Karesz20
Nem elérhető
|
 |
« Dátum: 2010. 07. 09. 15:04:42 P » |
|
Üdvözletem! Olyan problémám lenne, hogy van egy Samsung s500 fényképezőgépem! Körül belül 4éve vettük. http://www.aback.us/photos/2007/09/samsung-s500.jpgEddig hibamentesen működött, de viszont most amikor ellenőriztük (közelgő családi kiruccanás miatt), érdekes jelenséget fedeztem fel. Ha fény környezetében fényképezek egyáltalán nemlátszó fehér foltokkal tarkított képet kapok...  A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.huHa viszont szobában fényképezek túl éles,elmosódott képet kapok.  A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.huHa tud valaki valamit javasolni kérem írjon!Ha lehet még ma, mert holnap sz.gépemet viszem, mert a videókártya felmondta a szolgálatot. Előre is köszönöm szépen! Üdv!
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rage77
Global Moderator
Aktív Fórumozó

Nem elérhető
Fórum beleugató
|
 |
« Válasz #1 Dátum: 2010. 07. 09. 15:13:32 P » |
|
Ha már 4 éve vettétek, és a vásárláskor a gyártó/forgalmazó semmilyen többletjótállást nem vállalt, akkor csak valamilyen szervizzel tudod felvenni a kapcsolatot, fizetős javítás keretén belül, illetőleg vásárolhatsz új fényképezőgépet, amennyiben nem vagy csak túl drágán javítják.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
titok31
titok
Aktív Fórumozó
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #2 Dátum: 2010. 07. 09. 15:16:18 P » |
|
enyém is csinál ilyen képet de csak akor ha fényel szemben fényképezek ,vagy ha bemozdul a kezem .
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Karesz20
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #3 Dátum: 2010. 07. 09. 15:30:34 P » |
|
Hát nem tudom, eléggé összejöttek a dolgok.. Videó kártyám és most ez is,de 100 képből/100 ilyen,vagy még rosszabb(hófehér az egész kép...) Próbálom megkeresni a hozzá tartózó összes papírt.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
hgzoli
|
 |
« Válasz #4 Dátum: 2010. 07. 09. 15:34:08 P » |
|
Az első kép túlexponált (az ellenfény miatt?), a második képnél úgy tűnik bemozdult a fényképezőgép, ettől elmosódott. Ezek beállítási hibák is lehetnek. Ellenőrizni kellene a beállításokat (program, fénymérés súlyozása, stb.)
|
|
|
|
|
Naplózva
|
Azon jól szórakozom, ha hülyén néznek rám, de azon már kevésbé, ha hülyének néznek. "Nincs olyan eszköz, melyhez az ember ne folyamodna, hogy megmeneküljön a gondolkodás fáradalmaitól." Thomas Alva Edison
|
|
|
Karesz20
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #5 Dátum: 2010. 07. 09. 15:47:02 P » |
|
Az az érdekes, hogy nem lett leejtve semmi, csak egyik napról a másikra ilyen lett... Most böngészem a papírokat hátha okosabb leszek.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
hgzoli
|
 |
« Válasz #6 Dátum: 2010. 07. 09. 15:51:09 P » |
|
Ezért mondtam, ellenőrizni a beállításokat, nem tekeredett-e el valami beállító gomb, kapcsoló, stb.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
Azon jól szórakozom, ha hülyén néznek rám, de azon már kevésbé, ha hülyének néznek. "Nincs olyan eszköz, melyhez az ember ne folyamodna, hogy megmeneküljön a gondolkodás fáradalmaitól." Thomas Alva Edison
|
|
|
Karesz20
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #7 Dátum: 2010. 07. 09. 16:05:27 P » |
|
Átnéztem minden semmire nem bukkantam ami olyan lenne. Érdekesség,hogy lehet vele videót is felvenni... Az tökéletesen tiszta semmi gond vele, így már tényleg nem értem mi lehet vele a probléma...
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
hgzoli
|
 |
« Válasz #8 Dátum: 2010. 07. 09. 16:09:10 P » |
|
Akkor sajnos marad a szerviz, vagy az új gép.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Katus
TF2 Tagok
Aktív Fórumozó

Nem elérhető
|
 |
« Válasz #9 Dátum: 2010. 07. 09. 17:21:00 P » |
|
lehet, hogy véletlenül elállítottatok rajta valamit - vidd be a szervizbe - még az is előfordul, hogyha rendesek, seperc alatt beállítják - vagy kérj meg valakit, aki ért a gépekhez - majdnem mindegyik egy sfófra működik - pláne, ha megvan a haszut nem gond.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Karesz20
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #10 Dátum: 2010. 07. 09. 17:43:45 P » |
|
Köszönöm a válaszotokat, keresek egy hozzá értő szakembert... Átnéztem a hozzá való magyar leírást, azt már elértem, hogy tudok 1-1 rendes képet készíteni. Ha viszont kiviszem a fényre akkor vége, nagyon rossz képek készülnek. Köszönöm még egyszer, További szép napot!
u.i:ha valaki még később betekint ide,írjon még ma vagyok,holnap szedem szét a gépet. Ne aggyisten voltmár neki ide, keressen meg! Köszönöm!
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rage77
Global Moderator
Aktív Fórumozó

Nem elérhető
Fórum beleugató
|
 |
« Válasz #11 Dátum: 2010. 07. 09. 17:44:43 P » |
|
Átnéztem a hozzá való magyar leírást, azt már elértem, hogy tudok 1-1 rendes képet készíteni.
RTFM, ugye-ugye? 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Karesz20
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #12 Dátum: 2010. 07. 09. 17:53:07 P » |
|
Sötétben kimondottan jó, csak ne kelljen kivinnem a levegőre... 1-2 beállítást megcsináltam vele, de csak a szobában tudok rendeset készíteni.... Lehet be volt rakva a tartójába és elfelejtette mi az a fény és levegő... Most beszéltem egy ismerőssel hétfőn viszem el hozzá.... Majd lesz ami lesz 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Katus
TF2 Tagok
Aktív Fórumozó

Nem elérhető
|
 |
« Válasz #13 Dátum: 2010. 07. 10. 07:22:22 Szo » |
|
Köszönöm a válaszotokat, keresek egy hozzá értő szakembert... Átnéztem a hozzá való magyar leírást, azt már elértem, hogy tudok 1-1 rendes képet készíteni. Ha viszont kiviszem a fényre akkor vége, nagyon rossz képek készülnek. Köszönöm még egyszer, További szép napot!
u.i:ha valaki még később betekint ide,írjon még ma vagyok,holnap szedem szét a gépet. Ne aggyisten voltmár neki ide, keressen meg! Köszönöm!
van olyan, hogy fehérjeegyensúly, vagy hasonló a kféle haszutokban - azt kellene megnézni - lehet, hogy itt állítottatok el a gépen valamit véletlenül
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
asdf
TF2 Tagok
Aktív Fórumozó

Nem elérhető
|
 |
« Válasz #14 Dátum: 2010. 07. 10. 08:58:49 Szo » |
|
Ez a minden negyedik kepsor sotet is az elkeszitett kepek sajatja?
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|