apollo
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #2625 Dátum: 2012. 06. 07. 11:26:18 Cs » |
|
Most már jöhet a lazítás..... 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
leprecsalt
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #2626 Dátum: 2012. 07. 02. 20:50:41 H » |
|
Hahó! Megállt az élet az oldalon? Vagy csak nincs már miről beszélni, mert megszűnt a probléma?
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Vegas
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #2627 Dátum: 2012. 07. 03. 14:59:38 K » |
|
Nem értem, milyen problémáról beszélsz. Sosem volt az probléma, hogy valaki követel valamilyen pénzösszeget, akinek meg esze van kiröhögi és nem foglalkozik vele. Problémát ebből csak a tudatlanok meg a beszarik csináltak...
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
csiby222
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #2628 Dátum: 2012. 07. 07. 21:00:58 Szo » |
|
Sziasztok!
Mi is úgy jártunk mint sokan mások itt az oldalon. A két kérdésem is lenne, hogy erre a címre kell-e küldeni a tértivevényes lemondó levelet vagy máshova Weltimmo S.R.O 94505 Komarno, 5 Eötvösa 57/20? Meg a másik kérdésem az lenne, hogy volt-e már valaki olyan akit egyáltalán feljelentett az oldal tulajdonosa a fizetési "kötelezettsége" miatt?
Kicsit utána néztem a dolgoknak miután az e-mail fiókunkba landolt a befizetési értesítés és furcsáltam, hogy nem 4500 ft körüli összeget kell befizetni hanem 16200 ft-t holott csak egy hónap díját kellene befizetni és kiderült hogy 3 oldal egy és ugyan azon adatbázisból dolgozik az ingatlandepo.com az ingatlanbazar.com és az ingatlanbazar.net és mind a három helyre kirakták a hirdetésünk és így a három oldalon egy hónapig lévő hirdetésünk után kell 3*4500ft-t(+áfa) fizetni. Én átolvastam az ÁFSZ-t és erre vonatkozó rész vagy nincs benne vagy Én nem vetem észre erről nem tudom tudtok-e valamit. A befizetést én sem tervezem mert mi az, hogy majd ők törlik fizetés után a hirdetésemet(hiszi aki elhiszi alapon), először szeretném Én törölni és esetleg befizetni így lenne korrekt ha már ilyen rendszerük van. De egy normális oldal automatikusan deaktiválná a nem ingyenes hirdetést és felkínálná a fizetési és meghosszabbítási lehetőséget mert erre van példa (oldalt most nem akarok reklámozni).
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Vegas
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #2629 Dátum: 2012. 07. 08. 07:45:23 V » |
|
1. Ne küldözgess sehova se levelet. Nincs értelme, nem veszik át, nincs a megadott címen senki és úgyis tovább fogják küldözgetni a fizetési felszólításokat. 2. Senkit sem jelentettek fel a nemfizetés miatt, de amúgy sem ezt csinálná a cég, hanem polgári pert indítana, de ezt sem tették meg soha. Nekem is küldözgette az e-mailt, de én eddig is lesz**tam, ezután is le fogom. Mondjuk már nagyon régen nem kaptam díjbekérőt. Valószínűleg rájöttek ők is, hogy a büdös életben nem tudják behajtani ezeket a fantomtartozásokat. Amit az utolsó mondatodban írtál igen, így kellene normálisan működnie egy hirdetési oldalnak. Csakhogy itt a lehúzás volt a cél, nem a tisztességes működés. Például ezért is volt a cég offshore-ként bejegyezve a sehol-szigeteken.
