Fogyasztóvédelmi Fórum
2013. 05. 22. 13:35:48 Sze // *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: A Fővárosi Közigazgatási és Munkaügyi Bíróság a NAIH Weltimmo S.R.O. által megtámadott határozatát hatályon kívül helyezte. A bíróság nem foglalt állást abban a vonatkozásban, hogy a vizsgált adatkezelés jogszerű lenne, csupán eljárási hiba miatt helyezte hatályon kívül a határozatot.Az ítélet szóbeli hirdetése során az indokolásban nem szerepelt azon megállapítás, miszerint: „A bíróság indoklásában – többek között – leszögezte, hogy cégünk jogosan tárolja azoknak az adatait, aki nem rendezték cégünk felé fennálló hirdetési díjakat, így tehát az Ön adatait is.
A Hatóság folytatja eljárását az ingatlandepo.com és az ingatlanbazar.com üzemeltetőjével szemben. A Hatóság egyrészt a korábbi panaszok körülményeit kívánja ismét, részletesen feltárni (ezt szolgálja ez a levél is), másrészt pedig folyamatosan fogadja és kivizsgálja az új panaszokat.” BŐVEBBEN
------------------------------------------
Együttműködö partnerünk: a Szent István Egyetem Gazdaság- és Társadalomtudományi Kara RÉSZLETEK ITT

-------------------------------------------
A panaszfal.hu a Facebookon! Lájkold!

Főoldal   Súgó Keresés Naptár Bejelentkezés Regisztráció
Oldalak: [1] 2 3 4 5 6 ... 10   Le
  Nyomtatás
Szerző Téma: Samsung tv garancia  (Megtekintve 13540 alkalommal)
zoli73

Hozzászólások: 2

« Dátum: 2009. 12. 31. 09:48:05 Cs »

Karácsonyra vásároltunk egy Samsung televíziót ebből az internetes áruházból:
http://digitalko. hu/index.php
A Televízióhoz nem kaptunk magyar nyelvű garancia papírt, csak európai garancia levelet amin sem a cég bélyegzője sem a vásárlás dátuma nincs feltüntetve.
Kérdésem az lenne, hogy ez elegendő-e garanciális javításhoz, vagy a bolt köteles lenne a hiányzó iratok megküldésére? Hogy lehet ezt érvényesíteni?

Köszönöm a segítséget.
« Utoljára szerkesztve: 2010. 01. 02. 12:06:05 Szo írta hellboy » Naplózva
kovacs1

Hozzászólások: 2.577

« Válasz #1 Dátum: 2009. 12. 31. 10:31:22 Cs »

Kötelesek érvényes jótállási jegyet adni, melynek tartalmaznia kell -többek között- az eladás idejét, a termék pontos megnevezését, eladó cégszerű aláírását. Ha nem akarják adni, akár azt is megemlítheted nekik, hogy elállsz a vásárlástól, mert ehhez 8 (munka) napon belül indoklás nélkül jogod van.
Naplózva

A szolgáltató van a fogyasztóért, még akkor is, ha ez tartalmaz néha kiszolgáltatottságot. A kiszolgáltatottság csak pozitív erkölcsi feltételek megteremtésével csökkenthető.

Hozzászólások: 5.813

« Válasz #2 Dátum: 2009. 12. 31. 10:38:01 Cs »

A webaruhazas garjegykitoltesek oka altalaban az szokott lenni, hogy a jotallasi a csomagolason belul talalhato, a ceg meg egy bontatlan termeket szallittat ki. Raadasul nem maga, hanem szerzodott futarceggel, ennek okan a sajat pecsetjet ertelemszeruen nem adja vadidegen ember kezebe. Ettol meg persze tok szabalytalan az egesz. A samsung ugyfelszolgalaton kerdezz ra gyari szam alapjan, hogy szurkeimportos vagy rendes termekrol van-e szo.
Trysii

Hozzászólások: 15.133

Hobbifanatikus fogyasztó- szemfelnyitogató

« Válasz #3 Dátum: 2009. 12. 31. 11:04:21 Cs »

Idézet a 151/2003. kormányrendeletből

3. § (1) A forgalmazó köteles a fogyasztónak a fogyasztási cikkel együtt - külön kérés nélkül - jótállási jegyet átadni.
(2) A jótállási jegyet közérthetően és egyértelműen, magyar nyelven kell megfogalmazni.
(3) A jótállási jegyen fel kell tüntetni:
a) a forgalmazó nevét és címét,
b) a fogyasztási cikk megnevezését, típusát, gyártási számát, továbbá - ahol alkalmazható - azonosításra alkalmas részeinek meghatározását,
c) a gyártó és - külföldről származó termék esetén - az importáló nevét, címét,
d) a fogyasztót a jótállás alapján megillető jogokat, azok érvényesíthetőségének határidejét, helyét és feltételeit,
e) a vásárlás vagy az üzembe helyezés időpontját.
(4) A jótállási jegynek utalnia kell arra, hogy a jótállás a fogyasztó törvényből eredő jogait nem érinti.
4. § (1) A jótállási igény a jótállási jeggyel érvényesíthető.
(2) A jótállási jegy szabálytalan kiállítása vagy a fogyasztó részére történő átadásának elmaradása nem érinti a jótállási kötelezettségvállalás érvényességét.

Csak teszem a dolgom
gmkiev

Hozzászólások: 9.493

« Válasz #4 Dátum: 2009. 12. 31. 11:37:27 Cs »

Egyszóval, eddig még semmi hátrányos következmény nincs. Hacsak!
Nem tudod a jótállási időt, esetleg a feltételeit. De ezzel is inkább állsz nyerőre mint bukóra.
A fogyasztói szerződés (szla) épp elég a jogaid érvényesítéséhez.

Hozzászólások: 5.813

« Válasz #5 Dátum: 2009. 12. 31. 11:56:49 Cs »

Az oldalt atnezve: nem szurkeimportosokat arulnak.
kovacs1

Hozzászólások: 2.577

« Válasz #6 Dátum: 2009. 12. 31. 12:09:24 Cs »

gmkiev igazad van, csak akkor szokott gond lenni, ha a forgalmazó azt állítja, hogy ő átadta a szabályosan kiállított jótállási jegyet, és kérik a jótállási igény érvényesítéséhez. Tehát inkább legyen, ezért szerintem a fogyasztó mielőbb keresse meg tértivevényes levélben a forgalmazót, és kérje a szabályosan kitöltött jótállási jegyet. Egyébként, nem csak meghibásodás esetén lehet rá szüksége, hanem akkor is ha pl. szavatossági időszakban el szeretné adni. Ilyen esetben értéknövelő tényező.

zoli73

Hozzászólások: 2

« Válasz #7 Dátum: 2009. 12. 31. 12:41:48 Cs »

Köszönöm a hozzászólásokat, írunk nekik akkor egy levelet, hogy pótolják a magyar nyelvű garancia papírt.
A készülék egyébként Szlovákiából származik, mert rajta van a TV hátulján és a dobozon is.

Hozzászólások: 42

« Válasz #8 Dátum: 2010. 07. 09. 06:41:07 P »

Üdv!

Nem tudom van-e jogom új témát inditani, de mivel nekem is Samsung TV-vel lenne egy kis gondom, gondoltam beirom ide. Gyors leszek, lényegre törő, ugyanis 1 napom maradt "megszabadulni" a nem kevés pénzbe kerülő tv-mtől.

Szerdán vettünk 1 tv-t. Szinte az összes maradék lóvénkat beletettük. Nem irom még le hogy hol, nem akarom rájuk húzni a vizes lepedőt, azt ráérek majd akkor, ha számomra kedvezőtlen döntés születik. Lényegnél maradva, Samsung tvről van szó, viszonylag friss model, LED tv, ha mindenigaz abból is az edge LED változat. Ugyebár nézve tesztel az ember, bár vásárlás előtt azért probáltunk teszteket olvasgatni, sajnos nagyrészük kimerült abban hogy a tv-nek milyen szép doboza és kerete van. Annyit sikerült kideriteni, hogy techologiának és samsung paneljának köszönhetően sötétben és fekete háttérnél fénybefolyások lehetnek a keretnél (bleeding), de tesztből is kiderült, hogy ez film közben nem látszik, egyáltalán nem zavaró. Na végül nekem ezzel az "egyáltalán nem zavaró"-val van most nem kevés problémám. Vettünk a tv-hez egy Avatar BD-is, gondolom mindenki látta már a filmet, csilivili, nagyon kevés sötét helyszinnel. Néha a sötét átkötések között a kép szélén enyhe befolyások feltüntek, tényleg egyáltalán nem voltak zavarók ezek, viszont már akkor is feltünt, hogy a keretnél és a kerettől viszonylag távol a tv közepefelé 2-2 hatalmas, bab formáju, párban tüdő szerü fénybefolyás van. Itt még talán igaz volt hogy egyáltalán nem zavaró, viszont csütörtökön ahogy elmentem dolgozni, párom nekiállt betesztelni a tv-t. Betolta a Harry Potter DVD-t, ami ugyebár nagyon szép film, viszonylag sok sötét hellyel. Na itt landolt a pofáraesés. Nem is kell hogy sötét legyen a tv-n, a film 80%-án tisztán kivehető a tv bal felén a 4 hatalmas bab. Nem pici, épphogy észrevehető babocskákról beszélünk, az egyik akkora lefele mint a tv magasságának a harmada, aztán ez alatt van a másik. Ezek a babok gyakorlatilag lefedik a tv bal felének 3/4-ét. Viszont ez már nem hinném hogy technologiábol eredő probléma, ugyanis a tv jobb oldalán ilyen babok nincsenek, csak a jobb sarkában egy kicsi, korábban is emlitett fénybefolyás. Az is leginkább sötétben, illetve a potter 80%-ában. Gondoltam rá, hogy esetleg korábban szét volt szedve a tv, és tisztitásból eredő szennyeződés maradt benne, de ezt nem igazán hinném, még akkor sem, ha meg vagyok győződe róla, hogy volt már kibontva a tv, de ezzel most ne foglalkozzunk. Én most azt fogom tenni, hogy elrohanok ma egy Samsung bemutatóterembe, talán ott szakszerü választ kapok a "szakmai" kérdésekre, közben a következő lenne a kérdésem: 3 nap nem telt még el. Van arra lehetőségem, hogy ha ezt a tv-t most visszadobozolom, és visszaviszem az eladónak, akkor akár magyarázkodás nélkül - nem szeretném hogy lyukat beszéljenek a hasamba, üzletben nagyon nehéz tv-t tesztelni, ott világos van, ember meg leginkább este sötétben tv-zik, és nem 20 perc alatt várja a hibát, hanem pár órás használat után. De ettől függetlenül ez a "hiba" mindig kivehető a készüléken -, kicseréli nekem a készüléket ÚJRA, NEM BEMUTATÓDARABRA, BONTATLANRA? Illetve ha kérésemre, hogy a doboz bontatlan legyen, illetve látszódjon rajta hogy korábban nem bontották ki, nem tud ilyet adni nekem, elállhatok a vásárlástól? Vagy esetleg  igy, hogy egy ilyen árú készülékkel már az első nap után problémám van, én is dönthetek akár úgy, hogy ez a tv nekem mégse kell? Ha az eladó tegyük fel meg akar dumálni hogy ez a tv mégis jó nekem, cserélni nem akarja, és el sem állhatok a vásárlástól, kell valami dokumentumot kérnem arról hogy 3 napon (8 napon?) belül jártam nála, a Samsung tud/szokott valamit kezdeni az ilyen problémával? Nagyon fontos lenne ha tudnátok segiteni, 260 ezerrel állok most igy bukóra, és ebbe nem szeretnék beletörődni. A tv nagyon szép, és talán nem is volt az az "olcsó húsnak hig a leve" kategoria, de igy ebben a formában én most semmit sem látok az általam 5 éve hallgatott fenomenális DVD és BD minőségből, csak 4 hatalmas babot.

Előre is köszi!
hellboy
Global Moderator
*****

Hozzászólások: 29.344

A fórum ördöge

WWW
« Válasz #9 Dátum: 2010. 07. 09. 07:54:30 P »

ha tegnap vetted, akkor a 3 munkanap 7főn jár le, tehát nem vagy elkésve. a készüléked hibás, sok óraszámot ment, s ahogy írtad, én kimondom, rádsózták a kiállítottat. a samsung tv-k ugyan számomra nem a top kategória, vannak nála sokkal jobb képességűek is azonos kategóriában, de tény a led tv-knél ők élenjáróak.

csomagold vissza s vidd vissza a vásárlás helyére vetess fel jegyzőkönyvet, s kérd a cseréjét (új bontatlanra). erre kötelesek a 151/2003-as gkm rendelet tükrében (kinyomtathatod a jogok s lehetőségek topicból) szó nélkül, még jogerős BH is van arra, hogy vizsgálódhatni sincs lehetőségük, bár én ezt a te részedről azért elnézném, kapcsolják be nyugodtan, s ha eltudják tüntetni (kétlem) a babokat, akkor okés... Mosolyog ragaszkodj a cseréhez ne tágíts, ha nem tudják cserélni, akkor kötelesek a vételárat visszaadni, erről a PTK nyilatkozik, ezt is nyomtasd ki.

ha nem teszik, a tv-t hagyd ott, írj be a vk-ba mindent, dátumokra ügyelni, s jelezd, hoyg onnan a területileg illetékes NFH-hoz mégy bejelentést tenni, hogy korlátoznak fogyasztói jogaid gyakorlásában. ha ide jutnánk akkor go haza, gép elé, s írj nekünk, megfogalmazzuk a levelet. Kacsint

és nevezd csak meg nyugodtan őket okulás képpen, sőt még lehet segítség is az ha tudjuk ki áll a másik oldalon.
Naplózva

"Hiszek benne, hogy az emberek alapvetően jóindulatúak, de azt is tudom, milyen könnyű befolyásolni őket az előítéletek, a gondolkodás módszeres torzítása, az ésszerűsítési kényszer, a "mi jobban tudjuk" -féle elméletek által."         -         "Mindenki tudja, hogy mit kell tenni. Kivéve engem."

Hozzászólások: 42

« Válasz #10 Dátum: 2010. 07. 09. 08:05:55 P »

Köszi az eddigit.

Most még melóban vagyok, de sík ideg, ez a mai kör 1 nap szabadságomba fog kerülni, de 1 napot rá fogok most szánni. Most előre azon stresszelem magam, hogy mivel bemutatóterem is van, és van egy raktár azon a szinten ahonnan előkerült a dobozom, mi biztosit engem arról, hogy a "bontatlan" következő doboz nem állt 2 héttel ezelőtt a falra függesztve a teremben. Nagyon nem szeretném a következő 10 napomat azzal tölteni, hogy az x-szer visszacsomagolt tv-mmel rohangálok vissza hozzájuk. Persze most ezzel fogom kezdeni, viszem visssza, valszeg ezt most cserélik is, de sajnos van tippem hogy mibe fognak belekötni. Írok fejleményeket ha visszaértem.
hellboy
Global Moderator
*****

Hozzászólások: 29.344

A fórum ördöge

WWW
« Válasz #11 Dátum: 2010. 07. 09. 09:08:06 P »

Köszi az eddigit.

a bontatlan csomagolást úgy a legegyszerűbb ellenőrizni, hoyg a nyílásnal ahol a tv-t kiemeled, megnézed hányszor lett újraragasztva. ugyanis ha felnyitják, akkor tépi a szalag a kartont, s ha lecsomizzák újra, akkor ez látható. továbbá samsungék még ha jól emlékszem, akkor pántolni is szokták gyárilag a dobozokat. ha az nincs, akkor már lehet gyanakodni (de nem törvényszerű), de az újradobozolásnak látható nyoma van mint mondtam. Kacsint

csak hajrá, keményen, ne idegelj, a jog teljes mértékben az oldaladon van, s ha nem cserélik ki, akkor elég nagy vétséget követnek el, amit az NFH fog szankcionálni abban biztos vagyok.

Hozzászólások: 5.813

« Válasz #12 Dátum: 2010. 07. 09. 15:36:02 P »

Biztos, hogy az a 3 nap, az harom  munakanap es nem a bolt nyitvatartasa szerinti nap? Az, hogy uj-e a keszulek, azt ugy a legegyszerubb megtudni, ahogy hellboy mondta, esetleg meg a neten kutakodni tipusszam alapjan a szervizmenure, hogy abba hogyan lehet belemenni (life timer, vagy fene tudja, hogyan hivhatjak ami neked kene) es ott lehet latni, mennyit ment a kijelzo. Bar igazabol led-esnel ezt nyilvantartani mar nem sok ertelme lenne, szolva fene tudja, hogy benne van-e meg a menupont:) Esetleg ha van jo fotomasinad, csak a kivancsisag kedveert dobja mar fel egy kepet rola. Vaksotet szobaban egy jelforras nelkuli av csatornas kepet (mar ha fekete es nem kek Nevet) allvanyrol, hosszu zaridovel.

Hozzászólások: 42

« Válasz #13 Dátum: 2010. 07. 09. 22:38:17 P »

Hali!

Először is, köszi a segitséget, probáltam nagyon-nagyon felkészülni, de nem kicsi idegességgel vittem vissza a készüléket, ugyanis volt olyan forgatókönyv is, hogy nálam sérült meg a készülék, mivel ugyebár sérülés menteset kaptam, hiszen boltban voltunk. Következő a helyzet: ezt a fajta hibát nem lehet napközben, próbateremben vagy lakásban reproduklálni. Sokáig próbáltuk itthon, tisztábbnál tisztább képeket kellett végignéznünk, aztán egy kapaszkodót sikerült találnunk. Jelentválasztáskor 2 jelent között ha éppen talál olyat az ember, ami feketéről indul, gyorsan egyből a jelentválasztás után nyom egy pause-t. Na akkor oldalról nézve rásasol a képre, és látja, hogy a fekete, esetleg egybefüggő szürke képen átfolyások vannak. NEM SZABAD ÖSSZETÉVESZTENI a bizonyos backlight bleeding-gel, ami led lcd tvknél felül, oldalt és a sarkoknál fekete háttérnél jelentkezhet, ez olyan volt mintha a közepe és a bal odal között egymás alatt 2 pár kiteritett tüdő lenne.

Szerdán vettük a készüléket, akkor egy blueray Avatart néztünk végig. Kristálytiszta kép volt, de már akkor feltünt, hogy 2 jelent között amikor sötét lett a kép, olyan fény jelent meg (ezek a foltok), mintha a moziban a vászonra a vetitőgép lámpája világitana hátulról. Sosem láttunk még ilyet, azt hittük hogy ez normális, aztán csütörtökön végignéztük a pottert, és a film 80% ilyen foltos volt, már itt tudtuk hogy ez nem a backlight bleeding. Péntek reggel irtam ide, munkában szoltam hogy ma nem vagyok, közben hivtam samsung ügyfélszolgálatot, ők adtak szerviz cimet. De ezen kivül sem ők, sem a szerviz nem vágta mit beszélek, samsung mondogatta hogy vizsgálja be szerviz (72 óra?) szerviz meg mondta, hogy ide csak 72 óra után.  Meg egyébként is, tényleg be fog a szerviz ülni mellém este 8-kor tv-t bevizsgálni? Az itteni tanácsra döntötem úgy hogy lépni kell, összecsomagoltuk a tv-t, és már csomagolás közben eldöntöttük hogy ezt a tv-t nem szabad hazahozni, ennek nem igy kell kinéznie. Ezt megerősitették a samsung márkakereskedésben is, ugyanis oda is elmentem, hátha láttak már ilyet. Hát nem láttak. Na mivel szerdán vettük a cuccot, és én tartottam tőle hogy 72 órám lejár, mert szombaton is nyitva a bolt, ezért még pénteken túl akartam ezen lenni. Ezért fotót csak dobozról, meg még 1-2 dologról csináltam, itt esély se volt képet reprodukálni fényben, a fent emlitett sötét háttéren kivül, de az kevés volt fotóhoz. Szóval röviden a lényeg az, hogy bármennyire is csavarom, rendeltetés szerü használat nekem este 8 után van, meg rajtam kivül még pár millio embernek is, ugyanis addig meló van. Napközben szép a kép, de csak ezért nem fogok itthon ülni, este viszont nézhetetlen. Mit érek az új tv-vel, ha 100 DVD filmemet tehetem a kukába. Tényleg nagyon csúnya volt.

A srácok teljesen korrektül meghallgatták a problémám.  Én ebben a szituban vásárló voltam, a panasz résznél nem akartam hangoztatni hogy HP monitorokkal is foglalkozom, vevő akartam maradni aki örül az új tvjének. Szóval dobozból ki a tv, srácok csinálják, nekem hozzá se kell nyulnom, szerelik a talpat, nehezen megy rá. Meg is jegyzik, hogy olyan mintha nyomódva lenne a tv hátulja. Igen, aztán ahogy énis megnéztem, volt is, ugyanis a sérülés már a dobozon is látható volt, ezek szerint akár mélyebbre is hatolhatott, mint a hungarocel. Meg is jegyeztem, hogy talán ezzel össze is függhet a babfoltom. Itt egy picit megijedtem, nehogy kihozzuk azt hogy útközben vagy nálam sérült meg a tv. Tehát bekapcs teszthez, persze már ekkorra mondtuk nekik hogy hát ez igy nem látszik, de tudtunk adni támpontot, a sötét háttérrel. Addig-addig sasoltuk, mig talán ők is észrevették a foltokat, vagy simán rámhagyták, ez már sosem fog kiderülni. Jobb felén is pici, de bal felén több, ezt nem lehet letudni azzal hogy nem homogén a háttér. Ezekből a foltokból lett aztán használat közben az a folt ami a rendeltetés szerü használatot nagyon durván gátolta. Amit talán megfogalmazni jobban nem is lehet: úgy nézett ki a tv, mintha belülről lenne az üveg szennyeződve, mintha rosszul törülték volna le. Ezt az eladó srác mondta, de szivemből szólt. Ugye új tv-n nem lehet belül koszolódás... Biztonság kedvéért felhivta a szervizes kollégát, ő mondta ki hogy panelhiba. És mivel több nem volt raktáron, a kp-t is visszakaptuk. Ezért talán azt hiszem nem lenne korrekt panaszként leirni a bolt nevét, ugyanis úgy kezelték a szituációt, ahogy a nagy könyvben meg van irva. Viszont reklámként se irnám le, mert rám nagyon rossz benyomást tett hogy rögtön az első tv-vel problémám lett.

Van nekem egy nagyon rossz "szokásom". Ha veszek valamit, abból indulok ki, hogy a cucc ami a dobozban van, működőképes, rossz nem lehet. Ha zárt a doboz, használt se lehet, főleg ha megnyitjuk és minden tartozék benne van. Na itt is eljutottunk a kinyitásig amikor vettük, de mivel minden szépen zárva volt benne, minden tartozék a helyén volt, letudtuk a szemlét ennyivel. Egyfelöl ezért nem tünt fel, hogy a doboz bal felén széltében hajlitás szerü nyomódás van, és ez kicsomagoláskor se tünt fel a hungarocelen. A nyomodást a hátulján a tvnek én már észre se vettem. Teszem hozzá, ha a boltban kicsomagolom, és kipróbálom, ezt a foltszerü hibát észre se vettem volna, itthon is csak a második napon sikerült betesztelni. Mint ahogy az is csak a becsomagoláskor, illetve az itteni javaslat után tűnt fel, hogy a tv doboza legalább kétszer ki volt nyitva korábban, ugyanis az első széles ragasztószalagon kivül még 2 keskenyebb volt egymásra ragasztva...

Szóval kb ennyi a történet, ami szerencsére jól végződött. Jótanácsként, ha lcd tvt vesz az ember, feltétlenül próbálja ki otthon napközbeni és esti üzemben is, lehetőleg blueray és dvd filmekkel is. Simán előfordulhat, hogy dvd-vel használja az ember, és bluerayen fog kijönni a hiba, vagy éppen forditva mint nálunk. Tanulságnak meg annyi, hogy ha 2 boltban van 2 egyforma tv, nem biztos hogy az egyik helyen azért olcsóbb, mert a másik bolt nagyot akar szakitani rajta.

És még egyszer, köszi a segitséget meg a biztatást. Nagy szükség volt rá.
hgzoli

Hozzászólások: 5.965

« Válasz #14 Dátum: 2010. 07. 10. 09:36:05 Szo »

Örülünk, hogy sikerült renedezni a problémát.

"Ezért talán azt hiszem nem lenne korrekt panaszként leirni a bolt nevét, ugyanis úgy kezelték a szituációt, ahogy a nagy könyvben meg van irva. Viszont reklámként se irnám le, mert rám nagyon rossz benyomást tett hogy rögtön az első tv-vel problémám lett."

A bolt szerintem korrektül járt el, nem tehet a hibáról. Ahogy Te, úgy ők sem vették észre a sérülést. A reklamációdat pedig úgy kezelték, ahogyan az a nagy könyvben meg van írva. Úgy gondolom, igenis jó példát mutattak, hogyan kell kezelni a reklamációt. Bár mindenki így állna hozzá. Egy kis pozitív reklám talán járna ezért....

Naplózva

Azon jól szórakozom, ha hülyén néznek rám, de azon már kevésbé, ha hülyének néznek.
"Nincs olyan eszköz, melyhez az ember ne folyamodna, hogy megmeneküljön a gondolkodás fáradalmaitól." Thomas Alva Edison
Oldalak: [1] 2 3 4 5 6 ... 10   Fel
  Nyomtatás

Ugrás:

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.18 | SMF © 2006, Simple Machines
Magyar fordítás: SMF Magyarország
Impresszum | Linkek
Szabványos XHTML 1.0! Szabványos CSS!