andy1226
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #120 Dátum: 2009. 03. 31. 16:42:27 K » |
|
oh,köszi a Whirlpool mosógépemnél csak 1 év,viszont a FEOSZ-nál amikor elkezdük ezt az egészet,akkor azt mondták,hogy 1+1év azt hittem,hogy ez minden tartós fogysztási cikkre érvényes
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
hellboy
|
 |
« Válasz #121 Dátum: 2009. 03. 31. 16:50:46 K » |
|
olyan nemlétezik, hogy kötelező 1+1 év... 1 év a kötelező, ettől kedvezőbbet lehet vállalni. és szoktak is azért... mindent jogszabály rögzít, olvasd el őket a jogaim, s lehetőségeim topicon belül... (49/2003 gkm, 151/2003 gkm, ptk)
|
|
|
|
|
Naplózva
|
"Hiszek benne, hogy az emberek alapvetően jóindulatúak, de azt is tudom, milyen könnyű befolyásolni őket az előítéletek, a gondolkodás módszeres torzítása, az ésszerűsítési kényszer, a "mi jobban tudjuk" -féle elméletek által." - "Mindenki tudja, hogy mit kell tenni. Kivéve engem."
|
|
|
andy1226
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #122 Dátum: 2009. 03. 31. 16:55:24 K » |
|
köszi,ezek már fejből mennek! ;)Volt idő amikor jogszabályokról álmodtam!  Pedig én is olvastam valahol ilyet!csak már nem tudom hol!de azért köszönöm!
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
SMáté
Vendég
|
 |
« Válasz #123 Dátum: 2009. 03. 31. 22:15:30 K » |
|
Alávetették magukat a BT határozatnak? Jelen voltak a tárgyaláson?
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
andy1226
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #124 Dátum: 2009. 04. 01. 05:48:33 Sze » |
|
Még nem kaptam meg a határozatot.A samsungtól nem jelent meg senki és nyilatkozatott sem tettek.a szervizől ott volt a szervizvezető,de rájuk vonatkozó döntés nem volt.ezt mondjuk nagyon sajnálom annak fényében ahogy viselkedtek.nem tudom,hogy a NFH-nál tudok e panaszt tenni pl.azért amiért 3*nem jöttek ki aamikor javítást kértem stb. Egyébként azt mondta a szervizvezető,hogy mivel én már novemberben nem rendeltetésszerűen használtam a mosógépet ők januárban humanitásból szervizelték meg!Milyen kis aranyosak.A dátum elírásokra pedig azt mondták,hogy véletlen volt ,ilyen előfordul.hát egyszer igen,de egy lapon 3*?
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gyöngyi68
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #125 Dátum: 2010. 03. 07. 16:12:43 V » |
|
Valaki tud mondani olyan hírt, hogy a samsung F1045AV mosógépét sikerült kicseréltetni??? Jelenleg én is ebben a cipőben járok, a gép most szervizben van, de nem szertném viszontlátni.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Katus
TF2 Tagok
Aktív Fórumozó

Nem elérhető
|
 |
« Válasz #126 Dátum: 2010. 03. 07. 17:25:21 V » |
|
nincsenek általános receptek a cserére - a reklamációk kfélék lehetnek, kféle okokkal - nálad mi a probléma?
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kovacs1
Moderátor
Aktív Fórumozó

Nem elérhető
.
|
 |
« Válasz #127 Dátum: 2010. 03. 07. 17:43:50 V » |
|
Én is hallottam már több panaszt a gépre, de ez nem jelenti azt, hogy meghibásodás esetén automatikus a csere. Ha szervizben van, és kijavítják az általad észlelt hibát, azt köteles vagy elfogadni. A javításnak legyen írásos nyoma, remélhetően vettek fel jegyzőkönyvet is -ugyanis az minden esetben kötelező.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
A szolgáltató van a fogyasztóért, még akkor is, ha ez tartalmaz néha kiszolgáltatottságot. A kiszolgáltatottság csak pozitív erkölcsi feltételek megteremtésével csökkenthető.
|
|
|
|
hellboy
|
 |
« Válasz #128 Dátum: 2010. 03. 08. 08:52:16 H » |
|
esetleg több infó kedves Gyöngyi?  pl mikor s hol vetted, hányszor volt szervizben, mennyi ideig, mit állapítottak meg, mit csináltak, milyen papírok lettek a kezedben, stb...
|
|
|
|
|
Naplózva
|
"Hiszek benne, hogy az emberek alapvetően jóindulatúak, de azt is tudom, milyen könnyű befolyásolni őket az előítéletek, a gondolkodás módszeres torzítása, az ésszerűsítési kényszer, a "mi jobban tudjuk" -féle elméletek által." - "Mindenki tudja, hogy mit kell tenni. Kivéve engem."
|
|
|
gyöngyi68
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #129 Dátum: 2010. 03. 08. 11:07:56 H » |
|
A szitu totál egyezik a fórum indítójával: Andy1226. Vásárlás Örs vezér tere elektro pont, azóta megszünt, a legnagyobb probléma, hogy szabélyosan szétveri a fürdőszobát, 2008. márciusában vásároltam, egy energomat gépet cseréltem le aminek nem volt semmi baja csak ugrált, és már untam, kettő gyerek mellett már nem akartam a fürdőbe szaladgálni amikor centrizett. Az üzletben az eladót külön kértem, hogy olyan gépet ajánljon ami csendes és nem ugrál, akkor voltam 8 hónapos terhes a 2. gyerekemmel. Sokáig nem foglalkoztam a problémával, energiám sem volt,örültem, hogy a gywerkekkel miden napot túlélünk, nekem voltak egészségügyi problémáim, a gyerekek apja külföldi sokat tartózkodtunk külföldön, volt, hogy fél évig nem is használtuk a készüléket. A szervizből csak egyszer volttak itt, semmit nem csinált, lefényképezte a készüléket, és mondta, hogy vegyek alá a Diégóban kapható bordás gumiszőnyeget, centrifugáláskor pedig tegyek a ruhák közzé kettő nagyobb száraz törülközőt. Megjegyzem, hogy elmondta ez a tipus széria hibás de ha ezt én elmondom a samsungnak akkor Ő ezt le fogja tagadni. Azonnal mondtam neki, hogy ezt nem tudom elfogadni. a szőnyeget megvettem, alátettem a gépnek, helyzet nem javult.Írtam a Samsungnak, kértem, hogy csréljék ki a gépet, a levelet faxon adtam fel külföldről, kértem, hogy arra a számra válaszoljanak, de nem,ide a budAPESTI Címemre küldék. A válszuk az volt, hogy tudomásuk szerint nincs baja a gépnek, na erre hívtam a Plantelt, mondtam ,hogy szerintük nincs baja a gépnek mert nem az övék,...Szóval másodjára már nem is jött ki a szervizes, hanem a szállítókat küldte, modván be kell szállítania a gépet próbára, alapvetően segítőkész hozzáállást tanusított, igérte,hogy próbál segíteni a cserében. Mos nics gépem már kettő hete, várom a kedvező válaszukat
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gyöngyi68
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #130 Dátum: 2010. 04. 11. 06:11:08 V » |
|
Nem volt különösebb nehézség, a szerviz rendes volt, már saját berkeiken belül elismerik, hogy az F1045AV nem igazán jól sikerült konstrukció, persze nem hangoztatják. Utalták a gép árát, most keresek másikat.... Üdv. mindenkinek: Gyöngyi
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rage77
Global Moderator
Aktív Fórumozó

Nem elérhető
Fórum beleugató
|
 |
« Válasz #131 Dátum: 2010. 04. 11. 08:02:48 V » |
|
Gratulálok!
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
leokad
Aktív Fórumozó
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #132 Dátum: 2010. 04. 11. 11:16:05 V » |
|
Esetleg a győzelem rovatba is...
Leopold voltam
|
|
|
|
|
Naplózva
|
Az, hogy történetesen igazad van, többnyire nem számít.
|
|
|
|