syl29
Nem elérhető
|
 |
« Dátum: 2011. 01. 29. 18:14:44 Szo » |
|
Sziasztok!
Tudja valaki, hogy mennyi a maximális javítási idő a Vodafone-nál jótállásos készülékre? Mennyi idő elteltével várhatok valamit vagy tehetek panaszt? Már egy hónapja bent van a készülék, cserekészüléket igényeltem! Az átvett dokumentumokban nincs semmi erre vonatkozó rész. Abban az üzletben, ahol leadtam, nem mondanak semmit!!
Köszönöm előre is!!!
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gmkiev
TF2 Tagok
Aktív Fórumozó

Nem elérhető
|
 |
« Válasz #1 Dátum: 2011. 01. 29. 18:52:30 Szo » |
|
Sziasztok!
"Tudja valaki, hogy mennyi a maximális javítási idő a Vodafone-nál jótállásos készülékre?"
Az idők végtelenségéig "ÁMEN"
"Mennyi idő elteltével várhatok valamit vagy tehetek panaszt?"
15 nap elteltével simán!
"Már egy hónapja bent van a készülék, cserekészüléket igényeltem!"
És kaptál?
"Az átvett dokumentumokban nincs semmi erre vonatkozó rész."
Mire vonatkozóan?
"Abban az üzletben, ahol leadtam, nem mondanak semmit!!"
Kérdezz írásban, oszt akkor mondanak.
Köszönöm előre is!!!
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
syl29
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #2 Dátum: 2011. 01. 29. 19:00:16 Szo » |
|
Köszi!
Kaptam cserekészüléket, még akkor mikor leadtam a régit!
Az átvett dokumentumokban arra vonatkozóan nincs semmi, hogy mennyi a javítás max., erre értettem,csak az, hogy ha én nem jelentkezek átvenni a javított készüléket, akkor mi történik!
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kovacs1
Moderátor
Aktív Fórumozó

Nem elérhető
.
|
 |
« Válasz #3 Dátum: 2011. 01. 30. 01:35:24 V » |
|
Törekedniük kell a 15 napra, viszont neked nem okozhatnak jelentős kényelmetlenséget. Nem is okoznak, mert kaptál cserekészüléket.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
A szolgáltató van a fogyasztóért, még akkor is, ha ez tartalmaz néha kiszolgáltatottságot. A kiszolgáltatottság csak pozitív erkölcsi feltételek megteremtésével csökkenthető.
|
|
|
asdf
TF2 Tagok
Aktív Fórumozó

Nem elérhető
|
 |
« Válasz #4 Dátum: 2011. 01. 30. 11:12:55 V » |
|
Ezzel azert tudnek vitatkozni, beleposzintu parezer forintost adnak kolcsonbe akkor is, ha tobbtizezres okostelefont adsz le.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gmkiev
TF2 Tagok
Aktív Fórumozó

Nem elérhető
|
 |
« Válasz #5 Dátum: 2011. 01. 30. 11:19:21 V » |
|
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
hellboy
|
 |
« Válasz #6 Dátum: 2011. 01. 31. 09:56:43 H » |
|
Ezzel azert tudnek vitatkozni, beleposzintu parezer forintost adnak kolcsonbe akkor is, ha tobbtizezres okostelefont adsz le.
tapasztalatom (igaz a T-nél), hoyg törekednek azonos szintű mobil adására amennyire lehet. de telefonálni, ami alapfunkció, s amitől nem fosztják meg a felhasználót, lehet a belépőtelókkal is... 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
"Hiszek benne, hogy az emberek alapvetően jóindulatúak, de azt is tudom, milyen könnyű befolyásolni őket az előítéletek, a gondolkodás módszeres torzítása, az ésszerűsítési kényszer, a "mi jobban tudjuk" -féle elméletek által." - "Mindenki tudja, hogy mit kell tenni. Kivéve engem."
|
|
|
gumo20
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #7 Dátum: 2011. 08. 11. 14:24:30 Cs » |
|
Sziasztok! 15-20 nap a szervizelés decemberbe vettem egy 100 ezer forint értékű mobil telefont azóta 5-ször küldtem el szervizbe.A szerviz ült rajta k.b. 2 hétig aztán kétszer is visszaküldte a készüléket javitás nélkül.már panaszt is tettem a garancia levélen már nincs több hely a készüléket nem tudom használni már jó ideje. az előfizetésem közben fizetem az telefonom értéke csökken ... ezt nem tudom tovább tűrni! hogy fog engem kárpótolni a szervizet és Vodafon mivel nem tudom gy használni az előfizetési csomagommal kapott szolgáltatásokat.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
hellboy
|
 |
« Válasz #8 Dátum: 2011. 08. 11. 16:32:28 Cs » |
|
a vélt/valós hibáról nem tettél említést... miaz?
|
|
|
|
|
Naplózva
|
"Hiszek benne, hogy az emberek alapvetően jóindulatúak, de azt is tudom, milyen könnyű befolyásolni őket az előítéletek, a gondolkodás módszeres torzítása, az ésszerűsítési kényszer, a "mi jobban tudjuk" -féle elméletek által." - "Mindenki tudja, hogy mit kell tenni. Kivéve engem."
|
|
|
gumo20
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #9 Dátum: 2011. 08. 11. 22:36:30 Cs » |
|
A kijelzön több helyen torz kèpet ad rovideb hosszabb nem szabajos csikok a kijezö több rèszèn meg a legutobb kijelzö csere ota 1 pixel hiba.Amugy ez egy x10 mini pro.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gumo20
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #10 Dátum: 2011. 08. 11. 23:20:01 Cs » |
|
Màr egyszer cserélték a kijelzöt ugyanezért a hibàèprt meg több alkalomal volt hogy lefagyott. Vigyàzok a készülèkre tokban tartom meg nem munkás telefon ès mèg annyi ideig sem volt nàlam hogy megismerjem megszeresem. Mostmár a készülék èrtèke felère csökkent ès az elado a mobilboltban azt mondja ha engedèlyezik a kèszülèkcserèt akkor a mostani joval kissebb àrban tudok vàlasztani másik kèszülèket.Kèrdem èn minek legyek hüséges ehez a cèghez tipushoz ha nem kapom meg azt amièr a pènzemet adtam?ADJÀK VISSZA A PÉNZEMET ÈS FELEJTSÜK EL EGYMÁST IGY LENNE IGAZ...
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
hellboy
|
 |
« Válasz #11 Dátum: 2011. 08. 12. 08:24:44 P » |
|
nono... ha nem javítják és nem tudják cserélni (vagy nem akarják) akkor az eredeti vételár jár vissza, ami a blokkon-számlán szerepel! nem csökken az semmit hiába mondogatják...
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|