Fogyasztóvédelmi Fórum
2013. 06. 19. 00:38:57 Sze // *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: Pesti Központi Kerületi Bíróság a 4.B. 24.888/2012/4. ügyet (rágalmazás vétsége miatti büntetőeljárást (volt itteni Admin, jelenlegi Global Moderator, és egy "civil" ellen kezdeményezett) a megnevezett személyekkel kapocslatban megszüntette, a végzés 2013.04.25.-vel JOGERŐS.

-------------------------------------------------------------------------------------------------

A Fővárosi Közigazgatási és Munkaügyi Bíróság a NAIH Weltimmo S.R.O. által megtámadott határozatát hatályon kívül helyezte. A bíróság nem foglalt állást abban a vonatkozásban, hogy a vizsgált adatkezelés jogszerű lenne, csupán eljárási hiba miatt helyezte hatályon kívül a határozatot.Az ítélet szóbeli hirdetése során az indokolásban nem szerepelt azon megállapítás, miszerint: „A bíróság indoklásában – többek között – leszögezte, hogy cégünk jogosan tárolja azoknak az adatait, aki nem rendezték cégünk felé fennálló hirdetési díjakat, így tehát az Ön adatait is.
A Hatóság folytatja eljárását az ingatlandepo.com és az ingatlanbazar.com üzemeltetőjével szemben. A Hatóság egyrészt a korábbi panaszok körülményeit kívánja ismét, részletesen feltárni (ezt szolgálja ez a levél is), másrészt pedig folyamatosan fogadja és kivizsgálja az új panaszokat.” BŐVEBBEN
------------------------------------------
Együttműködö partnerünk: a Szent István Egyetem Gazdaság- és Társadalomtudományi Kara RÉSZLETEK ITT

-------------------------------------------
A panaszfal.hu a Facebookon! Lájkold!

Főoldal   Súgó Keresés Naptár Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: [1]   Le
  Nyomtatás  
Szerző Téma: A szoftver hiba nem garanciális?  (Megtekintve 377 alkalommal)
ebela

Nem elérhető Nem elérhető

« Dátum: 2012. 08. 01. 08:58:31 Sze »

Sziasztok!
Van egy Lenovo laptopom, remekül működik, illetve működött eddig.
Kaptam a Vodafone-tól egy új mobil internetet amit nem ismer fel a gép.
A régivel működött, más gépen működik. Bevittem egy Vodafone üzletbe, ott próbáltuk feltelepíteni de nem sikerült, nem
ismeri föl valamiért a modemet. A laptop szervizben azt mondták fizetős a javítás. Bár még garanciális a készülék, az csak a hardverre vonatkozik a szoftver javítás
pénzbe kerül. Tényleg így van?
Előre is köszi
Naplózva
hellboy
Global Moderator
Aktív Fórumozó

A fórum ördöge

« Válasz #1 Dátum: 2012. 08. 01. 11:14:26 Sze »

igen. ha az ok ami miatt nem ismeri fel, nem hardver eredetű, akkor igen. ugyanis szoftveres hibát, okozhat, szándékos, vagy véletlenszerű törlés, részleges törlés, hibás telepítés, vírus, stb. amiket nem a gép okoz, hanem felhasználója.
Naplózva

"Hiszek benne, hogy az emberek alapvetően jóindulatúak, de azt is tudom, milyen könnyű befolyásolni őket az előítéletek, a gondolkodás módszeres torzítása, az ésszerűsítési kényszer, a "mi jobban tudjuk" -féle elméletek által."         -         "Mindenki tudja, hogy mit kell tenni. Kivéve engem."
ebela

« Válasz #2 Dátum: 2012. 08. 01. 11:40:26 Sze »

Köszönöm a segítséget:-)
Naplózva
Oldalak: [1]   Fel
  Nyomtatás  

Ugrás: