Fogyasztóvédelmi Fórum
2013. 05. 20. 15:53:15 H // *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: A Fővárosi Közigazgatási és Munkaügyi Bíróság a NAIH Weltimmo S.R.O. által megtámadott határozatát hatályon kívül helyezte. A bíróság nem foglalt állást abban a vonatkozásban, hogy a vizsgált adatkezelés jogszerű lenne, csupán eljárási hiba miatt helyezte hatályon kívül a határozatot.Az ítélet szóbeli hirdetése során az indokolásban nem szerepelt azon megállapítás, miszerint: „A bíróság indoklásában – többek között – leszögezte, hogy cégünk jogosan tárolja azoknak az adatait, aki nem rendezték cégünk felé fennálló hirdetési díjakat, így tehát az Ön adatait is.
A Hatóság folytatja eljárását az ingatlandepo.com és az ingatlanbazar.com üzemeltetőjével szemben. A Hatóság egyrészt a korábbi panaszok körülményeit kívánja ismét, részletesen feltárni (ezt szolgálja ez a levél is), másrészt pedig folyamatosan fogadja és kivizsgálja az új panaszokat.” BŐVEBBEN
------------------------------------------
Együttműködö partnerünk: a Szent István Egyetem Gazdaság- és Társadalomtudományi Kara RÉSZLETEK ITT

-------------------------------------------
A panaszfal.hu a Facebookon! Lájkold!

Főoldal   Súgó Keresés Naptár Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 2 3 [4]   Le
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Garanciális ügyintézés  (Megtekintve 4879 alkalommal)
gyurcika

Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #45 Dátum: 2011. 06. 20. 19:36:02 H »

Sziasztok! Állítólag holnap megkapom az új gépet! El sem hiszem!
Naplózva
gyurcika

« Válasz #46 Dátum: 2011. 06. 26. 17:34:31 V »

Megvan az új gép, most működik, remélem nem megint csak 1 hónapig. Bízom benne, hogy a régi csak egy rossz széria volt.
Naplózva
hgzoli
Moderátor
Aktív Fórumozó

« Válasz #47 Dátum: 2011. 06. 26. 18:28:05 V »

Gratulálunk! A jótállás természetesen újra indul, ha megint lenne valami probléma.
Naplózva

Azon jól szórakozom, ha hülyén néznek rám, de azon már kevésbé, ha hülyének néznek.
"Nincs olyan eszköz, melyhez az ember ne folyamodna, hogy megmeneküljön a gondolkodás fáradalmaitól." Thomas Alva Edison
gyurcika

« Válasz #48 Dátum: 2011. 06. 26. 18:34:05 V »

Köszönöm, hát én is remélem, bár a régi jótállást kaptam vissza
Naplózva
hgzoli
Moderátor
Aktív Fórumozó

« Válasz #49 Dátum: 2011. 06. 26. 19:17:52 V »

Ez elég nagy hiba. Az új gépre az átvétel napjától újraindul a jótállás!! Az új gép adataival!! (Gyári számok, stb.) Esetleg érdemes lenne utánakavarni, mert így már eltelt több mint fél év a jótállásból! Ez még visszaüthet.
Naplózva

Azon jól szórakozom, ha hülyén néznek rám, de azon már kevésbé, ha hülyének néznek.
"Nincs olyan eszköz, melyhez az ember ne folyamodna, hogy megmeneküljön a gondolkodás fáradalmaitól." Thomas Alva Edison
gyurcika

« Válasz #50 Dátum: 2011. 06. 26. 19:26:28 V »

Igazából le nem tagadhatják, mert mindenről van munkalap, amin rajt a dátum
Naplózva
hellboy
Global Moderator
Aktív Fórumozó

A fórum ördöge

« Válasz #51 Dátum: 2011. 06. 27. 07:59:50 H »

Ez elég nagy hiba. Az új gépre az átvétel napjától újraindul a jótállás!! Az új gép adataival!! (Gyári számok, stb.) Esetleg érdemes lenne utánakavarni, mert így már eltelt több mint fél év a jótállásból! Ez még visszaüthet.

jobb helyeken felvezetik ezt a régi jótállásira, s adják vissza.... Kacsint  de otta munkanlapja is ahogy írja. nem tragédia... Mosolyog
Naplózva

"Hiszek benne, hogy az emberek alapvetően jóindulatúak, de azt is tudom, milyen könnyű befolyásolni őket az előítéletek, a gondolkodás módszeres torzítása, az ésszerűsítési kényszer, a "mi jobban tudjuk" -féle elméletek által."         -         "Mindenki tudja, hogy mit kell tenni. Kivéve engem."
gmkiev
TF2 Tagok
Aktív Fórumozó

« Válasz #52 Dátum: 2011. 06. 27. 13:03:59 H »

Valóban nem tragédia.
De!
Hová a bánatba teszik a jótállási jegyét az "új" berendezésnek?
Számomra evidens, hogy adom az újat az új jótállásival, a régire rávezetem a cserét és adom a gyártónak. Hozzátartozik, hogy az új jótállásira is ráírom, hogy csereberendezés a lelkem.
Naplózva
Oldalak: 1 2 3 [4]   Fel
  Nyomtatás  

Ugrás: