Fogyasztóvédelmi Fórum
2013. 05. 25. 12:59:01 Szo // *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: A Fővárosi Közigazgatási és Munkaügyi Bíróság a NAIH Weltimmo S.R.O. által megtámadott határozatát hatályon kívül helyezte. A bíróság nem foglalt állást abban a vonatkozásban, hogy a vizsgált adatkezelés jogszerű lenne, csupán eljárási hiba miatt helyezte hatályon kívül a határozatot.Az ítélet szóbeli hirdetése során az indokolásban nem szerepelt azon megállapítás, miszerint: „A bíróság indoklásában – többek között – leszögezte, hogy cégünk jogosan tárolja azoknak az adatait, aki nem rendezték cégünk felé fennálló hirdetési díjakat, így tehát az Ön adatait is.
A Hatóság folytatja eljárását az ingatlandepo.com és az ingatlanbazar.com üzemeltetőjével szemben. A Hatóság egyrészt a korábbi panaszok körülményeit kívánja ismét, részletesen feltárni (ezt szolgálja ez a levél is), másrészt pedig folyamatosan fogadja és kivizsgálja az új panaszokat.” BŐVEBBEN
------------------------------------------
Együttműködö partnerünk: a Szent István Egyetem Gazdaság- és Társadalomtudományi Kara RÉSZLETEK ITT

-------------------------------------------
A panaszfal.hu a Facebookon! Lájkold!

Főoldal   Súgó Keresés Naptár Bejelentkezés Regisztráció
Oldalak: [1]   Le
  Nyomtatás
Szerző Téma: samsung hűtőgép  (Megtekintve 2728 alkalommal)
gadoszabi

Hozzászólások: 1

« Dátum: 2010. 05. 17. 15:44:22 H »

Kedves mindenki!

Segítségeteket szeretném kérni egy szerintem fontos kérdésben.
Háztartásunkban van egy NO Frostos Samsung hűtőszekrény.
A probléma az, hogy az állítólag törhetetlen műanyag polcok sajnos mégsem törhetetlenek, nem bírták az éveket.
A gép már nem garanciális.
Van-e valakinek használható infója, hogy hol vagy mivel lehet pótolni a polcokat?

Remélem van ötletetek.

Előre is köszönöm annak aki segít.

Üdv. Szabolcs He
hellboy

Hozzászólások: 29.344

A fórum ördöge

WWW
« Válasz #1 Dátum: 2010. 05. 17. 16:04:16 H »

samsung hivatalos márkaszervize tud beszerezni, ha van olyan... samsung hotline-t hívd fel, hoyg ajánljanak neked legközelebbi szervizt.
Naplózva

"Hiszek benne, hogy az emberek alapvetően jóindulatúak, de azt is tudom, milyen könnyű befolyásolni őket az előítéletek, a gondolkodás módszeres torzítása, az ésszerűsítési kényszer, a "mi jobban tudjuk" -féle elméletek által."         -         "Mindenki tudja, hogy mit kell tenni. Kivéve engem."
Katus
TF2 Tagok
***

Hozzászólások: 8.179

« Válasz #2 Dátum: 2010. 05. 17. 17:09:09 H »

vagy vastag üveget méretre vágatsz
rage77

Hozzászólások: 29.951

Fórum beleugató

« Válasz #3 Dátum: 2010. 05. 17. 18:07:34 H »

Vagy fenyőlécből szabadsz oda polcokat Nevet

kovacs1
Moderátor
****

Hozzászólások: 2.577

« Válasz #4 Dátum: 2010. 05. 17. 18:50:30 H »

Vaterán keress rá a tipusra, hibásat olcsón tudsz venni.
Naplózva

A szolgáltató van a fogyasztóért, még akkor is, ha ez tartalmaz néha kiszolgáltatottságot. A kiszolgáltatottság csak pozitív erkölcsi feltételek megteremtésével csökkenthető.

Hozzászólások: 32

« Válasz #5 Dátum: 2012. 04. 03. 15:12:10 K »

Sziasztok!

Samsung RL39 THC TJ...kombinált hűtőszekrény rövid kálváriája.

A vacak hűtő topic folytatása is lehetbe.
2012. március 31. ( szombat ) vásárlás - Cora Szolnok. Örülés. Még nem tudjuk mi vár ránk.
2012. április 2. (hétfő) hazaszállítás az üzlet által. Hurrá!

5 óra állás után - beüzemelés - a gép működik.
Majd 2 óra elteltével ( este 9 körül) érdekes hangok hagyják el a berendezést, ami egyre elviselhetetlenebb. nyöszörgésszerű valami. + amikor a kompresszor beindul, mintha egy repülőgép szállna a magasba.
A 26 éves szovjet gyártmányú hűtőnk hallkabb volt.
Másnap reggel telefon az üzletbe, egyből a szervízhez irányítanak. Oké, szervízhez bejelentés, majd időpont, hogy jöjjenek ki minél hamarabb.
11-re ígéri a szervíz alkalmazott a kiszállást, fél egyre meg is jelenik. De elkészül a csere lap. A hűtő cseréje indokolt, a kompresszor hangja, zaja miatt. Király!!!
1 napig volt hűtőm. Szomorú(( vagy 2 óráig, pontosabban.
Az üzletet felhívtuk, pénteken tudunk menni intézni a dolgot. VAgy csere bármire, vagy a pénzt visszaadják!
Remélem így is lesz.
Ne vegyetek Samsung Hűtőt?
Kérlek titeket mondjatok egy megbízható hűtőmárkát. Mert most már tényleg kellene egy jó hűtőt. Bár ahogy a bejegyzéseket olvastam vannak itt merészebb darabok is 9 fajta hanghatással.
A Boschról mi a véleményetek?

Köszi a válaszokat!

Hozzászólások: 32

« Válasz #6 Dátum: 2012. 04. 03. 15:26:28 K »

A ne vegyetek samsung hűtőt - felkiáltójellel - akartam....
dibi77

Hozzászólások: 61

« Válasz #7 Dátum: 2012. 04. 03. 16:25:20 K »

A ne vegyetek samsung hűtőt - felkiáltójellel - akartam....
Nekünk 2 db Whirlpool hűtőnk van, mindegyik túl van a 8. évén és tökéletesen működik.
robag400

Hozzászólások: 160

« Válasz #8 Dátum: 2012. 04. 03. 16:55:48 K »

A Bosch, Gorenje, Siemens márkákról nekem kifejezetten pozitív tapasztalataim vannak.
Naplózva

„Csak egy vagyok, de vagyok; nem tehetek meg bármit, de valamit tehetek; s minthogy nem tehetek meg bármit, nem fogok elzárkózni attól, amit megtehetek.”
Edward E. Hale
hellboy

Hozzászólások: 29.344

A fórum ördöge

WWW
« Válasz #9 Dátum: 2012. 04. 03. 19:02:24 K »

samsungot csak telefonban szabad. whirlpool régen volt megbízható márka, mint az itt írt tapasztalat is írja, mostanság egy rakat szar. a bosch-siemens ugyanaz, s jók, viszonylag mondjuk nem olcsók. zanussit is lehet hűtőben kerülni, és a noname márkákat nagy ívvel... szóval hűtő fronton ez a tapasztalatom több éves vevőszolgálat vezetői múlttal. jah, teka nem rossz de asszem a legdrágább, meg a miele, az viszont a legjobb.

Hozzászólások: 32

« Válasz #10 Dátum: 2012. 04. 03. 19:52:22 K »

Köszi a válaszokat!

Igen, samsungot csak telefonban....vettem észre. pfffu

Indesit, gorenje, fagor??? ezek szintén "zenészek"?
Csaba_20
Tudatos Fogyasztó

Hozzászólások: 5.304

« Válasz #11 Dátum: 2012. 04. 03. 19:55:31 K »

Amennyiben tudják ugyanolyan típusú, új Samsung hűtőre cserélni és nem hajlandóak mást adni helyette, akkor köteles vagy ezt elfogadni. Ezt jelenti a szerződés kötöttsége. Úgyhogy ne éld bele magad, hogy a pénzt fogod visszakapni és vehetsz másik gyártójú hűtőt, amíg nincs ott a pénz a kezedben.

Hozzászólások: 32

« Válasz #12 Dátum: 2012. 04. 03. 20:01:24 K »

Igen én is így gondolom, nyugtával a napot.
De már beszéltünk velük. És múlt szombaton az utolsó samsungot mi vettük meg. (nagy könnyelműség volt ez részünkről... valljuk be...)
A szervízes is azt mondta, hogy bármilyen más márkára is levásárolható az összeg. Majd kiderül...

Hozzászólások: 32

« Válasz #13 Dátum: 2012. 04. 12. 11:51:32 Cs »

Szombaton visszaszállították a hűtőt és visszakaptuk a pénzt is. Le a kalappal a Cora előtt.
Egyenlőre jegeljük a témát, nem akarok újabb visszárus hűtőket.
A Gorenje márkáról vki írjon már, ha van róla tapasztalata! köszi
robag400

Hozzászólások: 160

« Válasz #14 Dátum: 2012. 04. 12. 19:09:56 Cs »

Én már írtam hogy jó tapasztalataim vannak róla, ár-érték arányban szerintem jó, szervize is sok van. Olcsóbb mint a siemens stb. viszont mégsem annyira gagyi mint egy Zanussi. Régebben amúgy nem volt annyira jó minőségű.

Edward E. Hale
Oldalak: [1]   Fel
  Nyomtatás

Ugrás:

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.18 | SMF © 2006, Simple Machines
Magyar fordítás: SMF Magyarország
Impresszum | Linkek
Szabványos XHTML 1.0! Szabványos CSS!