Fogyasztóvédelmi Fórum
2013. 05. 23. 20:26:59 Cs // *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: A Fővárosi Közigazgatási és Munkaügyi Bíróság a NAIH Weltimmo S.R.O. által megtámadott határozatát hatályon kívül helyezte. A bíróság nem foglalt állást abban a vonatkozásban, hogy a vizsgált adatkezelés jogszerű lenne, csupán eljárási hiba miatt helyezte hatályon kívül a határozatot.Az ítélet szóbeli hirdetése során az indokolásban nem szerepelt azon megállapítás, miszerint: „A bíróság indoklásában – többek között – leszögezte, hogy cégünk jogosan tárolja azoknak az adatait, aki nem rendezték cégünk felé fennálló hirdetési díjakat, így tehát az Ön adatait is.
A Hatóság folytatja eljárását az ingatlandepo.com és az ingatlanbazar.com üzemeltetőjével szemben. A Hatóság egyrészt a korábbi panaszok körülményeit kívánja ismét, részletesen feltárni (ezt szolgálja ez a levél is), másrészt pedig folyamatosan fogadja és kivizsgálja az új panaszokat.” BŐVEBBEN
------------------------------------------
Együttműködö partnerünk: a Szent István Egyetem Gazdaság- és Társadalomtudományi Kara RÉSZLETEK ITT

-------------------------------------------
A panaszfal.hu a Facebookon! Lájkold!

Főoldal   Súgó Keresés Naptár Bejelentkezés Regisztráció
Oldalak: [1]   Le
  Nyomtatás
Szerző Téma: Vodafone jótállásos javítás  (Megtekintve 2137 alkalommal)
syl29

Hozzászólások: 2

« Dátum: 2011. 01. 29. 18:14:44 Szo »

Sziasztok!

Mennyi idő elteltével várhatok valamit vagy tehetek panaszt?
Már egy hónapja bent van a készülék, cserekészüléket igényeltem!
Az átvett dokumentumokban nincs semmi erre vonatkozó rész.
Abban az üzletben, ahol leadtam, nem mondanak semmit!!

Köszönöm előre is!!!
gmkiev

Hozzászólások: 9.494

« Válasz #1 Dátum: 2011. 01. 29. 18:52:30 Szo »

Sziasztok!

"Tudja valaki, hogy mennyi a maximális javítási idő a Vodafone-nál jótállásos készülékre?"

Az idők végtelenségéig "ÁMEN"

"Mennyi idő elteltével várhatok valamit vagy tehetek panaszt?"

15 nap elteltével simán!

"Már egy hónapja bent van a készülék, cserekészüléket igényeltem!"

És kaptál?

"Az átvett dokumentumokban nincs semmi erre vonatkozó rész."

Mire vonatkozóan?

"Abban az üzletben, ahol leadtam, nem mondanak semmit!!"

Kérdezz írásban, oszt akkor mondanak.

Köszönöm előre is!!!
syl29

Hozzászólások: 2

« Válasz #2 Dátum: 2011. 01. 29. 19:00:16 Szo »

Köszi!

Kaptam cserekészüléket, még akkor mikor leadtam a régit!

Az átvett dokumentumokban arra vonatkozóan nincs semmi, hogy mennyi a javítás max., erre értettem,csak az, hogy ha én nem jelentkezek átvenni a javított készüléket, akkor mi történik!
kovacs1
Moderátor
****

Hozzászólások: 2.577

« Válasz #3 Dátum: 2011. 01. 30. 01:35:24 V »

Törekedniük kell a 15 napra, viszont neked nem okozhatnak jelentős kényelmetlenséget. Nem is okoznak, mert kaptál cserekészüléket.
Naplózva

A szolgáltató van a fogyasztóért, még akkor is, ha ez tartalmaz néha kiszolgáltatottságot. A kiszolgáltatottság csak pozitív erkölcsi feltételek megteremtésével csökkenthető.
asdf

Hozzászólások: 5.814

« Válasz #4 Dátum: 2011. 01. 30. 11:12:55 V »

Ezzel azert tudnek vitatkozni, beleposzintu parezer forintost adnak kolcsonbe akkor is, ha tobbtizezres okostelefont adsz le.
gmkiev

Hozzászólások: 9.494

« Válasz #5 Dátum: 2011. 01. 30. 11:19:21 V »

Autót sem Roys.-t kapsz ha azt javítanak akkor sem!
 Gonosz Gonosz Gonosz Gonosz Gonosz Gonosz Gonosz Gonosz Gonosz Vigyorog

WWW
« Válasz #6 Dátum: 2011. 01. 31. 09:56:43 H »

tapasztalatom (igaz a T-nél), hoyg törekednek azonos szintű mobil adására amennyire lehet. de telefonálni, ami alapfunkció, s amitől nem fosztják meg a felhasználót, lehet a belépőtelókkal is... Kacsint
Naplózva

"Hiszek benne, hogy az emberek alapvetően jóindulatúak, de azt is tudom, milyen könnyű befolyásolni őket az előítéletek, a gondolkodás módszeres torzítása, az ésszerűsítési kényszer, a "mi jobban tudjuk" -féle elméletek által."         -         "Mindenki tudja, hogy mit kell tenni. Kivéve engem."

Hozzászólások: 3

« Válasz #7 Dátum: 2011. 08. 11. 14:24:30 Cs »

Sziasztok!
15-20 nap a szervizelés decemberbe vettem egy 100 ezer forint értékű mobil telefont azóta 5-ször küldtem el szervizbe.A szerviz ült rajta k.b. 2 hétig aztán kétszer is visszaküldte a készüléket javitás nélkül.már panaszt is tettem a garancia levélen már nincs több hely a készüléket nem tudom használni már jó ideje. az előfizetésem közben fizetem az telefonom értéke csökken ... ezt nem tudom tovább tűrni!
hogy fog engem kárpótolni  a szervizet és Vodafon mivel nem tudom gy használni az előfizetési csomagommal kapott szolgáltatásokat.

WWW
« Válasz #8 Dátum: 2011. 08. 11. 16:32:28 Cs »

a vélt/valós hibáról nem tettél említést... miaz?

Hozzászólások: 3

« Válasz #9 Dátum: 2011. 08. 11. 22:36:30 Cs »

A kijelzön több helyen torz kèpet ad rovideb hosszabb nem szabajos csikok a kijezö több rèszèn meg a legutobb kijelzö csere ota 1 pixel hiba.Amugy ez egy x10 mini pro.

Hozzászólások: 3

« Válasz #10 Dátum: 2011. 08. 11. 23:20:01 Cs »

Màr egyszer cserélték a kijelzöt ugyanezért a hibàèprt meg több alkalomal volt hogy lefagyott. Vigyàzok a készülèkre tokban tartom meg nem munkás telefon ès mèg annyi ideig sem volt nàlam hogy megismerjem megszeresem. Mostmár a készülék èrtèke felère csökkent ès az elado a mobilboltban azt mondja ha engedèlyezik a kèszülèkcserèt akkor a mostani joval kissebb àrban tudok vàlasztani másik kèszülèket.Kèrdem èn minek legyek hüséges ehez a cèghez tipushoz ha nem kapom meg azt amièr a pènzemet adtam?ADJÀK VISSZA A PÉNZEMET ÈS FELEJTSÜK EL EGYMÁST IGY LENNE IGAZ...

WWW
« Válasz #11 Dátum: 2011. 08. 12. 08:24:44 P »

nono... ha nem javítják és nem tudják cserélni (vagy nem akarják) akkor az eredeti vételár jár vissza, ami a blokkon-számlán szerepel! nem csökken az semmit hiába mondogatják...

Oldalak: [1]   Fel
  Nyomtatás

Ugrás:

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.18 | SMF © 2006, Simple Machines
Magyar fordítás: SMF Magyarország
Impresszum | Linkek
Szabványos XHTML 1.0! Szabványos CSS!