Azt tudom tanácsolni neked is (és amit teszek én is), hogy ne foglalkozz velük és kész.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mazsola2
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #2630 Dátum: 2012. 07. 08. 08:17:15 V » |
|
Sziasztok ! Nekem még májusban jött 2 értesítő egy több, mint 140 ezer Ft ról, a másik már csak 12 ezer Ft ról, hogyha ezt befizetem, minden többi "adóságomtól " eltekintenek. Bár nem tudom milyen adósságom lenne egy 1 szer feladott ingyenes hirdetés után ? Amire 1 db érdeklődő nem volt, pedig ennek lassan már 3 éve ! Viszont, akinek vannak levelezései, bizonyítékai, azokat mentse le mappába, mert szükség lehet esetleges tanukihallgatáskor, mivel több ember feljelentette őket a váci Rendőrségen, és gyűjtik be a bizonyítékokat. Úgyhogy az oldal már szép lassan, de kezd haldokolni, egyébként nem 3 , hanem 4 oldaluk is van, ahol az én adataim is ott vannak, pedig csak 1 helyre tettem fel annak idején a hirdetésem. De nem törlik, hiába kértem többszőr is. Ez külön eljárás lehet, hiszen jogtalanul használják az adatokat. a 4. oldal amiről én tudok, és meg is találtam. Minden oldalra belehet lépni a felhasználónévvel, és ugyanazzal a jelszóval, amit akkoriban adtatok. : http://www.ingatlandepo.comhttp://www.ingatlanbazar.comhttp://www.ingatlanbazar.nethttp://ingatlan.agDe lehet, hogy még ettől több oldaluk is van, mert ahogy az évek folyamán lejött nekem, ez egy kitartó cég, és mivel mindig vannak új palimadarak, ezért tudják űzni az ipart. És sokan képesek többszőr is fizetni. Azért az ilyen ügyfélnek szívesen meagdnám a saját bankszámlámat, hátha fizetne nekem is. Nem értem, hogy lehet olyan szolgáltatásért fizetni, amit ezeken az oldalakon legalább 98 % a nem rendelt meg. Valószínű, hogy esetleg volt tényleges fizetős megrendelésük is egy pár, de azok valószínű, hogy nincsenek is közöttünk. Más ! Gondolom, hogy devizahizelesek is vannak itt bőven. Remélem, hogy az a fajta uzsorakamat is rendeződni fog mihamarabb ! Oda sem ártana már a tömeges per !!!
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
csiby222
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #2631 Dátum: 2012. 07. 09. 21:08:35 H » |
|
Vegas köszönöm a válaszodat. Találtam egy másik fórumot most nem akarom reklámozni ott végig olvastam 2 év bejegyzéseit és ott is javasolták, hogy ne vegyem fel a kapcsolatot semmilyen formában velük mert az nekik csak ösztönző erő és tovább küldözgetnek a másik meg azzal szinte elismerném a tartozásom. Annyit írtak akkor vegyem fel egy ügyvéddel a kapcsolatot ha tértivevényes levél jönne ez ügyben de az nem fog. Próbálkoznak, hogy kit tudnak behúzni remélem mihamarabb elkapják ezt az adathalász nyerészkedő oldal tulajdonosait.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kalamjka
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #2632 Dátum: 2012. 07. 10. 13:30:46 K » |
|
1. Ne küldözgess sehova se levelet. Nincs értelme, nem veszik át, nincs a megadott címen senki és úgyis tovább fogják küldözgetni a fizetési felszólításokat. 2. Senkit sem jelentettek fel a nemfizetés miatt, de amúgy sem ezt csinálná a cég, hanem polgári pert indítana, de ezt sem tették meg soha. Nekem is küldözgette az e-mailt, de én eddig is lesz**tam, ezután is le fogom. Mondjuk már nagyon régen nem kaptam díjbekérőt. Valószínűleg rájöttek ők is, hogy a büdös életben nem tudják behajtani ezeket a fantomtartozásokat. Amit az utolsó mondatodban írtál igen, így kellene normálisan működnie egy hirdetési oldalnak. Csakhogy itt a lehúzás volt a cél, nem a tisztességes működés. Például ezért is volt a cég offshore-ként bejegyezve a sehol-szigeteken.
Azt tudom tanácsolni neked is (és amit teszek én is), hogy ne foglalkozz velük és kész.
Sajnos azt kell mondanom, biztosan tudom hogy van több polgári per is a soknevű cég részéről magánszemélyek ellen, kifejezetten szerződési kötelezettség nem teljesítése címén pl. fizetési meghagyás (jogtanácsos úr aláírásával, majd hosszú hónapok és bírósági per )
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
csiby222
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #2633 Dátum: 2012. 07. 10. 14:11:18 K » |
|
Hmm na ez szomorú hír. Csak fura hogy elolvasgatva más oldalak több év hozzászólásait egy olyan ember sem szólalt meg akit bepereltek volna. Viszont azok már sokkal többen voltak akik azt írták hogy hiába fizettek utána sem tudták törölni a hirdetésüket és tovább küldözgették a fizetési meghagyásokat. Szóval ha nekik jól esik pereljenek be kíváncsi leszek, hogy bizonyítják azt hogy én regisztráltam be mert az ip cím nem személyi szám kettő wifin osztom a netet.
|
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2012. 07. 10. 14:23:35 K írta csiby222 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Vegas
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #2634 Dátum: 2012. 07. 10. 14:47:57 K » |
|
Hmm na ez szomorú hír. Csak fura hogy elolvasgatva más oldalak több év hozzászólásait egy olyan ember sem szólalt meg akit bepereltek volna. Viszont azok már sokkal többen voltak akik azt írták hogy hiába fizettek utána sem tudták törölni a hirdetésüket és tovább küldözgették a fizetési meghagyásokat. Szóval ha nekik jól esik pereljenek be kíváncsi leszek, hogy bizonyítják azt hogy én regisztráltam be mert az ip cím nem személyi szám kettő wifin osztom a netet.
Így van. Én sem olvastam sem itt, sem a facebook-on, sem a jogiforum.hu-n, se a pertárskeresőn olyan perről, amely hirdetések ki nem fizetése miatt indult volna. Amúgy igazad van, hiába azonosítják is be a lakóhelyet ahonnan internetezel, még mindig nem köteles senki sem terhelő vallomást tenni családtagja ellen... 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
benedek2
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #2635 Dátum: 2012. 07. 10. 19:36:26 K » |
|
Amúgy igazad van, hiába azonosítják is be a lakóhelyet ahonnan internetezel, még mindig nem köteles senki sem terhelő vallomást tenni családtagja ellen Azonosításra a honlap naplóját nem fogják elfogadni! A hírközlési tv. szerint az internet szogláltató 1 évig köteles a kapcsolat infókat megőrizni (kezdő időpont, záró időpont, IP cím, telefonszám, ügyfélazonosító), úghogy ha tagadod a csatlakozás tényét, akkor a bíróság a szolgáltatótól kérik ki az adatokat. Az én szolgáltatóm nem túlbuzgó, az ASZF szerint 1 évig - és nem több! - őrzi az adatokat.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Vegas
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #2636 Dátum: 2012. 07. 10. 20:02:25 K » |
|
Legalább ezt is tudom, hogy csak egy évig...
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
csalolebuktato
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #2637 Dátum: 2012. 07. 16. 10:59:14 H » |
|
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kalamjka
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #2638 Dátum: 2012. 07. 19. 08:38:10 Cs » |
|
Továbbra is fenntartom a véleményem: A facebookon is írtak már perről, és itt is, sőt más fórumokon is. Én kifejezetten levelet váltottam és telefonon beszéltem olyan személlyel akivel szemben B.S. perel a pénzért Cegléden.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
csigabiga
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #2639 Dátum: 2012. 07. 24. 22:06:13 K » |
|
Holnap reggel, 9,15-kor lesz egy bírósági per bs-el. Helyszín Óbuda, Miklós u. 2. Aki tud menjen el!
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|