Fogyasztóvédelmi Fórum
2013. 05. 26. 02:04:44 V // *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: A Fővárosi Közigazgatási és Munkaügyi Bíróság a NAIH Weltimmo S.R.O. által megtámadott határozatát hatályon kívül helyezte. A bíróság nem foglalt állást abban a vonatkozásban, hogy a vizsgált adatkezelés jogszerű lenne, csupán eljárási hiba miatt helyezte hatályon kívül a határozatot.Az ítélet szóbeli hirdetése során az indokolásban nem szerepelt azon megállapítás, miszerint: „A bíróság indoklásában – többek között – leszögezte, hogy cégünk jogosan tárolja azoknak az adatait, aki nem rendezték cégünk felé fennálló hirdetési díjakat, így tehát az Ön adatait is.
A Hatóság folytatja eljárását az ingatlandepo.com és az ingatlanbazar.com üzemeltetőjével szemben. A Hatóság egyrészt a korábbi panaszok körülményeit kívánja ismét, részletesen feltárni (ezt szolgálja ez a levél is), másrészt pedig folyamatosan fogadja és kivizsgálja az új panaszokat.” BŐVEBBEN
------------------------------------------
Együttműködö partnerünk: a Szent István Egyetem Gazdaság- és Társadalomtudományi Kara RÉSZLETEK ITT

-------------------------------------------
A panaszfal.hu a Facebookon! Lájkold!

Főoldal   Súgó Keresés Naptár Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 2 3 4 5 6 [7]   Le
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Gáztűzhely kérdések  (Megtekintve 9011 alkalommal)
Trysii
Aktív Fórumozó
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hobbifanatikus fogyasztó- szemfelnyitogató

« Válasz #90 Dátum: 2008. 04. 13. 07:37:31 V »

A témában itt egy hír: http://www.andreiground.com/index.php?lang=HU&p=view.news&id=1206694372.3569

Ez alapján mindegy, hogy milyen domaintérben van a hozzád tartozó név, meg fogod kapni, ha más bitorolja, és neked ez b*ssza a csőrödet.

Érdekes cikk. Bár azért egy domain nem ugyanaz, mint egy márkanév, amit le lehet védeni, jóformán bármilyen tevékenységre. Domain-t, nem tudom, hogy le lehet-e védetni?
De úgy tudom, ha mondjuk Agip néven bútorokat árulsz, és a cég logója még véletlenül sem hajaz az Agip kúthálózatra, akkor lehet használni akárr az Agip nevet is, hiszen levédetni többnyire logo-t szoktak, meg hozzá tartozó tevékenységi közt márkanévvel. De ha valaki ugyanezzel a évvel más tevékenyéget folytat, úgy tudom, nem lehet bántani.
Naplózva

Csak teszem a dolgom
bendeguz

« Válasz #91 Dátum: 2012. 10. 29. 10:49:56 H »

Gaztuzhelyet szeretnenk venni. A valasztek a boltokban nem nevezheto bosegesnek 8pecs-Kaposvar viszonylatban) es mindenhol szinte ugyanazok a termekek kaphatok.
Indesit, gorenje, fagor, mora, electrolux.
Fontos lenne, hogy felul gazos de a suto resze villanyos legyen legkeverovel.
Milyen markat lenne erdemes venni? Az indesitrol nem sok jot hallottam.
Illetve van e olyan marka amiert esetleg erdemes lenne Pestre utazni Teka, Bosch etc..

Elore is koszonom a valaszokat!
Naplózva
hellboy
Global Moderator
Aktív Fórumozó

A fórum ördöge

« Válasz #92 Dátum: 2012. 10. 29. 13:17:37 H »

egy kaptafára készül mind. sok közös alkatrésszel. ha a név nem számít akkor mora. ha számít, akkor bosch. Kacsint
Naplózva

"Hiszek benne, hogy az emberek alapvetően jóindulatúak, de azt is tudom, milyen könnyű befolyásolni őket az előítéletek, a gondolkodás módszeres torzítása, az ésszerűsítési kényszer, a "mi jobban tudjuk" -féle elméletek által."         -         "Mindenki tudja, hogy mit kell tenni. Kivéve engem."
bendeguz

« Válasz #93 Dátum: 2012. 11. 02. 07:54:07 P »

Koszonom a valaszod!

Megnezzuk a Boscht, lattam parat, ami gond volt veluk eddig, hogy mind 60-as volt, nekunk meg 50-es kellene.
Naplózva
Katus
TF2 Tagok
Aktív Fórumozó

« Válasz #94 Dátum: 2012. 11. 04. 17:38:05 V »

hát akkor nem annyira a márka, hanem az, hogy 50-es
Naplózva
gmkiev
TF2 Tagok
Aktív Fórumozó
Elérhető Elérhető

« Válasz #95 Dátum: 2012. 11. 04. 18:04:42 V »

Negyven éve nem értem mi a sz@rt kell görcsölni egy gáztűzhely vásárláson. Mérd meg, majd döntsd el, hogy fehér vagy rozsdamentes, felül gáz alul villany, vagy kpl. gáz oszt jónapot!
A pénzt azért nem említem, mert szóra sem érdemes.
Naplózva
bendeguz

« Válasz #96 Dátum: 2012. 11. 04. 18:27:02 V »

Katus! A marka nem a nev miatt szamitana, hanem a kullem miatt. A Mora gaztuzhelyek csunyak, hiaba tudja ugyanazt mint egy bosch.
Naplózva
bendeguz

« Válasz #97 Dátum: 2012. 11. 04. 18:30:36 V »

Negyven éve nem értem mi a sz@rt kell görcsölni egy gáztűzhely vásárláson. Mérd meg, majd döntsd el, hogy fehér vagy rozsdamentes, felül gáz alul villany, vagy kpl. gáz oszt jónapot!
A pénzt azért nem említem, mert szóra sem érdemes.
megmertuk, ez fer be illetve befer a szelesebb is, de akkor mar mindent arebb kell rakni. Feher, mert a masikon minden meglatszik es nehez takaritani. A tobbi kerdesedre a haz asszonya tudna valaszolni Mosolyog
Naplózva
Katus
TF2 Tagok
Aktív Fórumozó

« Válasz #98 Dátum: 2012. 11. 06. 11:00:33 K »

Katus! A marka nem a nev miatt szamitana, hanem a kullem miatt. A Mora gaztuzhelyek csunyak, hiaba tudja ugyanazt mint egy bosch.

de ha a bosch szép - és mégsem fér be, akkor?
Naplózva
asdf
TF2 Tagok
Aktív Fórumozó

« Válasz #99 Dátum: 2012. 11. 06. 13:06:21 K »

Mosogep, mosogatogep, gaztuzhely szabvany szelessege 60 centi. Aki nem eszerint epitkezik/rendezi be a helyiseget, kesobbi onmagat szivatja sajnos.
Naplózva
Katus
TF2 Tagok
Aktív Fórumozó

« Válasz #100 Dátum: 2012. 11. 06. 17:09:31 K »

világos
Naplózva
Oldalak: 1 2 3 4 5 6 [7]   Fel
  Nyomtatás  

Ugrás: