Fogyasztóvédelmi Fórum
2013. 05. 22. 04:32:49 Sze *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: A Fővárosi Közigazgatási és Munkaügyi Bíróság a NAIH Weltimmo S.R.O. által megtámadott határozatát hatályon kívül helyezte. A bíróság nem foglalt állást abban a vonatkozásban, hogy a vizsgált adatkezelés jogszerű lenne, csupán eljárási hiba miatt helyezte hatályon kívül a határozatot.Az ítélet szóbeli hirdetése során az indokolásban nem szerepelt azon megállapítás, miszerint: „A bíróság indoklásában – többek között – leszögezte, hogy cégünk jogosan tárolja azoknak az adatait, aki nem rendezték cégünk felé fennálló hirdetési díjakat, így tehát az Ön adatait is.
A Hatóság folytatja eljárását az ingatlandepo.com és az ingatlanbazar.com üzemeltetőjével szemben. A Hatóság egyrészt a korábbi panaszok körülményeit kívánja ismét, részletesen feltárni (ezt szolgálja ez a levél is), másrészt pedig folyamatosan fogadja és kivizsgálja az új panaszokat.” BŐVEBBEN
------------------------------------------
Együttműködö partnerünk: a Szent István Egyetem Gazdaság- és Társadalomtudományi Kara RÉSZLETEK ITT

-------------------------------------------
A panaszfal.hu a Facebookon! Lájkold!

Főoldal   Súgó Keresés Naptár Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 [2]   Le
  Nyomtatás  
Szerző Téma: 6 hónapon belül köteles cserélni?  (Megtekintve 483 alkalommal)
pancsi0527

Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #15 Dátum: 2012. 08. 12. 10:13:52 V »

"Megkérdezhetem, hogy ezt te miért helyesled? "
Meg.

Az új szokás az a gyártóknál, hogy addig míg nem adja az áldását addig senki nem tehet semmit.
Hosszútávon nem tesz jót a gyártó hírnevének sem, de én mint szervizes és kereskedő is egyben, újabban erőssen ódzkodok bizonyos termékek eladásától!!!
Velem csak szervizesként, beszerelőként kerüljön a fogyasztó jogviszonyba lehetőleg. A vásárlást és annak jogkövetkezményeit intézze a kereskedővel. A te esetedben arról lehet szó, hogy "fingja" sincs annak aki eladta neked, hogy kire háríthatná tovább a veszteséget. Ezt a vonalat is ismeri a mai kereskedelmi gyakorlat.
Így most próbálkozik.
Megjegyzem, ha Weben keresztül vetted azért kicsit bajosabb hiszen nehéz jól orrba ütni az eladót!

Kereskedelemben dolgozom 12 éve, cipőkkel foglalkozom. Tisztában vagyok vele, hogy vannak olyan emberek, akik 3 havonta megrongálják a cipőt, csakhogy újat szerezzenek be a régi helyet. Szóval
ebből a szempontból megértem a gyártót.
DE! :
- a kötelesség, az kötelesség az eladó részéről, ha a pénzem jó volt, akkor foglalkozzon a panaszommal is ugyanakkora gonddal, mint a pénzem zsebre tételével (hozzáteszem nem kevés pénz)
- benne van a pakliban, hogy vannak hibás termékek, ezt az ő dolga orvosolni az első 6 hónapban, nem a gyártónak
- nem a pénzemet kértem vissza, nem az egész trambulinszettet akarom kicseréltetni, hanem azt a nyavalyás rugóvédőt és nem is értem, hogy miért ekkora cécó az egész
Naplózva
Oldalak: 1 [2]   Fel
  Nyomtatás  

Ugrás: