Trysii
Aktív Fórumozó
Nem elérhető
Hobbifanatikus fogyasztó- szemfelnyitogató
|
 |
« Válasz #90 Dátum: 2008. 04. 13. 07:37:31 V » |
|
Érdekes cikk. Bár azért egy domain nem ugyanaz, mint egy márkanév, amit le lehet védeni, jóformán bármilyen tevékenységre. Domain-t, nem tudom, hogy le lehet-e védetni? De úgy tudom, ha mondjuk Agip néven bútorokat árulsz, és a cég logója még véletlenül sem hajaz az Agip kúthálózatra, akkor lehet használni akárr az Agip nevet is, hiszen levédetni többnyire logo-t szoktak, meg hozzá tartozó tevékenységi közt márkanévvel. De ha valaki ugyanezzel a évvel más tevékenyéget folytat, úgy tudom, nem lehet bántani.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
Csak teszem a dolgom
|
|
|
bendeguz
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #91 Dátum: 2012. 10. 29. 10:49:56 H » |
|
Gaztuzhelyet szeretnenk venni. A valasztek a boltokban nem nevezheto bosegesnek 8pecs-Kaposvar viszonylatban) es mindenhol szinte ugyanazok a termekek kaphatok. Indesit, gorenje, fagor, mora, electrolux. Fontos lenne, hogy felul gazos de a suto resze villanyos legyen legkeverovel. Milyen markat lenne erdemes venni? Az indesitrol nem sok jot hallottam. Illetve van e olyan marka amiert esetleg erdemes lenne Pestre utazni Teka, Bosch etc..
Elore is koszonom a valaszokat!
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
hellboy
|
 |
« Válasz #92 Dátum: 2012. 10. 29. 13:17:37 H » |
|
egy kaptafára készül mind. sok közös alkatrésszel. ha a név nem számít akkor mora. ha számít, akkor bosch. 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
"Hiszek benne, hogy az emberek alapvetően jóindulatúak, de azt is tudom, milyen könnyű befolyásolni őket az előítéletek, a gondolkodás módszeres torzítása, az ésszerűsítési kényszer, a "mi jobban tudjuk" -féle elméletek által." - "Mindenki tudja, hogy mit kell tenni. Kivéve engem."
|
|
|
bendeguz
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #93 Dátum: 2012. 11. 02. 07:54:07 P » |
|
Koszonom a valaszod!
Megnezzuk a Boscht, lattam parat, ami gond volt veluk eddig, hogy mind 60-as volt, nekunk meg 50-es kellene.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Katus
TF2 Tagok
Aktív Fórumozó

Nem elérhető
|
 |
« Válasz #94 Dátum: 2012. 11. 04. 17:38:05 V » |
|
hát akkor nem annyira a márka, hanem az, hogy 50-es
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gmkiev
TF2 Tagok
Aktív Fórumozó

Elérhető
|
 |
« Válasz #95 Dátum: 2012. 11. 04. 18:04:42 V » |
|
Negyven éve nem értem mi a sz@rt kell görcsölni egy gáztűzhely vásárláson. Mérd meg, majd döntsd el, hogy fehér vagy rozsdamentes, felül gáz alul villany, vagy kpl. gáz oszt jónapot! A pénzt azért nem említem, mert szóra sem érdemes.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
bendeguz
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #96 Dátum: 2012. 11. 04. 18:27:02 V » |
|
Katus! A marka nem a nev miatt szamitana, hanem a kullem miatt. A Mora gaztuzhelyek csunyak, hiaba tudja ugyanazt mint egy bosch.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
bendeguz
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #97 Dátum: 2012. 11. 04. 18:30:36 V » |
|
Negyven éve nem értem mi a sz@rt kell görcsölni egy gáztűzhely vásárláson. Mérd meg, majd döntsd el, hogy fehér vagy rozsdamentes, felül gáz alul villany, vagy kpl. gáz oszt jónapot! A pénzt azért nem említem, mert szóra sem érdemes.
megmertuk, ez fer be illetve befer a szelesebb is, de akkor mar mindent arebb kell rakni. Feher, mert a masikon minden meglatszik es nehez takaritani. A tobbi kerdesedre a haz asszonya tudna valaszolni 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Katus
TF2 Tagok
Aktív Fórumozó

Nem elérhető
|
 |
« Válasz #98 Dátum: 2012. 11. 06. 11:00:33 K » |
|
Katus! A marka nem a nev miatt szamitana, hanem a kullem miatt. A Mora gaztuzhelyek csunyak, hiaba tudja ugyanazt mint egy bosch.
de ha a bosch szép - és mégsem fér be, akkor?
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
asdf
TF2 Tagok
Aktív Fórumozó

Nem elérhető
|
 |
« Válasz #99 Dátum: 2012. 11. 06. 13:06:21 K » |
|
Mosogep, mosogatogep, gaztuzhely szabvany szelessege 60 centi. Aki nem eszerint epitkezik/rendezi be a helyiseget, kesobbi onmagat szivatja sajnos.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Katus
TF2 Tagok