Fogyasztóvédelmi Fórum
2018. 04. 20. 13:27:37 P // *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: HIRDETÉSSZERVEZŐKET KERES A hamarosan ismét megjelenő  Ország-világ Magazin  ÉS HONLAP-CSALÁDJA: panaszfal.hu; civilia.hu; orszag-vilag.hu;
letkerdesonline.hu
Jelentkezés rövid fényképes bemutatkozólevéllel:    pbanyai@gmail.com
 
   Főoldal   Súgó Keresés Naptár Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: [1]   Le
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Dell (Venue Pro) telefonszerviz  (Megtekintve 1798 alkalommal)
Nagylaci

Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 3


« Dátum: 2012. 03. 28. 15:57:22 Sze »

Hú ez egy hosszú történet, és bele is vágok..:
A nyáron kint voltam Németországba nyári gyakorlaton és a fizetésemből vettem egy Dell Venue Pro WP7 es készüléket(200euro).
Hazajövetelem előtti 3. napba beállítottam egy olyan képernyővédőt, amit csak a megadott kóddal lehet felnyitni, és munka után elfelejtettem, így a telefonom "tégla" lett, le volt záródva nem lehetett vele semmit sem csinálni. Hazaértem, és kerestem szervizeket,hogy valahogy szoftverfrissítéssel, vagy valami úton módon foldják, de nem jártam sikerrel. >>A közeli szervizek nem is halottak erről a készülékről, pesti szerviz nem tudott vele mit kezdeni, valami Dell információs központ sem tudta mit kéne tenni...majd egy hónap elteltével angol fórumokat olvasva, valahogy sikerült megcsinálnom, mintha új lett volna.(ennyit a szervizekről)
Majd egy hónap múlva leejtettem a betonra, és berepedt a képernyő, de attól függetlenül működött, ismét szerviek után kellet keresgélnem, hogy kicseréljék az LCD üveget, de itt sem jártam sikerrel....csak is a Dell információs központ tudott volna rajtam segíteni, komplett LCD kijelzőt kicserélték volna 36500FT+ÁFA-ért, de azt mondtam hogy pár repedésre nekem nincs ennyi pénzem, és hagytam az egészet.
Majd most két hete egy bulin kiütötték a készüléket a kezemből, és most már nem úszta meg egy-két repedéssel, most már nem mutat semmit sem, az LCD kijelző tönkrement>>>ismét szervizeknél próbálkoztam:olyan választ kaptam hogy ilyen telefonokkal nem foglalkoznak..stb, próbáltam hogy majd rendelek egyet, és ilyenkor írtam valami Dell C-s szerviznek, és az volt a válasz hogy készülékeket nem adnak ki ügyfeleknek, csak a javítást vállalják 50.000FT+ÁFA összegért cserébe. :O ilyenkor meglepődtem, mert a készülék olyan 60.000FT volt. Visszaírtam nekik hogy kösz nem...+a régi szerviz aki megcsinálta volna 36.000-ért, nem válaszol az e-mailre..
Sajnos pont egy ilyen ritka készüléket vettem, én ezt nem tudtam
Nah és ilyenkor még is mit lehet tenni, hogy a telefonomat megcsináltassam, és hogy jól is járjak? Ilyenkor mi a megoldás?
Nekem már semmi tippem sincsen, szervizek nem vállalják, alkatrészt nem lehet hozzá szerezni, semmit sem lehet csinálni!!
Naplózva
rage77
Global Moderator
Aktív Fórumozó
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 21.733


Fórum beleugató


« Válasz #1 Dátum: 2012. 03. 28. 16:24:27 Sze »

Próbálkozz ott vele, ahol vetted, vagy ott a lehetőség, hogy megcsináltasd ott, ahol elvállalják.
Naplózva

Nagylaci

Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 3


« Válasz #2 Dátum: 2012. 03. 28. 17:03:13 Sze »

Próbálkozz ott vele, ahol vetted, vagy ott a lehetőség, hogy megcsináltasd ott, ahol elvállalják.
Nehéz lesz ott próbálkozni ahol megvettem, mert itthon vagyok már Magyarországon Mosolyog 50k-ért biztos hogy nem fogom megcsináltatni, akkor inkább veszek egy új telefont. Addig is várok a másik e-mailre.
Naplózva
kovacs1
Moderátor
Aktív Fórumozó
****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 2.326


.


« Válasz #3 Dátum: 2012. 03. 28. 20:55:41 Sze »

tedd fel a Vaterára..
Naplózva

A szolgáltató van a fogyasztóért, még akkor is, ha ez tartalmaz néha kiszolgáltatottságot. A kiszolgáltatottság csak pozitív erkölcsi feltételek megteremtésével csökkenthető.
Nagylaci

Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 3


« Válasz #4 Dátum: 2012. 03. 29. 14:09:13 Cs »

tedd fel a Vaterára..
Gondolkoztam már rajta, csak hogy egy olyan telefont ami nem működik, azt ki venné meg? Nevet
(elvileg vannak ilyenek akik mindent megvesznek, majd megpróbálom, amúgy is egy új telefonvétel van tervben, mert ezzel semmire sem megyek...)
Naplózva
Oldalak: [1]   Fel
  Nyomtatás  
 
Ugrás:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2006, Simple Machines
Magyar fordítás: SMF Magyarország
Impresszum | Linkek
Szabványos XHTML 1.0! Szabványos CSS!