Fogyasztóvédelmi Fórum
2018. 05. 21. 17:44:38 H // *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: HIRDETÉSSZERVEZŐKET KERES A hamarosan ismét megjelenő  Ország-világ Magazin  ÉS HONLAP-CSALÁDJA: panaszfal.hu; civilia.hu; orszag-vilag.hu;
letkerdesonline.hu
Jelentkezés rövid fényképes bemutatkozólevéllel:    pbanyai@gmail.com
 
   Főoldal   Súgó Keresés Naptár Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: [1]   Le
  Nyomtatás  
Szerző Téma: online játékok,ikariam,gameforge  (Megtekintve 25295 alkalommal)
Vkata

Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 5


« Dátum: 2013. 06. 01. 06:22:17 Szo »

Tisztelt Fórumozók,
a következő problémával fordulok hozzátok.

Van egy internetes online stratégiai játék,mely úgynevezett real time játékok közé tartozik a játék neve ikariam.címe:ikariam.hu.
(Jómagam már kb 15 /18 éve játszom számítógépes játékokat,de még ilyet nem tapasztaltam .)
a játék adta lehetőségek,ami általában egy stratégiai játék lehetőségei:építkezés,katonaság,harc(fosztások)+ hogy a szolgáltatónak megérje lehet különböző előnyöket vásárolni valódi pénzért,amivel még semmi baj.Mindenre van a játéknak szabályzata és vannak felhasználói feltételek.
a jogtalan előnyökkel igen sok baj van mostanság,amit a "játékmesterek" a játékban game operátorok adnak ismerőseinek(ők is játszhatják a játékot,ami alapból kizárja az objektivitást),vagy épen a szabályokat magyarázzák félre,amit bizonyítani nagyon nehéz,de van aki megpróbálkozik vele.
egy csapatban játszom a Delta szerveren.A csapatunknak már van olyan tagja,aki abbahagyta nem rég a játékot és pert indított a szolgáltatóval szemben az év elején,a game operátorok munkáinak köszönhetően.jómagam a játékot már 4 éve játszom.a ráfordított pénzem:50euro,amiért az előnyök megvásárolhatók+(bizonyítható mert csak arra használtam) kb 144ezer forint mobil internet előfizetés,hogy mindig online tudjak lenni.....

A probléma leírása:
a játék szabályzatába a következő is beletartozik: ctrl"C" és crtl V után:) a helysírási hibákkal együtt.

Tartalom

    * Bármi, ami sértően hat az egyén integritására, azáltal hogy elfogadhatatlan minőségűnek itéli, szigorúan tiltott. Az alap példát és az erre vonatkozó morális határokat a játék csapat állitja a játékosok elé. A tartalom cenzúrázva lehet; továbbá büntethető ideiglenes vagy végleges kitiltással; az ilyenekkel kapcsolatos panaszok nem lesznek kezelve, és az utolsó szó az ilyen ügyekben mindig a játék csapaté."

én kaptam is egy számomra sértő üzenetet,melynél alap esetben úgy működik,hogy van egy jelentés gomb,jelentem és az illetőt tiltják x napra büntetésképpen(addig nem tud belépni a játékba)a sértés súlyától függően.ezzel nem is volt gond,amikor ellenfeleinktől trágár kifejezéseket tartalmazó üzenetet kaptunk vereségük után.ezek tiltva is voltak.A probléma ott van ha az ellenfélnek van egy kis esze és már nem szó szerint írja azt amit mindenki tudja hogyan kell érteni.mert egy fosztás után,mikor kipakolom azt amit ő napokig gyűjtött,mert mondjuk ügyesebb vagyok és a játék szabályzata ezt nem tiltja sőt versenyt ír ki.....nem hiszem hogy szó szerint gondolta az üzenetét....sajnos sehogy máshogy nem tudom értelmezni és nem vagyok vele egyedül,ráadásul nem is olyan régi eset hogy csapattársamat egy kísértetiesen hasonló levélért tiltották is 10 napra.
íme a levelezésem a game operátorokkal miután jelentettem az esetet,nem történt semmi,jegyet nyitottam rá:(olvasandó lentről felfelé időrendben)

soha egy játékra ennyi pénzt nem költöttem és először életemben kezdem is bánni....mert ilyen üzenetek bizony szerintem mást is érzékenyen érintenének,főleg ha az illető azért kaja,mert ügyes és él a játék adta lehetőséggel....

lehet hogy naiv vagyok,de szeretném, ha az illető már nem is kapja meg a büntetését,a jövőben az ilyen egyértelműbben legyen a szabályzatba,hogy ne lehessen kikerülni!az operátoroknak van így is elég vaj a fejükön.......

Információ a jeggyel kapcsolatban    
          Jegy azonosító:    12172623    Válasz küldése         
 
Tárgy:    Sértések / Sértő tartalom    Reklamáció
 
Szerver:    delta
Felhasználónév:    Assassin
 
Csatolmányok:    0
 
Státusz:    A jegyed még nincs kezelve
Kezelte:   A jegyet kezelte: GO.    Bezár

          A válaszod:       2013-05-31 05:59:50         
 
egy közvélemény kutatás után viszont,nem szövetségen belül,csak szerveren,hogy ne lehessen elfogult+ ezért nem is barátoktól többen sértőnek találtál és kísértetiesen hasonlónak az esetet,van aki azt írta=személyesen ismeri Attilát,nem szereti,nem tetszik neki,de semmivel nem volt sértőbb mint bendegúz....és fel vannak háborodva,hogy ez itt így működik,talán a fogyasztóvédelmesek mellett megkeresem a médiát is,hát ha az anyacég felfigyel rá mi megy Magyarországon ,mert a botrány gyorsan terjed és nagy ellen reklám,aminek otthon nem fognak örülni.a levelezésekben ugyanis tőletek is választ kaptam,hogy ismeretség alapján megy itt minden mint a politikában,ahol most a dohánybotrány is folyik pont emiatt.megint csak egy idézet az alábbi kérdésre amit feltettem korábban(kik élveznek kivételt és miért?) válasz LaPeNo-tól:
"Nem ismerem se őt se tégedet, ebből kifolyólag teljesen elfogulatlan vagyok."
ha per lenne belőle a válaszaitok alapján egy kezdő ügyvédbojtár ellen is veszítenétek.további szép napot,a következő megkeresés,a hatóságoktól lesz Mosolyog én már csak az újabb sértést jelentem,amennyiben előfordul,bár úgy néz ki feleslegesen,de nem baj.előbb utóbb Magyarországon is rend kell legyen Mosolyog

          Válasz tőle: Evelyne       2013-05-30 09:00:57         
 
Tisztelt Assassin!

Visszakerestem az említett üzenet. Az üzenet tartalma nem a jelelnlegivel azonos, ezért a megítélés is más lehetett. Jelen esetben nincs lehetőségünk érvényesíteni tiltást.

Üdvözlettel:
Evelyne
Sgo

          A válaszod:       2013-05-29 21:44:05         
 
Evelyne,
akkor csak az alábbit válaszold még meg,
Attila88-at ugyanezért az üzenetért pár hónapja tiltottátok,akkor most kinek jár és kinek nem az anyázásért?
csak azért kérdem mert így csupa ellentmondás és felesleges a munkátok!

          Válasz tőle: Evelyne       2013-05-29 21:35:34         
 
Tisztelt Assassin!

Átvizsgáltam a jelentett üzenet tartalmát.
Mivel az üzenetben sértő kifelyezés vagy trágár tartalom nem volt, nem osztható ki tiltás érte.
Megértését előre is köszönöm.

Üdvözlettel:
Evelyne
Sgo

          Válasz tőle: Evelyne       2013-05-29 21:33:29         
 
A jegy a következő szintre lett helyezve.

          A válaszod:       2013-05-29 07:51:37         
 
nem engedek a súlyos sértésből,mert ha a go is annak tartja idézem:"Ebben az esetben a körülményekre tekintettel, hoztam meg a döntés valószínűleg nem tetszett neki az hogy lefosztottad amit ő összegyűjtött és hirtelen felindulásból írta. "az ilyen felindulások kinyilvánításának elkerülésére,mert az anyázás számomra súlyos sértés jöttek létre a szabályok....LaPeNo-val mint Go-val nem szeretnék több kapcsolatot,mert megoldás helyett terelést kaptam.
Attila88 esetére hivatkozva kérem az illető tiltását,amennyiben nem,a fogyasztóvédelmi hatósághoz fordulok,mint fizetős ügyfél...

          Válasz tőle: LaPeNo       2013-05-29 07:21:33         
 
Tisztelt Assassin!

Nem fenyegetésnek szántam csak egy példának, hogy végiggondold a szituációt más szemszögből is, ne csak a sajátodéból.
Nem ismerem se őt se tégedet, ebből kifolyólag teljesen elfogulatlan vagyok.
A felhozott példádról nem tudok nyilatkozni, hiszen azt a tiltást nem én adtam.
Továbbra sem találom ebben a szituációban kellőképpen sértőnek az általad jelentett üzenetet ahhoz, hogy azért egy tiltást kiadjak.


Üdvözlettel:
LaPeNo
GO

          A válaszod:       2013-05-28 22:24:55         
 
Kedves LaPeNo,
pontosan,ahogy Te sértőnek érezted így számomra is az volt.
Továbbá Attila88 csapatársamat egy ugyanilyen levélért amit írt Árésznak agorán a Go tiltotta mondván súlyos sértés,és 10 napot kapott,érdekesnek találom,és szeretném tudni hogy a szabály csak bizonyos játékosokra vonatkozik???és ha igen ki az aki kivételt élvez???illetve miért járnak ezek a kivételek???
amennyiben gondolod tilts nyugodtan, mint panaszos fizetős ügyfelet,aki segítségért fordult egy számára súlyos sértéssel kapcsolatban aminek a példáját te is sértőnek találtad,ha rád vonatkozna és helyette tiltási fenyegetést kapott,majd fordulhatok én is felsőbb vezetőkhöz....

          Válasz tőle: LaPeNo       2013-05-28 14:58:51         
 
Tisztelt Assassin!

Az üzenet tartalmának meg kell ütnie egy szintet ahhoz, hogy azért tiltást adhassak. Nem csak a te szemszögedet kell néznem hanem az üzenet írójáét is, hiszen ha tiltom a levélért azért ő tehet panaszt, mondván ő nem írt semmi sértőt.
Ebben az esetben a körülményekre tekintettel, hoztam meg a döntés valószínűleg nem tetszett neki az hogy lefosztottad amit ő összegyűjtött és hirtelen felindulásból írta.
A te logikádat követném akkor ezen leveledért tiltanom kéne tégedet, hisz a tiednek is van egy mögöttes, burkolt tartalma az én személyem felé, de ebben az esetben sem hiszem, hogy ezért tiltanom kellene, hisz tudom csak a nemtetszésedet szeretnéd ezzel kapcsolatban a tudtomra adni. Javaslom gondolkozz el azon, hogy a nekem szánt leveled alapján tiltanálak, akkor jogosnak találnád-e, és utána gondold végi jogosnak találná-e az a személy a tiltást aki neked írt.
Ilyen esetekben a döntést nehéz meghozunk, hisz többnyire nincs olyan magoldás ami mindkét félnek megfelelne.

Üdvözlettel:
LaPeNo
GO

          A válaszod:       2013-05-28 14:00:27         
 
Kedves LaPeNo,
ha az illetőhöz semmi közöm! egyáltalán nem ismerem!édesanyám sem! soha nem leveleztem vele miért üdvözli édesanyámat?!,ha én írok egy ugyanilyet Önnek miután elvitte a kalózpontjaimat és semmi közünk egymáshoz,mit gondol miért volt,hogyan értendő az üzenet?!ez számomra igen is sértő,és ha az anyázást nem veszi a szívére szívből sajnálom az édesanyját!!!!erre várom a választ!!!

          Válasz tőle: LaPeNo       2013-05-28 00:28:16         
 
Tisztelt Assassin!

Ezért a levélért nem adhatok egy tiltást, csak komoly sértésért. Amennyiben ismételten írna levelet amiben megsért kérlek jelentsd és eljárunk az ügyben.

Üdvözlettel:
LaPeNo
GO

          Az üzeneted:       2013-05-27 13:03:39         
 
Érintett azonosítók/karakter nevek

A probléma leírása:

Tisztelt Go,
szeretném megtudni ha egy kalózpont fosztásáért kapok egy tudjuk mindannyian hogyan értendő üzenetet és jelentem,hogy számomra sértő,akkor ezzel kapcsolatban miért nem történik semmi?vagyis az illetőnek ezt simán szabad?He
Bendegúz Üzenet Elődvár [70:55] 25.05.2013 18:41:22
Édesanyádat üdvözlöm szívből!
Válasz Törlés jelentve
köszönettel
Assassin
Egyéb információk (ha fontos):

Kérlek csatolj képernyőképet
Naplózva
Katus
TF2 Tagok
Aktív Fórumozó
***
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 8.244


« Válasz #1 Dátum: 2013. 06. 01. 18:28:09 Szo »

igen, és ?
Naplózva
Vkata

Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 5


« Válasz #2 Dátum: 2013. 06. 03. 06:18:36 H »

Ha a szolgáltató a saját szabályait amit támasztott nem tartja be,vagy az "alkalmazottai" visszaélnek vele ezáltal másokat károsítanak meg,akkor hova tudok,tudunk fordulni?illyetve milyen lehetőségeink vannak a felhozott problémákra.Sértések,szabályszegések,visszaélések.

mivel a cég külföldi székhelyű,a panaszokat már super senior pocícióból megválaszolva sem kapunk megoldást.
ha összeszámoljuk a teljes csapat ráfordított pénzét a játékra,(édesapám csak maga 1 millió forinton felül jár és ugyanezen csapat tagja),akkor már elérünk egy komolya 2,5-3 milliós értéket,mindezt 4-5 év leforgása alatt.Elkértem Attilától az övére adott választ is:
íme az ellentmondás saját maguknak.
Válasz tőle: NightWolf  Értékeld ezt a választ  2013-02-13 11:02:56     
 
Tisztelt Attila88!

Ha burkoltan sérteget valakit, az is sértegetés. Maximum a tiltás hossza az, ami megkérdőjelezhető. Ehhez mindössze kérnie kellett volna egy felülvizsgálatot az sgo - tól. Nem mellesleg, ez nem fizetős játék. Mindenki saját elhatározása alapján költ rá, de ez még nem jogosítja fel arra, hogy sértegessen. Attól még a sértés sértés marad (mégha burkolt is).
bizonyos ellenfelek pedig kitaláltak most hétvégén egy olyan visszaélést,amit ha hagynak nekik,a játéknak vége:íme:

A válaszod: 2013-06-02 22:30:50

Tisztelt Akárki!

Szeretnék panaszommal olyanhoz fordulni, aki játszik, vagy játszott valaha az Ikariam nevű játékkal.

Felháborító a válasz, amit a csalás bejelentésére kaptam. Vagy nem ismeri a játékot a GO, aki, hosszas hezitálás után, válaszolt nekem, vagy benne van a csalásban.

Ami választ kaptam, azt jelentené, hogy bárki Ikariam játékát csalással, aljassággal el lehet lehetetleníteni. És ebben a GO partner. Képes valaki ott a vonal túlvégén felfogni, hogy ez mit jelent? Akad ott valaki, aki képes megérteni, hogy SENKI nem fog azért Ikariamot játszani, hogy 2 naponta azért lépjen be a játékba, hogy kényszerből valami ismeretlen csalónak anyagot küldözgessen?

Mi az, hogy "amennyiben ismételten előfordulna" jelentsem? És akkor mi lenne? Megint kapnék egy ilyen dodonai választ, hogy majd jelentsem a harmadikat, a negyediket és így tovább? Ha nem lépnek, ha semmit sem tesznek a játék tisztaságáért, akkor minek jelentsem? Mi ez az "egy csalás nem csalás" vállvonogatás? Ráadásul visszaír nekem 2 nap után, hogy "48 órán belül", ami már lejárt? Mi ez, ha nem szándékosság? 2 napba telt 3 mondatot leírni?

Ugye nem gondolják komolyan, hogy a játékba ölt időt, anyagiakat ennyivel veszni hagyom? Hogy eltűröm, mocskos csalásba fullasszák az egész Ikariamot? Újra leírom: amennyiben ezt Önök hagyják, akkor az Ikariam játéknak vége. Nem nekem. Mindenkinek. Ezzel a csalással bármelyik játékos játéka tönkretehető. Aki játszott Ikariamot, az megérti.

Mellékes, de azért jellemző. Jómagam tiszteletteljes, udvarias magázódó formát használtam levelemben. A választ nem így érkezett. El kell magyarázzam, hogy "nem őriztünk együtt disznót"? Nem bratyizni nyitottam meg a jegyet. Kérem kellő tiszteletet megadva próbáljanak meg kommunikálni!

Amennyiben Önök nem lépnek fel a nyilvánvaló csalással szemben, úgy minden lehetséges fórumot fel fogok használni, hogy a játékom, játékunk tönkretételéért elégtételt nyerjek.

Üdvözlettel:

bender

Válasz tőle: LaPeNo 2013-06-02 16:32:01

Tisztelt bender!

Köszönjük, hogy jelezted előre, de a játékszabályzat egyértelműen kimondja, hogy nem tarthatod meg a nyersanyagot, ez alól nincsen kivétel. Mostantól számítva 48 órán belül küld vissza neki.
Amennyiben ismételten előfordulna azonnal jelentsd.

Üdvözlettel:
LaPeNo
GO
Naplózva
Vkata

Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 5


« Válasz #3 Dátum: 2013. 06. 03. 11:16:03 H »

további ékes példa:
Feketén-fehéren beismerő vallomást írt róla, hogy szándékos szabályszegést nem torol meg, ha velünk szemben történik. Ugyanis ez a pushinggal visszaélés egyértelműen a szabályba ütközik (szabályzat IX. pontja).

idézet a szabályokból ismét:
IV. Pushing

    Nem engedélyezett egy erősebb felhasználónak igazságtalanul profitra szert tenni gyengébb játékostól.
    Főként, de nem csak ezekre vonatkozik:
    * Gyengébb játékos nem küldhet erősebb játékoshoz nyersanyagot megtérítés nélkül.
    * Minden "kölcsönt" vissza kell fizetni 48 órán belül.

    Megjegyzés:
    * Nyersanyag követelése, zsarolás nem megengedett!
    * Miután a "pushing" tiltás véget ér, KÖTELES vagy visszafizetni a nyersanyagot a játékosnak, akitől azokat kaptad.

    Kiegészítés:
    * A nagyobb összpontszámmal rendelkező felhasználó "adományozhat" nyersanyagot a kisebb összpontszámmal rendelkező felhasználónak.
    * Szövetség vezető támogatás NINCS!
    * A pushing szabály szövetségen belül is érvényes, ugyanúgy mint kívül. Nagyobbak támogathatják a kisebbeket, hogy a kicsikből is nagyok lehessenek, aztán egyesült erővel támadjanak akár. (De NINCS olyan, hogy egy kisebb támogat egy csatázó nagyot! Fejlődjön fel és harcoljon ő is ha részt akar venni).
    * Háború esetén is érvényes a pushing szabály! (Úgy kérjetek nyersanyagokat kisebb társaitoktól, hogy 48 órán belül vissza tudjátok küldeni azt!).
    * Közös támadások fosztásainak a felosztása kivételt képezhet a pushing szabály alól, ha azt bejelenti egy támadásban résztvevő játékos a jegyrendszerben, és a Game Operátor ellenőrzi hogy az elosztásban csak azokat a nyersanyagokat osztják el a játékosok amikek fosztottak.
    * Fejvadászat:
    Gyengébb játékos felbérel egy erősebb játékost. Megegyezést kötnek, amiben tisztázzák a bérköltségeket, és a támadó ellenfél kilétét.
    Megjegyzés: A fejvadászatot mindenek előtt el kell fogadtatni a szervered Game Operatorával. A kifizetésre akkor kerül sor, ha a "felbérelt" fejvadász a megegyezésben minden pontot teljesitett.


A válaszod: 2013-06-03 11:31:56

Tisztelt Evelyne!

Tényleg nekem kell Önnek elmagyaráznom, hogy a játék szabályait a játékos a belépéssel elfogadja? Ergo azokkal tisztában kell lennie és be kell azokat tartania. Szó nincs a szabályzatban olyanról, hogy ha valaki csal, akkor előbb erre felhívják a figyelmét és csak akkor csalás valami, ha először szólnak neki a GO-k, hogy igen, valóban az tényleg csalás.

Sőt! Gyakorlatban sem tapasztaltam ilyet. Netán "egyeseknek" jár külön baráti figyelmeztetés, míg mások esetében azonnal elvárt a szabálykövető magatartás?

Önöktől hol az jön problémára válaszul, hogy Önökre bízott, rugalmas a szabálykezelés, hol az, hogy teljesen meg van kötve a kezük.

Jómagam kétszer voltam tiltva a játékban. Egyszer "sértés" örvén, ami szintén igazi "kilóg a lóláb" esete volt. Másszor pushing szabály megsértése miatt, ami az én tévedésem volt, pár anyaggal elszámoltam magam.
Egyik esetben sem jött semmiféle "figyelmeztetés". Szóval kettős a mérce?

Az Ön levele csak megerősíti azt a véleményemet, hogy a játék moderálása nem objektív. Egész komolyan leírja nekem, hogy az ellenem elkövetett szándékos csalás nem mentesít engem a "következményektől"? Ön komolyan leírja nekem, hogy Önök a játékban a csalók áldozatait büntetik?

Az időről annyit, hogy mi van akkor, ha én épp elutaztam? Ha épp nem érek rá, vagy nincs kedvem játszani? Szóval ez nagyon átlátszó. Ahogy ez az egész felháborító moderálási mizéria.

Azt látom, hogy valami oknál fogva nem sikerül megérteni panaszom komolyságát. Egyikük sem hajlandó érdemben a konkrét csalással foglalkozni.

Ezért leírok egy igen egyszerű példát. Hátha értelmezési probléma van.

Van "A" játékos, aki becsületesen, szabályokat betartva szeretne az Ikariam játékkal játszani. Adott "B" és "C" játékosok, akik nem tisztelik a szabályokat, nemtelen eszközök alkalmazását keresik.
"B" és "C" játékos 1 napos hajóút távolságból teljes kereskedő flottányi rakományt küld a náluk magasabb pontszámú "A" játékosnak. Az Önök álláspontja szerint a becsületes "A" játékos játékból történő kizárása garantált. Hisz fizikailag is lehetetlen lenne számára megfelelni a csalók és az Önök "elvárásainak". Ugyanígy kizárják azt, aki tudtán kívül anyagot kap és nem lép be a játékba adott időszakban.
Ragozzam még? Ha Önök egyes esetekben nem lépnek fel a szándékos csalás ellen, csak "figyelmeztetést adnak" (sic!), akkor egy nagyobb létszámú szövetség szervezetten pillanatok alatt tönkreteheti bármelyik játékos játékát.

Nem. Ön ezek szerint nem érti meg a "felháborodásomat". Milyen moderálási elv az, ahol véletlen apró tévedésért Önök azonnal levadásszák az embert, ugyanakkor szándékos, durva direkt csalás esetén nem a csalót, hanem az áldozatot büntetik?

A képlet egyszerű. Önök vagy azzal sértik meg a szabályokat, hogy engem anno figyelmeztetés nélkül kizártak, vagy azzal, hogy másnak kizárás helyett figyelmeztetést küldenek. Az a szabály nem szabály, ami egyszer így, másszor úgy, egyeseknél így, másoknál úgy. Az anarchia és protekcionizmus.

A válaszát elfogadni értelemszerűen nem tudom. Megkérem nagyon gondolják át mindezt és próbáljanak valami rendet tenni, mert tönkreteszik a játékot. Amennyiben ez nem történik meg, nem képesek megnyugtatóan bizonyítani, hogy tevékenységükkel nem a szándékos csalást pártolják a tisztességes játékkal szemben, úgy jómagam is jogi elégtételért folyamodom, amint azt már más is megtette.

Üdvözlettel:

bender

Válasz tőle: Evelyne 2013-06-03 10:11:14

Tisztelt bender!

A jelentett ügyben a GO megtette a szükséges lépéseket. Minden ilyen bejelentés első esete figyelmeztetéssel jár, amit a jelzett játékos meg is kapott. Ezek után amennyiben a figyelmeztetés ellenére, -tudván már, hogy szabályt sért- mégis folytatja a nyersanyag küldést és azt Ön jelzi felénk, tiltást osztunk ki. Az eljárás azonban ahogy a GO is írta, sajnos nem mentesít a nyersanyag visszaküldése alól, melyet szintén szabály ír elő. Ha visszaolvassa a választ láthatja, hogy a kérés az volt, hogy a válasz után 48 órán belül kér a kapott nyersanyag visszaküldését, így az idő még nem járt le.
Ahogy írtam Önnek egy esetben adunk figyelmeztetést, ami számunkra nem választott hanem előírt munkafolyamat. Azért írta meg a kollégám, hogy amennyiben folytatja jelentse felénk, hogy az eljárást el tudja végezni. Megértem a felháborodását, de a szabályoktól eltérni nem áll módunkban, kérem ezt Ön is értse meg.

Üdvözlettel:
Evelyne
Sgo
Naplózva
Vegas

Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 187


« Válasz #4 Dátum: 2013. 06. 03. 14:55:42 H »

Hát ne haragudj, de nem normális az az ember, aki a "semmiért" pénzt ad ki. Pláne millión felüli összegeket.
Játszani nem kötelező.
Mégis mi a problémád? Hogy nem kezelik megfelelően a panaszaidat a játékot szervezők? Hát ezzel nem sok mindent lehet kezdeni jogilag.
Bolhából csinálsz elefántot.
Naplózva
Vkata

Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 5


« Válasz #5 Dátum: 2013. 06. 03. 16:53:42 H »

Hát ne haragudj, de nem normális az az ember, aki a "semmiért" pénzt ad ki. Pláne millión felüli összegeket.
Játszani nem kötelező.
Mégis mi a problémád? Hogy nem kezelik megfelelően a panaszaidat a játékot szervezők? Hát ezzel nem sok mindent lehet kezdeni jogilag.
Bolhából csinálsz elefántot.

És mennyi nem normális van a világon kedves Vegas,nem ez az egyetlen stratégiai játék,amire emberek nem kevés pénzt költenek.Ma már vannak országok ahol ráadásul emberek ebből élnek ,bármilyen meghökkentő is lesz ez számodra:)  olyanok is akik megengedhetik maguknak,én sem kérdőjelezem meg a Te hobbid költségét és a problémám nem azzal volt hogy mennyibe került,lehet hogy az információ tömkelegében elveszett a lényeg,alapos akartam lenni....

A problémám nem a kezeléssel van,hanem a szabályok egyértelmű visszaélésével azoktól,akik szintén játékosok és Go-k is egyben és ezt teszik már oly módon,hogy láncreakciót indítottak el.
ez olyan mint a főnököddel sakkot játszani,vagy bármit,akinek meg van a lehetősége,hogy a szabályt "alakítsa",mert ő a főnök....
valóban játszani nem kötelező,de miért nekünk kellene feladnunk,akik becsületesen betartják a szabályokat és egy csomó pénzt költöttek rá???valóban ez lenne az egyetlen megoldás?mert akkor ezt nagyon sajnálnám....azt jelentené,hogy az embert a szabadidős tevékenységével nyugodtan verjék át és ne kapja meg amiért fizetett.....a játék tiszta élményét!Naplózva
Katus
TF2 Tagok
Aktív Fórumozó
***
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 8.244


« Válasz #6 Dátum: 2013. 06. 03. 19:37:29 H »

bizonytalan hátterű játékoknak - pláne külföldi bejegyzésű - mielőtt egy százast is ráköltenél - tüzetesen utána kellene nézni.
Sajnos semmi ötletem nincs - azt hiszem késő bánat - csak kicsit sokba kerül a tananyag
Naplózva
Vkata

Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 5


« Válasz #7 Dátum: 2013. 06. 30. 12:19:01 V »

azt hiszem meg kell keresnem a médiát,mert kibújt a szög a zsákból.ha a fogyasztó védelmi hatóság nem tud tenni semmit,talán a médiabotránynak lesz hatása.....hát ha az anyacég felfigyel...

Információ a jeggyel kapcsolatban    
          Jegy azonosító:    12172623    Válasz küldése         
 
Tárgy:    Sértések / Sértő tartalom    Reklamáció
 
Szerver:    delta
Felhasználónév:    Assassin
 
Csatolmányok:    0
 
Státusz:    A jegyed még nincs kezelve
Kezelte:   A jegyet kezelte: SGO.    Bezár

          A válaszod:       2013-06-30 13:14:18         
 
innentől minden világos,itt jött meg a lebuktató üzenet Mosolyog,akkor innentől a portál feleslegessé is vált és megy a feljelentés!további jó munkát
Bendegúz Üzenet Zsomborvár [73:54] 30.06.2013 11:50:14
Kellemes nullázásokat kedves feljelentő! Mosolyog

          A válaszod:       2013-06-30 06:34:02         
 
azóta újabb 2 sértést jelentettem ugyanezen személytől és semmi nem történik,sem tiltás,sem tiltó listán....,pedig már hagynak kivetni valót maguk után.ha ez így szabad,hogy mindenki úgy értelmezi a szabályokat ahogy akarja,akkor én is írok választ és ha tiltanak mint fizetős ügyfelet,csatlakozom Attila peréhez.
Bendegúz Üzenet Bendivár [72:55] 26.06.2013 20:48:06
Látom szegényes szánalmas életedet itt éled ki.
szar egy élet a tiéd. Nem irigylem a családod.
Válasz Törlés jelentve
Bendegúz Üzenet Bendivár [72:55] 26.06.2013 18:03:20
Nem unod még? Szánalmasan egyszerű életed van
Naplózva
régiTag
Moderátor
Aktív Fórumozó
****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 3.900« Válasz #8 Dátum: 2013. 06. 30. 20:54:36 V »

A játék impresszuma:

Impresszum

Gameforge Productions GmbH
Albert-Nestler-Strasse 8
76131 Karlsruhe
Németország

Tel: +49 (0)700 GAMEFORGE (+49 (0)700 426336743)
-Nincs sem játék sem egyéb support!!!-
Fax: +49 (0)721 354808152

Kapcsolat: info@gameforge.com

Mannheim helyi bíróság, Kereskedelmi Regisztrációs Szám: 701682
Adószám: DE254298652
CEO: Alexander Rösner

Hogy a  magyar média rákattan-e erre a témára nem tudom (részemről kétlem), de hogy az NFH nem, abban szinte biztos vagyok. Azt sem tudom elképzelni, mit tudsz kezdeni INNEN egy németországi (Karlsruhe) céggel. Esetleg felfogadsz odakint egy ügyvédet. A médiabotrányhoz ne fűzzél sok reményt, ennél sokkal nagyobb dolgok sem érik el a média ingerküszöbét. Ennek ellenére sok szerencsét az igazságod kivívásához,amit még mindig nem értek mi is lenne, mivel nem értem ennek a játéknak a lényegét, és  (ne is haragudj meg ezért) nem is fogom megérteni, az ilyesféle játékok iránti érdektelenségem okán. Ilyesmikre akkor is sajnálnám az időmet, ha nekem fizetnének érte, nem hogy én fizessek... De nem vagyunk egyformák, mindenkinek szíve joga, hogy az idejét és pénzét arra költse, amire akarja. Viszont az igazadnak érvényt szerezni ebben az esetben azt hiszem nem lesz piskóta. Ha egyáltalán...
Naplózva

Azon jól szórakozom, ha hülyén néznek rám, de azon már kevésbé, ha hülyének néznek.
"Nincs olyan eszköz, melyhez az ember ne folyamodna, hogy megmeneküljön a gondolkodás fáradalmaitól." Thomas Alva Edison
Oldalak: [1]   Fel
  Nyomtatás  
 
Ugrás:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2006, Simple Machines
Magyar fordítás: SMF Magyarország
Impresszum | Linkek
Szabványos XHTML 1.0! Szabványos CSS!