Fogyasztóvédelmi Fórum
2013. 06. 20. 00:35:29 Cs // *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: Pesti Központi Kerületi Bíróság a 4.B. 24.888/2012/4. ügyet (rágalmazás vétsége miatti büntetőeljárást (volt itteni Admin, jelenlegi Global Moderator, és egy "civil" ellen kezdeményezett) a megnevezett személyekkel kapocslatban megszüntette, a végzés 2013.04.25.-vel JOGERŐS.

-------------------------------------------------------------------------------------------------

A Fővárosi Közigazgatási és Munkaügyi Bíróság a NAIH Weltimmo S.R.O. által megtámadott határozatát hatályon kívül helyezte. A bíróság nem foglalt állást abban a vonatkozásban, hogy a vizsgált adatkezelés jogszerű lenne, csupán eljárási hiba miatt helyezte hatályon kívül a határozatot.Az ítélet szóbeli hirdetése során az indokolásban nem szerepelt azon megállapítás, miszerint: „A bíróság indoklásában – többek között – leszögezte, hogy cégünk jogosan tárolja azoknak az adatait, aki nem rendezték cégünk felé fennálló hirdetési díjakat, így tehát az Ön adatait is.
A Hatóság folytatja eljárását az ingatlandepo.com és az ingatlanbazar.com üzemeltetőjével szemben. A Hatóság egyrészt a korábbi panaszok körülményeit kívánja ismét, részletesen feltárni (ezt szolgálja ez a levél is), másrészt pedig folyamatosan fogadja és kivizsgálja az új panaszokat.” BŐVEBBEN
------------------------------------------
Együttműködö partnerünk: a Szent István Egyetem Gazdaság- és Társadalomtudományi Kara RÉSZLETEK ITT

-------------------------------------------
A panaszfal.hu a Facebookon! Lájkold!

Főoldal   Súgó Keresés Naptár Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: [1]   Le
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Notebook kiegészítő  (Megtekintve 1058 alkalommal)
Gazsy

Nem elérhető Nem elérhető

« Dátum: 2010. 07. 07. 22:44:00 Sze »

Helló!

Vettem egy dokkolot a gépemhez (szombaton). Miután kipróbáltam a gépem nem tölt.
visszamentem (hétfőn) és előadtam a problémát.

Ok semmi gond felvesszük a gépet munkalappal.
Eltelt majd 1 hónap és semmit nem tudok. Bementem megkérdezni, hogy mi van-e valami. Az eladó közölte, hogy a notebook töltőjét rajta keresik, és hogy odaadtam-e ?
IGEN

A notebook már nem garos.

nem tudom mit tegyek.
gép kéne a munkámhoz....
vettem egyet használtan, mert kell.... de kéne már a sajátom.

remélem érthetően adtam elő?!

Válaszokat várorm Önöktől

Tisztelettel:

Gazsy

Naplózva
kovacs1
Moderátor
Aktív Fórumozó

.

« Válasz #1 Dátum: 2010. 07. 07. 23:26:10 Sze »

Elnézést, de én nem teljesen értem a "kronológiát". Kérem, hogy  a szombat -hétfő- egy hónap- időpontokat kicsit  szíveskedjen pontosítani.
Naplózva

A szolgáltató van a fogyasztóért, még akkor is, ha ez tartalmaz néha kiszolgáltatottságot. A kiszolgáltatottság csak pozitív erkölcsi feltételek megteremtésével csökkenthető.
Katus
TF2 Tagok
Aktív Fórumozó

« Válasz #2 Dátum: 2010. 07. 08. 08:22:25 Cs »

a munkalapon mi volt? rajta volt, hogy mit vettek át? Az, hogy szombat, meg hétfő - közömbös. A lényeg, hogy mit vettek át papíron  és mit mondtak, mikorra javítják meg.
Naplózva
manoka16

« Válasz #3 Dátum: 2010. 08. 02. 05:05:39 H »

Nem nyitnék egy ilyenért új topicot. Kérdésem, tavaly szeptemberben vettem egy Acer laptopot táskát is vettem hozzá. A táskához rögzitve volt egy egér ajándékként. Mst az egér egyik napról a másikra nem működik, nem világit a fénye a gép nem érzékelhetőt ir ki. Az ajándékra ugyanúgy vonatkozik a garancia mint magára a táskára amihez adták?
Naplózva
titok31
titok
Aktív Fórumozó
*

« Válasz #4 Dátum: 2010. 08. 02. 06:32:21 H »

ugy tudom igen ,de az okosobak majd megmongyák a tutitt .
Naplózva
hellboy
Global Moderator
Aktív Fórumozó

A fórum ördöge

« Válasz #5 Dátum: 2010. 08. 02. 07:33:12 H »

Nem nyitnék egy ilyenért új topicot. Kérdésem, tavaly szeptemberben vettem egy Acer laptopot táskát is vettem hozzá. A táskához rögzitve volt egy egér ajándékként. Mst az egér egyik napról a másikra nem működik, nem világit a fénye a gép nem érzékelhetőt ir ki. Az ajándékra ugyanúgy vonatkozik a garancia mint magára a táskára amihez adták?

ha a táskával együtt volt csomizva, de a blokkon nincs ebből semmi sem feltüntetve, akkor semmit sem tehetsz, max kidobod... amennyiben a blokkon felvan tűntetve külön az egér, akkor arra is ugyanúgy vonatkozik a szavatosság mint a tatyóra, de mivel 6. hónapon túl vagy a meghibásodással, így a bizonyítás terhe a tied. szerintem elég szutyok egér lehet ha táskával adták ajándékkét, így jobban jársz ha veszel egy másik egeret... nem túlzok ha azt mondom 1e alatt már lehet venni usb csatis mouzt is, de én pl 3500ért vettem trust ergonomyc lézerrágcsálót...
Naplózva

"Hiszek benne, hogy az emberek alapvetően jóindulatúak, de azt is tudom, milyen könnyű befolyásolni őket az előítéletek, a gondolkodás módszeres torzítása, az ésszerűsítési kényszer, a "mi jobban tudjuk" -féle elméletek által."         -         "Mindenki tudja, hogy mit kell tenni. Kivéve engem."
manoka16

« Válasz #6 Dátum: 2010. 08. 12. 05:14:03 Cs »

Szó nélkül kicserélték Vigyorog
Naplózva
Katus
TF2 Tagok
Aktív Fórumozó

« Válasz #7 Dátum: 2010. 08. 12. 08:33:35 Cs »

vivat !
Naplózva
manoka16

« Válasz #8 Dátum: 2011. 01. 15. 12:27:43 Szo »

Igen, mostanra már elromlott (gari már lejárt)megint de ez a kisfiam hibája volt, szóval vettem tegnap egy másikat (ez már olyan pici, hogy alig látszik:))
Naplózva
titok31
titok
Aktív Fórumozó
*

« Válasz #9 Dátum: 2011. 01. 15. 13:32:12 Szo »

nekem is pici egerem van elöször szokatlan volt ,de gyerekkézhez és laptophoz tökéletes .
Naplózva
Oldalak: [1]   Fel
  Nyomtatás  

Ugrás: