syl29
Hozzászólások: 2
« Dátum: 2011. 01. 29. 18:14:44 Szo » |
Sziasztok!
Tudja valaki, hogy mennyi a maximális javítási idő a Vodafone-nál jótállásos készülékre? Mennyi idő elteltével várhatok valamit vagy tehetek panaszt? Már egy hónapja bent van a készülék, cserekészüléket igényeltem! Az átvett dokumentumokban nincs semmi erre vonatkozó rész. Abban az üzletben, ahol leadtam, nem mondanak semmit!!
Köszönöm előre is!!!
gmkiev

Hozzászólások: 9.494
« Válasz #1 Dátum: 2011. 01. 29. 18:52:30 Szo » |
Sziasztok!
"Tudja valaki, hogy mennyi a maximális javítási idő a Vodafone-nál jótállásos készülékre?"
Az idők végtelenségéig "ÁMEN"
"Mennyi idő elteltével várhatok valamit vagy tehetek panaszt?"
15 nap elteltével simán!
"Már egy hónapja bent van a készülék, cserekészüléket igényeltem!"
És kaptál?
"Az átvett dokumentumokban nincs semmi erre vonatkozó rész."
Mire vonatkozóan?
"Abban az üzletben, ahol leadtam, nem mondanak semmit!!"
Kérdezz írásban, oszt akkor mondanak.
Köszönöm előre is!!!
syl29
Hozzászólások: 2
« Válasz #2 Dátum: 2011. 01. 29. 19:00:16 Szo » |
Köszi!
Kaptam cserekészüléket, még akkor mikor leadtam a régit!
Az átvett dokumentumokban arra vonatkozóan nincs semmi, hogy mennyi a javítás max., erre értettem,csak az, hogy ha én nem jelentkezek átvenni a javított készüléket, akkor mi történik!
kovacs1
Moderátor

Hozzászólások: 2.577
« Válasz #3 Dátum: 2011. 01. 30. 01:35:24 V » |
Törekedniük kell a 15 napra, viszont neked nem okozhatnak jelentős kényelmetlenséget. Nem is okoznak, mert kaptál cserekészüléket.
Naplózva
A szolgáltató van a fogyasztóért, még akkor is, ha ez tartalmaz néha kiszolgáltatottságot. A kiszolgáltatottság csak pozitív erkölcsi feltételek megteremtésével csökkenthető.
asdf

Hozzászólások: 5.814
« Válasz #4 Dátum: 2011. 01. 30. 11:12:55 V » |
Ezzel azert tudnek vitatkozni, beleposzintu parezer forintost adnak kolcsonbe akkor is, ha tobbtizezres okostelefont adsz le.
gmkiev

Hozzászólások: 9.494
« Válasz #5 Dátum: 2011. 01. 30. 11:19:21 V » |
« Válasz #6 Dátum: 2011. 01. 31. 09:56:43 H » |
tapasztalatom (igaz a T-nél), hoyg törekednek azonos szintű mobil adására amennyire lehet. de telefonálni, ami alapfunkció, s amitől nem fosztják meg a felhasználót, lehet a belépőtelókkal is...
Naplózva
"Hiszek benne, hogy az emberek alapvetően jóindulatúak, de azt is tudom, milyen könnyű befolyásolni őket az előítéletek, a gondolkodás módszeres torzítása, az ésszerűsítési kényszer, a "mi jobban tudjuk" -féle elméletek által." - "Mindenki tudja, hogy mit kell tenni. Kivéve engem."
« Válasz #7 Dátum: 2011. 08. 11. 14:24:30 Cs » |
Sziasztok! 15-20 nap a szervizelés decemberbe vettem egy 100 ezer forint értékű mobil telefont azóta 5-ször küldtem el szervizbe.A szerviz ült rajta k.b. 2 hétig aztán kétszer is visszaküldte a készüléket javitás nélkül.már panaszt is tettem a garancia levélen már nincs több hely a készüléket nem tudom használni már jó ideje. az előfizetésem közben fizetem az telefonom értéke csökken ... ezt nem tudom tovább tűrni! hogy fog engem kárpótolni a szervizet és Vodafon mivel nem tudom gy használni az előfizetési csomagommal kapott szolgáltatásokat.
« Válasz #8 Dátum: 2011. 08. 11. 16:32:28 Cs » |
a vélt/valós hibáról nem tettél említést... miaz?
« Válasz #9 Dátum: 2011. 08. 11. 22:36:30 Cs » |
A kijelzön több helyen torz kèpet ad rovideb hosszabb nem szabajos csikok a kijezö több rèszèn meg a legutobb kijelzö csere ota 1 pixel hiba.Amugy ez egy x10 mini pro.
« Válasz #10 Dátum: 2011. 08. 11. 23:20:01 Cs » |
Màr egyszer cserélték a kijelzöt ugyanezért a hibàèprt meg több alkalomal volt hogy lefagyott. Vigyàzok a készülèkre tokban tartom meg nem munkás telefon ès mèg annyi ideig sem volt nàlam hogy megismerjem megszeresem. Mostmár a készülék èrtèke felère csökkent ès az elado a mobilboltban azt mondja ha engedèlyezik a kèszülèkcserèt akkor a mostani joval kissebb àrban tudok vàlasztani másik kèszülèket.Kèrdem èn minek legyek hüséges ehez a cèghez tipushoz ha nem kapom meg azt amièr a pènzemet adtam?ADJÀK VISSZA A PÉNZEMET ÈS FELEJTSÜK EL EGYMÁST IGY LENNE IGAZ...
« Válasz #11 Dátum: 2011. 08. 12. 08:24:44 P » |
nono... ha nem javítják és nem tudják cserélni (vagy nem akarják) akkor az eredeti vételár jár vissza, ami a blokkon-számlán szerepel! nem csökken az semmit hiába mondogatják...