Ez viszont szerintem (szinte) lehetetlen.
Naplózva

Azon jól szórakozom, ha hülyén néznek rám, de azon már kevésbé, ha hülyének néznek.
"Nincs olyan eszköz, melyhez az ember ne folyamodna, hogy megmeneküljön a gondolkodás fáradalmaitól." Thomas Alva Edison
DTF

« Válasz #35 Dátum: 2010. 09. 12. 10:09:53 V »

sziasztok!

Pénteken meghozták a notebook-ot. Megint nagyon gyorsak voltak, futárral együtt 4 nap! Hihetetlen!
Ventilátor-hibát megoldották cserével + hűtőborda is új benne.
Wi-Fi ok, eddig nem jelentkezett hiba a működésében.
Meglepődtem és nagyon örültem, h az akkut is újra cserélték! Szerintem ez nagy dolog, annak ellenére, hogy azt mondák h erre 1 év a gari, ami tavaly decemberben már lejárt. Ezt nagyra értékelem, nagyon kellemes csalódás!
A negyedik hiba sajnos még mindig megvan (nem látja a meghajtóban levőn lemezeket - tisztítottam mindent, de akkor sem..), uh hétfőn telefon... Nem értem h ezt miért nem nézték meg...
Összességében elégedett vagyok, és sztem nem gyakori dolog h jótállás lejárta után is foglalkoznak az adott részegységgel!

Majd még írok!

u.i.: mivel idáig 4 alkalommal volt dolgom a HP Teméktámogatás részével és szervizével, és mindegyik esetben gyorsan és szinte mindig jól teljesítettek, így maradok a márkánál továbbra is.  Ha így foglalkoznak az ügyfelekkel, akkor minden elismerésem és a mai magyar viszonyokban sztem kiemelkednek támogatás tekintetében (legalábbis az én esetemben:))

üdv.
Naplózva
asdf
TF2 Tagok
Aktív Fórumozó

« Válasz #36 Dátum: 2010. 09. 12. 11:07:47 V »

Azt azert ne feledd, hogy az o ertelmezesukben a kicserelt alkatreszekre nem indul ujra a jotallas, igy amint lejar a kibovitett garid, 1 nappal utana fizetosben csinalnak mar mindent... (ez is megerne egy kor gvh-t amugy)
Naplózva
Katus
TF2 Tagok
Aktív Fórumozó

« Válasz #37 Dátum: 2010. 09. 12. 11:59:25 V »

ennél már csak az a jobb, ha egyáltalán nincs baj a drága pénzért megvásárolt készülékkel
Naplózva
DTF

« Válasz #38 Dátum: 2010. 09. 12. 12:06:34 V »

Azt azert ne feledd, hogy az o ertelmezesukben a kicserelt alkatreszekre nem indul ujra a jotallas, igy amint lejar a kibovitett garid, 1 nappal utana fizetosben csinalnak mar mindent... (ez is megerne egy kor gvh-t amugy)

Nekem nem bővített jótállásom van sztem, pavilion gépekre 2 év teljes körű. Egyébként már kérdeztem tőlük amit felvetettél,  az ügyfélszolgálatos telefonon pedig azt mondta h újraindul, vagy legalábbis ha ugyanez a hiba, akkor javítják. Mondjuk ha még egyszer vmelyiknek vmiféle baja lesz, akkor 1000% csere. Ha nem megy, akkor vhogy a bolttal megállapodok.

Ha igaz amit állítasz, akkor gvh. (jegyzőkönyvet nem vesznek fel és jótállási jegyet nem töltenek ki, úgyhogy ezzel meg lehet fogni őket).
Kíváncsi lennék mivel indokolják azt, hogy nem indul újra a jótállás. Mellékelnek a javított géphez egy papírt, amire rá van írva, hogy ez igazolja a javításokat, cseréket.
Naplózva
asdf
TF2 Tagok
Aktív Fórumozó

« Válasz #39 Dátum: 2010. 09. 12. 13:01:08 V »

Ja, azt hittem -topikcimbol adodoan- hogy neked kiterjesztetted van. Ott van ez az eljaras.
Valamint ceges vevonel az az alapfelallas, hogy az szerintuk nem fogyaszto.
Naplózva
tokay

« Válasz #40 Dátum: 2012. 12. 02. 20:43:20 V »

Talán azért vitték ki Lengyelországba minden fajta garanciális ügyet
Én is itt szenvedek a gépel mert hol van dvd írom hol nincs meddig lehet kint a laptop ( meg lehet hogy nem jó helyre írtam )
« Utoljára szerkesztve: 2012. 12. 02. 20:45:33 V írta tokay » Naplózva
Oldalak: 1 2 [3]   Fel
  Nyomtatás  

Ugrás: