szinyilka
Nem elérhető
|
 |
« Dátum: 2011. 01. 07. 17:20:54 P » |
|
Az ózdi tesco akciós újságában 429ft/kg áron hirdetett "Friss kis testű Tyúk" csomagolt magyar terméket január 7-13.-ig. 2011 január 7.-én reggel 08 órakor érkeztem az áruházba. Keresve az akciós terméket de csak az árcédulát találtam meg. A húspultnál érdeklődtem ahol közölték,hogy egy pár darabot már kitettek,a többit most árazzák. Még egy félórát kóboroltam az áruházban, de mivel a tyúk nem került elő a vevőszolgálatnál érdeklődtem, ahol hosszas telefonálás,és "szaladgálás" után kiderült, hogy az áruház 14db azaz tizennégy db tyúkot kapott!!! Gratulálok a tesco áruháznak,hogy ilyen sok tyúkot tudott felvásárolni. Egyébként nem ez az első eset,hogy az akció első napján már nem lehet kapni az akciós terméket. Kérnék mindenkit,hogy ezen az oldalon írja meg a hasonló eseteket, hátha jobb belátásra lehet bírni a tescot.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
asdf
TF2 Tagok
Aktív Fórumozó

Nem elérhető
|
 |
« Válasz #1 Dátum: 2011. 01. 07. 17:32:45 P » |
|
Ezen az oldalon megirni semmi ertelme, a GVH-nal kell bejelentest tenni, amely az akcios ujsag masolata plusz bolt neve cime eseten ezt buntetessel honoralhatja.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Katus
TF2 Tagok
Aktív Fórumozó

Nem elérhető
|
 |
« Válasz #2 Dátum: 2011. 01. 07. 19:56:55 P » |
|
azért is érdemes meglépni, hogy máskor ne tegyék
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gmkiev
TF2 Tagok
Aktív Fórumozó

Nem elérhető
|
 |
« Válasz #3 Dátum: 2011. 01. 08. 05:58:51 Szo » |
|
Szerintem a következő történhetett. Megérkeztek a tyúkok időre kókadtan. Tehát irány egy frissítő foglalkozás, masszázs szauna stb. No ekkor kiderült nem egészen kistestűek. Nosza egy Norbi, testmozgásos kúra. És ekkor látták megdöbbenve, hogy olyan fiatalocskák ezek a tyúkok, így később teszik ki, had korosodjanak egy kicsit!  Én a teso helyében így érvelnék. És Te + találj ki ebédre valami más finom kaját. Ajánlom az ököruszály levest a tyúkhúsleves helyett. Jó étvágyat.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
szinyilka
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #4 Dátum: 2011. 01. 14. 09:03:27 P » |
|
Megérkeztek a tyúkok a tescóba! Úgy látszik hatásos volt a felkészítés, mivel csütörtökön délután- néhány órával az akció lejárta előtt- az ózdi "tele" volt kistestű tyúkkal! Gratulálok!!!
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Akasha
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #5 Dátum: 2011. 07. 12. 12:33:51 K » |
|
Lenne egy kérdésem. Elmentem egy úgynevezett kistesco-ba ami nem az express, annyira nem is kicsi, csak épp nem tudok elmenni a város másik végébe kocsival. Nos, volt tenger gyümölcsei (kagyló, rák) akcióban az újság szerint. Ha 2-t veszel 1-et fizetsz. Nos, a pénztáros mondta hogy ez a nagy tesco-ban van ez az akció. Most szeretném megkérdezni hogyha egy a cég, egy helyre megy minden pénzünk...akkor mi is ez a diszkrimináció? Egyrészt, másrészt pedig ez nem egyértelműen vevők megtévesztése? Akár kiírják akár nem az újságba. Mi az hogy egy cég két különböző helyen más szabályt követ. Persze nem idegen sok intézménytől ez a viselkedés, mert persze csak a kisembernek kell minden szabályt és törvény betartani. De ha ugynaazon termékről van szó, ugyanazon cég alatt, ugyanazon legfőbb haszonvivő, ugyanazon beszállítóktól, ugyanazon áron, ugyanazon reklámmal, ugyanazon logó alatt akkor... Tehát ha elmegyek a postára feladni egy levelet és átküldenek Pestre hogy itt bizony ezt nem adhatod fel, csak ott..ha már oda szól...akkor ezek szerint az jogos lenne? Szép világ. Éljenek a multik! Emberek! Kicsit nem unjuk már hogy ennyire hülyének néznek?
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Csaba_20
Tudatos Fogyasztó
Aktív Fórumozó

Nem elérhető
|
 |
« Válasz #6 Dátum: 2011. 07. 12. 13:17:32 K » |
|
Ha előre leírták, hogy mely áruházaikban lesz érvényes az akció, akkor szerintem jogszerűen jártak el. Érvelni lehet a te álláspontod mellett is és tudnék felhozni érveket az áruházlánc részéről is, hogy miért ne úgy legyen, ahogy te szeretnéd. Utóbbi mögött nyilvánvalóan logisztikai és gazdasági érdekek állnak. Tesco esetében egyébként négyzetméter alapon ténylegesen meg vannak különböztetve az áruházak, s valószínű az ezekre vonatkozó árkedvezmények köre is változó. Panaszodat írd be legközelebb az érintett Tesco üzlet vásárlók könyvébe javaslatként. Hogy tudják, ha kellő panasz érkezik be, hogy legközelebb nem érdemes kihagyniuk a kisebb áruházakat sem az ilyen akciókból. Ha meg csak téged érintett kellemetlenül a dolog, akkor vagy méltányosságból felajánlanak valami kárpótlást, vagy így jártál és egy elégedetlen ügyfelet szereztek maguknak.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kovacs1
Moderátor
Aktív Fórumozó

Nem elérhető
.
|
 |
« Válasz #7 Dátum: 2011. 07. 12. 13:33:15 K » |
|
Multiknál a területenként változó árak, akciók, teljesen megszokottak, és nincs benne semmi szabályellenes. Áraik változását területi elhelyezkedésük, a konkurencia, nyitvatartás, stb. befolyásolja. A beszállítóknak ehhez nincs köze. Ezért különböznek pl. a multik benzinkútjainál is az árak, de hogy a Tesconál, illetve az áruházláncoknál maradjunk, pl. idegenforgalmi helyeken is magasabb árakat alkalmaznak. Ezért tartalmazzák az akciós kiadványok, hogy hol érvényesek.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
A szolgáltató van a fogyasztóért, még akkor is, ha ez tartalmaz néha kiszolgáltatottságot. A kiszolgáltatottság csak pozitív erkölcsi feltételek megteremtésével csökkenthető.
|
|
|
Katus
TF2 Tagok
Aktív Fórumozó

Nem elérhető
|
 |
« Válasz #8 Dátum: 2011. 07. 12. 15:56:36 K » |
|
más üzletláncok is meghirdetnek bizonyos termékeket, amelyekre kiírják, hogy ezt csak az x vagy azy üzletükben lehet akciósan kapni. Teljesen elfogadott, ha ott tényleg van.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
titok31
titok
Aktív Fórumozó
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #9 Dátum: 2011. 07. 12. 18:42:10 K » |
|
akasha kistesco,tesco expeszbe ami nálam kistescot jelöli csak néhány dolgot árusitanak ,és a legtöbb akciojuk a nagyobb üzleteikre érvényes és ezt mindig feltüntetik az ujság hátoldalán máskor légyszives azt is olvasd el hová szol az akcio és oda menj ha akcios tenger gyümölcseit szeretnél veni .
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
asdf
TF2 Tagok
Aktív Fórumozó

Nem elérhető
|
 |
« Válasz #10 Dátum: 2011. 07. 12. 20:27:55 K » |
|
Ott van az ujsag vegen/aljan/valahol, az akciok a tesco hipermarketekben ervenyesek.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
titok31
titok