Fogyasztóvédelmi Fórum
2013. 05. 23. 15:56:19 Cs // *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: A Fővárosi Közigazgatási és Munkaügyi Bíróság a NAIH Weltimmo S.R.O. által megtámadott határozatát hatályon kívül helyezte. A bíróság nem foglalt állást abban a vonatkozásban, hogy a vizsgált adatkezelés jogszerű lenne, csupán eljárási hiba miatt helyezte hatályon kívül a határozatot.Az ítélet szóbeli hirdetése során az indokolásban nem szerepelt azon megállapítás, miszerint: „A bíróság indoklásában – többek között – leszögezte, hogy cégünk jogosan tárolja azoknak az adatait, aki nem rendezték cégünk felé fennálló hirdetési díjakat, így tehát az Ön adatait is.
A Hatóság folytatja eljárását az ingatlandepo.com és az ingatlanbazar.com üzemeltetőjével szemben. A Hatóság egyrészt a korábbi panaszok körülményeit kívánja ismét, részletesen feltárni (ezt szolgálja ez a levél is), másrészt pedig folyamatosan fogadja és kivizsgálja az új panaszokat.” BŐVEBBEN
------------------------------------------
Együttműködö partnerünk: a Szent István Egyetem Gazdaság- és Társadalomtudományi Kara RÉSZLETEK ITT

-------------------------------------------
A panaszfal.hu a Facebookon! Lájkold!

Főoldal   Súgó Keresés Naptár Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: [1]   Le
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Hol kérhetek visszatérítést?  (Megtekintve 1273 alkalommal)
Locskai Noémi

Nem elérhető Nem elérhető

« Dátum: 2007. 09. 02. 18:32:09 V »

Aug. 20-ára elővételben vettem jegyeket a tüijáték megtekintésére hajóról. A vihar miatt nem tudtunk felszállni a hajóra. A biztonsági ember 19:15-kor közölte, hogy nem lesz tüzijáték, mert a újabb viharfront közeleg. A hajótársaság szerint nincs lehetőségem a visszatérítésre. De mi akadályozva voltunk a felszállásban. Hol keressem az igazamat?   
Naplózva
SMáté
Vendég
« Válasz #1 Dátum: 2007. 09. 02. 23:09:53 V »

Nem értem, végül elment a hajó, csak Ti előtte már nem tudtatok felszállni?

Ugyanezt kell mondani a társaság vezetőjének is, hiszen az őr is a céghez tartozik. Amennyiben erre sem hajlandóak, akkor érdemes Békéltető Testülethez fordulni. Melyik társaság?
Naplózva
Locskai Noémi

« Válasz #2 Dátum: 2007. 09. 06. 20:59:06 Cs »

Igen. Nem tudtunk felszállni a hajóra.
A hajótársaság neve: MAHART PassNave Személyhajózási Kft. Pár forint híjján 30.000 Ft-om bánja.
Egyébként is micsoda dolog az, hogy ingyenes állami programból magán társaságok ekkora hasznot húzzanak Ha nem lettek volna külföldi vendégeim soha nem követek el ekkora felelőtlenséget. Legalább az el nem fogyasztott ital árát visszatéríthették volna, nem?
Azért is megírom, hogy mások ilyen könnyelműséget ne kövessenek el!
Naplózva
Attisch
TF2 Tagok
Aktív Fórumozó

a békéltető

« Válasz #3 Dátum: 2007. 09. 06. 21:00:31 Cs »

Nem tudom ezt hogy lehet megelőzni.. Honnan lehet előre tudni, hogy így járunk..
Naplózva

"Egyáltalán, SEMMILYEN információról NE tételezd fel hogy pontos vagy naprakész. Az új technológiák lehetővé teszik bárkinek, hogy publikáljon, de az ezzel járó felelősséget még nem tanulta meg mindenki."
SMáté
Vendég
« Válasz #4 Dátum: 2007. 09. 06. 22:11:44 Cs »

Szerintem ez teljesen korrekt, hogy plusz szolgáltatást kínálnak. Nélkülük nem néznéd vízről... S mivel sokan érdeklődnek, jelentős felárral értékesítik.

Én továbbra is azt mondom, hogy kártérítést kérnék, akár ügyvédi levélben.
Naplózva
rage77
Global Moderator
Aktív Fórumozó

Fórum beleugató

« Válasz #5 Dátum: 2007. 09. 07. 06:42:33 P »

Nem értem az embereket... Tavaly azon nyavalyogtak, hogy senki nem szólt nekik a viharról, most meg kártérítésért pereskednek, holott saját felelősségre mentek ki az utcára, ha hétköznap történik, senkinek eszébe nem jutott volna pereskedni, mint ahogy azóta is volt sok vihar, sérültek meg emberek, mégse perelnek; most pedig az nem jó nekik, ha figyelmeztetik a viharra, és elmarad valami, most meg ezért akarnak pereskedni...
Naplózva

Oldalak: [1]   Fel
  Nyomtatás  

Ugrás: