Fogyasztóvédelmi Fórum
2018. 05. 21. 17:45:43 H // *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: HIRDETÉSSZERVEZŐKET KERES A hamarosan ismét megjelenő  Ország-világ Magazin  ÉS HONLAP-CSALÁDJA: panaszfal.hu; civilia.hu; orszag-vilag.hu;
letkerdesonline.hu
Jelentkezés rövid fényképes bemutatkozólevéllel:    pbanyai@gmail.com
 
   Főoldal   Súgó Keresés Naptár Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: [1]   Le
  Nyomtatás  
Szerző Téma: fánk könyvtár - donut library budagyöngye  (Megtekintve 25851 alkalommal)
cheflaszlo

Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 1


« Dátum: 2013. 01. 18. 19:36:58 P »

a tengerentúl jó fánk itt van dunkin' donuts. a budagyöngyés donut library szórolapján ezt a fánkot találod persze (budapesten vagy) a realítás kicsit más készülj is a meglepetésre.
a fánk száraz vastag drága (290+) dehéz. a fondant vastag ízetlen. nincs más szó rá sz@r. nagy csalódás lehetetlen is elmenni mellette fôleg ha a gyerek nyöszörög mert döntött burkolna valamit... az üzlet csiri-biri falon donuts története stb. frissen nyitó üzlet és máris megengedi magának hogy pocsékot adjon. már elnézést a kifejezésért de nagyon bosszant. kérdésem pedig a következô: miért van ez így? miért húznak be a csôbe ott ahol (szerintem) válogatott jó árut hoznak lásd a halas a kinti zöldséges? ráadásul kettô üzletvezetô féle ott ül a hosszú bárszéken és olyan hatalmasat köszön mintha a világ legjobb áruját kínálnák. megjegyzem ha az eladó köszönne az is elég lenne.
Naplózva
rage77
Global Moderator
Aktív Fórumozó
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 21.733


Fórum beleugató


« Válasz #1 Dátum: 2013. 01. 18. 19:52:33 P »

Most az probléma, hogy köszönnek neked egy boltban? A fánkról: minden annyit ér, amennyit fizetnek érte. Ha szerinted nem ér annyit, amennyit kérnek érte, ne vedd meg. Az, hogy egy étel ízlik-e neked vagy sem, megint egyéni kérdés, valószínűleg másnak - pl. a gyermekednek, hiszen szívesen eszi - ízlik, hiszen ha nem ízlene, már bezárt volna.
A boltban megfelelően kiszolgálnak? A fánkot csipesszel vagy zacskós kézzel veszik ki? Ha el akarod vinni, dobozba vagy zacskóba beleteszik? Van Vásárlók Könyve? Ki vannak írva a felügyeleti szervek? Ki van írva a nyitvatartás? Tisztaság van? Ha ezekre a válasz igen, akkor a bolt fogyasztóvédelmi szempontból nem kifogásolható, a jogszabályi követelményeknek eleget tesz, azon pedig, hogy egy étel ízlik-e neked vagy sem, nem fogunk vitatkozni, elfogadjuk, ha nem ízlik. Nekem sem ízlik pl. a spenótfőzelék, de ez az én problémám, ezért nem szidom azokat az éttermeket, ahol csinálnak spenótfőzeléket.
Naplózva

Katus
TF2 Tagok
Aktív Fórumozó
***
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 8.244


« Válasz #2 Dátum: 2013. 01. 19. 09:56:04 Szo »

egyébként ha ott fogyasztjátok, nyugodtan szóvá teheted, hogy neked ez nem ízlik, többet nem veszel ilyet - de mint rage77 javasolta, szó nélkül hagyod, de többet nem veszel.
Mással is jár így az ember, legyen az sütemény vagy fagylalt, miegyéb -abból többet nem veszek - kész.
Naplózva
Oldalak: [1]   Fel
  Nyomtatás  
 
Ugrás:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2006, Simple Machines
Magyar fordítás: SMF Magyarország
Impresszum | Linkek
Szabványos XHTML 1.0! Szabványos CSS!